ay ne karışması gelinne herkez benim gibi görümce olsavalla hemen hemen 8 yıllık gelin var kıçını toplar dururum çocuklarına çok emegim var kendisinede misafiri bile gelsin kendisinden fazla koştururum sanki misafir benim gibi olur buda daha almadık amann herkezin evi ayrı zaten iyi geçiniyoruz çok şükür hıı arasanda musayit degildim kalabalıktık akşam geldik valla kurt dökme yanında az kalır kurtun yavrusu bile kalmamıştır hiç oturmadım görümce olunca oturulmuyor tekirdaglılara taş çıkardım ilkin geri durdum anam tekir daglılar romen oynarmış degişik geldi biz ankaralı oyununu iyi beceririz konyalıyı güzel yaparım mezdeke güzel oynarım sonradan durun siz dedim ohh bi çıktım pir çıktım hepsi baktı kaldı paralar saçıldı ohh sefam olsun .
evet canım hoca olumlu konuşuyo iğnlerde baya işe yaradı.
ama biraz fazla düşürmüş fsh ı.
ben tahmin ediyordum iğnelerin işe yaradığı belliydi.
iğneleri kullandığından beri uyku problemi ortadan kalktı.
önceden uykuya doyamazdı şimdi öyle değil.
ve daha bir çok belirti vardı.
artık haftada bir kez kullanacak çok düşürmez fsh ı.
biz dün tekrar mail attık hocaya.
ameliyat konusunda acelemiz yok zaten dedik.
mümkün olduğunca uzun tedavi görmek istiyoruz dedik.
proxede devam edelimmi diye sorduk siz bilirsiniz ya günde bir tane kullanın yada kullanmayacaksanız diyetinize uymaya çalışın dedi.
ya bakarsın birdahaki aya spermiogramda sperm çıkar ben bu iğnelerden çok umutluyum.
inşallah düşündüğüm gibi olur.
iyi görümcesin yani
ohh iyi yapmışsın canım tabi oyna oğlan evisiniz oynıycanız tabi.
bide görümcesin üstelik sen oynamıycanda kim oynayacak.
valla helal olsun canım her görümce sen gbi olmaz.
kıskançlık yaparlar.
benim arkadaşlarımın varda kocalarıyla hep kavga ederler sırf görümce yüüznden.
canım daha iyi olmana çok sevindim.. senden bi haber vardır belki diye gelmiştim buraya birazda..slm kızlar ben geldim...
dün sizi merakta bıaktım kusura bakmayın...
topiğe yazdıktan sonra uyuduk kocişle...
sonra ben bi ara girdim yazılanları okudum öğleden sonra ama hiç halim yoktu çıkmak zorunda kaldım...
dün sürekli yattık kocişle...
benim ateşim çok yükseldi 39 a çıktı bi türlü indiremedik...
en son bu sabah 38,6ydı...
kocişin allahtan benim kadar yüksek değildi ateşi...
bütün gece 10dk uyuyup uyanıyoruz ateşimizi konrol ediyoruz...
nasıl sabahı ettik anlamadım...
1 saat olmadı ateşim 37ye düştü biraz kendime geldim...
kızlarla konuştum onların sesini duyunca daha bi kendime geldim
bi topiğe gireyim dedim..
kociş yanda yatıyor onunda ateşi 37,4...
iki kişinin aynı anda hasta olması ne kötüymüş ya
ben şimdi bi geçmişi okuyayım öpüyorum hepinizi
kızlar herkeze merabalar kaç ğündür yoktum merak etmediniz zatende genede söyleyeyim tekirdagdaydım kardeşime kız alıyoruz nişan yaptık ohhh bütün kurtlarımı döktüm vallaay ilkdefa uçaga bindim kardeşim uçak bileti almış hepimize istanbula kadar uçakla ordan tekirdaga minibüs kiralandı gittik çok eylenceliydi iyi geçti inşallah darısı düğününe mayıs ayı içindede düğününü yapıcaz nasip olursa ay görümce oluyorum ikinci kez ..
napıyorsun bugün canım?
