• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım çok sağol,
sana da geçmiş olsun:)
hep aklımda ve dualarımdasın , hepiniz öylesiniz
yok eşimin fsh ı yüksek değil, referaans aralığında
mikrotese de sperm çıkmayan ve fsh normal olan hastalarda
vucuda fsh hormonu yükleyerek bir tedavi uygulayark 6 ay boyunca sonra tekrar mikrotese ile sperm aranıyormuş
%20 oranın da sonuc veriyormuş
ama henüz kaan hoca ya tedaviye gitmedik, gitmeyi düşünüyoruz
ama bu tedavinin maliyeti hakkında herhangi bir fikrimiz yok
belki burada eşleri bu tedaviyi olmuş arkadaşlar vardır diye düşündüm?

ben bunu duymamıstım cnm haklısın herseylerı denıyoruz
bızde panaxa devam artık baska bısey kullanmıyo esım mıcro tese de daha olmam su aralar dıyo bakalım rabbım hepımıze evlat versın inşlh..........

eskiden unutkandım şimdide dikkatsiz satırlarca yazını görmedim:17::17::17::17::17:
ah canım ah şu maddi imkansızlık varya bütün kavgamızın hastalıklarla mücadele edemeyişimizin
herşeyin sebebi bu kendim için hastaneye gitmiyorum herşeyden geçmişim ama bu dünyada en çok istediğim
ve bir kere dahi kucağıma almak için canımı vereceğim çocuğumun olması için kanımın son damlasına kadar mücadele edicem
artık beni hiçbir sıkıntı ne maddi ne manevi engelleyemeyecek
inan bana içimdeki yara daa çok büyüyor bir meleğim olsa ona sarılınca bütün dünyanın sıkıntılarını arkama alsam
inşallah canım senin dedğin gibi bir sürü sperm çıkar ve bende bebeişime kavuşurum.
canımcım sende canını sıkma inşallah Rabbim sıkıntılarınızı giderir herşeyin başı sağlık eşin ve sen sağlıklı olun
eşinin maaşınada güzel bir zamda gelir sizde bebişinize rüzgar hızıyla kavuşursunuz inşallah.
bebeğim haberleşelim belki aynı zamana randevu alırız :16::16::16::16::16:

çok haklısın canım...
onca zaman dayanmışsın zaten...
bundan sonra inş herşey dilediğin gibi olacak :16:
canım tam günümüz belli olsun haber veririm ben :34:

canım çok sağol,
sana da geçmiş olsun:)
hep aklımda ve dualarımdasın , hepiniz öylesiniz
yok eşimin fsh ı yüksek değil, referaans aralığında
mikrotese de sperm çıkmayan ve fsh normal olan hastalarda
vucuda fsh hormonu yükleyerek bir tedavi uygulayark 6 ay boyunca sonra tekrar mikrotese ile sperm aranıyormuş
%20 oranın da sonuc veriyormuş
ama henüz kaan hoca ya tedaviye gitmedik, gitmeyi düşünüyoruz
ama bu tedavinin maliyeti hakkında herhangi bir fikrimiz yok
belki burada eşleri bu tedaviyi olmuş arkadaşlar vardır diye düşündüm?

hoşgeldin canım çıkmadık candan umut kesilmez derler ya böyle birşey herzaman biryerlerde umut vardır.bende az evvel başka üye olduğum bir sitedeydim yanlış değilsem esmanın eşiydi emre beyde tedavi görmüştü emre bey çok umutluydu fakat sperm çıkmamıştı şimdi emre bey kendisini aramış ve şu anda uyguladığınız bir tedavi varmı isterseniz gelin birkere daha tese yapalım çünkü ben sizden çok umutluydum çıkmaması beni çok şaşırtmıştı belki bu sefer sperm çıkar demiş.sizede kaan hoca farklı birşekilde tedavi denemek istiyor Rabbim bu savaşta hepimizi yüzünü güldürsün mükafatımız bebişlerimizi bize göndersin:emir_bebek:

ben bunu duymamıstım cnm haklısın herseylerı denıyoruz
bızde panaxa devam artık baska bısey kullanmıyo esım mıcro tese de daha olmam su aralar dıyo bakalım rabbım hepımıze evlat versın inşlh..........

