Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlaarr
1-2 gün giremedim,sayfalar uçmuşşş
var mı bi gelişme?
bazı arkadaşlar test yaptıracaktı sanırım
transferler ne durumda

günaydın canım.
evet birz öyle oldu.
gelincik arkadaşımızın transferi oldu.
ama daha kendisinden haber alamadık.

Günaydın fıstıklar.Bugünkü sabah keyfini uykuyla yaptık sanki.Gerçi benim genelde kalkmam 11'i bulur yaa siz de iyi etmişiniz

günaydın canıcmım
evet bugün kalkamadım bende bi türlü bi uyuşukluk var insnaın üzerinde havalardan sanırım.
sen nasılsın?

fsh 10,72
lh 18,84
testosteron 6,89
sperm 0

fsh geçen aya göre baya düşmüş lh yükselmiş testosteronda düşmüş iyimi acaba kaan bey ne diyecek bakalım...

evet canım bencede düşmüş.
testestoronu yükseltmeye çalışıyor kaan hoca genelde ama size ne diyecek bakalım canım.

ALLAH yardımcınız olsun canım,inş ameliyatta bulunur..eşin son bi test daha yapsa iyi olur..bitkisellere bıkmadan devam etmek lazım aslında,hepsi süreç işi,zaman istiyo ama sabırsızlanıyoruz işte..

merhaba canım.
tesenize az kalmış?
ilk tese mi olacaksınız hangi dr yapacak?
inaşlalh allah gönlünüze göre verir.
bol bol spermleri görürsünüz inşallah.

İyiyim canım.Biz de perşembe gidecez Ankaraya ama hava şartları çok kötü.Korkuyorum biraz trenle mi gitsek diye de düşünüyorum ama onun da saati ters.Hayırlısı artık.Bursa yakın di mi size dönecek eşin herhalde yoksa sen de takılırdın di mi peşine....

Merhaba kızlar eşimin 23 ocakta vermiş olduğu kan sonuçları bugün çıktı.

2.ayınkiler bunlar
fsh 18,93
lh 8,61
testosteron 850,37
sperm 0

3.ayınkisi ise bunlarEki Görüntüle 336829

Hayırlısı Fsh düşmüş baya,diğerleri normal sınırlarda ama bir öncekine göre yükselen düşen var.Ben birbirlerine bağlı diye düşünüyodum ama değilmiş demek.Siz de testojel mi kullanıysnz?

Az kalmış canım Allah yüzünüzü güldürür inşallah da bitkisellere de gerek kalmaz artık.Hormonlar normal mi ameliyatı kim yapıyo?

evet canım bencede düşmüş.
Testestoronu yükseltmeye çalışıyor kaan hoca genelde ama size ne diyecek bakalım canım.

evt cnm fsh ile lh yer değştirmiş bu ay

22.12.2011 2.ay tahlil sonuçları
fsh 18,93
lh 8,61
testosteron 850,37
sperm 0

23.01.2012 3.ay tedavi sonuçları
fsh 10,72
lh 18,84
testosteron 6,89
sperm 0

testosteron da düşmüş sanki ooff ne bilim bitanem yaa kaan bey ne diyecek bakalım bunlar bi iniyor bi çıkıyor ama sperm denen bişi yok valla şaşırdım..

yok cnm yaa testojeli biz hiç kullanmadık clomen ,endol tablet,proxeed plus,com vitex, dr verdiği bunlar bunun yanındada bir sürü bitkisel uyguluyoruz kendimiz testojeli testosteronu yüksek olanlaramı veriyor bilmiyorum valla biz hangi gruptanız onuda bilmiyorum :)))

evet canım ya esk de kar yok ama çok soğuk ank bilmiyorum valla.
trenlede çok uzun sürecek dimi?
hayırlısı olsun canımcım.
kütahyaya geçecekmisin?
evet hayatım ya hemen dönecek yoksa takılacaktım peşine. yanlız gitse yine takılacaktım da elemanlarıyla gitti

Ben de çok iyi bilmiyorum ama testojel sanırım fsh düşürmek için.Niye bilmiyorum ama ben gıcık oluyorum o ilaca.Proxeed ve vitex bitkisel destek di mi.Clomen ve endol ne tıbbi ilaç mı tamamen?

