• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ealsnas kaan beye gittiniz,direk tesa mı yaptı sperm bulmak için yoksa ilaç verdimi?bize baska bi dr.(prof.)klomen için 3 ay demişti.içti eşim ama degerler düşmedi.o da kaan beye gitti.umarım bize tekrardan bi ilaç tedavisi vermezler

mavimenekşe siz kaan beye ne yazdınız da microtese dedi?sorunumuz aynı mı canım?biz henüz görüşmedik ama cok iyi bi prof.bize klomen verdi 3 ay ilerleme olmayınca kaan beye yönlendirdi

mavimenekse benim eşimin fsh ve lh hormonları yüksek çıkmış.bize de baslar ozaman kaan bey dimi tedavi?bi de kaan beye nasıl mail atıyosun cnm?

kızlar benim bi arkadasım hacettepe'de timur gürgen adlı dr.a baslamıs.okadar memnun ki,tavsiye üstüne gitmiş zaten.seni rahatlatıyormus.her türlü soruna tek tek cevap veriyormus.psikolog gibiymiş..sanırım bende onda karar kılcam..

mrb kızlar bence timur gürganı bi araştır derim kızlar benimde bebegim olacakmı içinize doguyormu

kızlar benim bi arkadasım hacettepe'de timur gürgen adlı dr.a baslamıs.okadar memnun ki,tavsiye üstüne gitmiş zaten.seni rahatlatıyormus.her türlü soruna tek tek cevap veriyormus.psikolog gibiymiş..sanırım bende onda karar kılcam..
canım benimde ilk denemem timur gürganda oldu ealsnas arkadaşımızda tüpbebegi orada yaptırdı bencede iyi bir merkez canım...

kızlar eşinin fsh ve lh hormonu yüksek olup total testesteronu sınırda olan varmı?sizce bunun tedavisi microtesemi?3 ay klomen içtik deişiklik yok

slm kızlarrrrrrrrrrrr.........ben yokken baya gelen arkadaşlar olmuş hoş gelmişler .......ne bu ya bu gidişle türkiyede azosperm patlaması yaşanacak suyundanmıdır havasındanmıdır ne ne oluyor bu erkeklere spermler yok oluyor hayırdır inşallahhhhh rabbim sonunu hayır eyleye bu yolda emek harcayanların kucağını boş bırakmaya

harzemcim nerelerdesin kız sen:oklava:bi geliyosun bi gidiyosun kayboluyosun.oh diğer topikte okudum kociş iki gün yok benimkide bu gece yok geliyimde kırıştıralım biraz o pastalarından banada yap:kahve:

slm kızlar ya canım çok sıkkın bugün adetimin 8. günü hala kanama devam kızlar düzen felan kalmadı bide benim karnım 4 aylık gibi şiş nedenki tedaviden çıklaı 2 ay oldu bu şişlin inmesi gerekmezmi here geçen gün karnım büyüyo hani problem olmasa hamileyim dicem ama işte o hayali bile kuramıyorum

canım benim belli olmaz belkide hamilesindir tatlım ama için rahat etmezse bir dr git arkadaşım.ama inşallah mucize olur..

sevgidolu o morfoloji için olan ilaçtan bizde aldık.....sizdemi solgardan almıştınız.............biz 50 tl ya aldık...........
canım bi< eczaneden aldık onlar sipariş ettiler sabah akşam eşim az suya karıştırıp içiyor 81 milyona aldık siz ucuz almışınız inşallah faydasını görürürz canım

hadi kızlar gelin daaaaaaaaaaa azcık dertleşek kaan beye gitmemize az kaldı eylülün ilk haftası veya 2. haftası arkadaşlar ablam benden 3 ay sonra evlendi 2 yıl oluyo önce eşinde hareket problemi çıktı şimdide ablamda yumurta tembelliği varmış doktor aşılama demiş ama önce rahim filmi çektürcekler ne kadar şansısız değilmi annem ikimizden ailem ne ondan bir torun henüz gördü nede benden inşallah olur kızlar vallaha kafama takıyom inşallah ablamınki bari olsa

canım benim belli olmaz belkide hamilesindir tatlım ama için rahat etmezse bir dr git arkadaşım.ama inşallah mucize olur..

canımsın yaaaaaaaa söylemesi bile güzel demi zaten doktora gitcem adetim bitsin kasıklarımda ağrı oluyo ama o mucize beni bulurmu acaba heralde sevinçten oracıkta bayılırdım sonuçta herşey güzel allahımın elinde inşallah minik mucizelerimizi gönderir

Back
X