• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
teşekkür ederim canım inşallah hayırlı haberlerle dönerim canım umuta değil alman hastanesine gidiyorum hani geçen gün topiğe yazmıştımya almana hastanesinin tüpbebek konferansı var diye ben o konferansa gittim aytuğ kolankaya konferans verdi bende kendisine kök hücre tedavisini ve genetik azoyu sordum daha sonra konferanstan çıkınca embriyologla bire bir konuşma imkanı buldum bana aytuğ bey şansımızın çok düşük olduğunu dünyada 3 ,5 kişinin bu tedavi sonucu çocuğunun olduğunu ameliyatta sperm bulma şansının düşük olduğunu söyledi fakat embriyolog tam tersine normal bir azoluya göre daha fazla sperm bulunuyor çünkü testis boyutu ufak olduğu için bütün testis tarana biliyor sperm bulma şansı daha çok oluyor dedi bende eşimde immatür germ hücre çıktığını bununda sperm öncü hücresi olup olmadığını sordum evet spermin oluşmamış halidir ama sperm oluşacak diye birşey diyemem inşallah hastanemize gelin tedavinize başalayalım vakit kaybetmeyin dedi.daha sonra dün beni hastaneden aradılar ücretsiz muayene ve sperm testi yaptırın sonra tedaviye başlamak isterseniz hastanemizde sizin adınıza indirim yaparız dediler inşallah immatür hücreyi ordaki sperm testinde görülmüştü sperme dönüştüyse dondurtup tüpbebek yapıcaz aklıma mantığıma uymazsa tekrar emre beye giderim.sende randevu almışsın hayırlısıyla güzel sonuçlarla geri dönersin bol bol sperminiz dondurulup temmuzda annesiyle buluşur:49::49::49::49:

anladım canım ne güzel olmuş iyi ki gitmişsin konferansa...
inş hakkınızda hayırlısı olur...
en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz inş :16::16::16:
salı günü güzel haberlerinizi bekliycem...
evet canım randevumuzu aldık inş herşey dilediğimiz gibi olur :49::emir_bebek::emir_bebek:

cnm gözüm aydın inşallah herşey yolunda gider.Allahım emeğinizi boşa çıkarmasın kucağını bebişlerle doldursu..:49::49::49:
bu arada cnm başının ağrısı havalardanmış lodos olursa ağrı yaparmış söyliyeyim dedim inşallah geçer.. haberlerde söylüyoduuu..:))

saol canım benim :70:
aminnnn rabbim dualarımızı kabul eder inş :16:
canım saol bilgilendirmen için...
valla geçmedi bi türlü başım çatlıyor resmen...
canım buarada sen bursanın tefriciyelerini 8 e kadar tamamlayacaksın değil mi :34:

Arkadaslar biz buraya birbirimize destek olmak icin giriyoruz değilim?tam 3 kez yazdım size ama 1 kisi bile cevap yazmamış.
Bilginiz varsa yada bulan varsa bilgisini rica edicem.

Pregny 5000 ünite igne arıyorum fakat bulamıyorum,bulan varmı acaba ?yada eşi kullanan ?
19 tl 3 kutu su diyorlar ama yok yok.nisan ayında başlamamız lazım.
Lütfen cevap...

Arkadaslar biz buraya birbirimize destek olmak icin giriyoruz değilim?tam 3 kez yazdım size ama 1 kisi bile cevap yazmamış.

Pregny 5000 ünite igne arıyorum fakat bulamıyorum,bulan varmı acaba ?yada eşi kullanan ?
Lütfen cevap...

iyi akşamlar ben cok acamadım bikaç gündür yoksa mutlaka yazardım benim eşimde pregnyl kullanıyo ve bizde mağduruz bu konuda kullanan arayan herkes gibi hangi şehirdesiniz acaba
yardımcı olmaya calışayım

Lütfen cevap...

canım geçmişe bakmadın mı hiç ??
bi sürü arkadaşımız var aylardır bu ilacı bulmaya çalışan...
ama neyazıkki bu ilacı bulmak çok zor...
aylardır ilacı bulamadıkları için tedavilerine başlayamayanlar var...

arkadaslar biz buraya birbirimize destek olmak icin giriyoruz değilim?tam 3 kez yazdım size ama 1 kisi bile cevap yazmamış.

Lütfen cevap...

canım benim bende bulamadım hemde çok aradım hangi eczaneye sorsam yok zaten bulamazsınız dediler bende depolardan dağıtım olmuş dedim yok olsaydı mecburen her eczaneye 1,2 tane veriyorlar olsaydı verirdik diyorlar onların insiyatifine kaldık artık hayırlısı olmazsa ovitrelleyi kullanırız

canım buarada sen bursanın tefriciyelerini 8 e kadar tamamlayacaksın değil mi :34:

baharcım nasılsın ben o gün yazayım diye girmiştim ama moralim çok bozuktu yazmamısım unutmusum duaları okudum ben cnm rabbim inş kabul etsin okuyan tüm arkadaşlardanda allah razı olsun rabbim şifa verirde inş kimselere özenip boyun büktürmez bizlere okuyan arkadaslara tekrar tşk ederim hakkınızı helal edin

iyi akşamlar ben cok acamadım bikaç gündür yoksa mutlaka yazardım benim eşimde pregnyl kullanıyo ve bizde mağduruz bu konuda kullanan arayan herkes gibi hangi şehirdesiniz acaba
yardımcı olmaya calışayım

