Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Allah razı olsun cnm Rabbim hepimize Nur topu gibi evlatlar nasip etsin..
Şimdi umutluyum 1 ay sonra sperm varmi yokmu belli Olcak... Sperm yoksa ne yatcam bilmiyorum şimdi hayallerim var korkuyorum 1 ayın sonunda hüsrana uğrarım diye

“iSYANLARDAYIM DEDİ.HAYIR İMTİHANLARDAYDI FARK ETSEYDİ KURTULACAKTI.” Hz.Mevlana... rabbim hepimize bu imtihandan yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin insallahhh

Yaaa pahalımı ben daha fazla olur dedim 7-10 bin falan:)
Sen nerde yaptırıyorsun cnm neler istediler... Elazığ'da 4500 tl istedi...Elazığ'da hiç muayene ücreti almiyorlar Malatya'da 1 kere alıyorlarmış

canım sana özelden msj attım bak

“iSYANLARDAYIM DEDİ.HAYIR İMTİHANLARDAYDI FARK ETSEYDİ KURTULACAKTI.” Hz.Mevlana... rabbim hepimize bu imtihandan yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin insallahhh
Neguzel bı soz gercekten isyan deil imtihan bu durumumuz Rabbim bu zorlu imtihandan kurtaracak yüzümüzü güldürecek ins..

canım sana özelden msj attım bak

cvp yazdım cnm bnm:)

ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164
GUNSLİNGER------------------------------------------164
HASRET------------------------------------------------164
HEP-----------------------------------------------------164
HMTNZL------------------------------------------------164
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------165
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

canım hadi gözün aydın yolu yarlamışsın inşallah sonucu güzel olur Rabbim yar ve yardımcınız olsun

amin canım
sıkma canını herşey olacağına varır.

iyi aksamlar , nasilsiniz.

iyi aksamlar vck cimmm.amin canim , dualar karsilikli canim benim.

canim herdaim dualarimdasin.hayirli olsun . rabbim emeklerini bosa cikartmasin.

rabbim kullandiginiz ilaclardan sifanizi versin.bolca sperm göresiniz insallah

hayirli cumalar canimmm.umutlariniz sifirlara inat cogalsin canim, dilerim bu gördügünüz sifirlari cikan spermlerin arkasina ekler binlerce sperm görürüsünüz.

canim sabir cekmeye devam et sona yaklasmissiniz. doktorun verdigi yüzdeler büyük masallah. rabbim emeklerini bosa cikartmasin.

merhaba cemremmm,dualarina cani gönülden AMINNN.

hayırlı cumalar arkadaşlar
Rabbim bu mübarek günde yaptığımız dualarımızı kabul buyursun.

hayirli cumalar nursencigim,amin canim cümlemizin.

oknk hayirli cumalar canim.amin amin amin....

canım hadi gözün aydın yolu yarlamışsın inşallah sonucu güzel olur Rabbim yar ve yardımcınız olsun

(beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsaldır) Allah razı olsun.rabbim sizede bizede salihlerden evlat versin.penceremde bir kumru yuva yapmıştı.1 aydan fazladır yatıyordu.nihayet civcivleri çıkmış 2 tane.gözyaşlarımla dua ettim.Rabbim şu kuşa verdiğin anneliği banada lutfet amiin.

amin arkadasım amin insallah

kızlar melek102 den haber varmı çok merak ettim naptılar ya allahım insallah sperm çıkmıştır benim yasadıgımı o da yasamasın

amin canım Allah sendende razı olsun.inşallah rabbim sanada kumru gibi anne olmayı nasip etsin

kızlar melek102 den haber varmı çok merak ettim naptılar ya allahım insallah sperm çıkmıştır benim yasadıgımı o da yasamasın

canım bende merak ettim ama cevap gelmedi henüz inşallah eşinde sperm çıkmıştır onunda yumurtaları toplanmıştır şimdi dinleniyordur.bize gelip müjdeli haber verir umarım. Onunla aynı kaderi paylaşıyoruz onun mutluluğu bana daha çok umut olacaktır

lh 9.50

fsh 18.90

testesteron 2.94

ama bu aralik ayindaki degerler.

anladım canım benim eşimin testesteron 2.50
fsh 39 bizim değerler çok vahim ama doktor pek önemli değil çünkü hormonlar normal olanda sperm çıkmayabiliyor dedi ona fazla takılmayın dedi

anladım canım benim eşimin testesteron 2.50
fsh 39 bizim değerler çok vahim ama doktor pek önemli değil çünkü hormonlar normal olanda sperm çıkmayabiliyor dedi ona fazla takılmayın dedi

illa birsey sebeb olacak sanirim spermin olmamasina, bizim sebebimizde bu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…