amin canım, sze fayda etmişti inşallah devamı da gelir
hepimiz meleklerimizi doğurmayı ve sağlıkla kucağımıza almaya nasip oluruz inş.
biz arı sütü, bal, polen karışımı- incir, ve kavrulmuş dövülmüş ballı çörek otu kullanıyoz bu aralar
bide kayınpederim getirmiş ona başlayacak burada kullanan arkadaşlar olmuştu sanırım
"hurma çekirdeği tozu, kestane balı ve nar ekşisi karşımı kullanacak" bi yandan da tıbbi ilerleyelim bakalım
inş...
ahhh bide şu kök hücreile yada başka birşey ile şu duraklamış, yok olmuş sperm hücrelerine aşama atlatmaya bi çare bulsalarr

amin canım, sze fayda etmişti inşallah devamı da gelir
hepimiz meleklerimizi doğurmayı ve sağlıkla kucağımıza almaya nasip oluruz inş.
biz arı sütü, bal, polen karışımı- incir, ve kavrulmuş dövülmüş ballı çörek otu kullanıyoz bu aralar
bide kayınpederim getirmiş ona başlayacak burada kullanan arkadaşlar olmuştu sanırım
"hurma çekirdeği tozu, kestane balı ve nar ekşisi karşımı kullanacak" bi yandan da tıbbi ilerleyelim bakalım
inş...
ahhh bide şu kök hücreile yada başka birşey ile şu duraklamış, yok olmuş sperm hücrelerine aşama atlatmaya bi çare bulsalarr

ahhh ahhhh:19::19:
şu kök hucre bı cıksa nerde benım ona ınancım yok artık kok yalan oldu duadan baska bı sey yok........

Prof. Dr. Önder Çelik e mesaj atmistim arkadaslar, cevap geldi:

"Bizim ekibimizin yumurta oluşumuyla ilgileri yıl sonu itibariyle sonuçlanacak, sperm çalışmalarımız ise 2013 te.

Tedaviden fayda görüp göremeyeceğiniz ise denemelerden sonra ancak söylenebilir. lütfen sitemizden (Prof.Dr.Önder Çelik) haberleri takip edin efendim"

Prof.Dr.Önder Çelik
kızlar alıntıdır merak edenler bakabilir

Prof. Dr. Önder Çelik e mesaj atmistim arkadaslar, cevap geldi:

"Bizim ekibimizin yumurta oluşumuyla ilgileri yıl sonu itibariyle sonuçlanacak, sperm çalışmalarımız ise 2013 te.

Tedaviden fayda görüp göremeyeceğiniz ise denemelerden sonra ancak söylenebilir. lütfen sitemizden (Prof.Dr.Önder Çelik) haberleri takip edin efendim"

Prof.Dr.Önder Çelik
kızlar alıntıdır merak edenler bakabilir

tatlım bu kök hücre için yapılan çalışma dimi peki neyi kasteddı yazıda
yanı benim kök hücreye ınancım kalmadı da:44:

hoşgeldin canım çıkmadık candan umut kesilmez derler ya böyle birşey herzaman biryerlerde umut vardır.bende az evvel başka üye olduğum bir sitedeydim yanlış değilsem esmanın eşiydi emre beyde tedavi görmüştü emre bey çok umutluydu fakat sperm çıkmamıştı şimdi emre bey kendisini aramış ve şu anda uyguladığınız bir tedavi varmı isterseniz gelin birkere daha tese yapalım çünkü ben sizden çok umutluydum çıkmaması beni çok şaşırtmıştı belki bu sefer sperm çıkar demiş.sizede kaan hoca farklı birşekilde tedavi denemek istiyor Rabbim bu savaşta hepimizi yüzünü güldürsün mükafatımız bebişlerimizi bize göndersin:emir_bebek:

amin canım
biliyor musun kalp kalbe karşıymış, demn başka bir yazışmanda" herkes yavrusu ile uyurkun ben yastıgım ve gözyaşlarımla kalıyorum" demişsin senin için canıgönülden dua ettim, bı baktım sende bana mesaj yazmıssın:)
bide ben sizin isimlerinizle dua etmek istiyorum
eger isterseniz ?bana özelden sadece isimlerinizi atabilirsiniz. benim ismim "yasemin"
liste yapacağım:)
inşallah rabbim dularımızı kabul eder

tatlım bu kök hücre için yapılan çalışma dimi peki neyi kasteddı yazıda
yanı benim kök hücreye ınancım kalmadı da:44:

arkadaşlar,inönü ünv kök hücre üretimini başardı.Anka arkadaşımızın teşvikiyle ardım bunu gerçekleştirdiklerini söyledi ayrıca web sitelerindede yayınladılar önder çelik diye girerseniz görsünüz.Haber şuErken yaşta menapoza giren veya yumurtalık rezervi kötü olan hastalarımızın yumurtalık dokusu yüzey epitelyum hücrelerinden yaptığımız kök hücre kültürleri sonucunda “Oosit-like cell” dediğimiz yumurta benzeri hücreler elde ettik. Konuyla ilgili çalışmalarımızı yılsonu itibariyle tamamlamayı düşünüyoruz. Hücre kültürlerimizden örnek bir resim yan tarafta gösterilmiştir (Turgut Özal Tıp Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum ABD Kök Hücre laboratuvarı arşivi 2012).ayrıca doktor yılsonunda başlatacaklarını söyledi
canım bu yazı açıklayıcı olur umarım:34::34::34::34:

arkadaşlar,inönü ünv kök hücre üretimini başardı.Anka arkadaşımızın teşvikiyle ardım bunu gerçekleştirdiklerini söyledi ayrıca web sitelerindede yayınladılar önder çelik diye girerseniz görsünüz.Haber şuErken yaşta menapoza giren veya yumurtalık rezervi kötü olan hastalarımızın yumurtalık dokusu yüzey epitelyum hücrelerinden yaptığımız kök hücre kültürleri sonucunda “Oosit-like cell” dediğimiz yumurta benzeri hücreler elde ettik. Konuyla ilgili çalışmalarımızı yılsonu itibariyle tamamlamayı düşünüyoruz. Hücre kültürlerimizden örnek bir resim yan tarafta gösterilmiştir (Turgut Özal Tıp Merkezi Kadın Hastalıkları ve Doğum ABD Kök Hücre laboratuvarı arşivi 2012).ayrıca doktor yılsonunda başlatacaklarını söyledi

cnm yemin ederim bıraz oncekı yazımda sende gormussundur elacandy e dıyordum kok hucreyı ıanncım kalmadı dıye
eger boyle gıderse yıl sonunda bıze gore ufakta olsa bı yara cıkar her halde
:17::17:ayyy sımdı fıkrım degısmeye basladı
ne yapalım umut dunyası ufacık bı sey bıle yazılsa bıze dunya kadar sevgı ve umut bırakıyo
hadı ınşlllh rabbım hızlansınlar bızde barı kok hucre ıle evlat sahıbı olalım
cnm bılgılendırdıgın için sağol:16::54:

çok heyecanlandım:)
çok sağol arkadaşım, takip edeceğim.

amin canım
biliyor musun kalp kalbe karşıymış, demn başka bir yazışmanda" herkes yavrusu ile uyurkun ben yastıgım ve gözyaşlarımla kalıyorum" demişsin senin için canıgönülden dua ettim, bı baktım sende bana mesaj yazmıssın:)
bide ben sizin isimlerinizle dua etmek istiyorum
eger isterseniz ?bana özelden sadece isimlerinizi atabilirsiniz. benim ismim "yasemin"
liste yapacağım:)
inşallah rabbim dularımızı kabul eder

Allah razı olsun canım rabbim güzel gönlünün mükafatını versin canım benim ismim Remziye
dualarınızda banada yer verdiğinizi duymak beni çok mutlu etti sağol canım.
kızlar birde birşey diycem şimdi sen niye yapmıyorsun diyebilirsin ama demek ki Rabbim bana kısmet etmedi diye düşünüyorum
gece yarısı uykudan uyanıp teheccüt namazı kılıp Rabbime dua eden kulların duası kabul olurmuş .Rabbim dermişki yokmu isteyen vereyim
inanın bana saati kuruyorum ama yine kalkamıyorum uykum mu ağır yoksa Rabbim kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş hükmüne göre duamı edemiyorum bimiyorum :17::17::17::17:
belki deneyen olur Rabbim kabul etsin

Allah razı olsun canım rabbim güzel gönlünün mükafatını versin canım benim ismim Remziye
dualarınızda banada yer verdiğinizi duymak beni çok mutlu etti sağol canım.
kızlar birde birşey diycem şimdi sen niye yapmıyorsun diyebilirsin ama demek ki Rabbim bana kısmet etmedi diye düşünüyorum
gece yarısı uykudan uyanıp teheccüt namazı kılıp Rabbime dua eden kulların duası kabul olurmuş .Rabbim dermişki yokmu isteyen vereyim
inanın bana saati kuruyorum ama yine kalkamıyorum uykum mu ağır yoksa Rabbim kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş hükmüne göre duamı edemiyorum bimiyorum :17::17::17::17:
belki deneyen olur Rabbim kabul etsin

mikrotese den önce kalkmıştık eşimle:(
ama dediğin gibi arada kalkmak gerek
teheccüt namazı, ölünn dirilmesi gibiymiş yani, çok makbul

sağol canım, inşallah hepimize kalkmak ve dua kapılarının açık olduğu anda dua etmek nasip olurr..

ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------164
GUNSLİNGER------------------------------------------164
HASRET------------------------------------------------164
HEP-----------------------------------------------------164
HMTNZL------------------------------------------------164
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164
VCK----------------------------------------------------164
YEŞİL--------------------------------------------------165
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

ahhh ahhhh:19::19:
şu kök hucre bı cıksa nerde benım ona ınancım yok artık kok yalan oldu duadan baska bı sey yok........

canım ben inanki ben geçen salıya kadar çok üzülüyodum ama şimdi umut doluyom ilaç kullanıyoruz bir haftadır dr gittik haz 20 ameliayt olacak eşim sperm çıkarsa tüpbebek olacak inşlh demem oki üzülme umutlarını yitirme canım ALLAH tan ümit kesilmez üzülme olur inşlh canik sizin sorun ne

Back
X