Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlarım ALLAH razı olsun inş.darısı tüm kader arkadaşlarıma inşşş ben biraz acele ettim o yüzden bir kaç gün sonra tekrar bakılacakkkkkk...

eşimde tese ile sperm bulunamamıştııı...ve eşim kaan hocayı bulduuuu ve tedavi başladıkkk ;bize endol ve tamoksifen diye ilaçları verdi eşim 4 ay kullandııııı ;akapuntur ve lazer tedavisi olduuu ve normal olarakkk 600.000 tane sperm çıkışı olduuu TAbi hemen bu spermleri dondurduk ve tedaviye başladıkk.
tedaviye MEMORIALDA 1.tğp bebek tedavim başarısızzz oldu ama 3 tane dondurulmuş embr.vardı ve
12 ağustosta transfer ve ALLAH a şükür bu gün hamileyimmmmm....erken yaptık testi çünkü biraz lekelerim olduuu korktukkk ve değerim 79.....

canlarım dualarınız için RABBiM kat kat mükafat versin inş.DARısı sizlere inş bende sizlere sevinirimmm

canım bizdede elengo bulunduya bide sizin fsh nasıldı bizim microtese sonrası düşüş oldu kaan hocada biraz bekleyin sonra gelin dedi

canım bizim normaldi kaan hoca değerleri yükselti ve sonra tekrar düşürdüüü (ilacı tozunı azalttı) ve diğer tedavilerden sonra olduuuu işte 1 yıl gibi zamanda

laremcim canım çok sevindim allah hayırlı uğurlu etsin inşallah kucağında görmek nasip etsin canım ya:))))))))))))))))))))))))))))))))

caneylom nasılsın karnın büyüdümü nasıl geçiyo hamileleik

sağol canım allaha şükür iyi gidiyo büyüdü ama daha dışardan bakan anlamaz hamile olduğumu sadece giysilerim olmuyo artık bizde bekliyoz merakla o günleri bide zaten göbekli biriyimye hemen belli olmaz galiba daha sürer belli olması.

sen nasılsın canım senin nasıl geçiyo günlerin varmı yeni gelişmeler......

bızde 4 senelıkevlıyız uc sene oldu ogrenelı hıc tedavı olmadık tahlıl yaptırdık
ıns bu kıs esım
amalıyat olucak ıns ıyı gecer doktorumuz emre bakırcıoglu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…