Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İyi akşamlar kızlar.........
ne o buluşmamı var ne hemde bizsiz aşk olsun....keşke yakın olsakta bir araya gelebilsek ben severim yeni kişilerle tanışıp gezip eğlenmeyi en çokta gezdirmeyi tabiii..
bundan yıllar öncede diğer topikteki izmirli kızlar buluşmuştu baya eğlenmişlerdi bence ertelemeyin yakın zamanda yapın böyle bir buluşma....heee benide ekleyin gızlar facede

ümraniyenin çarşısı alışverişi güzeldir canım ben merkezde değilim ama.sen çekmeköydeymişsin, beklerim canım bana

hıııı bak ben bunuda kıskanırım bende çekemköydeyim beni davet etmek yokmu ümraniyeye bende alışverişe giderim zaten başka bişey için gittiğimde yok ya neyse ben kıskanırım ama olmazki beni davet et

ya anlasam inan acarım ama anlamıyorum herifte zaten face diyince sanki anasına laf diyosun okadar istemiyor ben desen cahil öyle yok işte

allah iyiliğini versişn canım yaa
face diyince demek o kadar kızıyor
sağlık olsun bitanem biz hep burdayız

hııı harzem senide kıskanırım ama bana selam yokmu
şaka bir yana nasılsın naptın evdeki durumlar nasıl neden bu kadar uzun süredir yoktun en son karar vermiştiniz başladınız mı tedaviye

iyi akşamlar canım hoşgeldin?
ekleyelim canım özelden isim göndereyim ben sana

ya anlasam inan acarım ama anlamıyorum herifte zaten face diyince sanki anasına laf diyosun okadar istemiyor ben desen cahil öyle yok işte

zamancım benim kocada izin vermiyordu benim faceyle görüş arkadaşlarınla diyordu hatta ben açacam dediğimde cinnet geçirme kıvamına geliyordu aynı senin koca gibi ama yaptığı hataya inat garez açtım hatta hiç söylemedim bile sonra öğrendi kiyamet koptu bastırdım kendini açalıda daha bir kaç ay oldu hergün girip birşeyler paylaşıyorum garezine...ne yani her facesi olan orada kendine sevgilimi arıyor yada yanlış birşeymi yapıyor geri kafalık yapıyolar

Fıstıklar bugün hiç keyfim yok biraz evvel selam vermeden çıktım ya şimdi geldi aklıma.Kusura bakmayın gerçekten bugün ruhum vücudumun en bitkin parçası galiba....

merhaba canım hayrolsun neden sıkıldın ki bukadar :26:

allah iyiliğini versişn canım yaa
face diyince demek o kadar kızıyor
sağlık olsun bitanem biz hep burdayız

Hyırlı geceler herkese..
Nasılsınız arkadaşlar...Beni aşağıda isimlerini okuduğum bazı arkadaşlar tanımaya bilir.
Zamancım nasılsın?

gönüllerde yaşarım bende ama kacişi ikna edersem de face açmaya yardım ederse bana sizlerede veriririm

ümraniyenin çarşısı alışverişi güzeldir canım ben merkezde değilim ama.sen çekmeköydeymişsin, beklerim canım bana

Evt cnm genelde oraya geliyorumm ordada buluşabilirizz zamanda yakın oda gelirr iyi olur
sağol cnm bende beklerimmm

bak bak yine gitmiş bi yerlere

Duramıyommmm cnm biyere gitmedennn

İyi akşamlar cnmm
ekleirz cnmmm tabikiii senide görelimm

iyi akşamlar canım nasılsın ??
özelden ismini yaz ekleyelim tatlım

Hyırlı geceler herkese..
Nasılsınız arkadaşlar...Beni aşağıda isimlerini okuduğum bazı arkadaşlar tanımaya bilir.
Zamancım nasılsın?

anam kız sen mi geldin nasılsın uzun suredir gelmiyodun nasılsın bebiş nasıl yaptın mı doğumu

olur canım gönder ekleyim........
aşk olsun zamancım ben sana slm vermezmiyim buluşmayı okuyunca direk daldım.......benim evdeki durumlar aynı bildiğin gibi işte eşim geçen hafta tahliller yaptırdı gene sıfır çıktı tabiii bana dr gönder tedaviye başlayalım dedide benim gönderesim yok bekliyor bakim devamlı soruyor gönderdinmi diye ama hep bir bahane buluyorum evde doğru dürüst kalsa uzunnnnnnn bir açıklamasını yapacamda telde olmuyor işte

şehriye çorbası, pırasa, pilav ve salata var bugün...
sen ne yapıyorsun bebekim ??

Güzelmiş canım menün ellerine sağlıkk
ben bişey yapmıyorum bebekim kayınvalidem yanlzı ya bu akşam kocişte yemeğe götürelim annemi dedi.
öyle yani dışarda olacak bebekim.

heeee yok kız benim herif okadar kudurmuyorda çok bilgi paylaşımı oluyor diye istemiyor ama herkezin var hatta kedinin bile var

Hyırlı geceler herkese..
Zamancım nasılsın?

hayırlı geceler hoşgeldin...
eski üyelerdensiniz galiba daha önce hiç karşılaşmadık...

Güzelmiş canım menün ellerine sağlıkk
ben bişey yapmıyorum bebekim kayınvalidem yanlzı ya bu akşam kocişte yemeğe götürelim annemi dedi.
öyle yani dışarda olacak bebekim.

hadi bakalım yemekten yırttın bugün
bugün kayınbiraderinin doğumgünüydü değil mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…