Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inş güzel haberlerle dönersiniz tatlım dua ediyorum sizin için
hmmm demek size yine yol göründü

İnşaallah sağol canım benimm
evt yine yol göründüü
pazarteside tatilmiş bizimki de değerlendirmek istedii
çoktandırda gidemedik onlara bakalımm gidiceğizz

İnşaallah sağol canım benimm
evt yine yol göründüü
pazarteside tatilmiş bizimki de değerlendirmek istedii
çoktandırda gidemedik onlara bakalımm gidiceğizz

anladım canım onlarında gönülleri olsun tabi...
orda net varmıydı

sağol canımda ne ilacı kullanacak bende bilmiyorum bir haftadır evicap kullanıyordu ve bitki ızmanı fsh düşsün diye hayıt tohumu vermişti bir haftadırda onu kullanıyordu acaba bir haftada yan etkimi yaptı yoksa daha etkisi başlamadımı sizce ne olabilir

cnm bende 8. ve 9. cüzü okurum ne güzel düşünmüşsün

her zaman dr gitiğimde bir tarafım umut bir tarafım boşuna umutlanma diyor ama kızlar geçen yıl eşim askerken bir mucize olmuştu ve eşimde 3 milyon çıkmıştı tabi ozaman donrma yapamadık ve şimdide hep sıfır çıldırasım geliyor bazen ya kızlar şu çakşırı bizdemi alayım acaba ya ne yapacağımı bilemiyorum şimdi diyorsunuz kelin ilacı olsa başına sürer

cnm ben cuma namazı saatinde okudum inşallah kabul olur

çok güzel maşaalah canım ne yaptınız bizede söyleyin nasıl çıktı sperm

Ilk testte sperm sanırım cok cok az oldugundan morfolojı ve dıger hareketlılık hesaplanamamıstı sonra 2 hafta kecıboynuzu kuru yaptık doktora gıdene kadar bu sefer 100 bın hesaplandı hareketlı ben ılk testte hepsı olu canlı hıc yok ondan 0 herhalde dıye de dusunmustum ya da ozellıkle hesaplamamıslardı ozel bır labaratuvardı belkı hata yapmıslardı bılmıyorum en altta butun degerler 0 yazıyordu sadece 0.3 mılyon toplam spermatozoa yazıyordu.sonrasında yaptıgımız kecıboynuzu mu etkılı oldu bılmıyorum en azından su an 100 bın hareketlı var gıbı ve hala devam edıyoruz kecıboynuzuna salı gunu doktorla goruscez genetık test uzun suruyormus herhalde boyle yanı ona gore karar verılcek sanırım.bu cıkanların da genetıgı bozuksa tese ıle mı alıcaklar bılmıyorum sımdı yıne sıkıntı basıyo bana bu cok zor ve uzun bır surecmıs hep beklemekle gececek herhalde...umarım herkes muradına erer er ya da gec...

canım hormonlarla ilgili ilaçları drların vermesi daha mantıklı...
evicap zaten bununla ilgili değil o sadece e vitamini...
1 haftada hayıtın etkisi olduğunu düşünmüyorum...
siz üroloğa gidiyor muydunuz hatırlayamadım :44:
drunuz en doğru yolu gösterecektir...

canım kesinlikle çakşırı kullanma...
tamam çakşır çok yararlı bi bitkiymiş ama fshı çok yükseltiyormuş...
onun için kaan hoca özellikle kullanmayın diyordu...
sizin zaten fsh yüksek daha da yükseltmeyin...