mrb kızlar ben geldim dün gece ilaçlarımı yatmadan içtim ateşim falan çıkmadı ama uyuyamadım pek...
öksürük burun akıntısı feci şekildeydi...
sabah kocişle hastaneye gittik yeni bi dr gelmiş uludağ üniversitesinden...
eşimin eski hastalığından bahsettik...
oda uludağ üniversitesinde kök hücre bölümünde falan çalışmış...
kocişe ben sizin durumunuz hakkında bilgiliyim elimden geleni yaparım dedi...
çok ilgili bi drdu saolsun...
onu muayene etti beni muayene etti bende çok fazla iltihap varmış boğazımda...
dr kocişide benide tamamen kontrolden geçirmek istedi kan tahlili ve akciğer filmi istedi bizden...
ayıca ikimizede kendimizi biraz toparlayalım diye serum verdi neyse kan vermeye gittik...
benim damarlarım çok incedir çoğu zaman bulamazlar delik deşik ederler...
yada elimin üstünden alırlar görevliyede anlattım durumu...
kolumu öyle bi sıktıki daha en başından bi tuhaf oldum...
zar zor damarı buldu ama kan bi türlü gelmiyor damla damla okadar az ki...
bekledikçe kolum sapsarı oldu başım dönüyor midem bulanıyor...
bırakın diyorum yeteri kadar kan gelmiyor diyorlar ya sanki çıkarıp başka taraftan deneyemezler
en son bayılıyordum resmen bırakın istemiyorum diye bağırdım tamam deyip bıraktılar...
beni yatırdılar oradaki koltuğa 10dk da kendime zor geldim...
kocişinde kanını aldılar akciğer filmimiz çekilde serumlar bağlandı...
tam serumlar bitmek üzereyken dr yanımıza geldi sonuçlar çıktı diye...
akciğer filmlerimiz normalmiş bi sorun yokmuş benim kan değerlerimde normal çıkmış antibiyotik verdi diğer ilaçlara ek olarak...
kocişin bazı değerleri çok yüksek çıkmış karaciğerinde aşırı zedelenme var dedi
sana ilaç vermiycez acil ultrasonla baktırmalısın ben baktığımda bişey göremedim ama değerler yüksek dedi
kullandığın tüm ilaçları bırak hiç bişey kullanma dedi...
kociş azoyla ilgili kullandığı ilaçların ismini söyledi onlar bi sorun teşkil etmez ama çinko yapabilir dedi...
hepsini yinede bırakmamızı istedi ben çok kötü oldum ağlamamak için zor tuttum kendimi
ya karaciğerinde lenfoma başlamış olabilir ya kullandığın ilaçlar buna sebep olmuş olabilir yada virüs var...
acil bunun tetkikleri yapılıp sebebi öğrenilmesi lazım kontrolünüzde varmış biraz toparlanınca hemen gidin dedi...
sonra kocişle konuştuk korkma benim tedaviden sonra zaten karaciğerim etkilendi değerlerim hep böyle hoca bilmediği için telaşlandı dedi...
ama benim içim hala dolu ne düşünceğimi ne yapıcağımı bilemiyorum...
tüm ilaçları bıraktık zaten bu ay için bikaç günlük ilacımız kalmıştı onlarda kaldı...
izmire gidip kendi hocasıyla konuştuktan sonra yolumuza bakıcaz...
bebiş için tedavimiz yarım kalıcak diye korkuyorum...
eme en çokda kocişimin hastalanmasından korkuyorum
inş kocişin dediği gibi korkulacak bişey yokturda kendi dru içimizi rahatlatır...
biraz uzun oldu kusura bakmayın çok dolu içim yazdıkça yazdım bende

Son düzenleme:

evet canımcım testestoron düşmüş. siz bunları aynı yerde mi yaptırdınız canım?
bu değer yerleri değişiyorda farklı yerlerde yaptırıncada o yüzden sordum.
fsh düşmüş ama bu iyi bence canım.
kaan hocadan gelecek cvp ne olacak bakalım.
iyi şeyler söyler bence bitanem.

