- 17 Nisan 2011
- 17.449
- 136
- 413
teşekkür ederim canım inşallah hayırlı haberlerle dönerim canım umuta değil alman hastanesine gidiyorum hani geçen gün topiğe yazmıştımya almana hastanesinin tüpbebek konferansı var diye ben o konferansa gittim aytuğ kolankaya konferans verdi bende kendisine kök hücre tedavisini ve genetik azoyu sordum daha sonra konferanstan çıkınca embriyologla bire bir konuşma imkanı buldum bana aytuğ bey şansımızın çok düşük olduğunu dünyada 3 ,5 kişinin bu tedavi sonucu çocuğunun olduğunu ameliyatta sperm bulma şansının düşük olduğunu söyledi fakat embriyolog tam tersine normal bir azoluya göre daha fazla sperm bulunuyor çünkü testis boyutu ufak olduğu için bütün testis tarana biliyor sperm bulma şansı daha çok oluyor dedi bende eşimde immatür germ hücre çıktığını bununda sperm öncü hücresi olup olmadığını sordum evet spermin oluşmamış halidir ama sperm oluşacak diye birşey diyemem inşallah hastanemize gelin tedavinize başalayalım vakit kaybetmeyin dedi.daha sonra dün beni hastaneden aradılar ücretsiz muayene ve sperm testi yaptırın sonra tedaviye başlamak isterseniz hastanemizde sizin adınıza indirim yaparız dediler inşallah immatür hücreyi ordaki sperm testinde görülmüştü sperme dönüştüyse dondurtup tüpbebek yapıcaz aklıma mantığıma uymazsa tekrar emre beye giderim.sende randevu almışsın hayırlısıyla güzel sonuçlarla geri dönersin bol bol sperminiz dondurulup temmuzda annesiyle buluşur![]()
anladım canım ne güzel olmuş iyi ki gitmişsin konferansa...
inş hakkınızda hayırlısı olur...
en kısa zamanda bebişlerinize kavuşursunuz inş

salı günü güzel haberlerinizi bekliycem...
evet canım randevumuzu aldık inş herşey dilediğimiz gibi olur