- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
günaydın bacılar
nasılsınız uzun süredir yoktum hepinizi özledim eeeeeeee kızlar anlatın baim neler var hamişler durumlar nasıl ben giderken tedavide olanlar vardı nasıl sonuçlandı bu aarada kaan hocanın taliplisi artmış inanın çok sevindim kan hoca gercekten ugraşıyor ince ince anlatıyor her sorunuza cevap veriyor ankara dışından gelenler için maille de yardımcı oluyor yani illa yanıma gelceksin demiyor bize kan sonuçlarını istemişti gelmenize gerek yok ilaçlar bitince arayın yada mail atın itanbuldan buraya gitgel yapmayın gerek yok onca yol eziyet olur gibi şeyler demişti yani elinden geldiğince yardım ediyor birde burdan ögrendim kaan hoca tatildeymiş kızlar nezaman dönücek bilen varmı
kız belgin sonunda inadın kırıldımı anam kaç sefer dedim sana başka drlarada git katılıp kalma diye neyse bak çok sevindim kız sizin durum bizden ii elonge sperm var bacım igne ilaçla inşallah olgun sperme dönüşür hele bi git bakalım ne dicek ay bak heyecan yaptım kız nasıl sevindim bu kararına inşallah hayırlısı olur
umreye gelince bacılar nasıl anlatım hani derlerya anlatılmaz yaşanır diye aynen öyle kızlar inanın çok pişmanım hadaönce gitmek isteseydik okadar başka ki dua tavafı yaptım kızlar hepimizin ismini tektek okuyorak çok yalvardım bu topiğimizdeki herkezin en kısa sürede hamile kalması sağlıklı sıhhatli bebiklere olması ve hayırlı ve salih kullarından olması için bacılar hepinize şiddetle tavsiye ederim gitmeyi aklınıza ciddi ciddi koydunmu emin olun gidersiniz kızlar Allah henizine hepimize nasip etsin gitmeyi çok yalvardım inşallah busfer olucak çok umut varım
slm canim oncelikle allah kabul etsin ve bizlere de nasip etsin. kutsal topraklardan yeni gelmis olarak ve su mubarek aylarda bir de benim icin dua et bende kaan hoca sayesinde ilac tedavisine baslayacam.
canim kaan hoca nasildi. sizdeki sorun neydi acaba ilac tedavisi mi yaptiniz yoksa tup bebek mi eger sakincasi yoksa tedavilerini anlatir misin.
insallah olur.