• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
.........................

Son düzenleme:
bu ne beeeeeeeeeeeeeee kac tane cıkmıs kopya ayyyyyyyyyyy.........................

Son düzenleme:
kızlar bana yokmu bende okuyum ama:):3:

canım öncelikle hoşgeldin inşallah dolu gidersin:49::49::49::49:
Bizim dualarımız eşit dağılıyor ve herkesin herkese okuması lazım üzgünüm çünkü senin şu anda katılman imkansız inşallah birdahaki dualrımızda hem sana okunur hem sende okursun
bunun haricinde kutlu doğum haftası dolayısıyla hatimi şerif okunuyor eksiğimiz var istersen katılabilirsin:34::34::34::34::34::34:

ay inşlh esmacığım yaaa ben hala inanamıyorum
inşlh devamıda gelir
bakalım pazartesi tekrar test verecek ondada görünecekmi
darısı sizlerin başına olsun inşlh

ayyy inşlh öyledir baharcığım flzasklarda temizmi çıkmış
allahım kocalarımıza acil şifalar versin inşlh
biliyomusun bugünde eşimin doğum günüydü
çok sevindi
çok mutlu olduk o da heycanlandı bitanem
inşlh bu seferde canlısı görünür baharcığım ayağını iyi sürü bitanem ...

Hayatım çok sevindim.nşallah bir dahaki sefere binleri görürsünüz.:52::52::52::52::52:

cüz okuyamamki canım şu anda yumurtalarım toplanmadıgı için fazla adet görüyorum en son gün ne zaman cüzlerde

cüz okuyamamki canım şu anda yumurtalarım toplanmadıgı için fazla adet görüyorum en son gün ne zaman cüzlerde

anladım canım geçmiş olsun rabbim inşallah çektiklerine kefaret saysın ve seni en yakın zamanda evlatlarına kavuştursun

iyi geceler canlar.. bugün öğleden sonra evde değildik.geçmişi okudum.FBYILDIZ maşallah gözünüz aydın.DENİZBULUT çok sevindim canım.ikinizinde Rabbim tamamına erdirsin.:49:ESESLİM canım umre nizi ALLAH kabul etsin şimdiden.bizede dua et emi...İSTİYORUM BEBEĞİMİ başlıyorsun demek.hadi bakalım annesii bebişlerin seni bekliyor inşaallah.ben de başlıcam ama bir korku bir heyecan...RABBİM arzularımızın daha güzelini versin.:emir_bebek::emir_bebek:VCK canım kilon kaç senin 5er 5er vercen he:1:

iyi geceler canlar.. Bugün öğleden sonra evde değildik.geçmişi okudum.fbyıldız maşallah gözünüz aydın.denizbulut çok sevindim canım.ikinizinde rabbim tamamına erdirsin.:49:eseslim canım umre nizi allah kabul etsin şimdiden.bizede dua et emi...istiyorum bebeğimi başlıyorsun demek.hadi bakalım annesii bebişlerin seni bekliyor inşaallah.ben de başlıcam ama bir korku bir heyecan...rabbim arzularımızın daha güzelini versin.:emir_bebek::emir_bebek:vck canım kilon kaç senin 5er 5er vercen he:1:

iyi geceler canım hoşgeldin kilom 69 canım ama asıl kilom 52ydi:34::34::34::34::34::34::34:

vck sana faceden istek gönderdim bak bakalım anlayacakmısın yada ben doğru kişiyemi gönderdim vck sana özeldende msj attım oku canım

kızlar bişey sorcambilen yardımcı olsun lütfen eşime hüseyin ermişin yeşilex diye bi setini aldım azosperm seti kullanıyo aynı zamande doktorun verdigi igneyide vurunsa bişi olurmu acaba?:50:

canlarım benim duama başlıyomuşuz.. İnşallah dualarımız kabul olur
herkese çok teşekkür ederim Allahım hepnizin dualarını kabul eder inşallah..
Bu mubarek günlerde inş yüzümüz güler kucağımız bebeklerle dolar ....:emir_bebek::emir_bebek:

Denizbulut canım gel halay çekelim nerdesin tut ucunu ölüde olsa gördün spermi bu arada eşinin doğum günü size mutluluk huzur ve sevinç getirsin birdahaki doğum gününde baba olmasını nasip etsin inşallah:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Back
X