- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
canım benim hayırlısı olsun insan bi umut belki çıkar diyo ama nasip canım inşallah tesede çıkar.
hayırlı olsun tedaviniz canım rabbim umduklarınıza nail eylesin inşallah işleriniz su gibi aksın.
hadi hayırlı olsun canım inşallah herşey gönlünüzce olur.
Yaaa pahalımı ben daha fazla olur dedim 7-10 bin falan:)
Sen nerde yaptırıyorsun cnm neler istediler... Elazığ'da 4500 tl istedi...Elazığ'da hiç muayene ücreti almiyorlar Malatya'da 1 kere alıyorlarmış
Neguzel bı soz gercekten isyan deil imtihan bu durumumuz Rabbim bu zorlu imtihandan kurtaracak yüzümüzü güldürecek ins..iSYANLARDAYIM DEDİ.HAYIR İMTİHANLARDAYDI FARK ETSEYDİ KURTULACAKTI. Hz.Mevlana... rabbim hepimize bu imtihandan yüzümüzün akıyla çıkmayı nasip etsin insallahhh
canım sana özelden msj attım bak
iyi alşamlar canlarım... nisanın son günü regl olursam başlıyoruz tedaviye inşaallah.ablanıza dua edin olurmu.göbekten iğneye başladım 1 hafta oldu. adetin 3. günü diğerleride eklenecek.sperm bulunur inş. emeklerim boşa gitmez.
Allah razı olsun cnm Rabbim hepimize Nur topu gibi evlatlar nasip etsin..
Şimdi umutluyum 1 ay sonra sperm varmi yokmu belli Olcak... Sperm yoksa ne yatcam bilmiyorum şimdi hayallerim var korkuyorum 1 ayın sonunda hüsrana uğrarım diye
iyi akşamlar canlarım bugün sizsiz kaldım ama her an dualarımdaydınız Rabbim hepimize tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin inşallah.flzaşk canım inşallah mikrotesede bol bol sperm çıkar ve bu üzüntülerin geride kalır inşallah son ve hayırlı tedavin olsun meleklerine kavuşursun inşallah
iyi alşamlar canlarım... nisanın son günü regl olursam başlıyoruz tedaviye inşaallah.ablanıza dua edin olurmu.göbekten iğneye başladım 1 hafta oldu. adetin 3. günü diğerleride eklenecek.sperm bulunur inş. emeklerim boşa gitmez.
KIZLAR DÜNKÜ ÇIKAN SPERM KÜLTÜRÜ SONUÇLARINI BUGÜN ÖĞLEN KAAN BEYE MAİL ATMIŞTIM ŞİMDİ ÇOK HIZLI CEVABI GELDİ ÇOK SEVİNDİM
BENİM YAZDIĞIM
HOCAM MERHABA İYİ ÇALIŞMALAR LÖKOSİTLER İÇİN SPERM KÜLTÜRÜ YAPILACAĞINI SÖYLEMİŞTİM SİZE DÜN SONUCU ÇIKTI
SONUÇLAR EKTEDİR HOCAM...
BU İLTİHAPLARIN ATILMASI İÇİN LABORATUVARCI
SEROZİL 500 mg
ve
PURINOL EFERVESAN 70g
YAZDI BUNLARI KULLANSINMI EŞİM HOCAM SİZE SORMADAN BİŞEY YAPMAYALIM DEDİK
İLTİHAP İÇİN BUNLARI KULLANMASI GEREKİYORMU
SİZDEN CEVAP BEKLİYORUZ
İYİ ÇALIŞMALAR HOCAM KOLAY GELSİN...
KAAN HOCANIN CEVABI
Spermde mikrop ürediği için antibiyotik kullanmanız iyi olur. Size önerildiği şekilde tedavinizi tamamlayın. Benim ilaçları da aynı şekilde devam ettirin. Daha sonra da sperm saklatalım.
Saygılarımla.
Dr. Kaan AYDOS
Selam arkadaşlarr
Hayırlı cumalarr
Size iyi haberler vermek isterdim ama maalaeseff
eşimin sperm testi yine kooocamaan O oldu
yinede bi umut vardı bu sefer çıkar diye ama napalım hayırlısı olsunn
Rabbim en kısa zamanda kurtarsın bizi bu dertten
Slm kizlar Malatya'ya geldik muayene oldum . Eşimden semen testi istemedi gerek yok dedi.. Herseyiniz normal sadece tek yumurtanız yok onun icin %40-50 sperm bulabiliriz iki yumurtanız olsa daha yuksek olurdu bu oran.. Ama sizden umutluyum herseyiniz normal onun icin önce ben tedavi olcam 10 gun iğne vurumcam hafif iğne vercek rahim ve yumurtlamam cok iyimis..
