• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba. amin inşallah bizede en kısa zaman da yaşatır anne olmayı YÜCE MEVLAM.

herkese günaydın eşimi yolladım kendimi hemen buraya attım ne diycemi ne yapıcamı bilemedim eşim yengem hamileymiş dedi yani eltim.iyi dedim ama nasıl dedim niye dedim hiç fikrim yok önceden olsa sallamazdım ama bu sefer içim biraz acıdı sanırım eşime belli etmemek için hemen başka bişeye yönlendim ama anladı bişey demedi oda bana belli etmemeye uğrasıyo tabi.eltimde miyom vardı ilk çocuğuda erken doğdu vs yani hep diyodu tekrar hamile kalmak için ameliyat olmam lazım felan diye ama rabbim büyük verirse yoktan var ediyor.kesinlikle kıskanmadım onun adına sevindim rabbim tamamına erdirir inş benim derdim kendim ne kadar güçlüyüm diye kendimi kandırdığımı bikez daha anladım rabbim bizi boynu bükük bırakmasın kimseye imrendirmesin aminnnnnn:14::14::14::14::14::14:

herkese günaydın eşimi yolladım kendimi hemen buraya attım ne diycemi ne yapıcamı bilemedim eşim yengem hamileymiş dedi yani eltim.iyi dedim ama nasıl dedim niye dedim hiç fikrim yok önceden olsa sallamazdım ama bu sefer içim biraz acıdı sanırım eşime belli etmemek için hemen başka bişeye yönlendim ama anladı bişey demedi oda bana belli etmemeye uğrasıyo tabi.eltimde miyom vardı ilk çocuğuda erken doğdu vs yani hep diyodu tekrar hamile kalmak için ameliyat olmam lazım felan diye ama rabbim büyük verirse yoktan var ediyor.kesinlikle kıskanmadım onun adına sevindim rabbim tamamına erdirir inş benim derdim kendim ne kadar güçlüyüm diye kendimi kandırdığımı bikez daha anladım rabbim bizi boynu bükük bırakmasın kimseye imrendirmesin aminnnnnn:14::14::14::14::14::14:

günaydın cnm inşallah en kısa zamanda sende kucağına alırsın..benim eltim yok eşim tek oğlan iyi mi??? kötü mü?? bilmiyorum ama en azından kaynanamlar pek karışamıyor laf edemiyorlar...
gerçi faydalarıda yok.... hiç sevmiyeceğim insanların laf sokmalarını çekmiyorum olmaması daha iyi diyorum...
Allahım bizede nasip etsin...kucağımızı boş bırakmasın Rabbim büyük...sizde sorun neydi????
kaç yıldır tedavi oluyorsunuz cnm...

günaydın cnm inşallah en kısa zamanda sende kucağına alırsın..benim eltim yok eşim tek oğlan iyi mi??? kötü mü?? bilmiyorum ama en azından kaynanamlar pek karışamıyor laf edemiyorlar...
gerçi faydalarıda yok.... hiç sevmiyeceğim insanların laf sokmalarını çekmiyorum olmaması daha iyi diyorum...
Allahım bizede nasip etsin...kucağımızı boş bırakmasın Rabbim büyük...sizde sorun neydi????
kaç yıldır tedavi oluyorsunuz cnm...

valla benim 5 eltim var ve en küçük benim hepsininde çocukları var kiminin 1 kiminin 3 valla en sevdiğim insan bile olsa laf soksa dayanamam ama benim bir huyum var kaynanam laf soksada cvp vermem aman ya sabah sabah bunları konusup canımızı sıkmayalım bizim sorun hormonlarla ilgili iğne kullanıyoruz daha cok yeni 6 ay felan oldu işte

amin canım amin.öyle canım YÜCE ALLAH isterse azospermmiş miyommuş dinlemez. ama insanın içi acıyınca biran önce kavuşayım istoyor isteklerine. kıskançlık olmuyor canım ama burukça bir imrenti oluyor.seni anlıyorum. bu duyguları defalarca yaşıyoruz hepimiz.canım sizin sorun neydi? kime tedavi oluyorsunuz?

