boşver gitsin bitanem ne hali varsa görsün sen elinden geleni yapıyorsun için rahat olsun...
tamam canım allah kabul etsin...
evet bitanem kalp kalbe karşı
çok seviyorum ben seni yaaaa çok tatlısın sen
sende guzelım senın o içinin ıyılıgıdır de ondan
tatlım ben cıkıyorum bıraz kuran okuyayım da sureelrı bıtıreyım a.e.o
hepınızı
kızlar kusura bakmayın ama artık isim vererek rica edicem...
nzlyln, efulum, cemrem canlar uygunsanız surelerden alır mısınız ??
uzayıp gidiyor bende artık tek tek herkese rica edicem...
1 sure bile alsanız yeterli...
umarım yanlış anlamazsınız sizi zorlamıyorum sadece rica ediyorum
Canım ben reglim şuan birönceki arkadaşın 1yasinini de okuyamadım.Biriksin istemiyorum yük hissediyorum onu kendimde sonra.Reglim 7gün sürüyo.Uygun olduğum zamanlarda elimden geldiğince özverili olmaya çalışıyorum
iyi aksamlar arkadslar nasılsınız... ben 2 meryem suresi okurum eklermisınız.
iyi akşamlar canlarım... güzel haberlerle geldim dondurulmuş spermlerimiz çözüldü içerisinde iyi kalitede olanlar varmış o yüzden eşimi teseye almadılar.... bendende yumurtaları topladılar yarın sabah arayıp durumlarını öğrenecez döllenme oldumu kaçı döllendi şimdi biraz sancım var yatacam ama size haber vermek istedim yarın görüşürüz inşallah iyi geceler...
iyi akşamlar canım hoşgeldin...
iyiyim şükür sen nasılsın ??
tamam canım eklerim allah kabul etsin...
iyi akşamlar canım benim seni merak ediyorduk bizde...
dün gece yatmadan senin için çok dua ettim...
çok sevindim canım ameliyata gerek duyulmamasına...
kaç yumurtan toplandı tatlım ??
inş hepsi döllenir rabbim yardımcınız olsun...
bizi habersiz bırakma dualarım seninle...
iyi geceler canım benim
bende ıyıyım cnm cok sukur aksamları komsunun oglu gelıyor 3 yasında ama cok bılmıs onunla oyun oynuyoruz guzel gecıyor apartmandaki herkes cocugunu bana bırakmak istıyor her fırsatta gonderıyorlar ısten gelıyorum cocuklarda arkamdan gelıyor
canım ben yazdım zaten uygunsanız alır mısınız diye ??
napıyım alan olmuyor bende artık çareyi bunda buldum kusura bakma sende...
Allah razı olsun baharcım şükür atlattık bugunü yarında döllenmeyle ilgili güzel haberler alırsam daha da rahatlayacam inşallah... 16 yumurta toplandı ama kaçı olgun bilmiyorum yarın söyleyecekler...inşalllah sizlerde en kısa zamanda burda tedavi süreçlerinizden bahsedeceksiniz sizler için dua edecez...çok sağol öptüm canım benim...
Yok canım kusura bakmadım.Uygunsuzluğumu açıkladım..
iyi akşamlar canlarım... güzel haberlerle geldim dondurulmuş spermlerimiz çözüldü içerisinde iyi kalitede olanlar varmış o yüzden eşimi teseye almadılar.... bendende yumurtaları topladılar yarın sabah arayıp durumlarını öğrenecez döllenme oldumu kaçı döllendi şimdi biraz sancım var yatacam ama size haber vermek istedim yarın görüşürüz inşallah iyi geceler...
sen napıyorsun pek görünmüyorsun topikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?