bu akşam ben varım siz yoksunzu ama kızlar beni neden yanlız bıraktınız tek başımayım ama ben topikte
kocişin arkadaşı geldi oturma odasındalar bende yatak odasında yatıyorum size bakayım dedim ama bendne başka kimse yokk
küstüm size yaa beni neden bıraktınız tek başımaa
kızlar meraba saat 10da evden çıkıyoruz 11 de binicez otobüse inşallah mutlu gelmek nasip olur dualarınızı esirgemeyin hepinizi çok seviyorum A.E.Olun iyi ğeceler ..
bu akşam ben varım siz yoksunzu ama kızlar beni neden yanlız bıraktınız tek başımayım ama ben topikte
kocişin arkadaşı geldi oturma odasındalar bende yatak odasında yatıyorum size bakayım dedim ama bendne başka kimse yokk
cnm baska topıkte bı yazı vardı bende ordayım bı dua varmıs okuyanların cocugu oluyormus onu okuyorum
kızlar meraba saat 10da evden çıkıyoruz 11 de binicez otobüse inşallah mutlu gelmek nasip olur dualarınızı esirgemeyin hepinizi çok seviyorum A.E.Olun iyi ğeceler ..
iyiki geldin canım bende gördüm o duayı.
canım sıkıldı benimde yanlız başıma duruyorum
cnm tek başınamı kaldın senn kıyamam
bizde cumartasi baharla böyleydik iştee kimse niye gelmiyoo diyee söylenip duruyodukkk
anlıyorum seni tatlımmm
Ah cnm tek başınamı kaldın senn kıyamam
bizde cumartasi baharla böyleydik iştee kimse niye gelmiyoo diyee söylenip duruyodukkk
anlıyorum seni tatlımmm
ama dua ozelden gonderılıyo
ama dua ozelden gonderılıyo
kıyamam benim bebekim yalnız mı kalmış
bi çağru atsaydın ya hemen gelirdim
bende topikte pek kimse kalmadı diye çıkmıştım...
istiyorumbebeğiminin tefriciyesinin birazı kalmıştı onu tamamladım tv izledim falan...
bilseydim burda olduğunu daha çabuk gelirdim bebekim
evet canım ya tek başıma kaldım kocişin biarkadaşı geldi işle ilgili görüşüyorlar bende yatakodasında yatıyorum.
canım sıkıldı bakayım size deidm ama kimsecikler yoktu ...
bende çok iyi anladım eseslimi...
çeken bilir demi bitanem
canım ben aklıma gelen arkadaşlara gönderdim özelden...
sanırım 15 kişiye falan...
senin o topikte yazını görmüştüm aldığını biliyordum...
canım ben aklıma gelen arkadaşlara gönderdim özelden...
sanırım 15 kişiye falan...
senin o topikte yazını görmüştüm aldığını biliyordum...
az daha gelmeseydin tlf sarılacaktım zaten burdan ulaşamazsam tlf da yetiyroum canına dimi
bizde dışarda bişeyler yedik geldk hemen arkadaşı geldi şimdi konuşuyorlar onlar çay verdim bikere şimdi kociş kendi dolduryor çaylarını filan. bende yatıyorum.
bende bugün bitirdim istiyroumbebeğimin dualrını. istiyorumbebeğim ile adaşmışınız
İşte geldik burdayızz
yanlız olduğunu duyduk hemen geldik tatlışşş
evt çeker bilirr bitanemm
istiyorumbebeğimin tefriyecelerini bende az bişey kalmıştı onları okudum birazz
evet tatlım bende var o dua esıme soyledım deneyelım dedı yanlız ayetın anlamını ben bı kuran mealınden bakıcam abdest alınca cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?