Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

iyi görümcesin yani
ohh iyi yapmışsın canım tabi oyna oğlan evisiniz oynıycanız tabi.
bide görümcesin üstelik sen oynamıycanda kim oynayacak.
valla helal olsun canım her görümce sen gbi olmaz.
kıskançlık yaparlar.
benim arkadaşlarımın varda kocalarıyla hep kavga ederler sırf görümce yüüznden.

canım çok sevindim, gözün aydın inş. en hayırlı zamanda güzel haberler alman duasıyla..

canım nasılsın çok soğukmuş eskişehir.. burası da öyle..

canım daha iyi olmana çok sevindim.. senden bi haber vardır belki diye gelmiştim buraya birazda..
valla arayacağım ama cesaret edemedim.. malum ikiniz de hasta, uykuda falan olursunuz diye aramıyorum..
ama dualarım sizinle arkadaşım.. inş. daha da iyi olursunuz..
Rabbim tez zamanda şifalar versin ikinize de..

merhaba cnm nasılsın demek nişana gitmiştin geçen hafta seni pek görememiştik...
Cumartesi nzlyn ile buluşup tanıştık çok iyi geldi senden de konuştuk topiğe gelmediğinden felan sende nişanda kurtlarını döküyomuşsun meğer:)) uçak tan bende çok korkuyorum hiç binmedim bende...valla cnm nzlyn ile senin yanına gelmeyi düşünüyoruz haberin olsun dükkanda olursan sürprizde yapabiliriz yani:))

napıyorsun bugün canım?
ben senle konuştuktan sonra ne oldu biliyormusunn hasta olmuşumm
şimdide başladı bi ağrı bi ağrı yani.
bekliyordum zaten bugün tam 28. gündü.

ah be güzelim bende hastayım birazda ağrılı geçiyor bu ay üşüttüm yarın gideceğim hormon testlerimi yaptıracağım inşallah

canlarım geçmiş olsun hemencecik geçer inş. ben bu adet sancısından çok çektim hala da çekerim.. acillik falan oluyorum.. güya evlenince geçer dedilerdi.. bekarken hiç acile gitmedim evlendikten sonra acillere taşındım.. Allah yardımcımız olsun..
canım ya ben de kaç gündür soğuklardan üşeniyorum üstünkörü gidiyoruz bakalım.. maaşallah heryeri tertemis yapmışındır sen şimdi..

Sadeceik hoş geldin nasılsın nasıl gidiyor ...
Macunun faydası oluyormu belirtileri felan varmı ne zaman 2 ay dolacak bunlardan haberdar et bizi okuyup çıkma ona göre zaman ve senden macunla ilgili haberler bekliyoruz ona göre kib cnm öpüyorum ...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim kocişle aramızda soğuk rüzgarlar esiyor bu ara...ya adamı tanıyamıyorum bi değişik oldu bi huysuz bi alıngan bi mızmız ya anı anını tutmuyor tamam onu da anlamaya çalışıyorum çocuğu olmuyor olmaz diye onu bırakacağımdan böyle hırçınlaşıyor çok istediğimi biliyor ve bu yüzden onu bırakacağımdan korkuyor bana söylemiyor beli etmiyor ama anlıyorum çünkü daha geçen sene bana birbirimize söz verelim beni sana karşı büyük suçum olmadan bırakma diye ağlamıştı:2: of adam böyle yaptıkça bende nasıl davranacağımı ne yapacağımı şaşırdım bazen rabbimin bir bildiği var acaba ben mi acele ediyorum yanlışmı yapıyorum bu evliiği yürütmekte bu insanların içinde olmakta diye düşünüyorum adam böle yapıp anca aklımı bulandırıyor kusura bakmayın bende çok uzattım

canım girince yazmıştım kötü be canım adamla soğuk rüzgarlar esiyor bu ara...adam bi değişik oldu anı anını tutmuyor böle yapıp anca kendinden uzaklaştırıyor zaten pek yakın değiliz akşamdan akşama yüzünü görüyorum geç geliyor eve hemen yatıyor bu arada macunu da kullanmıyor bıraktı...hadi bir iki hafta hiç yemek yemedi çok hastaydı ama iyileşti gene kullanmıyor...ne macu ne çay nede yağ hiç birini kullanmıyor arı sütü polen keçi boynuzu hepsini bıraktı...ben onu kullanıyormuşum herşeyi yedirip içiriyormuşum ne olduğunu bimeden ben onu hiç düşünmezmişim deneme tahtası gibi kullanırmışım...ya inanın bu adam çok aklımı bulandırıyor....

aklın bulanmasın cnm zaman zaman hepimiz bu sıkıntıları yaşıyoruz benim eşimde bana söylüyor beni kobay mıydı neydi o faresi yaptın diye onlar doğal olarak bunlardan bıktılar bizde mütavi bi şekilde onları teşvik etmeliyiz tamam bazen çekilmez oluyorlar ama bizim bir amacımız var ondanda dönemeyiz görüp geçireceğimiz şeyler varmış bunları yaşıyoruz hakkınızda hayırlısı valla ne denir bilmiyorum....

