Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bende bundan korkuyorum yaa tahmin edebiliyorum allahım bizede verir inşallah herşey yoluna girer söylencek söz bile bulamıyorum ben çok hassas bir insanım ne hissedersem onu yansıtırım yüzüme rolda yapamam solarım artık kabus gibi benim için...

canım meraba bizim ilk tesenin üstünden 4 yıl geçti bu arada birkisel ilaçlar kullandık şimdide zafer beyin ilaçlarını kullanıyoruz 6. ayda tese olacak eşim sizce çıkar mı varmıdır bizim gibi olupta sonuç alan kardeşlerimiz

Arkadaşlar biliyormusunuz bilmem ama ''speman'' denilen bir bitkisel ilaç var.Biz bir dönem kullandık çok faydasını gördük.Yurtdışından almıştık.Türkiye de yok.Sperm sayısını artırıyor. Google dan ingilizce yazıları çevirdim.. :)

Speman erkek üreme sağlığını korumak için birinci ayurveda formülasyon olarak kabul edilir. Speman içinde otlar ve mineraller ayurveda esaslara göre kombine edilmiştir. Bunlar sağlıklı LH ve FSH hormon düzeyleri teşvik ve hipofiz bezi normal bazofil hücre seviyeleri destekler

Speman erkek cinsel organların işleyişini destekler (prostat, seminal veziküller, testis, penis) ve sağlıklı sperm üretimi, sperm hareketliliği ve sperm sağlığını korumaya yardımcı olur. Erkek üreme sistemi tonlama ile birlikte, Speman canlılık ve Canlandırıcı tonik olarak görür artırır. Speman hiçbir yan etkisi yoktur ve birçok çiftler için umut vermiştir.

Speman Faydaları
Speman erkek üreme sağlığı teşvik
Speman sesleri erkek üreme organları
Speman sağlıklı sperm üretimi, hareketliliği ve sağlığı korumaya yardımcı olur
Speman gençleştirme yardımcı olur
Speman de bir afrodizyak olarak görür ve libidoyu artırır
Tablet başına Speman Malzemeler
Pdrs:

Salabmisri (Orchis mascula), 130mg
Kokilaksha (Hygrophila auriculata Syn. Asteracantha longifolia), 64mg
Vanya kahu (Lactuca scariola Syn. L.serriola), 32mg
Kapikachchhu (Mucuna pruriens), 32mg
Suvarnavang (Mozaik altın), 32mg
Extrs.

Vriddadaru (Argyreia speciosa Syn. A.nervosa), 64mg
Gokshura (Tribulus terrestris), 64mg
Jeevanti (Leptadenia reticulata), 64mg
Shaileyam (Parmelia perlata), 32mg
Speman meni boşalma normal düzeyde teşvik, seminal veziküllerin sağlıklı bir daralma olur. Speman erkek üreme hormonlarının sağlıklı düzeyde teşvik ve libido ve cinsel dürtü geliştirir.

Speman ve dünya çapında 60 ülkede müşterilerimiz tarafından kullanılan 250.000 'den fazla doktor tarafından onaylanan ünlü Himalaya Bitkisel marka değil. Himalaya Bitkisel ürünlerin klinik ve biyoeşdeğerlik garanti standart araştırılmıştır. Biyoeşdeğerlik piyasada ürün klinik denemeler başarılı bir şekilde gerçekleştirildi hangi birine eşit olması sağlanmış karşılık gelir. Himalaya Bitkisel Sağlık tutarlı kalite ve performans sağlamak için, kromatografik parmak izi, en gelişmiş standardizasyon teknikten birini kullanır

ya kizlar yuwarlak hucreyi doktora sordum bi anlam ifade etmiyo dedi yuwarlak hucre sayesnde m.tesede sperm bulanabilir diye ümitleniyordum (

ins.bulunur hepimzn eslerinde canm ama fshsi yuksek olupta bulunanlarda warms

evet kardeşim zafer bey diyoki fsh 45 olupta sperm çıkan hastalarım var işte bende bunları duyunca mutlu oluyorum tabi bunlar nasip meselesi önemli olan RABBİM istesin inslh cümlemizin yüzünü güldürür çok meşakkatli bir yol RABBİM yar ve yardımcımız olsun AMİNNN!!!!!!!!!!!!

ya kizlar yuwarlak hucreyi doktora sordum bi anlam ifade etmiyo dedi yuwarlak hucre sayesnde m.tesede sperm bulanabilir diye ümitleniyordum (

canım benim bir bilgim yok ama doktorunuz sizi bilgilendirmedi mi hiç olmadı netten araştır belkide iyiye işarettir RABBİM yüzünüzü ve yüzlerimizi güldürsün AMİN!!!!!!!!!!!!!!

