Umudumnerde , benim eşimde çakşır kullanıyor.Bir ay da yaklasık 2 kutu gidiyor.Bugün 2 kutu daha sipariş ettik.Ayın 19 unda test yapılacak sonucları size bildiririm.
Biz Nisan ayına kadar düzenli kullanıcaz sperm cıksada cıkmasada.
Belki ameliyat için faydalı olabilir.
bakın bir de şunu duydum pharmaton adı bu bir vitamin mineral depğosuymuş ve içinde gingseng varmış bildiğim kadarıyla bu madde erkeklere çok yarayışlıymış bak bunu da kullanabiliriz sonuçta vitamin ve mineral deposu ve bizim durumumuzda önemli ne dersiniz?
beyin fırtınası yapalım biraz yaakaydirigubbakcemile
dryaaa22 kullandığınız bitkisel ilacın adını verebilirmisin bi sakıncası yoksa
Kizlar cok sükür listeyi bitirdim. a.s. Bize güzel örnek olsun diye hamile kalmayi basaran arkadaslarimizinda hikayelerini yazalim istedim. :CüvCüv:
Siz az olduguna bakmayin, bizim bildigimiz su an bu kadar, ama gelecek aylarda insallah dolup tasacak. Allah hepimize kolaylikar versin, sabirlar versin.:teselli:
Ben simdi biraz cikiyorum, yine gelecegim. Insallah listemizi begenirsiniz.kaydirigubbakcemile3
canım listeye eklemişsin teşekkür ederim ama ben 13 aralıkta tedaviye başlamıyorum o gün yumurta toplama işlemim var 15-16 sı gibide transfer işlemim olcak tedaviye başlayalı 5 gün oldu Allah herkese hayırlı sağlıklı bebişler versin Amiinn!!!
nilaycım listeniz çok güzel olmuş. İnşallah en kısa zamanda bu liste hamişlerle dolar taşar. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Dualarımız sizinle. :Saruboceq: :1hug: a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?