Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ben duamı okudum arkadaşımızın dilekleri kabul olur inşALLAH. EKLERSİN.

Selam arkadaşlarr
Hayırlı cumalarr
Size iyi haberler vermek isterdim ama maalaeseff
eşimin sperm testi yine kooocamaan O oldu
yinede bi umut vardı bu sefer çıkar diye ama napalım hayırlısı olsunn
Rabbim en kısa zamanda kurtarsın bizi bu dertten

canım siz kaan hocada yada başka dr veya bitkisel kullanıyormuydunuz kullandığınız haldemi sıfır çoktı yoksa kullanmadınızmı

canım benim üzülme inşallah tekrardan bir adım attınız gerisi en kısa zamanda gelecek

Slm kizlar Malatya'ya geldik muayene oldum . Eşimden semen testi istemedi gerek yok dedi.. Herseyiniz normal sadece tek yumurtanız yok onun icin %40-50 sperm bulabiliriz iki yumurtanız olsa daha yuksek olurdu bu oran.. Ama sizden umutluyum herseyiniz normal onun icin önce ben tedavi olcam 10 gun iğne vurumcam hafif iğne vercek rahim ve yumurtlamam cok iyimis..
Göğsümde kist vardi doktor kısa süreli ve hafif dozda vercegim icin yan etkisi. Olmaz dedi.. Uzun ve ağır iğne olsaydı zararı olabilirdi dedi...
Garip sekilde rahatladım kafama yattı icime sindi 2 hafta sonra iğnelere basliycaz Mayıs 25 gibide amlyt olcaz Allah'ın izniyle..
Doktor esime sigara içme 1 spermle kucağını yavrunu alacaksın buna deger dedi .. Ama esım doktordan cikar çıkmaz hemen sigara icti nediyeyim kızsam kavga edip küsecek ondan sabır çekiyorum bolca....

Cnm üzülme sonuçta Seymen'den sperm çıkması cok zor yeterki mikrotesede çıksın bizim. İcin en önemlisi o .. Hersey iyi olcak Allah'ın izniyle

canm masallah doktorunuz neguzel seyler soylemis cok sewindim benim esimede %60 bulunur dedi emre bey insallah dedikleri ckar we hepmzn eslernde bulunur spermler canm aynı ayda tedawiye baslyruz seninle galba senin adetin nezaman??

hayırlısı olsun canım ne güzel haberler ile dönmüşsünüz inşallah herşey güzel gider.ahhh bu eşler sanki biz kendileri için uğraşmıyoruz sanki tek bizim evladımız olacak bazen böyle çok düşüncesiz oloabiliyorlar üzülme canım sen biraz zamana bırak inşallah çabucak bırakır sigarayı

canm masallah doktorunuz neguzel seyler soylemis cok sewindim benim esimede %60 bulunur dedi emre bey insallah dedikleri ckar we hepmzn eslernde bulunur spermler canm aynı ayda tedawiye baslyruz seninle galba senin adetin nezaman??
Cnm bana bu oran az geldi sanki
ElAzigdaki %60-65 buluruz demişti
Malatyadaki tek yumurta olmadıgından %40-50 dedi sadece sizden umutluyum demesi heycanlandirdi.cnm 11-13 Mayıs gibi adet olcam tahmini Mayıs 15 de iğnelere baslarım sende 5 i gibi basliucaktin demi :)

Aynen cnm hani bana doktor dese ameliyata kdr yemek yeme inan yemem .. Esım bırakmaz cnm beni bırakır sigarayı bırakmaz:)

ewet canm benim adetim 4 maysta doktora gdip 5 inde baslarm heralde canm takma kafana %50 de iyi doktrlarn %10 şans werdigi kişilerde bile bulunuyor

hayırlı cumalar canlarrımm..
Allah gönlüüzden geçenleri kabul etsin bu mübarek saatlerde inşAllah...

merhaba cnm amin inşlh birgün bizde anne oluruz
bende anneler gününden hiç hoşlanmıyorum
ablamın ve abimin çocukları
yeğenlerim
teyze hala anneler günün kutlu olsun diye arıyorlar
çok zoruma gidiyor
hoşlanmıyorum annemede söyledim ama çocuklar illa hatır için arıyolar...

cnm benim üzülme demekki henüz vakti gelmemiş
ne diyelim hayırlısı olsun bende üzüldüm inşlh mikro tesede çokca bulunur...

KIZLAR DÜNKÜ ÇIKAN SPERM KÜLTÜRÜ SONUÇLARINI BUGÜN ÖĞLEN KAAN BEYE MAİL ATMIŞTIM ŞİMDİ ÇOK HIZLI CEVABI GELDİ ÇOK SEVİNDİM
BENİM YAZDIĞIM
HOCAM MERHABA İYİ ÇALIŞMALAR LÖKOSİTLER İÇİN SPERM KÜLTÜRÜ YAPILACAĞINI SÖYLEMİŞTİM SİZE DÜN SONUCU ÇIKTI
SONUÇLAR EKTEDİR HOCAM...
BU İLTİHAPLARIN ATILMASI İÇİN LABORATUVARCI
SEROZİL 500 mg
ve
PURINOL EFERVESAN 70g
YAZDI BUNLARI KULLANSINMI EŞİM HOCAM SİZE SORMADAN BİŞEY YAPMAYALIM DEDİK
İLTİHAP İÇİN BUNLARI KULLANMASI GEREKİYORMU
SİZDEN CEVAP BEKLİYORUZ
İYİ ÇALIŞMALAR HOCAM KOLAY GELSİN...

KAAN HOCANIN CEVABI
Spermde mikrop ürediği için antibiyotik kullanmanız iyi olur. Size önerildiği şekilde tedavinizi tamamlayın. Benim ilaçları da aynı şekilde devam ettirin. Daha sonra da sperm saklatalım.
Saygılarımla.
Dr. Kaan AYDOS

ewet canm benim adetim 4 maysta doktora gdip 5 inde baslarm heralde canm takma kafana %50 de iyi doktrlarn %10 şans werdigi kişilerde bile bulunuyor

cnm dememki sizin amltyt gününüzde biz iignelere başlamış olcaz:=) hadi bakalım inş guzel sonuclar alırız hepimiz..
gariptir ben ignelerden acaip korkuyorum sen vurununca bana anlat olumu nsl vurunuyorsun bide acıyormu igne nsl falan diye:)
%10 şansmı
çok şükür ozaman yine iyi söylemişşş ben genelde %50-60-65 diye duyuyodum oranları..rabbim büyük ben tüm herşeyi sorunlu olupta birsürü sperm çıkanlarıda gördümmmm rabbim nasip edecekkkk ki olsun

hayırlı cumalar...canıım çıkmamışlarmıinşaallah bidahaki ne. amin gülyüzün gülsün duasıyla...

gayet olumlu cnm dermansız dert olmasınnn bak antibiyotikle hallolacak şeyler... hadi bakalım bunun sonucunda foşur foşur spermler çıakr inş:)

CANIM BENİM YA.inşallah bol bol çıkış olur da biran önce bebişlerine kavuşursun.dualarım seninle canım.

CNM BU SURENİN BEBEK İÇİN OKUNDUĞUNU BENDE DUYMUŞTUM
İNŞLH BU SURENİN HÜRMETİNE TEZ ZAMANDA BEBEĞİN OLUR...

canımm çok üzzüldüm..
ne diyeceğimi bilemedim...
Ala güç versin sana inşAllah...

HMTNZL cnm sana mesaj gönderdim bana dönermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…