canım benim duygulandırdın beni
kolay değil yaşanılanlar...
her geçen sene acılar biraz daha artıyor...
11 sene bunlarla mücadele etmek hele hiç kolay değil...
rabbim yardımcınız olsun...
inş onca seneden sonra çifte mutluluk yaşarsınız bebişlerinizle
kızlar hepinize iyi geceler allah rahatlık versin...
ben de çıkıyorum görüşmek üzere
cervan ve nur-efsan , ben size özelden mesaj gönderemiyorum.100 tane cevabım dılmadığı için henüz yeniyim canım. m-sure fiyatı hakkında çok ucuza. siz bana özelden mail adresinizi yazar mısınız? ben size mail atarım. ve size m-sure temini için adres vericem. ben baya ucuza aldım.
canım istesek veririz niye veremeyelim...
valla flzask diyete başladı 2,5 kilo falan verdi...
yeşilde diyette yanlış değilsem...
fazlalıklar gitse çok iyi olur...
dediğim gibi benim çok değil zaten en fazla 3 kilo fazlam var...
onuda kassam veririm ama okul zamanı kısamıyorum...
ama ekmeği kesmeye karar verdim...
bu konuda bilgili olan biri bizi yönlendirsin bizde ardından gidelim kızlar
herkese günaydın güzel haftasonu geçirirsiniz inşallah
baharcım dün geceki geçmişi okudum kızzz herkes çaucak girsin bakkeeemmm diyete yaza ne kaldı ki nisan mayıs 2 ay sonra yazdayız :18:fazla kiloları olanlar kesinlikle abur cuburdan uzak dursunkadınlar kulübünde diyet grupları bölümü var tek başına yapamayanlar bence bir gruba da dahil olabilirler hem daha motiveli oluyor insan yada kendi aramızda da yapabiliriz isterseniz.
ben zaten 2 tüp bebek denemesinden sonra çok çabuk almıştım kiloları çok şükür çabucak da gidiyor eskiden bu kadar değildim bundan 2 yıl öncesine kadar 65 kg üstine çıkmazdım boyumda uzun 1,70 amma şimdi bu kiloyla çok görünüyor tabi inşallah yaza çıtır bir anne adayı olurumherşey bebiş için 3 tüp bebekde daha sağlıklı olmam lazım
ayyy çok yazdım kusura bakmayın
SELAM KADER ARKADAŞLARIM NASILSINIZ BUGÜN BEN GÜNE GÜZEL BAŞLADIM İNŞALLAH GÜZEL GİDER.RÜYAMDA BEBEĞİMİ GÖRDÜM BİR BAKICISI VARDI DENİZ KENARINDA BİR EVDE OTURUYORDUK.İŞİ ÇIKINCA ONU BABASINA VERDİ KUMSALA KOYDU BEBİŞİMİ ONUDA GELEN DALGA ISLATTI.ALLAH'IM NASIL İÇİM YANDI ANLATAMAM HEMEN KOŞTUM ALDIM BEBEĞİMİ EŞİMİN ELİNDEN ÜZERİNE HIRKAMI GİYDİRDİM NASIL SARMALIYOR KORUYORDUM ÇOK GÜZEL BİR DUYGUYDU KEŞKE HİÇ BİTMESİN YADA BİTSEDE GERÇEK HAYATTA ZUHUR BULSUN İSTEDİĞİM RÜYAM BİTTİ VE GERÇEK HAYATA DÖNDÜM İNŞALLAH RABBİM BİZE RÜYALARDA YAŞATTIĞI VE HİSSETTİRDİĞİ O DUYGUYU VE GÜL KOKULU BEBİŞİ GERÇEK HAYATTA DA YAŞATIR
rabbim gerçeğini yaşatsın inşaallah bSELAM KADER ARKADAŞLARIM NASILSINIZ BUGÜN BEN GÜNE GÜZEL BAŞLADIM İNŞALLAH GÜZEL GİDER.RÜYAMDA BEBEĞİMİ GÖRDÜM BİR BAKICISI VARDI DENİZ KENARINDA BİR EVDE OTURUYORDUK.İŞİ ÇIKINCA ONU BABASINA VERDİ KUMSALA KOYDU BEBİŞİMİ ONUDA GELEN DALGA ISLATTI.ALLAH'IM NASIL İÇİM YANDI ANLATAMAM HEMEN KOŞTUM ALDIM BEBEĞİMİ EŞİMİN ELİNDEN ÜZERİNE HIRKAMI GİYDİRDİM NASIL SARMALIYOR KORUYORDUM ÇOK GÜZEL BİR DUYGUYDU KEŞKE HİÇ BİTMESİN YADA BİTSEDE GERÇEK HAYATTA ZUHUR BULSUN İSTEDİĞİM RÜYAM BİTTİ VE GERÇEK HAYATA DÖNDÜM İNŞALLAH RABBİM BİZE RÜYALARDA YAŞATTIĞI VE HİSSETTİRDİĞİ O DUYGUYU VE GÜL KOKULU BEBİŞİ GERÇEK HAYATTA DA YAŞATIR
günaydın kızlar
Hepinize güzel bi hafta sonu diliyorum
Bugün burada hava çok güzel...
