- 24 Aralık 2011
- 1.341
- 15
- 358
askbebek benm we esimin butn tahlillerimz yapldi maysta m.tese olcz sizn sorun neydi canm
canım bizimde azo yani eşim mikro tese olcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
askbebek benm we esimin butn tahlillerimz yapldi maysta m.tese olcz sizn sorun neydi canm
cnm öncelikle cevabın için çok teşekkürler.o yazdıığın hastaneler istanbulda galiba.ben bursadayım..ama yinede yol gösterdiğin için saol.bugün sigorta hastanesindeki doktorumada gidicem bakalım devlet karşılıyormu bu testleri inşallah karşılıyorduk sadece testler için 1300tl çok acımasızca bi rakam.ben senin ve diğer arkadaşların bahsettiği rapor olayınıda merak ediyorum nedir bu rapor ne işe yarar nerden alınır?? onlada ilgili bi cvp yazarmısın cnm bana..
canım bizimde azo yani eşim mikro tese olcak
nurdah canım senin eşin önce m tesemi olacak yani sonramı tüp bebeğe başlayacaklar şunu söylemek istiyorum eşin m tese olunca eğer sperm bulunursa ki inş bulunur ozaman hemen dondurtun canım geçmiş olsun
nurdah canım senin eşin önce m tesemi olacak yani sonramı tüp bebeğe başlayacaklar şunu söylemek istiyorum eşin m tese olunca eğer sperm bulunursa ki inş bulunur ozaman hemen dondurtun canım geçmiş olsun
hazal 16 canım bursa buraya çok yakın gelebilrsen gel burada herşeyi yaptır ama gelemezsen bursada ki araştırma hastanelerine sor genetik yapıyorlarmı yapıyorlarsa hemen başlayın raporada gelince araştırma hastaneleri ve ünv hastanelerinde tüp bebek bölümüne gideceksin orda size tahliller yapılacak eşinde veya sende sorun varsa tüp bebek yapabilirsin diye rapor vercekler sen istersen raporu aldığın hastanede tüp yapasın ozaman 1 veya maksimim bir buçuk milyara tüp bebeğini yapmış olursun ama yok ben özelde tüp bebk yapacağım dersen raporu alısın ve 3 gün içinde kendi dr gidersin sana hemen ilaçlarını yazacak ve hemen ilaçları almalısın zamanı geçmeden sonra tüp bebeğe başlarsın sana şöyle örnek vereyim tüp bebeği dışarda yaptırdığın zaman bu raporu ilaç almak için kullanmış oluyorsun ve özelde ilaçlar ikibuçuktan aşağı tutacağını sanmıyorum ama rapor olduğu zaman bir bir 200 gibi tutar canım yani ilacı uygun almış olursun bu yolu canım kendi doktorum yardımcı oldu çünkü bende nasıl rapor çıkaracağımı bilmiyordum bilmiyorum aydınlata bildimmi ama yinede aklına gelen soru olursa yardımcı olurum canım bu arada yaşın kaç rapor 24 ve 39 yaşından gün almamış olmak lazım sevgiyle kal
cnm gelmeyi isterim ama şuan yolun çok başındayken testler için işten izin alıp şehir değiştirmek bizim için lüks.zaten bi hayli izin alıyoruz.bursada benim bildiğim 1 tane araştırma hastanesi var ve üniversitenin hastanesi var.oralarada gidicez.inşallah olur.ben 26 yaşındayım cnm.bu rapor bize olmuycakmı o zaman?? görüşmek üzere askbebekcim..