ona hiç kıyamıyorum biliyorum o da bana kıyamaz daha geçenlerde esnaflardan birinin doğum günüymüş bir dilim pasta vermiş eşimde yarısını yemiş yarısnı üşenmemiş eve getirmiş boğazından geçmemiş kendini gizli yiyor gibi hissetmiş aslında yemediğimiz şeymi ama o ince düşünmüş o yiyince ben gelmişim aklına yani en basiti bu çok düşünr beni biliyorum ama işte bana karşı kendini ezik hissediyor bu çok yanlış ama kendini ezik suçlu hissediyor aynı durumda bende olabilirdim diyorum ama işte erkeklik gururu arkadaşları takılsa esnaf takılsa artık yeğen sevelim diye tamam o gün yas ilan ediyor bir afra tafra surat...siz beni daha iyi anlarsınız o yüzden sizinle paylaştım onu çok seviyorum kıyamıyorum o da çok seviyor biliyorum ama işte anı anını tutmuyor

hangimizin anı anını tutuyor ki değil mi. ben çocuk meselesiyle hiç ilgilenmiyorum eşimdeki telaşı bir görseniz :)) 15 kilo verdi 3 ayda şimdi kendine bir macun yaptırmış onu yiyecekmiş,doktorun ilaçlarınada şubat ayı itibariyle başlayacakmış. üstüne düşmeyince sanıyor ki ben onu düşünmüyorum bizimkide tam tersi işte. halbuki ben o üzülmesin kırılmasın eksiklenmesin diye konuyu açmıyorum bile arada espiri yapıyoruz gülüşüyoruz o kadar. hangimizinki doğru bilemedimki senin yaptığın gibi üstüne düşüp ona destek olmak mı benim yaptığım gibi kendi haline bırakmak mı... ikisindede kalpleri kırılıyor. benim eşim de onu düşünmediğimi söylüyor senin eşinde... hadi buyur burdan yak :))

iyi akşamlar canım iyiz çok şükür sen nasılsın?
anladığım kadarıyla pek iyi değlsin.
eşinde belli bir dönemden geçiyordur canım.
inaşllah en kısa zamanda atlatır bu durumu.sende öyle yapınca aklın karışıyordur ama biraz daha sabırlı davranmaya çalış hayatım.
onlar için gerçekten zor durm biizm onları bazen anlamadığımıız düşünüyorlar.
bunu hepmiz yaşıyoruz sadece onlar bu sıkıntıyı çektiklerini düşünüyorlar. ama zaman geçtikçe anlıyorlar.
olurmu cannı benim her zamn dinleriz.
burda herşeyimizi paylaşıyoruz.

ohhhhhhhhhhhh kut murt kalmamış ayol iyi gelmiştir sevindim cnm allh tamamına erdirsin:123:
sefan olsun kız görümce valla bende görümceyim ama gelinden çöok iş yapıyorum onlara gidince
4 senelik gelin ilk defa bu hafta bana yaprak sarmış şaşırdım hep ben yemek yaptıgım için

cnm bazen eşleri anlamak zor oluyo
benim eşimde babama zar zor yalvara yalvara gönderiyo hemen 1 veya 2 güğn sonra gelip alıyo beni
eşler biz onları bırakırız korkusu çok yaşıyor
allh kötü şey göstermesin cnm rabbim sanada vede bizlerede sabırlar versin

yaa kar tekrar mı başladı.
bizim burdada güneş var deidm ya hala var ama öyle bir soğukki anlatamam camları havalansın diye açtım ama içersi buz gibi oldu valla.
neler aldın bakalım.

Tatlım yazdığını görmeden çıkmışımmm
pazar çok kurulmamıştı zaten ıspanak,pırasa,mantar,portakal,limon,domatess bu kadar hemen aldım geldimm
iyiki gelmişim ben geldikten sonra bi tipi başladikii arabalar yolda kaldıı uff çok kötüydü
sonra bi baktımmm sabahın sayfasında resmi kurumlar 15:30 itibariyle tatil diyince hemen eşime söyledimmm
oda erken çıktı gelmek üzere nasıl gelicek aşkım ya saat 4 te çıktı hala gelemediii
bende işleri bitirmeye çalışıyorumm çorbayla makarna koydum pişiyoo bu arada öle işte tatlışımm
netten de çıktım açık olunca iş filan yapamıyorum yaa

slm kızlarr napıyosunuz bugün girip çıktım bişeyler yazamadım fazla malum pazartesi temizlik yaptım bu soğukta
hırsımı halılardan parkelerden çıkardım ohhh bende rahatladım evde miss gibi oldu bazen temizliğe girişince kendimi kaybediyorum

evet cnm acayip oldu buralar göz gözü görmüyo kardan bide çıkıp oynayasım var
arkadas yok yanımda yaaaaaaa

güle güle kirlet evini cnm
neden hırslısın kızzzzzzz

Tmm cnm görüşürüzzz
bizdee seni seviyoruzzzz
sende de allah razı olsun bitanemm
allaha emanet ol öpüyorumm

canım benim ben yine geldim çok sıkıldım yatmaktan...
bari hem yatayım hep arkadaşlarımla sohbet edeyim dedim...
negüzel biraz iyi oldum diye seviniyordum ben yine kötüleştim yaa
allahtan ateşim yükselmedi hala 37...
ama burun akıntısıda öksürükte arttı...
iyileşmek istiyorum bennn :84:
canım sende yemeklerini koymuşsun hamarat arkadaşım benim
inş kocişinde hayırlısıyla eve gelir gecikmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…