selam kızlar banban sana birşey sorcam seninde eşin 12 yaşıda inmemiş testis ameliyatı omuştu emre beyle görüştüğünüzd ne dedi
Selam kizlar, gecmisi okumadan selam vereyim dedim. Ben cok üzgünüm bugün, sitedeki birisi cok canimi sIkti. Benim cok duygusal bir yapim var, üzüldügüm zamanlar kabuguma cekilirim. Kimseyle konusmak bile istemem. Buda yillarin birkimi olsa gerek.
Herneyse gelmedigim zamanlar olabilir, canlarim listemizi hep beraber takip edelim. Degisiklik olursa alinti yapip düzeltebilirsiniz. Hergün 1 kez yayinlansin. Ayrica özel mesajimi da kapattim, kusura bakmayin.
2.5 yıllık evliyiz evliliğimin altıncı ayında durumu evet eşim maalesef
Azosperm çok üzüldük belki yıprandık doktor falan derken ama sonuç değişmedi
buarada keçiboynuzu kürü kullandık hemde 6 ay sonuç aynı şimdilerde
bal fındık fıstık ceviz bunları deniyoruz bolcana yiyor yeni başladık
Bizim cerrahi bir işlemimiz falan olmadı daha düşünmüyoruz
Allah hepimize Hayırlı zamanda Hayırlı evlatlar vereceğini umut ediyoruz ve bekliyoruz
hormon test sonuçlarımızda şöyle
FSH:13.86
LH:6.26
TESTESTERON:1.61
Sanırım bu kadar bir de birşey öğrenmek istiyorum bu değerler nasıl bilen varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim
Selam kizlar, gecmisi okumadan selam vereyim dedim. Ben cok üzgünüm bugün, sitedeki birisi cok canimi sIkti. Benim cok duygusal bir yapim var, üzüldügüm zamanlar kabuguma cekilirim. Kimseyle konusmak bile istemem. Buda yillarin birkimi olsa gerek.
Herneyse gelmedigim zamanlar olabilir, canlarim listemizi hep beraber takip edelim. Degisiklik olursa alinti yapip düzeltebilirsiniz. Hergün 1 kez yayinlansin. Ayrica özel mesajimi da kapattim, kusura bakmayin.
Nilaycımm benim dünürün hikayesini de alın. Mucize hamişşlerden o da. delikafadulden civciv1981. Negatif tüp bebek denemesinden sonra hem de doğal yoldan hamile. azosperm. Hikayesini kendisi anlatır herhalde , bir mesaj yaz istersen canım. a.s.
testesteron cok az birsey dusuk normal deger 1.75 den basliyor fsh kacti nrmal degeri tekrar bakmam lazim bende normal degerler vardi..b
bizimki fsh 49
testesteron normaldi ben kendim dr yardimcisiyim ilk baktimda esime dedimki senin fsh yuksek digeri normal oda dalga gecti sen nerden bilcen diye ama dr aynisini söyleyince sasirdi...
testesteron cok önemli cunki dr bize kan örnegini getirin size ilac yazicam dedi ama bakinca gerek yok fsh yuksek ama onuda degistiremiyoruz o klynefelder syndromla alakali dedi yani fsh si yuksek olanlar kesinlikle bir genetik testi yaptirsin akadaslar.
nilaycim hayirdir canim kim sikti senin canini neoldu
vavelyacığım hoşgeldin canım evet devlet hastanesinin yukarısında oturuyoruz biz carrefoura sık sık geliriz ben oraları iyi bilirim
bu arada hormonla ilgili verdiğin bilgi iyi oldu testeron 2 yıl önce 3.27 idi sonra düşmüş demekki aslında şimdi daha iyi anlıyorum o zaman sperm tahlillerinde 4-5 tane sperm görünüyordu ama şimdi 0 Acaba bu düşüş testesteronla alakalı olabilirmi
Siz hangi doktara gidiyorsunuz bizde gitsek belki testesteronu yükselirse ayyy heyecanlandım delikafadulden Yükselirmi acaba:uhm:
vavelya ütü bitmedimi hala ne yapıyorsun
bu arada senin eşin ne iş yapıyor sakıncası yoksa sormamın
cevap vermek zorunda değilsin tabi
merhaba arkadaşlar.bizdede aynı problem var.3sene önce öğrendik.eşimle çok zor günler geçirdik 1sene önce eşim mikro tesa oldu.sonuç çok güzel,herşey yolunda.bence ertelemeyin insan hergün kafasında birşeyler kuruyor sıkıntı sitres.insanın dayanacak gücü kalmıyor.benden tavsiye güvenilir,işinde uzman bilir kişilere başvurun.sonuçta zor bir ameliyat mikroskopla kaç kat büyülterek aranıyormuş.hakkınızda hayırlısı olsun hepinizin.dualarım sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?