Teşekkür ederim.ankara dayiz biz.bu ay bulmam gerekiyor bu iğneleri.her eczacıda cok zor bulursun dedi

baharcım nasılsın ben o gün yazayım diye girmiştim ama moralim çok bozuktu yazmamısım unutmusum duaları okudum ben cnm rabbim inş kabul etsin okuyan tüm arkadaşlardanda allah razı olsun rabbim şifa verirde inş kimselere özenip boyun büktürmez bizlere okuyan arkadaslara tekrar tşk ederim hakkınızı helal edin

allah kabul etsin canım...
helal olsun tabi canım benim...
canım benim üzme kendini allahın izniyle sende hamiş olacaksın en kısa zamanda :49:

ANEMON------------------------------------------------164=OKUDU
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165=OKUDU
BANGİ--------------------------------------------------165=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------165=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165=OKUDU
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------165=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------163=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------164=OKUDU
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------164=OKUDU
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------164=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------164=OKUDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

canım benim üzme kendini allahın izniyle sende hamiş olacaksın en kısa zamanda :49:

Baharcim bayadir girmedim.hastayim bu aralar.misafirimde eksik olmadı hic o yüzden giremedim.bilen varda sormak istedim....
O zaman ben eczane eczane gezicem.ovitirelle de cok pahalı.

0535 768 53 20...cnm bu numaradan ara bilgi al bu eczane yardımcı oluyor kargoda yapıyolarmış bursada oturuyorum ben önüme ezcane namaralarını alıp tek tek arıyorum 60 yer arıyorum ikisi veya en fazla 3 var diyo ayırtıp tek tek topluyorum valla anca böyle bu ilaç çok sıkıntılı çok şükür ben biraz buldum bikaç ay rahatım umarım bulursun allah yardımcın olsun

Baharcim bayadir girmedim.hastayim bu aralar.misafirimde eksik olmadı hic o yüzden giremedim.bilen varda sormak istedim....
O zaman ben eczane eczane gezicem.ovitirelle de cok pahalı.

geçmiş olsun canım...
neyazıkki eczane eczane gezmekten başka çaren yok :50:
inş bulursunuz dediğin gibi diğeride çok pahalı...
allah kolaylık versin...

sağol cnm sendede güzel gelişmelr olmuş hadi bakalım inş hayırlısıyla mutlu sona ulaşacaksın cnm benim inan dualarımdasın rabbim büyük ben inanıyorum çok yakın zamnda seninde güzel haberini alcaz inş:16::16::16::16::16::16::16:

cnm ben tamamladım sekize gelmeden... yarın sınavım var ders çalışıyım derken geç kaldı biraz...
geçmiş olsun inşallah geçer cnm..

Lütfen cevap...

cnm bütün arkadaşlar arıyor ama bulunmuyor malesef.. benim eşimde kullanıyor biz buluyoruz ama ben bir kaç arkadaşa söyledim dışarıya göndermiyorlar..inşallah bulursun rabbim yardımcın olsun... nerde oturuyorsunuz ???

anladım canım ne güzel olmuş iyi ki gitmişsin konferansa...
Inş hakkınızda hayırlısı olur...
En kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz inş :16::16::16:
Salı günü güzel haberlerinizi bekliycem...
Evet canım randevumuzu aldık inş herşey dilediğimiz gibi olur :49::emir_bebek::emir_bebek:

sağol canım herşeyde bir hayır vardır inşallah bizim içinde hayırlı olur çok fazla olumsuzluklarla karşılaşıyorum özellikle genetikten dolayı ama yinede burda bana umut olana arkadaşlarım oldu doktorlar imkansız diyorlar ama ben burda imkansızın mucizeye dönüştüğüne defalarca şahit oldum jklm,gelincik,cansuyum .inşallah bende hamileler kervanına katılanlardan ve bebişi olanlardan olurum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.

ANEMON------------------------------------------------164=OKUDU
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165=OKUDU
BANGİ--------------------------------------------------165=OKUDU
BURSA--------------------------------------------------165=OKUDU
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
ÇİÇEK---------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165=OKUDU
ENFALL-------------------------------------------------165=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------165=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------165=OKUDU
ESMA16------------------------------------------------165=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------165=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------165=OKUDU
HASRET------------------------------------------------165=OKUDU
HEP-----------------------------------------------------165=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------165=OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------163=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------164=OKUDU
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------164=OKUDU
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------164=OKUDU
ZCU----------------------------------------------------164=OKUDU

Hz. Peygamberimiz Muhammed (sav)’in yüzü suyu hürmetine, okuduğumuz salatı şerifelerin yüzü suyu hürmetine, bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, veli kullarının yüzü suyu hürmetine, ismi azamın, esma’ül hüsna’nın yüzü suyu hürmetine, Kuran-ı Kerim’in hürmetine, nihayetsiz sonsuz gücün kudretin yüzü suyu hürmetine, bize duyduğun merhametin yüzü suyu hürmetine yüce rabbim gönlümüzdeki bütün duaları, niyetleri kabul etsin inşallah… AMİN…

cnm bütün arkadaşlar arıyor ama bulunmuyor malesef.. benim eşimde kullanıyor biz buluyoruz ama ben bir kaç arkadaşa söyledim dışarıya göndermiyorlar..inşallah bulursun rabbim yardımcın olsun... nerde oturuyorsunuz ???

Cnm Ankara dayiz biz umitkoy de.bakalim araştırıcaz artık.ama burasında koca memleket nasil gezip bulucam bilmem :( hep önümüzde zorluklar var ya ...

Back
X