cnm bende bugün provalarda kuzucuklarımla çook yoruldum sonra parti yaptık onlara kalpli kurabiye yaptım kolbastı çaldık üstünede dondurma bu aralar biraz rahatsızdım:2: kuzularla bugün dahaiyiyim

cnm bende bugün provalarda kuzucuklarımla çook yoruldum sonra parti yaptık onlara kalpli kurabiye yaptım kolbastı çaldık üstünede dondurma bu aralar biraz rahatsızdım:2: kuzularla bugün dahaiyiyim

ooooooooooo negüzel partiler falan süpersiniz tatlım...
demek kalpli kurabiyeler haaa ellerine sağlık canım benim
valla ben bile yoruldum benim bıdıklarım nasıl yorulmasın

canım, umut olmadan yaşanmıyor.Allah vermeyeceği şeyin hayalini düşündürmezmiş.zamanı değilmiş demekki.fazla bekletmeden hazinesinden bizlerede versin rabbim.

iyi akşamlar arkadaşlar
baharcığım ben tefriciyelerimi okudum cnm
okunan dualar hürmetine rabbim eseslimin gönlünün muradını tez zamanda gerçekleştirir inşlh amin...

Hayırlı geceler kızlar nasılsınız ? Kızlar demıstım ya bugun evımde kuran okuttum hepınızın adını yazdım kagıda okunan ayetler hurmetıne duaya kattım ınsallah rabbım kabul eder utandırmaz hayal kırıklıgı yasatmaz bu ımtıhanımızı cennet kokulu yavrularla mukafatlandırır . ıcım kıpır kıpır sadece kayınvalıdem bıraz canımı sıktı okadar , pılav yapılacak anne nekadar prınc ıslatayım =ben bılmem anne pılav yapmıyacakmıyız =ben karısmam dusune bılıyorusunuz derneklere pılav yapan kadının cevabına bakın sok oldum cok kırıldım gıttım yedı yabancıyı cagırdım gel bana pılav yap dedım . Gelen kadında bana fısıldıyo kavgamı ettınız dıye sasırdım ne dıyecegımı cunku ortada fol yok yumurta yok ne tartıstık ne kavga ettık hıc anlam veremıyorum bunlada kalmadı kuran okunuyo cemaat rıca ettı hadı teyze sen anasın sende bı sure oku nuh dedı peygamber demedı ....halbukı ben cok ıstemıstım gelsın yanıma bana arkadas olsun allahın belcıkasında bana yoldas olsun dıye ama geldıgınden berıde suratından dusen bın parca etrafında fırıl fırıl donuyorum banamısın demıyo sankı zorla getırmısım gıbı hıc anlamıyorum afrasını tafrasını ooooffffffff neyse kızlar yaa sızler benım tek dert ortagımsınız ne yapayım cok doldum esıme soyledım oda uzuluyo uzulmesın dıyede herseyı soylemıyorum ama doldum tasıyorum artık sureklı azarlanıyorum ne yapacagımı sasırdım evımde mısafır dıyede ne bısıy dıyebılıyorum ne surat asabılıyorum moral bozuklugundan baska karı yok bana evımde huzur falan kalmadı .......

canm senin derdin sana yeter zaten bide baskaları icin hic yıpratma kendini allaha hawale et sen boswer stres yaparsan kendine yaparsn kimseye bisey olmaz aglarsa anam aglar gayrısı yalan aglar oyüzden hiiç sallama bile

canm senin derdin sana yeter zaten bide baskaları icin hic yıpratma kendini allaha hawale et sen boswer stres yaparsan kendine yaparsn kimseye bisey olmaz aglarsa anam aglar gayrısı yalan aglar oyüzden hiiç sallama bile

haklısın canım ama ne yapayım o oyle yapınca ıster ıstemez kendımı kotu hıssedıyorum vıjdanen rahatım cok sukur .kısılık meselesı demekkı ben kımseyı kırmayı hıc ıstemem belkı oyuzden karsımdakındende aynı seyı beklıyorum ve bu yuzden yıpranıyorum. Hakkatten benım derdım bana yeter hıc cekemem yarından ıtıbaren bende sallıycam artık yeter be offf

heh işte böyle ol sen saygını göster gerisini allaha hawale et eşin we kendini we kendi ailenden başkasını hic sallama olumsuz hareketler yapsalarda görme duyma bile cünkü takarsan kendi saglıgna zarar werirsin we kaynwaldenin umrunda bile olmazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…