ben senle konuştuktan sonra ne oldu biliyormusunn hasta olmuşumm
şimdide başladı bi ağrı bi ağrı yani.
bekliyordum zaten bugün tam 28. gündü.
ah be güzelim bende hastayım birazda ağrılı geçiyor bu ay üşüttüm yarın gideceğim hormon testlerimi yaptıracağım inşallah
canım ya ben de kaç gündür soğuklardan üşeniyorum üstünkörü gidiyoruz bakalım.. maaşallah heryeri tertemis yapmışındır sen şimdi..Temizlik yapıyorumm cnmm
kaçgündür hiç yapamadım doğru düzgünn şimdi de bi buraya bakıyorum bi temizlikkk
ahh cnm yaa ilk günn zor olurrr sende yat dinlennn
düzenlimidir reglin benim düzenlidirrr şaşmazz fazla ağrım olmuyo ama öyle ilk gün birazz
bugün pazarda var ama nasıl gidicem işleri bitirimdee bakalımm gidebilirsem karda yağıyo halaaa
öle tatlım sen napıcaksınnn
canım nasılsın çok soğukmuş eskişehir.. burası da öyle..
Sadeceik hoş geldin nasılsın nasıl gidiyor ...
Macunun faydası oluyormu belirtileri felan varmı ne zaman 2 ay dolacak bunlardan haberdar et bizi okuyup çıkma ona göre zaman ve senden macunla ilgili haberler bekliyoruz ona göre kib cnm öpüyorum ...
canım girince yazmıştım kötü be canım adamla soğuk rüzgarlar esiyor bu ara...adam bi değişik oldu anı anını tutmuyor böle yapıp anca kendinden uzaklaştırıyor zaten pek yakın değiliz akşamdan akşama yüzünü görüyorum geç geliyor eve hemen yatıyor bu arada macunu da kullanmıyor bıraktı...hadi bir iki hafta hiç yemek yemedi çok hastaydı ama iyileşti gene kullanmıyor...ne macu ne çay nede yağ hiç birini kullanmıyor arı sütü polen keçi boynuzu hepsini bıraktı...ben onu kullanıyormuşum herşeyi yedirip içiriyormuşum ne olduğunu bimeden ben onu hiç düşünmezmişim deneme tahtası gibi kullanırmışım...ya inanın bu adam çok aklımı bulandırıyor....
aklın bulanmasın cnm zaman zaman hepimiz bu sıkıntıları yaşıyoruz benim eşimde bana söylüyor beni kobay mıydı neydi o faresi yaptın diye onlar doğal olarak bunlardan bıktılar bizde mütavi bi şekilde onları teşvik etmeliyiz tamam bazen çekilmez oluyorlar ama bizim bir amacımız var ondanda dönemeyiz görüp geçireceğimiz şeyler varmış bunları yaşıyoruz hakkınızda hayırlısı valla ne denir bilmiyorum....
