• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gitmedim burdayım cuma sabah 6 da kısmetse ordayız caney bilmiyorum kalabiliriz timurla görüşmek için...

iyi günler bacılar..........2 günden beri evde yoktum ablam gelmişti annemlere onlarla beraberdim ........bugün sabah eve geldim eşim benden önce gelmişti kapıyı bana o açtı her zaman kadınlar karşılayacak diye birşey yok demi..........bide evi tamizlese dahada iyi olurdu...........pencereleri açık koyup gitmiştim heryer toz içinde kalmış oda birgün rüzgar esti ......geldiğimden beri temizlikti yemekti resmen baydım yahu bide burda nem çok yüksek aşırı sıcakta var oruçlu oruçlu ölcem galiba uyumakta istemiyorum daha fena olurum herhalde bende zaman geçirmek için oturdum pc başına ayaklarımıda uzattım biraz keyif yapıcam eşim çarşıdan gelene kadar

anammmmmmmmmmmm bizim topiğin gülleri tek tek hastamı oluyor ne..............kızlar kendinize çok dikkat edin............çokkkkkkkk çokkkkkkkkkkda geçmiş olsun

ohh ne güzel keyfe bak.bende uyuym vakit geçsin dedm olmadı kalktım.kimler varmış bakıyım dedm.yemeklerin hazr galiba iftra?

evet içtim canım biraz rahatladım galiba.bende bilmiyorum vallahi canım sen nasılsın...

iyim bende vakit geçirmye çalışıyorum.yemek derdim de yok bgn.yapıcak bişey yok kısacası.sıkıldım walla otur otur

bu arda gidiyomuşsun cuma günü.inş hayırlı haberlerle dönersin.hemen yaz olanları.bizde belki bayramdan sonra gidicez.sıraya geçtik walla

bende oturuyorum aa yine biraz agrımaya başladı midem biraz uzaanıp dinleneyim bari...görüşürüz..

tamma canım sagol dua edin tabii gelir gelmez yazarım sizlere..sende inşallah iyi haberlerle dönersin..

ealsnas ben gidiyorum hafiften tekrar agrımaya başladı yaaa neden geçmiyorki bu agrı....senağlama

Belgin güzelimn ilaç al bu mide ağrısı hayra alamet değil. Talcid yada Renee al mideye iyi gelir. Asit arttırıcı yemeklerden ve gidalardan uzak duurrr..

Back
X