valla benim 5 eltim var ve en küçük benim hepsininde çocukları var kiminin 1 kiminin 3 valla en sevdiğim insan bile olsa laf soksa dayanamam ama benim bir huyum var kaynanam laf soksada cvp vermem aman ya sabah sabah bunları konusup canımızı sıkmayalım bizim sorun hormonlarla ilgili iğne kullanıyoruz daha cok yeni 6 ay felan oldu işte

haklısın cnm boşvermek lazım ama insanın canını sıkmaya yetiyoo..
cnm daha yeni inşallah çok uğraşmazsınız en kısa zamnda bebişin kucağında olur..
5 eltide biraz fazla hangisiyle uğraşcan tatlım biri canını sıkmasa biri sıkar..

amin canım amin.öyle canım YÜCE ALLAH isterse azospermmiş miyommuş dinlemez. ama insanın içi acıyınca biran önce kavuşayım istoyor isteklerine. kıskançlık olmuyor canım ama burukça bir imrenti oluyor.seni anlıyorum. bu duyguları defalarca yaşıyoruz hepimiz.canım sizin sorun neydi? kime tedavi oluyorsunuz?

dediğin gibi kesinlikle kıskançlık değil ama bugun ilk defa bir hamile haberinde içimin acıdığını hissettim demin arkadasa da yazdım bizde sorun hormonlar bursa acıbademde gürcan bey doktorumuz iğne kullanıyoruz işte 6 ay felan oldu baslayalı

haklısın cnm boşvermek lazım ama insanın canını sıkmaya yetiyoo..
cnm daha yeni inşallah çok uğraşmazsınız en kısa zamnda bebişin kucağında olur..
5 eltide biraz fazla hangisiyle uğraşcan tatlım biri canını sıkmasa biri sıkar..

valla bayramlarda felan bir görseniz 6 elti eşler çocuklar felan derken evde oturacak yer kalmıyor:1::1: allahtan aynı apartmanda 3 elti oturuyoz kalan 3 ü baska yerlerde haftada ayda bir görüşüyoz ama cahillerle uğrasmak bir tanede olsa 5 tanede insanı yoruyor cnm bazen diyorum allahım benim bunların içinde ne işim var diye ama işte allahtan eşim haklarından geliyor :27::27: o yüzden çok muatap olmam kimseyle çok cnm sıkılırsa eşime derim gerekeni yapar

dediğin gibi kesinlikle kıskançlık değil ama bugun ilk defa bir hamile haberinde içimin acıdığını hissettim demin arkadasa da yazdım bizde sorun hormonlar bursa acıbademde gürcan bey doktorumuz iğne kullanıyoruz işte 6 ay felan oldu baslayalı

inşallah tez zamanda şifa bulursunuz .çevre çok etkili bu durumlarda. laf laf laf hiç bitmez.insanın içini en yakınları acıtır genelde canım hele eltiiiiiiiii...... neyse takma kafanı. Allah bizi imtihan ediyor ama çevrimizi daha büyük bir imtihandan geçiriyor aslında. anlayana tabiki.... o yüzden takma ... inşallah tez zamanda hepimiz alarız kucaklarımıza bebeklerimizi

merhaba caım. geçmişi okudum da sizde de sertoly only sendromu varmış. kime tedavi oldunuz. bizdede sertoly only var. ama elongolar bulundu dediler. sizdede bulunmuşmuydu?

