Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merhaba arkadaşımm hoşgeldinn
rabbim şifa versin yardım etsin inş.
tabi cnm yeni öğrendiğin içinn şu an kendini kötü hissediyosunn
daha 1 kere yapmışsınız testt bi kaç kere daha yaptırın bakarsın diğerlerinde çıkarr

inş canım benim çok teşekkürler
rabbim hepimize göstersin o günleri...
görüşmek üzere

aaa olmadı bak şimdii
sen beni nasıl ihmal edersinnn
bu kadar hassas ve duygusal bi arkadaşınıı
iyi geçti cnm kurss

tatlım ben seni ihmal eder miyim hiç
foruma girince 2 mesaj gelmişti biri başka bi arkadaşın biri senin...
önce o göndermiş olduğu için ona cevap yazdım...
10 dk bekleme süresinde de topiğe yazdım senin için

tmm tatlımm
o kadar yoğunsunkii artıkk canım benimm

Tatlım başlıyomuyuz bu akşam tefriciyelere belli oldumu kaç tane düşüyo kişi başına

seni çok iyi anlıyorum.bende bir buçuk ay önce öğrendim.benim eşimde çıkış var ama çok az 3-4 tane ileri hareketli çıkıyor.bende çok yıkılmıştım hatta nickimden bellidir nekadar yıkıldığım:)zamanla alışıyor insan duruma ve başlıyor çare aramaya.keçiboynuzu kürü macunlar fındık fıstık hepsini deniyoruz şuan tabi ilaçta kullanıyor eşim.tamamen sebze ağırlıklı besleniyoruz.mayıs sonu test yapcaz bakalım inşlh artış olur. önce iyi bir üroloğa gitsin eşin.doktorunuz sizi yönlendirir zaten.tese yöntemi var o şekilde de bulunabilir sperm.ümidini kaybetme.allah nasip ederse mutlaka olur.bu arada gebelik belirtileri bölümüne takılıyor muydun?seni hatırlıyorum ordan.

benim bir sorunum var mı onu bile bilmiyorum...bende rahim filmi çektircem gitmeden.hormon tahlillerimide yaptırcam.inşlh bir aksilik çıkmazda temmuzda başlarız ve ilk denememizde de tutar...

baharcım tefriceyeleri ne zaman dağıtacaksın heycanlandım vallahi hayırlara vesile olsun.

Tatlım başlıyomuyuz bu akşam tefriciyelere belli oldumu kaç tane düşüyo kişi başına

baharcım tefriceyeleri ne zaman dağıtacaksın heycanlandım vallahi hayırlara vesile olsun.

canlar 10 gibi dağıtırım sayı yaklaşık 149 düşüyor...
3 günde rahatça okuyabiliriz...
bu akşam anemon için başlanacak...
25 mart pazar akşamına kadar liste tamamlanacak ve sıra arunaya geçecek...
yeşilim canım inş dediğin gibi hayırlara vesile olur

hadi hayirlisi.Allahim getirilen selavatlar hatrina dualarimizi kabul eder insallah.kisi basina düsen sayida azmis. rahatlikla okunabilir.

kızlar tefriciyeye başlamadan önce yapılması gerekenleri araştırdım ve en ayrıntılı şunları buldum...
sizde bi bakın isterseniz bi yanlışlık var mı ??
yoksa listenin altına bunu yazıp o şekilde devam edicez...

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur ve hemen salevata başlar.

Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Once, ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne icin okunuyorsa kalben ona niyyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i serife okunmaya baslanir.
Okuma sirasinda yuzunuz Kible'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrica, okuyus sirasinda, zihniyetinizin baska bir seyle mesgul olmamasi icin gozlerinizi kapatin.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasina dikkat etmek gerekir. Cunku, adetler tipki bir kilidin anahtari gibi onemlidir.

evet kişi başına düşen sayısı azmış belki 2 günde biter
amiiin aminnn inşallah canım hepimize hayırlı olur

hadi hayirlisi.Allahim getirilen selavatlar hatrina dualarimizi kabul eder insallah.kisi basina düsen sayida azmis. rahatlikla okunabilir.

amin canım inş...
evet çok az düşüyor...
rahat rahat tamamlarız 3 günde

evet kişi başına düşen sayısı azmış belki 2 günde biter
amiiin aminnn inşallah canım hepimize hayırlı olur

canım kimseyi zora sokmamak için süreyi 3 güne çıkardım...
evet belki çoğumuz daha erken bitiricez...
ama sıkıntı olmaması için süremiz 3 gün...
inş ilk baştaki heyecanımızla tamamlarız tüm listeyi...

baharcigim bende ufak bir gezinti yapmistim nasil okunur tefriciye konusunda,benim ögrendigim bilgilerde ayni seninki gibiydi.okuyacak arkadaslarin sayiya cok dikkat etmelerini önemle acizane hatirlatiyorum sadece

baharcım şimdiden ellerine sağlık okuyan herkesin de ayrıca diline sağlık kızlar ben çıkıyorum belki uğrarım uğrayamazsam yarın sabah görüşürüz

baharcigim bende ufak bir gezinti yapmistim nasil okunur tefriciye konusunda,benim ögrendigim bilgilerde ayni seninki gibiydi.okuyacak arkadaslarin sayiya cok dikkat etmelerini önemle acizane hatirlatiyorum sadece

tamam canım demekki doğru ben şimdi anemonu arayı haber vereyim de namazını falan kılsın...
sonrada paylaştırırım artık

baharcım şimdiden ellerine sağlık okuyan herkesin de ayrıca diline sağlık kızlar ben çıkıyorum belki uğrarım uğrayamazsam yarın sabah görüşürüz

saol canım benim...
yaın görüşürüz ozaman öpüyorum kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…