ümraniyenin çarşısı alışverişi güzeldir canım ben merkezde değilim ama.sen çekmeköydeymişsin, beklerim canım bana
o fotoyu çok beğendim çok güzel gülmüş bıcırık o yüzden koydum bende.
akşam ne yemek yapıyorsun bebekim ?
ya anlasam inan acarım ama anlamıyorum herifte zaten face diyince sanki anasına laf diyosun okadar istemiyor ben desen cahil öyle yok işte
İyi akşamlar kızlar.........
ne o buluşmamı var ne hemde bizsiz aşk olsun....keşke yakın olsakta bir araya gelebilsek ben severim yeni kişilerle tanışıp gezip eğlenmeyi en çokta gezdirmeyi tabiii..
bundan yıllar öncede diğer topikteki izmirli kızlar buluşmuştu baya eğlenmişlerdi bence ertelemeyin yakın zamanda yapın böyle bir buluşma....heee benide ekleyin gızlar facede
ooooo bacılarkıskanıyorum ya facelerde görüşmeler falan bizim başımız kelmi
ne o buluşmamı var ne hemde bizsiz aşk olsun....keşke yakın olsakta bir araya gelebilsek ben severim yeni kişilerle tanışıp gezip eğlenmeyi en çokta gezdirmeyi tabiii..
bundan yıllar öncede diğer topikteki izmirli kızlar buluşmuştu baya eğlenmişlerdi bence ertelemeyin yakın zamanda yapın böyle bir buluşma....heee benide ekleyin gızlar facede
ya anlasam inan acarım ama anlamıyorum herifte zaten face diyince sanki anasına laf diyosun okadar istemiyor ben desen cahil öyle yok işte
Fıstıklar bugün hiç keyfim yok biraz evvel selam vermeden çıktım ya şimdi geldi aklıma.Kusura bakmayın gerçekten bugün ruhum vücudumun en bitkin parçası galiba....
allah iyiliğini versişn canım yaa
face diyince demek o kadar kızıyor
sağlık olsun bitanem biz hep burdayız
ümraniyenin çarşısı alışverişi güzeldir canım ben merkezde değilim ama.sen çekmeköydeymişsin, beklerim canım bana
bak bak yine gitmiş bi yerlere
Hyırlı geceler herkese..
Nasılsınız arkadaşlar...Beni aşağıda isimlerini okuduğum bazı arkadaşlar tanımaya bilir.
Zamancım nasılsın?
şehriye çorbası, pırasa, pilav ve salata var bugün...
sen ne yapıyorsun bebekim ??
gönüllerde yaşarım bende ama kacişi ikna edersem de face açmaya yardım ederse bana sizlerede veriririm
zamancım benim kocada izin vermiyordu benim faceyle görüş arkadaşlarınla diyordu hatta ben açacam dediğimde cinnet geçirme kıvamına geliyordu aynı senin koca gibi ama yaptığı hataya inat garez açtım hatta hiç söylemedim bile sonra öğrendi kiyamet koptu bastırdım kendini açalıda daha bir kaç ay oldu hergün girip birşeyler paylaşıyorum garezine...ne yani her facesi olan orada kendine sevgilimi arıyor yada yanlış birşeymi yapıyor geri kafalık yapıyolar
Hyırlı geceler herkese..
Nasılsınız arkadaşlar...Beni aşağıda isimlerini okuduğum bazı arkadaşlar tanımaya bilir.
Zamancım nasılsın?
Güzelmiş canım menün ellerine sağlıkk
ben bişey yapmıyorum bebekim kayınvalidem yanlzı ya bu akşam kocişte yemeğe götürelim annemi dedi.
öyle yani dışarda olacak bebekim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?