Göğsümde kist vardi doktor kısa süreli ve hafif dozda vercegim icin yan etkisi. Olmaz dedi.. Uzun ve ağır iğne olsaydı zararı olabilirdi dedi...
Garip sekilde rahatladım kafama yattı icime sindi 2 hafta sonra iğnelere basliycaz Mayıs 25 gibide amlyt olcaz Allah'ın izniyle..
Doktor esime sigara içme 1 spermle kucağını yavrunu alacaksın buna deger dedi .. Ama esım doktordan cikar çıkmaz hemen sigara icti nediyeyim kızsam kavga edip küsecek ondan sabır çekiyorum bolca....
günaydınnnnnnnn
ben bırazdan kayınvaldeme gıdıcem bugun sızsızım kızlar
YA RABBİ; ŞU MÜBAREK CUMA GÜNÜNDE GÖNLÜ YARALILARI,HASTA KULLARA ŞİFA,DERTLİ KULLARINA DEVA
DUYULAN ÖZLEMLERİ,AÇILAN ELLERİ, DİLENEN DİLEKLERİ,İSTENEN MELEKLERİ
HAYIRLISIYLA BENİM VE BENİM GİBİ EVLAT DİYE YANA KULLARINA DA GÖNDER MİS KOKULU MELEKLERİNİ........
(AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN)
hayırlı cumalar arkadaşlar
Rabbim bu mübarek günde yaptığımız dualarımızı kabul buyursun.
Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz. Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.
Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...
Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap.
Hayırlı Cumalar
canım hadi gözün aydın yolu yarlamışsın inşallah sonucu güzel olurRabbim yar ve yardımcınız olsun
(beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsaldır) Allah razı olsun.rabbim sizede bizede salihlerden evlat versin.penceremde bir kumru yuva yapmıştı.1 aydan fazladır yatıyordu.nihayet civcivleri çıkmış 2 tane.gözyaşlarımla dua ettim.Rabbim şu kuşa verdiğin anneliği banada lutfet amiin.
iyi aksamlar , nasilsiniz.
canim herdaim dualarimdasin.hayirli olsun . rabbim emeklerini bosa cikartmasin.
rabbim kullandiginiz ilaclardan sifanizi versin.bolca sperm göresiniz insallah
hasretcim denizbulutun eşi 2 mikrotese ameliyatında sperm bulunamadı ama şimdi 1 ölüde olsa sperm bulundu.senin eşinin FSH hormonu nasıldı.eğer düşükse yükseltmek için bi araştır canım. sperm çıkar inş.bizde ise yüksek maalesef düşmüyor.
iyi aksamlar , nasilsiniz.
canim herdaim dualarimdasin.hayirli olsun . rabbim emeklerini bosa cikartmasin.
rabbim kullandiginiz ilaclardan sifanizi versin.bolca sperm göresiniz insallah
hasretcim denizbulutun eşi 2 mikrotese ameliyatında sperm bulunamadı ama şimdi 1 ölüde olsa sperm bulundu.senin eşinin FSH hormonu nasıldı.eğer düşükse yükseltmek için bi araştır canım. sperm çıkar inş.bizde ise yüksek maalesef düşmüyor.
canim bizde de fsh yüksek, testesteron düsük maalesef.mayisin birinde brüksel tüp bebek merkezine gidip yücel karamanla konusacagiz, bakalim ne diyecek.bitkiselleri filanda biraktik.
(beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsaldır) Allah razı olsun.rabbim sizede bizede salihlerden evlat versin.penceremde bir kumru yuva yapmıştı.1 aydan fazladır yatıyordu.nihayet civcivleri çıkmış 2 tane.gözyaşlarımla dua ettim.Rabbim şu kuşa verdiğin anneliği banada lutfet amiin.
canim bizde de fsh yüksek, testesteron düsük maalesef.mayisin birinde brüksel tüp bebek merkezine gidip yücel karamanla konusacagiz, bakalim ne diyecek.bitkiselleri filanda biraktik.
canım sizin hormon değerleri kaç
kızlar melek102 den haber varmı çok merak ettim naptılar ya allahım insallah sperm çıkmıştır benim yasadıgımı o da yasamasın
lh 9.50
fsh 18.90
testesteron 2.94
ama bu aralik ayindaki degerler.
anladım canım benim eşimin testesteron 2.50
fsh 39 bizim değerler çok vahim ama doktor pek önemli değil çünkü hormonlar normal olanda sperm çıkmayabiliyor dedi ona fazla takılmayın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?