- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
geçmiş olsun bebekim ne oldu canım neyin var rabbim şifa versin inşallahiyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Ne var ne yok?
Ben çok hastayım evde yanlızım.
Baharım bebekim ben dualarımı okudum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun bebekim ne oldu canım neyin var rabbim şifa versin inşallahiyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Ne var ne yok?
Ben çok hastayım evde yanlızım.
Baharım bebekim ben dualarımı okudum.
iyi aksamlar canim. cok gecmis olsun. hayirdir neyin var.
Canımmmmm nasılsın ,dahamı kötü oldun sen yaa kıyamam![]()
Baharcim Allah anemonlara sabir versin insAllah bidaha ki tetavide bebislerine kovusur
tetavisini hangi merkezde yaptirdigini biliyormusunuz?mrk etdim sadece:26:
geçmiş olsun bebekim ne oldu canım neyin var rabbim şifa versin inşallah
saol canım inş hepimiz kocaman bi aile oluruz
Rabbimden umut kesilmez...
Ablamla (kuzenim) konuştuk...
Daha önce yazmıştım onun yakın bi arkadaşınında eşi azoymuş...
Ege ünide ameliyatta bulunmuş ve bi kızı varmış 4-5 yaşlarında...
Durumlarıda çok iyi değilmiş az az 2. Bebek için para biriktirmeye başlamışlar...
Kadın bi anda doğal yoldan hamile olduğunu öğrenmiş çok mutlu olmuşlar...
şimdi 3,5 aylık
Tüp bebek tedavisi için biriktirdikleri paraylada mutfak dolaplarını falan yaptırmışlar...
Ummadıkları bi anda nasıl bi mutluluk yaşamışlar darısı hepimizin başına![]()
saol canım inş hepimiz kocaman bi aile oluruz
rabbimden umut kesilmez...
ablamla (kuzenim) konuştuk...
daha önce yazmıştım onun yakın bi arkadaşınında eşi azoymuş...
ege ünide ameliyatta bulunmuş ve bi kızı varmış 4-5 yaşlarında...
durumlarıda çok iyi değilmiş az az 2. bebek için para biriktirmeye başlamışlar...
kadın bi anda doğal yoldan hamile olduğunu öğrenmiş çok mutlu olmuşlar...
şimdi 3,5 aylık
tüp bebek tedavisi için biriktirdikleri paraylada mutfak dolaplarını falan yaptırmışlar...
ummadıkları bi anda nasıl bi mutluluk yaşamışlar darısı hepimizin başına![]()
sağol canım benim.
çok kötü grip oldum yine.
bu kış dördüncü gribim. yataklara düşürüyor.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
ne var ne yok?
ben çok hastayım evde yanlızım.
baharım bebekim ben dualarımı okudum.
hayırlı geceler...herkes ps başına geçmişbugün sohbet arkadaşlarım vardı.okulları bugün tatilmiş.yaşları 3 ile 10 arasında tam 11 çocuğum vardı bugün hepside çok güzel maaşallah. 5 kız 6 erkek.yerlerinde duramıyorlar.oyuncak istiyorlar.koşturuyorlar.anneler sana denk geldi diyorlar.bende çok sevindim dedim.evim bugün doldu taştı.çocuk sesleriyle..ANEMON CANIM BİDAHAKİNE İNŞAALAH.canım yılmak yok.ESESLİM ALLAH ŞİFA VERSİN.Herkesin cuma geceniz hayırlı olsun.dualarımız kabul osun.
çok sağol hayatım ya allah razı olsun. Yine grip oldum. Salya sümük akıyor işte.
Gözlerimi filan zor açıyorum.
Iyileşemedim bu sene gitti.
Sen nasılsın canım?
hayırlı geceler...herkes ps başına geçmişbugün sohbet arkadaşlarım vardı.okulları bugün tatilmiş.yaşları 3 ile 10 arasında tam 11 çocuğum vardı bugün hepside çok güzel maaşallah. 5 kız 6 erkek.yerlerinde duramıyorlar.oyuncak istiyorlar.koşturuyorlar.anneler sana denk geldi diyorlar.bende çok sevindim dedim.evim bugün doldu taştı.çocuk sesleriyle..ANEMON CANIM BİDAHAKİNE İNŞAALAH.canım yılmak yok.ESESLİM ALLAH ŞİFA VERSİN.Herkesin cuma geceniz hayırlı olsun.dualarımız kabul osun.
evet canım yazmıştın ne güzel rabbim bizede nasip etsin .ne kadar doğru aslında o kadar çok eksiğimiz varki biz herşeyi unutmuş bebek için çalışıyoruz gerçektende mucizemiz gelse o paralarla bizde evimizi yenilesek hiç fena olmaz.![]()
iyi akşamlar bebekimmmmmmmm
kıyamam sen daha da mı kötü...
ah canım yaa yalnız başına sen bakmazsında şimdi kendine...
kocişin geç kalmış nezaman hayırlısıyla döner inş...
bugün anemondan olumsuz haberi alınca canım sıkıldı...
seni arayıpta haber vermeyide unuttum bebekim kusura bakma![]()
canım benimmmmmmmmmm evet ya dün akşam çok şiddetlendi.sabah biraz iyim işe gittim. daha sonra eltimin kızıda hasta beni sayıklıyormuş ateşlenmiş bende hasta hasta onun yanına gittim akşam onunla zar zor ilgilendim.
eve gelmek istedim bırakmadı yapıştı kucağıma bırakmadı. sonra kayınvalidem geldide eve geldim.
yatıyorum şimdi.
siz nasptınız canım çıkmadımı sonucunuz merak ettim bugün seni arayamadımda. şimdi girip bakayım biraz dedim.
canim dikkat et kendine, umreye gider ayak bol bol dinlen oralarda cook yorulacaksin bize ve kendine dua ederken malum liste kabarik.hasta hasta gitmek zor olur sana.
vücut direncin düşmüştür canım inşallah umreye gidince bütün hastalıklarınıza şifa bulursunuz.
Canım bende iyiyim ne olsun hayat devam ediyor bir değişiklik yok bu arada benim eşimin testesteron seviyesi 2.50 çıkmış doktor normal demiş ama bence düşük bilgisi olan arkadaşlar yardım edermisiniz
bende iyim canım adetim cok az oldu 4 gün oda az az 3 gündür ölü gibiydim doktora gittim yumurtalara baktı hala 4 yumurta var ilaç veremeyiz dedi sadece agrı kesici alabilrsin dedi agrıyı çekmek zorundaymışım yumurtalar toplanmadıgı için tepki gösteriyormuş yani yapacak bişi yok dayanacam ama şükür bugün agrım yok canım :):26:
evet cnm agrı kesıcı ii gelır içyumurtalar ancak bir dahaki aya atılırmış vücuttan ama rahmin durumu iyiymiş
iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
ne var ne yok?
ben çok hastayım evde yanlızım.
baharım bebekim ben dualarımı okudum.