inşallah tez zamanda şifa bulursunuz .çevre çok etkili bu durumlarda. laf laf laf hiç bitmez.insanın içini en yakınları acıtır genelde canım hele eltiiiiiiiii...... neyse takma kafanı. Allah bizi imtihan ediyor ama çevrimizi daha büyük bir imtihandan geçiriyor aslında. anlayana tabiki.... o yüzden takma ... inşallah tez zamanda hepimiz alarız kucaklarımıza bebeklerimizi

amin cnm cümlemiz inşallah rabbim tez zamanda şifa versin inş valla en basta eltimin birini ablam gibi görürdüm anlatırdım herseyi ama çok sonra anladım ne olduğunu ama ne yapalım rabbim büyük bu imtihanıda sabrımızla şükrümüzle alnımızın akıyla bitirmemizi nasip eder inş

valla bayramlarda felan bir görseniz 6 elti eşler çocuklar felan derken evde oturacak yer kalmıyor:1::1: allahtan aynı apartmanda 3 elti oturuyoz kalan 3 ü baska yerlerde haftada ayda bir görüşüyoz ama cahillerle uğrasmak bir tanede olsa 5 tanede insanı yoruyor cnm bazen diyorum allahım benim bunların içinde ne işim var diye ama işte allahtan eşim haklarından geliyor :27::27: o yüzden çok muatap olmam kimseyle çok cnm sıkılırsa eşime derim gerekeni yapar

ohh canına deysin ben böyle dedim ama bazı insanlar kardeşinden yakın olabiliyor insanına bağlı...
herkesin derdi farklı bizim değil 5 bitane bile olsa dengeler değişirdi... kızlar bile daha değerli bide erkek olacak biz direk çöpe atılırdık heralde ... neyse belkide yanlış düşünüyorum ama hep yanlış düşünemem yaa.. bazı durumlarda tam olarak değerini ortaya çıkarmıyor.. mecburen davranılıyor bide çocuk olmuyor neysee yazmıyacağım daha fazla..
boşverelim bizimde bir gün yüzümüz gülecek....

hepinize meraba kızlar doktorum programında canlı dogum vardı ay allahım bizlerede yaşatsın aglamaktan bi haller oldum kimbilir ne güzel bir duygudur heralde annesine koklattı sevdirdiler yarabbim bizde görürmüyüz o günleri offffffff offffff efkarlandım valla ballandıra ballandıra gösterdiler bizim gibi olmayan kimin umrunda ..:43:

merhaba canım sabah bende izledim doktorum programını canlı doğum vardı.ağlamaktan gözlerim şişti benimde sabah sabah.
çok özendim yaa hiçbirşeye hayatımda bu kadar özenmedim ben heralde nerde bir hamile görsem dönüp dönüp bakıyorum hemen dua ediyorum Allahım hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin diye.bazen de gördüğüm de hamileleri acayip şaşırıyorum demek ki hamile kalabilmiş diyorum bazen kafayı yeme raddesine kadar geliyorum kimsenin aklına gelmeyecek şeyleri düşünüyorum acaba delirdim mi demeden alamıyorum kendimi.
bu arada benim de 3 görümcem var birtanesi hamileymiş bende bu sabah aldım haberini üzülmedim desem yalan olur ama onun hamile olmasına değil eşimle kendime üzüldüm:43:

amin.bizim ameliyatımızı da kaan bey yaptı.bizede elongolar var dedi. ama son zamanlarda kaan hocanın bi dediğini bi dediği tumayınca emra beyede durumumuzu so
ralım demiştik.inşallah bizim y kromozom testimizde temiz çıkar.öyle canım Allah tan ümit kesilmez ama insan bi tuhaf oluyor duyunca kötü şeyleri.neler kullanıyorsun bitki olarak canım ya? çobançökerten iyi geliyormuş diye duydum sertolılere...

