• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaslar benim esim azosperm biz emre bakirciogluna gtmek istiyoruz ama nasl ona ulasabilrm we m.tese tup bebek falan bunlarn maliyetyle ilgili bilgsi olan warsa yazarmsnz lutfen

3 temmuz 2010da evlendik hayatımın anlamı,her1şeyimle...her engeli aştık biz..tam düze çıkmıştık tam derin bi ohh çekicektik,tam ikiyken 3 olmanın hayallerini kurmaya başlamıştık ki 22 mart 2012de yıkıldı dünyamız..kötülüklere karşı eşimle ördüğümüz bütün duvarlarımız kumdan kale gibi eridi..şuan işteyim kızlar.işverenimi durumum konusunda bilgilendirdim izin almam sıklaşabilir dedim...boğazımda kocaman ama kocaman bir yumru oluştu konuşurken..hıçkırarak bağırarak ağlayasım var.içimi yakan acıyı anlatasım var ama anlatacak kelimem yok..alev alev yanıyorum küle dönüp tekrar yanıyorum..nefes alamıyorum bazen..saat tarih kavramı yok oldu benim için..ben hep 22 martta kaldım:(:( bu satırları yazarken rahatlama umudum var,ellerim titrese bile...bu rabbimden gelen imtihansa çok zor bi sınav oldu..bazen aklımdan geçiyor çocuğunu dövenler var,satanlar var..allahım böylesine evlat verirken bizim gibi kullarını mahrum etme diyorum..günaha girdiğimi düşünüyorum sonra.vardır bunda da bi hayır diyorum.zamanı gelmemiştir belki daha diyorum..kendimi avutuyorum...bu günlerde durumumuzu kabullenme aşamasındayım..kapattık kendimizi dış dünyaya..heleki üzülmeyin,olur daha gençsiniz,ağlama vb.nasihat verenlerle konuşmak değil aynı ortamda bile olmak istemiyorum..dün baharın kendini hissettirdiği o güzel havada bile bütün gün evdeydik.dışarı çıksak heryerde çocuk sesi..sürekli ona odaklı yaşadığımız için çocuk-bebek görmek dahada kolay oluyor.heran karşısına çıkıveriyor insanın..rabbim bizleri mahrum etmesin evlat sevgisinden..hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin allahım..dualarımızı gözyaşlarımızı karşılıksız koymasın..allah yardımcımız olsun..sabrımız çok bol olsun..

arkadaslar benim esim azosperm biz emre bakirciogluna gtmek istiyoruz ama nasl ona ulasabilrm we m.tese tup bebek falan bunlarn maliyetyle ilgili bilgsi olan warsa yazarmsnz lutfen

merhaba arkadaşımm
netten umut tüpbebeği bulursan orda
numaralar var ordan emre beye randevu alabilirsin
ben öyle aldım
bu haftasonu ordayız inş.

merhaba arkadaşımm
netten umut tüpbebeği bulursan orda
numaralar var ordan emre beye randevu alabilirsin
ben öyle aldım
bu haftasonu ordayız inş.

Tüp bebeğin maliyetide 5850 miş galiba öyle duymuştum
ama tese buna dahilmi bilmiyorum

sagol canm aradm 150 tlmis emre beyle gorusmek sizede oylemi dediler biz ilk kez emre beye gdicez sizindmi ilk

evt cnm 150 tl bizede öyle dediler
biz ilk eşimin durumunu öğrendiğimizde emre bey ozaman alman hastanesindeydi
o zaman gitmiştik bundan 5-6 sene önce
ama umuta ilk gidiceğiz
bakalım inş. iyi haberlerle geliriz
sen nerde oturuyosun
ne zaman eme beye randevu alıcaksınız

ins.hayrli haberler alrsn canm ben beylikduznde oturuyorum canm burda medkanaya gttk gorustk ama kararsz kaldk bide emre beylemi gorussek diyorum ama daha karar weremedk sizin sorun neydi?

ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165=OKUDU
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------164=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------164
ENFALL-------------------------------------------------164=OKUDU
ESESLİM-----------------------------------------------164=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------164=OKUDU
GUNSLİNGER------------------------------------------164=OKUDU
HASRET------------------------------------------------164
HEP-----------------------------------------------------164=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------164 =OKUDU
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165=OKUDU
MERCAN------------------------------------------------165=OKUDU
OKNK---------------------------------------------------165=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------165=OKUDU
SEVAL--------------------------------------------------165
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165
ZAMAN-------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165=OKUDU

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

Baharcım bende okudum..
Allah kabul etsin inşAllah..
Allah ne muratları varsa versin...:29::29::29:

3 temmuz 2010da evlendik hayatımın anlamı,her1şeyimle...her engeli aştık biz..tam düze çıkmıştık tam derin bi ohh çekicektik,tam ikiyken 3 olmanın hayallerini kurmaya başlamıştık ki 22 mart 2012de yıkıldı dünyamız..kötülüklere karşı eşimle ördüğümüz bütün duvarlarımız kumdan kale gibi eridi..şuan işteyim kızlar.işverenimi durumum konusunda bilgilendirdim izin almam sıklaşabilir dedim...boğazımda kocaman ama kocaman bir yumru oluştu konuşurken..hıçkırarak bağırarak ağlayasım var.içimi yakan acıyı anlatasım var ama anlatacak kelimem yok..alev alev yanıyorum küle dönüp tekrar yanıyorum..nefes alamıyorum bazen..saat tarih kavramı yok oldu benim için..ben hep 22 martta kaldım:(:( bu satırları yazarken rahatlama umudum var,ellerim titrese bile...bu rabbimden gelen imtihansa çok zor bi sınav oldu..bazen aklımdan geçiyor çocuğunu dövenler var,satanlar var..allahım böylesine evlat verirken bizim gibi kullarını mahrum etme diyorum..günaha girdiğimi düşünüyorum sonra.vardır bunda da bi hayır diyorum.zamanı gelmemiştir belki daha diyorum..kendimi avutuyorum...bu günlerde durumumuzu kabullenme aşamasındayım..kapattık kendimizi dış dünyaya..heleki üzülmeyin,olur daha gençsiniz,ağlama vb.nasihat verenlerle konuşmak değil aynı ortamda bile olmak istemiyorum..dün baharın kendini hissettirdiği o güzel havada bile bütün gün evdeydik.dışarı çıksak heryerde çocuk sesi..sürekli ona odaklı yaşadığımız için çocuk-bebek görmek dahada kolay oluyor.heran karşısına çıkıveriyor insanın..rabbim bizleri mahrum etmesin evlat sevgisinden..hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin allahım..dualarımızı gözyaşlarımızı karşılıksız koymasın..allah yardımcımız olsun..sabrımız çok bol olsun..

cnm kabullenmek zor ama siz daha yolun başındasınız çocuğun olmuyacak diye bi şey söylenemez şuanda..
Sende hep olacağını umut et inan böylesi daha iyi demişsin yaa çocuğunu dövenler var satanlar var diye evet haklısın ama herkez bişeyle imtihan ediliyor düşünsene günahsız bebeler sokağa atılıyor.. rabbim herkesi imtihan ediyor..
bende ilklerde senin gibi düşünmüştüm ama kısa zaman da kendimi toparladım kadınlar savaşçı olur bizde savaşa hazırız bebişlerimiz için her engelli rabbime sığınarak aşacağız.
anneler çocuklarına kol kanat gerer ya herşeye katlanır anne olmak için doğurmak şart değil hepimizin içinde o duygu belki anne olanlardan fazla sadece bizim bebişlerimiz yolda ha geldi ha gelecek o yüzden sen bebişini yorgun umutsuz karşılama hemen toparlan düşmek kalkacağının belirtisidir.. Bizde yarlarımız var ama kalkıp toparlanacağız ve eskisinden daha güçlü ve tecrübeli hayata devam edeceğiz. Rabbim kimseye çekemeyeceği yükü vermezmiş inşallah kalbimizdeki acı son bulur bebeklerimiz su serper yaralarımıza..

BAHAR--------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------164=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------164=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------164=OKUDU
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

kızlar topikte transferi olan bi arkadas wardı ismini hatrlamyorum bugun test günüydü bi haber yokmu

canım tefriciyeleri okudum alllah kabul etsin amin tez vakiitte istediğimize kavuşalım inş
allah umudumuzu yititdirmesin
Cana cefa kıl ya vefa,
Kahrında hoş lütfunda hoş
Ya derd gönder yahut deva,
Kahrın da hoş lütfunda hoş.

Hoştur bana senden gelen,
Ya hil’at-ü yahut kefen,
Ya taze gül yahut diken,
Kahrın da hoş lütfun da hoş.

