- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
ben geldim bacılar nasılsınız benim pek keyfim yok anlatcak bişeyde yok öyle girip çıkıyorum
Hoşgeldin bacımm

neden keyfin yokk
bizimde anlatacak bişeymiz yok ama işte yinede sohbet ediyoruzz napalımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldim bacılar nasılsınız benim pek keyfim yok anlatcak bişeyde yok öyle girip çıkıyorum
hoşgeldin canım iyiyiz şükür senin niye keyfin yok...
yeni bişey mi var yoksa hep aynı şeyler mi :26:
bacılar bugün markete gittim yarın eski siteden bir komşu ve arkadaşım gelcek gene malum şu bu dr muhabbetleri niye olmuyor soruları ve laf alma seramonisi yaşançak ben bunları düşünüp gelmeseler diye düşünürken marketten çıktım karşımdan da 3 tane bayan geliyor 3ününde bebek arabasında bebekleri var bir tanesinin kızı nasıl ağlıyor anneside kızıyor sus falan diye yanımdan geçerken kızına Allahın cezası atcaksın yola çarpsın araba geberip gitsin ömür törpüsü kurtul rahatla falan dedi arkamı döndüm baktım oysa ben onları gördüm andan itibaren ne kadar özenmiş imrenmiş içim akmıştı şimdi benimde olsa yarının derdini çekmezdim diyodum millet biri gelceği zaman ne yapsam derdine düşer ben nasıl bebek konusu kapatsam derdine düşüyorum kadın öyle diyince Rabbim nolur istemeye veriyorsun bizede ver dedim
bacılar bugün markete gittim yarın eski siteden bir komşu ve arkadaşım gelcek gene malum şu bu dr muhabbetleri niye olmuyor soruları ve laf alma seramonisi yaşançak ben bunları düşünüp gelmeseler diye düşünürken marketten çıktım karşımdan da 3 tane bayan geliyor 3ününde bebek arabasında bebekleri var bir tanesinin kızı nasıl ağlıyor anneside kızıyor sus falan diye yanımdan geçerken kızına Allahın cezası atcaksın yola çarpsın araba geberip gitsin ömür törpüsü kurtul rahatla falan dedi arkamı döndüm baktım oysa ben onları gördüm andan itibaren ne kadar özenmiş imrenmiş içim akmıştı şimdi benimde olsa yarının derdini çekmezdim diyodum millet biri gelceği zaman ne yapsam derdine düşer ben nasıl bebek konusu kapatsam derdine düşüyorum kadın öyle diyince Rabbim nolur istemeye veriyorsun bizede ver dedim
bakarmısın duruma iki taraftanda konuşmayı nasıl beceriyoruz![]()
hep aynı şeyler yarın misafir var gene ne dicekler derdi var
baharım canım ben tefriciyeleri okudum allah kabul etsin inş.
kızlar inş. iyisinizdir benim 15 güne kadar trasferim olacak o yüzden temizlik yapıyorum öptüm hepinizi
![]()
baharım canım ben tefriciyeleri okudum allah kabul etsin inş.
kızlar inş. iyisinizdir benim 15 güne kadar trasferim olacak o yüzden temizlik yapıyorum öptüm hepinizi
![]()
doyamıyoruz birbirimize bebekim
hem msnden hem topikten sohbete devam![]()
flzask bitanem nasılsın yazamadım bi türlü canım benim![]()
ınan kı cnm bende aynıyım aman komsuyu gormeyeyım aman su esımın akrabasına yakalanmıyım dıye kacıyorum
gercı komsularla cumaları kuran okuyoruz her cuma bırınınevnde gecen cuma hepsı bana
cnm artık dr gıdın sızın galıba cocuk olmuyo demezler mı
oylece kaldım allhım affetsın yalan soyledım yok drluk ısımız yok bız korunuyoruz dedım
artık o kadar alıstım kı bu lafa bı ara artık bende tereddut etmeye basladım:44::44:
kız yoksa bız korunuyormuyduk acaba demeye basladım kendı kendıme
allh sabrını verıyo ya bıde dısardan gelen darbelerede dayanma gucu verıyo
yoksa bız ne yapardık![]()
iyiyim tatlımm nihayet burdada net açıldı
takılıyorum iştee
olsun cnmm eseslimle hasret giderin sizz![]()
canım benim seni de özledim ama
iyi olmuş netin açıldığı fırsat buldukça girersin artık![]()
yaa bende seni özledimm
bazen çok sık konuşuyoruz
sıkılmıyodur diyorum inş.. napimm en sevdiğim arkdaşlarım sizler oldunuzz
evt girerim artıkk fırsat buldukçaa canım benimm