- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 41
selam canlarım nasılsınız benim yine misafirim var ama yine sizsiz kalamadım nasılsınız canlar
canim saol.denizbulutla tanisdiginiza sevindim sizin icin cok guzel ve deyisik olmus
ALLAH bebislerinizi gezdirmeyi nasib etsin insallah
evet kizlar soyledi kendi kendime dua okuyacam.[/sağol tatlım.negüzel olur: bebekleri koyarız arabalarına haydi parka :inş. sizde.selm VCk canım hoşgeldin.BAHAR canım bende idare eder durumdayım şükür.istiyorumbebeğimi yi ziyarete gidicez beraber .ama topiğe gelmiyor bu günlerde.haftaiçi gelir inş.
flzask bitanem neden sesin çıkmıyor
BAHAR canım bende idare eder durumdayım şükür.istiyorumbebeğimi yi ziyarete gidicez beraber .ama topiğe gelmiyor bu günlerde.haftaiçi gelir inş.
Burdayım bitanem arada bakıyorum yeni gelen arkadaşlara selam veriyorumm öle iştee
iyiz canim.sen nasilsin ozledik senibizi yalniz burakma gel sen seni cok seviyoruz
hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın ??
a.s canımcım hoşgeldinnnnn
iyiyiz şükür sen nasılsınnnn
ne yoğunsun valla misafirlerden bi gelemdinn tatlımmm
hoşbulduk canlarım hepinizi çok özledim sizinle sohbet etmeyide çok özledim.bende anlamadım misafir trafiği yaşıyorumcanim saol.denizbulutla tanisdiginiza sevindim sizin icin cok guzel ve deyisik olmus
ALLAH bebislerinizi gezdirmeyi nasib etsin insallah
evet kizlar soyledi kendi kendime dua okuyacam.[/sağol tatlım.negüzel olur: bebekleri koyarız arabalarına haydi parka :inş. sizde.selm VCk canım hoşgeldin.BAHAR canım bende idare eder durumdayım şükür.istiyorumbebeğimi yi ziyarete gidicez beraber .ama topiğe gelmiyor bu günlerde.haftaiçi gelir inş.
hep canım gözün aydın eşin tedaviye adım atmış inşallah mutlu sonlanır seninde yüzün güler.
bahar kocan yinemi hastalandı canım ya kıyamam demek sonunda antibiyotik almak zorunda kaldı.canım bari cipro içsin çükü o eğer menide iltihap olura hastalıktan dolayı onuda tedavi ediyormuş.yinede sen daha iyi bilirsin.
anladım canım dizin bitmedi galiba...
baharcım çookkk geçmiş olsun eşine acil şifalar dilerim
Hayır cnm bitmedi hem diziyi izliyorum hem buraya bakıyorumm
cnm eşin antibiyotiğemi başladııı yaaa kaçırdım bennn
şimdiye kadar içmedi geçen daha hastaydı içmedi şimdi mi içiyoo
hoşbulduk canlarım hepinizi çok özledim sizinle sohbet etmeyide çok özledim.bende anlamadım misafir trafiği yaşıyorum
hep canım gözün aydın eşin tedaviye adım atmış inşallah mutlu sonlanır seninde yüzün güler.
bahar kocan yinemi hastalandı canım ya kıyamam demek sonunda antibiyotik almak zorunda kaldı.canım bari cipro içsin çükü o eğer menide iltihap olura hastalıktan dolayı onuda tedavi ediyormuş.yinede sen daha iyi bilirsin.
evet canım bugün işyerinden hastaneye gitmiş dr antibiyotik kullanmadan geçmez dedim almış buda...
geçen hafta çok daha kötüydü almadı...
şimdi teste 1 hafta kaldı antibiyotiğe başladı...
evet canım bugün işyerinden hastaneye gitmiş dr antibiyotik kullanmadan geçmez dedim almış buda...
geçen hafta çok daha kötüydü almadı...
şimdi teste 1 hafta kaldı antibiyotiğe başladı...
Hayır cnm bitmedi hem diziyi izliyorum hem buraya bakıyorumm
cnm eşin antibiyotiğemi başladııı yaaa kaçırdım bennn
şimdiye kadar içmedi geçen daha hastaydı içmedi şimdi mi içiyoo
hoşbulduk canlarım hepinizi çok özledim sizinle sohbet etmeyide çok özledim.bende anlamadım misafir trafiği yaşıyorum
Hoş geldin canım özledik seni.gerçekten her girdiğimde gözüm seni aradı.Ne yoğun bir misafir trafiğiymiş öyle ama sen halinden memnunsun ya boşver.İnsanın sevdiklerinin yanında olması gibisi var mı?
Canım nasıl oldu elmalı kurabiyen?Biz de deneyelim mi tarifini?Ellerine sağlık
Tabi böyle soğuk algınlığı antibiyotik almadan da geçmiyo ama teste de az kaldı neyse hayırlısı artık tatlım sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?