Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar hergün böyle olsun tammammı maşallak cok yogun oldogu zamalardan bitanesi

Bende iyiyim allaha sükür.
Annemler bu gece geldiler türkiyeden.
Klomen ve evicap getirdiler. Esim yarinden itibaren baslicak hayirlisi olsun.
Ultrason'dan geçti persembe gunü prostata, kanallara bakildi bir sorun yok dediler.
Haftaya persembe Lyon'a gidicez tüp bebek merkezindeki ürologla görüsücez.
Anlican halen kosturuyoruz.
Pazartesi günü kan verecek genetik için.

ben her gittigim yeri boyle yogunlastiririrmda onemli olan girebilmem
bikac ay rahatim artik devamli girebilirim
oh kaynanamlar turkiyede rahatim valla
sahur icin biseyler hazirladim
kahvaltilik biseyler hazirliyorum
ben agir seyleri sevmiyorum sahur icin

Bende iyiyim allaha sükür.
Annemler bu gece geldiler türkiyeden.
Klomen ve evicap getirdiler. Esim yarinden itibaren baslicak hayirlisi olsun.
Ultrason'dan geçti persembe gunü prostata, kanallara bakildi bir sorun yok dediler.
Haftaya persembe Lyon'a gidicez tüp bebek merkezindeki ürologla görüsücez.
Anlican halen kosturuyoruz.
Pazartesi günü kan verecek genetik için.

masallah valla sizde ordan orya ,bu ay icinde baya test yaptirdiniz sonuclar doktorlar baya yogun gecirdin insallah sonunda bu kadar ugrasina deger hamile kalirsin
annede hosgeldi ,senin ilaclarla benim ilaclar bugun elimize gecti esimde yarin baslicak bakalim sonumuz hayirlisi

Bende artik rahatlicam annem geldi çok özlemistim.
Annem türkiye'de kursun dökturdü kursuncu baci sormus kizin hamile mi, annem soke oldu yok dedi yeni evli utandi demeye olmuyor. Kursuncu dedi ki çocuk gözüküyor.
Hadi hayirlisi olsun.
Bilmem siz ne kadar inanirsiniz bende bilmem sonuçta annem ona birsey demeden sormadan sadece kursun döktürdü kadinda bunu söyledi.

Hiç sorma ordan oraya daldan dala gidiyoruz.
Pesini birakmicam sonuna kadar urasicam ellimden gelenini yapicam.
Insallah sonunda umudumuza kavusuruz.
Zaman çabuk gelip geçiyor yasimizda gelip geçiyor o yüzden kosturuyorum arastiriyorum doktor doktor geziyorum yeter ki çare bulalim.

haklısınız ama elımde deıl bazen cok umutsuzluga kapılıyorum ıstanbuldakı butun doktorlara danıstık hepsı aynı seyı soyluyor tesa yazmısım tesa deıl mıkrotese yapılcak yalnıs yazmısım allahım hakkımızda herseyın hayırlısını nasıp etsın

ben oyle seyleri bilmem ama insallah dedigi cikar kursuncu bacinin :) :)
bende bugun yrin bekliyorum adet olmayi karnim agriyo hafif hafif hala olmadim belkim yarin tutamam bile
ha bu arada hayirli ramazanlar
burda cok gec aciyoruzya gecmek bilmez

Hepinize hayirli ramazanlar iki gündür görüyorum tutanlari zor diyorlar aksam 20h45 iftar.
Yarin bende görücem.
Umutolsun çok severim ben güllaci vallahi canim çekti :)))))

haklısınız ama elımde deıl bazen cok umutsuzluga kapılıyorum ıstanbuldakı butun doktorlara danıstık hepsı aynı seyı soyluyor tesa yazmısım tesa deıl mıkrotese yapılcak yalnıs yazmısım allahım hakkımızda herseyın hayırlısını nasıp etsın

o umutsuzluga bizde cok kapiliyoruz canim ,bize burdaki doktorlar hic iyi bisey soylemiyo umut vermyo ,insan ilk zaman umutsuz oluyo ama iste burda oldugumuza arastirip sorusturdugumuza gore hala bi umudumuz var demktir
insallah bigun gercekten umut olur hepimiz icin

bende almanyadan aldim geldim gullaci ,artik ne zaman yaparim bilmem
kari koca kaldik azcik yaprim
umutolsun bana dediysen ben almanyada annemin yanindaydim esim gitti turkiyeye

Esim 7 çesit ilaç içiyordu bunlari iki tane daha eklendi allah yardimcisi olsun ne deyim ben sesini çikarmiyor esim. Ona hayranim ah oh teh tük puf demiyor. Ne gerekiyorsa yaparim diyor yeer ki bebegimiz olsun.

valla canniz cekmesinde bende almanyadan gelirken bikactane susamli simit getirdim burda olmuyo cok ozledim orda nerdeyse hergun yedim tabi verdigim kilyu tekrar gerialdim

espoir canim bizim bura 9 oluyo sizin ora birazdaha erken ,alamnyada erkendi azcik

Back
X