canım benimde ablam ve abim benden sonra evlendiler ikisininde çocuğu 1 gün arayla doğdu ablamla yengem bir araya gelir işte şu oldu bu oldu şuram ağrıyor doğuma şu kadar kaldı ultrason fotolarına bakıp gün sayıyorlardı onlarla bir araya geldiğimde küçük kız kardeşim hemen beni alır dışarı çıkarırdı o nasıl bir duygu anlatamam mutlu görünmeye çalışan fakat içnde fırtınalar kopan bir ölüydüm.sonra doğumları gerçekleşti ben onları görmeden yapamıyordum hergün 1 saatlik yol giderdim eşimle o işe gider benide bırakırdı onları sever akşam eşimle eve geri dönerdim kayınbabam eşime kızmış neden götürüyorsun onu hergün diye oda zaten kadın üzülüyor çocuğu olmuyor diye birde onu yiğenlerinden demi mahrum bırakayım ne sen konuş nede ben sana cevap vereyim demiş babasına .
arkadaslar benim esimin fsh 15.8 testestoron 3.05 sizce normalmi bilen warsa lutfn yorumlarmsnz ????
Merhaba arkadaşımm
evet canım maaleseff bu dertten muzdarip o kadar insan varmışki ne kadar üzücü
tabi cnm mutlaka ilk tesede çıkmayıp ikincide çıkan arkadaşlar vardırr..
ilk tesenin üstünden ne kadar zaman geçti peki sizin
bizimde ilkte çıkmıştı ama ikincide çıkmadı tabi ikisinin arası az bi zaman vardı belki ondan çıkmadı oda ayrı bi konu
inş. cnm 2. de çıkarrr spremler
nyrdahcım sizinki bizden iyi bizim fsh 19 ama 23 ten düşmüş acaba diyorum ki m tese yaptırsak çıkarmı sperm ne dersiniz arkadaşlar
ins.bulunur hepimzn eslerinde canm ama fshsi yuksek olupta bulunanlarda warms
ya kizlar yuwarlak hucreyi doktora sordum bi anlam ifade etmiyo dedi yuwarlak hucre sayesnde m.tesede sperm bulanabilir diye ümitleniyordum(
evet kardeşim zafer bey diyoki fsh 45 olupta sperm çıkan hastalarım var işte bende bunları duyunca mutlu oluyorum tabi bunlar nasip meselesi önemli olan RABBİM istesin inslh cümlemizin yüzünü güldürür çok meşakkatli bir yol RABBİM yar ve yardımcımız olsun AMİNNN!!!!!!!!!!!!
kimsecikler yokmuuuuuuuuuu:18::18::18:
herkes nerde benim cnm sıkılıyo muhabbet edelım yaaaaaaaaaaaaaa
Ben burdayım cnmm
haftasonu ya herkes gezmelerdee oluyooo
sen ne yaptın bakalımm bugünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?