Biz de yarın kocişle keyfini çıkarırız artık
evet tatlım yaza az kaldı elimizi çabuk tutmamız gerekiyor hatta boğazımızı
tüp bebeğe başlayacağımız için bizim daha dikkatli olmamız gerekiyor...
fazlalıklar gitsin ki bebişimiz içinde bizim içinde daha iyi olsun
sen ne durumdasın canım diyet işe yaradı mı vermeye başladın mı biraz
SELAM KADER ARKADAŞLARIM NASILSINIZ BUGÜN BEN GÜNE GÜZEL BAŞLADIM İNŞALLAH GÜZEL GİDER.RÜYAMDA BEBEĞİMİ GÖRDÜM BİR BAKICISI VARDI DENİZ KENARINDA BİR EVDE OTURUYORDUK.İŞİ ÇIKINCA ONU BABASINA VERDİ KUMSALA KOYDU BEBİŞİMİ ONUDA GELEN DALGA ISLATTI.ALLAH'IM NASIL İÇİM YANDI ANLATAMAM HEMEN KOŞTUM ALDIM BEBEĞİMİ EŞİMİN ELİNDEN ÜZERİNE HIRKAMI GİYDİRDİM NASIL SARMALIYOR KORUYORDUM ÇOK GÜZEL BİR DUYGUYDU KEŞKE HİÇ BİTMESİN YADA BİTSEDE GERÇEK HAYATTA ZUHUR BULSUN İSTEDİĞİM RÜYAM BİTTİ VE GERÇEK HAYATA DÖNDÜM İNŞALLAH RABBİM BİZE RÜYALARDA YAŞATTIĞI VE HİSSETTİRDİĞİ O DUYGUYU VE GÜL KOKULU BEBİŞİ GERÇEK HAYATTA DA YAŞATIR
günaydın sabah şekerim ay bir tuhaf oldum uzun zamandır ne zaman açsam kimsecikler yoktu şimdi yazılanları okumak bile bana güzel geliyorburdada hava çok güzel benimde eşim işe gitti .allah'tan ablam evine geldi bende bıcırıkları özlemiştim onlarla gezmeye giderim biraz .onlarla birlikte olunca ben onlardan daha çok çocuk oluyorum onlardan daha çok mutlu oluyorum inşallah birgün bizimde evlerimiz şenlenecek çocuklarımızla baharın yazın kışın tadını çıkarıcaz
çok haklısın heleki tüp bebek de bence kilo risk faktörü zaten doktorlar bunu belirtiyor.3.denemem de inşallah vucudum daha iyi toparlanmış olacak.diyet çok iyi gidiyor canım tam 2,5 haftadır diyetteyim hiç zorlanmadım.zaten belli bir listem var klasik diyet listesi onu uygulayınca doyuyorum.2,5 hafta oldu şuan 81 kg dayım.toplamda 4 gitti ama daha yolum çook uzun olsun sağlıklı gitsinde kilolar aceleye gerek yok
rabbim gerçeğini yaşatsın inşaallah b
bende çok görüyorum..
Uyanıncada biton ağlıyorum..
Ben bebeğimi istiyorum diye..
Yarabbiii kavuştur bizi güzelliklerimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?