Gelse celalinden cefa,
Yahut cemalinden vefa,
İkisi de cana safa,

Ey padişah-ı lem yezel,
Zat-ı ebed, hayy-ı ezel,
Ey lütfu bol, kahrı güzel,

Ağlatırsan zari zari,
Verirsen cennette huri,
Layık görür isen nar’ı

Gerek ağlat gerek güldür
Gerek dirilt, gerek öldür,
Aşık YUNUS sana kuldur,

bu yunus emre ilahisi aklımdan geçti tüm arkadaşlara gelsin önemli olan allah tan geldiğini bilmek derdin deva verecekte odur.sizleri seviyorum iyi akşamlar arkadaşlar

BAHAR--------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------164=OKUDU
ESMA---------------------------------------------------164=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------164=OKUDU
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
YEŞİL--------------------------------------------------165=OKUDU
ZAMBAK-----------------------------------------------165=OKUDU

NİYET SAHİBİ:

DİĞER OKUYACAKLAR:

canlar nasılsınızzzzzzz :70:
hava soğuk burda battaniyenin altında ısıtıcıyıda açmış dinleniyorum...
siz de keyifer nasıl bakalım :34:

ins.hayrli haberler alrsn canm ben beylikduznde oturuyorum canm burda medkanaya gttk gorustk ama kararsz kaldk bide emre beylemi gorussek diyorum ama daha karar weremedk sizin sorun neydi?

Cnm emre beyde bu konuda iyi bi doktor
karar verirsiniz kısa zamanda inş.
bizimde azospremi eşim2007 de tese oldu 11 sprem bulundu tüp yaptık(Marmara üniversitesinde)
ama maalesef tutmadı.. sonra 2.defa mikro tese oldu hiç bulunmadı şimdi de tekrardan
emre beye gidelim dedik ..
belki bi gelişme vardır yada bi tedavi uygular
en son 7 ay önce sprem testi yaptırmıştık 0 çıkmıştı
bakalım burda ne sonuç çıkıcak

canlar nasılsınızzzzzzz :70:
hava soğuk burda battaniyenin altında ısıtıcıyıda açmış dinleniyorum...
siz de keyifer nasıl bakalım :34:

selam canım ben kendi adıma iyiyim ve heyacanlıyım.içim içime sığmıyor inşallah mutluluğum katlanır sıkıntılarım arkamda kalır.bakalım bizim için yarın büyük gün ama herhalde test sonucu yarın çıkmaz diye düşünüyorum.inşallah yarın benle cemrem cumarteside sen ve flzaşk'ın güzel haberlerini alırız.burada da hava çok soğuk yağmur yeni durdu ama ben bunu da fırsata çevirdim çünkü yağmur yağarken her bir yağmur damlasıyla yeryüzüne bir melek inermiş rahmet kapıları ve dua kapıları açık olurmuş inşallah duanın kabul olduğu bir zamana denk geliriz de Rabbim bebişimizi bize gönderir

Cnm emre beyde bu konuda iyi bi doktor
karar verirsiniz kısa zamanda inş.
bizimde azospremi eşim2007 de tese oldu 11 sprem bulundu tüp yaptık(Marmara üniversitesinde)
ama maalesef tutmadı.. sonra 2.defa mikro tese oldu hiç bulunmadı şimdi de tekrardan
emre beye gidelim dedik ..
belki bi gelişme vardır yada bi tedavi uygular
en son 7 ay önce sprem testi yaptırmıştık 0 çıkmıştı
bakalım burda ne sonuç çıkıcak

canımcım inşallah bol bol spermleriniz çıkar cumartesi günü randevunuzdan önce gitseniz en azından testlerinizi yaptırsanız sonra muayenenizi yaptırsanız olmazmı

selam canım ben kendi adıma iyiyim ve heyacanlıyım.içim içime sığmıyor inşallah mutluluğum katlanır sıkıntılarım arkamda kalır.bakalım bizim için yarın büyük gün ama herhalde test sonucu yarın çıkmaz diye düşünüyorum.inşallah yarın benle cemrem cumarteside sen ve flzaşk'ın güzel haberlerini alırız.burada da hava çok soğuk yağmur yeni durdu ama ben bunu da fırsata çevirdim çünkü yağmur yağarken her bir yağmur damlasıyla yeryüzüne bir melek inermiş rahmet kapıları ve dua kapıları açık olurmuş inşallah duanın kabul olduğu bir zamana denk geliriz de Rabbim bebişimizi bize gönderir

canım benim inş bu heyecanın ve mutlululuğun sonucu öğrendiğinde de devam edecek :16::16::16:
bu hafta çok heyecanlı geçecek halayların sonu gelmeyecek inş :64::64::64::64:
allah dualarını kabul etsin tatlım...
eşin saat kaç da verecek testi ??
geçen seferde 1 gün sonra çıkmıştı sonuçlar değil mi ??

baharcım tefrıcıyelerımı okudum
vck nasılsın cnm bızım sonuclar senın dedıgın gıbı ertesı gun cıkar bakalım inşllh sevınırız:16:

Back
X