Delisin kız sen...Karda kışta da bırakmayacan yani.Bilmiyorum ama büyük ihtimal Kütahyayı erteleriz oralarda çok soğuk sanırım gidip eve tıkıldıktan sonra ne anlamı olacak ki.Zaten Ankarada da yaptık planımızı üniversiteden 5/6arkadaş bulaşacaz kısmetse.Kütahya ve Eskişehir turunu da bahara erteleriz artık

bitanem benim üüzlme sen şimdi. siz kendi dr gidince herşey belli olur.
siz şimdi şu gribi atın ondan sonra herşeyi halledersiniz.
sabahta deidm bitanem bırakırsınız gerekirse ilaçları napalım yarım kalsın önce sağlık bitanem.
bak bizde bıraktık ama napalım önce sağlığımız olsun sonra bebeişimiz allahın izniyle olur bebekim.
siz şimdi kendi dr gidinci o size güzel şeyler söyler bitanem hiç sıkıntı yapmayın tamam mı?
dualrım hep seninle bebekim biliyorsun.
ama lütfen beni seviyorsan kendinizi yıpratmayın herşey allahın elinde bitanem o ol derse olmayacak bişey yok biliyorsun.
ilaç filan kullanmadan bakarsın kendiliğinden bebişiniz gelir.
yeterki allah ol desin. onun için bol bol dua et bitanem. gersini allaha havale et siz elinizden gelenin hep fazlasını yapıyorsunuz.
elbet birgün karşılığını alacaksınız.
benim dualrım hep seninle bebekim. seni çok seviyorumm

tabi ya bırakırmıyım ben kocişimi ölümde bile bırakmam
haklsıın canım ya kütahya acayip soğuk oluyormuş esk. de öyle zaten.
baharda bekleriz o zaman esk.
ohh iyi olmuş canım ank dolaşırsınız değişiklik olur.

fsh 10,72
lh 18,84
testosteron 6,89
sperm 0

fsh geçen aya göre baya düşmüş lh yükselmiş testosteronda düşmüş iyimi acaba kaan bey ne diyecek bakalım...

canım negüzel fsh düşmüş testosteron normal değerlerde ama lh çok yükselmiş...
kaan hoca ne diyecek bakalım...
inş hocada memnun olur sonuçtan...

bebekim napıyorum inan kociş şimdi yan tarafta o var diye zor tutuyorum kendimi
eve geldiğimizde eski sonuçlarına baktık bazı değerleri biraz daha yüksek çıkmış...
bıraktık şimdilik herşeyi kendi hocasının diyeceklerini merak ediyoruz...
ondan sonra duruma göre kaan hocayıda bilgilindiricem...
hakkımızda hayırlısı olur inş...
duaların için çok saol bebekim
allah razı olsun senden bende seni çok seviyorum...

Canım benim ya Allah yardımcınız olsun.Korkma ama içini ferah tut karaciğer her şeyden çabuk etkilenen ama kendini de en çabuk yenileyebilen organ bildiğim kadarıyla.Ablam HepatitB taşıyıcısı o da direk karaciğerlerle ilgili ya kontrollerinde doktor kesinlikle bilinçsiz kafana göre bitkiselleri kullanmayacaksın tedavi amaçlı demişti.Karaciğeri çok yoruyomuş keza ilaçlarda ağrı kesici bile mecbur kalmadıkça doktora danışmadıkça yok demişti.Ama doktor kullandıklarınızın etkilemeyeceğini söylemişse problem yoktur.Siz bir toparlanın da gidin beraberce Doktorunuza en net şeyleri o söyleyecektir.Ama şimdi şu gripten kurtulmaya odaklanın.Ahh canım benim o kadar isterdimki biraz yakın olup hastaneden geldiğinizde size süper bir kahvaltı yemek ne isterseniz onu hazırlardım.İnsan çok duygusallaşıyo hastalandığında ben hep oturup hastalığımdan değil yalnızlığımdan ağlardım.Allah elbet bir gün verecek çekilen çilelerin mükafatını.
Amaaan sözde ben tesselli için yazıyodum ya senden beter duygusala bağlandım.Her şey güzel olacak üzme kendini fıstığım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…