Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu akşam ben varım siz yoksunzu ama kızlar beni neden yanlız bıraktınız tek başımayım ama ben topikte
kocişin arkadaşı geldi oturma odasındalar bende yatak odasında yatıyorum size bakayım dedim ama bendne başka kimse yokk
küstüm size yaa beni neden bıraktınız tek başımaa

cnm baska topıkte bı yazı vardı bende ordayım bı dua varmıs okuyanların cocugu oluyormus onu okuyorum

kızlar meraba saat 10da evden çıkıyoruz 11 de binicez otobüse inşallah mutlu gelmek nasip olur dualarınızı esirgemeyin hepinizi çok seviyorum A.E.Olun iyi ğeceler ..

Hayırlı yolculuklar cnm güzel haberlerle gelirisn inş..
A.e.o

Ah cnm tek başınamı kaldın senn kıyamam
bizde cumartasi baharla böyleydik iştee kimse niye gelmiyoo diyee söylenip duruyodukkk
anlıyorum seni tatlımmm

kızlar meraba saat 10da evden çıkıyoruz 11 de binicez otobüse inşallah mutlu gelmek nasip olur dualarınızı esirgemeyin hepinizi çok seviyorum A.E.Olun iyi ğeceler ..

hayırlısıyla gidin hayırlısıyla gelin bidenem...
yolunuz açık olsun...
inş yarın hayırlı haberler alacaksınız ve sizinde bizimde yüzümüz gülecek...
inş bol bol sperm bulunur da halayın sonu görünmez topikte
bende seni çok seviyorum bidenem dualarım seninle...
sizde allaha emanet olun rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş

cnm tek başınamı kaldın senn kıyamam
bizde cumartasi baharla böyleydik iştee kimse niye gelmiyoo diyee söylenip duruyodukkk
anlıyorum seni tatlımmm

evet canım ya tek başıma kaldım kocişin biarkadaşı geldi işle ilgili görüşüyorlar bende yatakodasında yatıyorum.
canım sıkıldı bakayım size deidm ama kimsecikler yoktu ...

kıyamam benim bebekim yalnız mı kalmış
bi çağru atsaydın ya hemen gelirdim
bende topikte pek kimse kalmadı diye çıkmıştım...
istiyorumbebeğiminin tefriciyesinin birazı kalmıştı onu tamamladım tv izledim falan...
bilseydim burda olduğunu daha çabuk gelirdim bebekim

az daha gelmeseydin tlf sarılacaktım zaten burdan ulaşamazsam tlf da yetiyroum canına dimi
bizde dışarda bişeyler yedik geldk hemen arkadaşı geldi şimdi konuşuyorlar onlar çay verdim bikere şimdi kociş kendi dolduryor çaylarını filan. bende yatıyorum.
bende bugün bitirdim istiyroumbebeğimin dualrını. istiyorumbebeğim ile adaşmışınız

evet canım ya tek başıma kaldım kocişin biarkadaşı geldi işle ilgili görüşüyorlar bende yatakodasında yatıyorum.
canım sıkıldı bakayım size deidm ama kimsecikler yoktu ...

İşte geldik burdayızz
yanlız olduğunu duyduk hemen geldik tatlışşş

bende çok iyi anladım eseslimi...
çeken bilir demi bitanem

evt çeker bilirr bitanemm
istiyorumbebeğimin tefriyecelerini bende az bişey kalmıştı onları okudum birazz

canım ben aklıma gelen arkadaşlara gönderdim özelden...
sanırım 15 kişiye falan...
senin o topikte yazını görmüştüm aldığını biliyordum...

evet tatlım bende var o dua esıme soyledım deneyelım dedı yanlız ayetın anlamını ben bı kuran mealınden bakıcam abdest alınca cnm

canım ben aklıma gelen arkadaşlara gönderdim özelden...
sanırım 15 kişiye falan...
senin o topikte yazını görmüştüm aldığını biliyordum...

evet tatlım bende var o dua esıme soyledım deneyelım dedı yanlız ayetın anlamını ben bı kuran mealınden bakıcam abdest alınca cnm

olur mu öyle bebekimmm ben çok mutluyum bu durumdan
ne demek canına yetiyorum
bi çağrı atsaydın anlardım topikte olduğunu hemen gelirdim...
bende kimse yokken bitireyim gece rahat edeyim dedim...
aman canım benim sen yerinden kalkma kociş halletsin...
evet istiyorumbebeğimi ile adaşmışız

s a..nasılsınız güzeller...VCK inş. barıştınız demi kızz yazıkk enişteye...çok sevindim... ESESLİM geçmiş olsun atlatmışın....yeni katılan arkadaşlar hep beraber anne olucaz inşallah....çok dua edecez..

deneyin bakalım canım inş vesile olur bebişinizin gelmesine...
bende istiyorum ama bakalım kısmet nezamana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…