çobançökerteni ben hiç duymamıştım cnm
bitkisel olarak keçiboynuzu kürü
arısütü polen
tiribulus
comvitex
proxeed
aklıma gelen bunlar bunları kullanıyoruz cnm

merhaba caım. geçmişi okudum da sizde de sertoly only sendromu varmış. kime tedavi oldunuz. bizdede sertoly only var. ama elongolar bulundu dediler. sizdede bulunmuşmuydu?

merhaba canım.
evet canım bizdede sertoli cell var. 1 sene önce anatolia hastanesinde dr müfit günel'e m.tese olduk. hiç bir şey çıkmadığını söylediler.
patolojidede sertoli çıktı. elengo filan çıkmadı bilmiyoruz daha doğrusu biz direk tüp bebek merkezi ile ameliyat olduğumuz için ameliyatı yapan dr ile görüştürmediler.
hatta bidaha uğraşmayın dönör kullanabilrsiniz dediler.ikinci ameliyatı filan olmayın dediler.
ameliyattan 2 ay sonra kaan hocayı bulduk onunla tedaviye başladık. ama tam anlamıyla tedavi olmadık.
eşimde başka hastalıklar çıktı hiperguatr çıktı. o yüzden şu ara hiçbir şey yapmıyourz aklımız estikçe sperm testi yaptırıyoruz ama malesef sonuç değişmiyor.

anemon------------------------------------------------164
aruna--------------------------------------------------165
bahar--------------------------------------------------165
bangi--------------------------------------------------165
bursa--------------------------------------------------165
cemrem------------------------------------------------165
çiçek---------------------------------------------------165
denizbulut-------------------------------------------165
enfall-------------------------------------------------165=okudu
eseslim-----------------------------------------------165
esma---------------------------------------------------165
esma16------------------------------------------------165
flzask------------------------------------------------165
gunslinger------------------------------------------165
hasret------------------------------------------------165=okudu
hep-----------------------------------------------------165
hmtnzl------------------------------------------------165
mavimenekşe-----------------------------------------164
mercan------------------------------------------------164
oknk---------------------------------------------------164
selmacan---------------------------------------------164
seval--------------------------------------------------164
vck----------------------------------------------------164
yeşil--------------------------------------------------164
zaman-------------------------------------------------164
zambak-----------------------------------------------164
zcu----------------------------------------------------164

niyet sahibi:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve cenab-ı hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘eûzü besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘innallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i kerime bitince hemen ‘‘salât-i tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
önemli olan sayıya tamamlamaktır.

Diğer okuyacaklar:
önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "estagfirullah el aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "euzu billahiminesseytanirracim, bismillahi'r-rahmani'r-rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

canım bende okudum rabbim kabul etsin inşallah

slm bahar günaydın nasılsın

slm canım sabahları hemen geçmişi okuyup çıkıyorum...
yazdığını görmedim iyiyim canım sen nasılsın ??

hepinize meraba kızlar doktorum programında canlı dogum vardı ay allahım bizlerede yaşatsın aglamaktan bi haller oldum kimbilir ne güzel bir duygudur heralde annesine koklattı sevdirdiler yarabbim bizde görürmüyüz o günleri offffffff offffff efkarlandım valla ballandıra ballandıra gösterdiler bizim gibi olmayan kimin umrunda ..:43:

bidenemmmm rabbim bizi başkalarına imrenmekten kurtarır bian evvel inş :14::14::14:

canım benim üzülmemek mümkün mü ??
kıskançlık değil ki bu...
sadece bizim bunca çabalarımıza rağmen kavuşamadıklarımıza başkalarının bu kadar çabuk kavuşması :43:
rabbim bizim de yüzümüzü güldürür inş :5:

ANEMON------------------------------------------------164
ARUNA--------------------------------------------------165
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164
VCK----------------------------------------------------164
YEŞİL--------------------------------------------------164
ZAMAN-------------------------------------------------164
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------164

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız :34:
benim kafam kazan gibi benim yaramazlar hiç susmadılar bugün :27:

arkadaşlar merhaba benim eşim yakında Kaan Bey tarafından mikrotese yapılacak, burda okuduklarımdan sonra şimdi terddüt etmeye başladım acaba Emre bakırcıoğluna mı gitsydik diye , sanki bir çok arkadaş kaan beyele sıkıntı yaşamış gibi , lütfen bana yardımcı olun hangisi daha iyi tabiki karar vermek zor ama ,Kaan hocada yaşanılan olumsuzluklar ne ?

Back
X