ona hiç kıyamıyorum biliyorum o da bana kıyamaz daha geçenlerde esnaflardan birinin doğum günüymüş bir dilim pasta vermiş eşimde yarısını yemiş yarısnı üşenmemiş eve getirmiş boğazından geçmemiş kendini gizli yiyor gibi hissetmiş aslında yemediğimiz şeymi ama o ince düşünmüş o yiyince ben gelmişim aklına yani en basiti bu çok düşünr beni biliyorum ama işte bana karşı kendini ezik hissediyor bu çok yanlış ama kendini ezik suçlu hissediyor aynı durumda bende olabilirdim diyorum ama işte erkeklik gururu arkadaşları takılsa esnaf takılsa artık yeğen sevelim diye tamam o gün yas ilan ediyor bir afra tafra surat...siz beni daha iyi anlarsınız o yüzden sizinle paylaştım onu çok seviyorum kıyamıyorum o da çok seviyor biliyorum ama işte anı anını tutmuyor
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben pek iyi değilim kocişle aramızda soğuk rüzgarlar esiyor bu ara...ya adamı tanıyamıyorum bi değişik oldu bi huysuz bi alıngan bi mızmız ya anı anını tutmuyor tamam onu da anlamaya çalışıyorum çocuğu olmuyor olmaz diye onu bırakacağımdan böyle hırçınlaşıyor çok istediğimi biliyor ve bu yüzden onu bırakacağımdan korkuyor bana söylemiyor beli etmiyor ama anlıyorum çünkü daha geçen sene bana birbirimize söz verelim beni sana karşı büyük suçum olmadan bırakma diye ağlamıştı:2: of adam böyle yaptıkça bende nasıl davranacağımı ne yapacağımı şaşırdım bazen rabbimin bir bildiği var acaba ben mi acele ediyorum yanlışmı yapıyorum bu evliiği yürütmekte bu insanların içinde olmakta diye düşünüyorum adam böle yapıp anca aklımı bulandırıyor kusura bakmayın bende çok uzattım
ay ne karışması gelinne herkez benim gibi görümce olsavalla hemen hemen 8 yıllık gelin var kıçını toplar dururum çocuklarına çok emegim var kendisinede misafiri bile gelsin kendisinden fazla koştururum sanki misafir benim gibi olur buda daha almadık amann herkezin evi ayrı zaten iyi geçiniyoruz çok şükür hıı arasanda musayit degildim kalabalıktık akşam geldik valla kurt dökme yanında az kalır kurtun yavrusu bile kalmamıştır hiç oturmadım görümce olunca oturulmuyor tekirdaglılara taş çıkardım ilkin geri durdum anam tekir daglılar romen oynarmış degişik geldi biz ankaralı oyununu iyi beceririz konyalıyı güzel yaparım mezdeke güzel oynarım sonradan durun siz dedim ohh bi çıktım pir çıktım hepsi baktı kaldı paralar saçıldı ohh sefam olsun .
canım girince yazmıştım kötü be canım adamla soğuk rüzgarlar esiyor bu ara...adam bi değişik oldu anı anını tutmuyor böle yapıp anca kendinden uzaklaştırıyor zaten pek yakın değiliz akşamdan akşama yüzünü görüyorum geç geliyor eve hemen yatıyor bu arada macunu da kullanmıyor bıraktı...hadi bir iki hafta hiç yemek yemedi çok hastaydı ama iyileşti gene kullanmıyor...ne macu ne çay nede yağ hiç birini kullanmıyor arı sütü polen keçi boynuzu hepsini bıraktı...ben onu kullanıyormuşum herşeyi yedirip içiriyormuşum ne olduğunu bimeden ben onu hiç düşünmezmişim deneme tahtası gibi kullanırmışım...ya inanın bu adam çok aklımı bulandırıyor....
yaa kar tekrar mı başladı.
bizim burdada güneş var deidm ya hala var ama öyle bir soğukki anlatamam camları havalansın diye açtım ama içersi buz gibi oldu valla.
neler aldın bakalım.
Tatlım yazdığını görmeden çıkmışımmm
pazar çok kurulmamıştı zaten ıspanak,pırasa,mantar,portakal,limon,domatess bu kadar hemen aldım geldimm
iyiki gelmişim ben geldikten sonra bi tipi başladikii arabalar yolda kaldıı uff çok kötüydü
sonra bi baktımmm sabahın sayfasında resmi kurumlar 15:30 itibariyle tatil diyince hemen eşime söyledimmm
oda erken çıktı gelmek üzere nasıl gelicek aşkım ya saat 4 te çıktı hala gelemediii
bende işleri bitirmeye çalışıyorumm çorbayla makarna koydum pişiyoo bu arada öle işte tatlışımm
netten de çıktım açık olunca iş filan yapamıyorum yaa
slm kızlarr napıyosunuz bugün girip çıktım bişeyler yazamadım fazla malum pazartesi temizlik yaptım bu soğukta
hırsımı halılardan parkelerden çıkardım ohhh bende rahatladım evde miss gibi oldu bazen temizliğe girişince kendimi kaybediyorum
Tmm cnm görüşürüzzz
bizdee seni seviyoruzzzz
sende de allah razı olsun bitanemm
allaha emanet ol öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?