Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hayır cnm hiç normal çıkış olmadıı.
eşimin ilk tese ameliyatında sprem bulunmuştu sadece
hiç iğne kullanmadıkk
inş. cnm herşey yolunda gider bizde cnm arkadşım gibi sevinirizz
hepimiz bu mutluluğu yaşarızz inş

Anemonnnn
transferin olmuş cnm
inş. bu sefer bebişin sana sımsıkı tutunur:26:

allah razı olsun ve en kötüsüde yıllar geçtikçe eksikligi daha çok hissediliyo ilk yıllarda bu kadar etkilenmiyodum.kendime o kadar çok güveniyodumki bu durumum hayatımı esir almasına asla izin vermem diye düşünüyodum.ama kabul ediyorum ben yenildim .

maşallah topiğimize ne kadar sevinçli haberler bunlar.
bugün bahar aradığında yanım kalabalıktı o kadar sevindim ki gözümden yaş pıt pıt damladı.
yanımdakiler ne oldu dedi ne bilim gözüm sulandı dedim ama çok duygulandım.
sevinçten ağlamak istedim. ama ağlayamadım.
ama şimdi tekrar okudum ve rahatça ağlayabiliyorum. çook sevindimgerçekten çooook..
allah bebeğini kucağına aldığın günleride göstersin inşallah.
azo bitti artık.
FLASK VCK canlarım sizlerinde güzel haberlerinizi alırız inşallah.

canım inş sperm bulunur allahın izniyle sizde bizde bütün hepimiz sonuca ulaşırız peki sizin diğer durum için emre bey ne dedi sperm bulunurmu umud kaç

amin cnm hepimizin güzel haberlerini duyarız inş.

yok sakın vazgectım deme cnm yasın kac senın
ben kendı adıma dıyorum menapoza kadar yolu var
UMUT AZALIR YILLAR GEÇTİKÇE AMA KAYBOLMAZ İÇİNDE
RABBİME SIGIN Kİ SENDE MUKAFATINI BULACAKSIN BENCE
UMUTSUZ YAŞAYAMAYIZ CNM

evet tatlım bızde ogrendıgımız an nasıl sevındık bırbırımıze nasıl sarıldık orda bıze bakıp kaldı sekreterler
bız uctuk yaaaaaaaaa
allhım bızlerede boyle sevıncler nasıp etsın

kızlar umut tüp bebekte sperm testi yaptrmak istiyorum bu testin fiyatı nekadar bilen warmı????????

ah be tatlım yanarım yanarım emirgan hayal oldu ona yanarım
Bız eve geldık cay ıctık muhabbet sonra otobus sırketıne bıraktık onları
iiki gelmışım yanınıza cnm
gene gorusuruz ınsalllh n kısa zamanda

arkadaşlar baharın adına çok sevindim.aranızda bilen varmı onlardaki problem neydi.bugün normal sperm testindemi o kadar çok sperm çıktı.

iyi akşamlar güzeller...maaşallah güzel haberler gelmiş.devamıda gelsin. hamileyim, hamilesin,hamilelerrrAnemon rabbim can versin yavruna.kucağına almayı nasip etsin....Bahar bebişlerin yolda canım inş. VCK canım sizde başlayın biran önce.anne olasın...Flzask güzel haberlerini bekliyoruz.bu moral oldu bize.hadi herkes canlansın.

ya esimi umut tup bebekte sperm testi yaptrmak icin zor ikna ettm fiyatni bilen yokmu lutfen soyleyin??????????????

arkadaşlar baharın adına çok sevindim.aranızda bilen varmı onlardaki problem neydi.bugün normal sperm testindemi o kadar çok sperm çıktı.

canım BAHARın eşi kanseri yenmiş ALLAHın izniyle.sonra azo olmuş.ilaç ve bitkiseller kullandılar.evet normal testte çıkış oldu.

ay canm cok sagol allah razı olsun senden ins.rabbim muradına erdirsin seni canm biz emre beye gitmeden orda direk spermiogram yaptrsak bu mümkün oluyomu bununla ilgilide bilgin warmı???????

sağol cnm senden de allah razı olsunn
aminn cnm inş.. rabbim hepimizin muardını versinn
tabi cnm mümkün
biz aslında emre beye gitmeden yaptıracaktıkk spermiogramı
sonra eşim ilk emre beye gidelim dedii
giddik ama eşimden test istemedi şimdilikk
ama ben telefonda sormuştum aklımda öyle kalmış fiyatıı
sizde gelmeyi düşünüyosunuz dimii

ewt gdicem canm yarn bi arayp sorcm eger olursa pazartsi gdrim hemen cikarsa sperm dondururlar hemen dimi 1senedr yaptqmdk test

ewt gdicem canm yarn bi arayp sorcm eger olursa pazartsi gdrim hemen cikarsa sperm dondururlar hemen dimi 1senedr yaptqmdk test

Evt cnm dondururlar ama sizde ilk önce emre beye gidebilirsinizz
inş. güzel sonuçlar çıkar cnm testinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…