amin canm hepmz ins bi gun anne oluruz bizm doktrmz m.tese dedi yuwarlak hucryide bi doktra msj atp sordm ama bi anlam ifade etmiyomus.sizdede ckiyomu yuwarlak hucre bbmm

merhaba kızlar,evet eşlerimizi üzmemek için onlara belli etmiyoruz,iş yerinde arkadaşlara karşı dik duruyoruz ve önce düşünmüyoruz sonrada istiyoruz nasipse olur diyoruz.meraklı komşu ve akrabaları tatmin edecek cevaplarla bir sonraki görüşmeye kadar (uzun süre görmemeyi dileyerek ) bir kez daha geçiştirmeyi başarıyoruz.bir çok bayan kendi ailesinden de saklamalı eşi üzülmesin,annesinin torun istiyoruz laflarınıda şirinlikle geçiştirmeli,eşlerde bunalım sinyali gören bayanlarda hemen duruma müdahale ederek eşini mutlu etmeli. abla ,abi vs.gibi yakınların doğumlarında da oldukça metanetli davranmalı. (bu ne şimdi diyorsunuz değil mi)
kızlar bütün bu yazdıklarımı yaşıyorum ben. eminim bir çoğunuzda yaşıyorsunuz.bizi kim teselli edecek.sakinleştirici içmeden uyuyamıyorum artık. kalbimi çıkarıyorlar yerinden sanki.birazdan sahte gülücüklerimi takıp yeğenimin 40 mevlüdüne gidicem.ordaki insanları görmek,sen daha dur dur bakalım bizim bilmem ne vardı diye verilen örnekleri duymak istemiyorum.bu durumu bilenlerin kendilerince durumu toparlama çabalarını görmek istemiyorum.bağıra bağıra ağlamak istiyorum.kızlar,imrenmek kötü bişey değilya bunuda söyliycem sizlere,ablamı bebeğini emzirirken yanımda bende göğsümün sızladığını hissetmiştim.o anı unutamıyorum.beni kınamayın ama içim yanıyor bugün.
niyetim sizi üzmek,meşgul etmek canınızı sıkmak değil.geçmişe bakınca bir kaç arkadaşımda kendilerini kötü hissettiklerini yazmış.onlar üzmemek için paylaşmamış sıkıntılarını ama ben tutamadım kendimi.akşama görüşürüz canlar.Allaha emanet olun.

seni cok iyi anlyorum canm ayni duygukari hepmz yasyoruz malesef ben 1 bucuk yllik ewliym ama bu durumu halen aileme soyleyemiyorum nasl soylucegmde bilmyorum ins sperm bulunur we ilk tup denememde tutrda bnde soylemek zorunda kalmam die umit ediyorum insllh rabbm tez zamand hepimizi ewlada kawustrur amin.

mrb anemon dua senin icin yapldi galiba rabbim kabul etsn ins.tedawniz yakn galba bizde m.tese olcz kismetse sizn sorununz neydi

canim,bizim doktor esime testis boyutu normal olan ve hormon degerleride normal olan erkeklerde sperim cikmama sansi cok yuksek diye doylemisdi tam tersi hormonl bozukluk testis boyutu kucuk olanlarda sperim cikiyormus ama tabi ben doktorun dedigini soyluyorum yine sonucu Allah biliyor

slm kızlar nslsınız ben azopermin şokunu atlatmaya çalışıyorum..azospermi olup hamile olanları görünce çok seviniyorum bizede nasip olur inşş..
bitkisel kür kullanıyormusunuz.. eşim hiç sperm yok bitki neyapsın diyor ..sanki haklı gibi ama boş boş duruncada sanki içim rahat etmiycek..
keçi boynuzu pekmezi,arı sütü-polen -bal karışımı,çakşır otu,nohut suyu.. bunlaırn iyi geldigini duydum kullananlar varmı aranızda.. hangsini alsak kullansak karar veremedim

mrb minik gelin gecms olsun bizde m.tese olcaz we su an bitkisel kullanyoruz balin icine caksr tozu polen findk cewz keci boynzu pekmzi susam cörek otu koyduk bunlari macun yaptk sabh aksam 1 kask yiyor esim ayryettn her aksam caksr cayi iciyoruz bol sebze tuketiyruz yesillikler marul falanda cok iyms sonucta allahn her yarattgi seyin bi faydasi war die dusunuyrum ins sifa olur eslerimze sizin azosperm nedeni neydi canm

kimsecikler yokmuuuuuuuuuu:18::18::18:
herkes nerde benim cnm sıkılıyo muhabbet edelım yaaaaaaaaaaaaaa

Ben burdayım cnmm
haftasonu ya herkes gezmelerdee oluyooo
sen ne yaptın bakalımm bugünn

oley flaskım burdaymıs
ne yapıyım ders calıstım sıkıldım ne tv seyrtmek nede muzık dınlemek ıstıyo cnm
bı bakıyım kımse varmı dedım sen cıktın sen nasılsın bıraz daha iyimisin şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…