Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin canım.burda birçoğumuzun durumu aynı.inşaallah mutlu sona ulaşırız.ilk tesenizi nerde oldunuz.şimdi ki doktorunuz kim.Allah yardımcımız olsun.:16:

Burda beni anlayabilecek kişileri bulabileceğimi düşünerek buraya üye olup yazmaya karar verdim beni ancak benim gibi durumda olanlar anlayabilir ilk işlemim istanbul tüp bebek merkezinde oldu şimdi ise eşim emre beyin takibinde

Son düzenleme:
Bize söylenen mikro teseydi ama ben inanmıyorum mikro tese yaptığına inşallah hakımda hayırlısı olsun

Cnm cok duydum ilk mikrotesede sperm bulunamaip ikincisinde bulunan hakkında hayırlısı olur ins
Bak ben Malatya'da yaptırcam eğer çıkmazsa ikincisini İstanbul yada Ankara diye düşünüyorum ii bı hastahane secmeye çalış

selam canlar :71::71::71:
bugün güne çok güzel uyandım çünkü öyle güzzel bi rüya gördüm ki :16::16::16:
sizinlede paylaşmak istedim...

canlar ilk defa bu kadar detaylı bi rüya gördüm bebiş konusunda...
rüyamda kendimi ameliyathanede gördüm...
göbişim kocaman :49:
sezeryan olacak doğum epidural anesteziyle oluyordu galiba...
drun karnıma attığı kesiği gördüm...
sonra bebişlerimi çıkardı biri kız biri erkek :emir_bebek::emir_bebek:
öyle garip bi duygu ki rüyası bile güzeldi...
sonra beni odaya aldılar...
kayınvalidemde var yanımda...
bebişler geliyor biri pembe biri mavi giyinmiş öyle tatlılar ki ama mini miniler :16:
kayınvalidem o sırada dışarı çıkıyor...
bebişleri emzirmemi istiyorlar nasıl yapacağımı bilemiyorum...
bi kadın bana yardımcı oluyor bebişlerin ağzı okadar küçük ki ememiyorlar...

öyle işte canlar inanın okadar gerçek gibiydi ki nerdeyse sabah onları arayacaktım evde :16:
rabbim bana bu rüyayı gerçektede yaşatır inş :16::16::16::16::16:

baharcigim, allahim rüyani hayra cikarsin. dilerim rüyandaki mutlulugun kat be katini gercekte yasarsin.

:31:28 yaşındayım 3 yıllık evliyim eşime azospermi tanısı koyuldu bizde bunun üzerine bir hastane başvurduk fakat yapılan tese sonucunda sperm bulunamadı o zaman çok yıkıldık kendimize gelmek bir yılımız aldı şimdi tekrar bir kez daha deyip yeni bir doktor ve yeni bir merkeze başvurduk eşimden bugüne kadar istenmeyen tahliller istendi sonuca göre karar verilecek bu bizim için iyi bir gelişme diyoruz çünkü bu tahliller bir öncekinde istenmemişti.

aksamsefacigim, dilerim bu defa emin ellerdesinizdir.rabbim hayirlisiyla evlatlarina kavustursun en kisa zamanda seni.

Kızlar bsy sorcam
Ben en son üniversite de namaz kıldım yaklaşık 4 senedir alnım secdeye değmedi malesef..
Bu durumumuz ortaya çıkınca namaz kılmak istiyorum
Ama sanki sıkıştım zorda kadımda hani bebeğim olsun diye namaz kılacakmisim gibi hissediyorum
Bı diyorum herseye bsy vesile olacakki olsun diorum
Bı diyorum zorda kaldım da aklıma geldi namaz kılmak diyorum:((

canim, yanlis düsünüyorsun, ne güzel namaz kilma istegin var, seytanin vesvesesi bu tüm düsündüklerin.namaz kilma isttegin bile allahin seni huzurunda görmek istemesindendir. öyle düsün ve dur namaza. hersey cok daha iyi olacaktir .

baharcigim, allahim rüyani hayra cikarsin. dilerim rüyandaki mutlulugun kat be katini gercekte yasarsin.

aksamsefacigim, dilerim bu defa emin ellerdesinizdir.rabbim hayirlisiyla evlatlarina kavustursun en kisa zamanda seni.

canim, yanlis düsünüyorsun, ne güzel namaz kilma istegin var, seytanin vesvesesi bu tüm düsündüklerin.namaz kilma isttegin bile allahin seni huzurunda görmek istemesindendir. öyle düsün ve dur namaza. hersey cok daha iyi olacaktir .

İns cnm Rabbim huzurunda görmek istediğinden böle içimden cok geciyordur namaz kılmak..
Ka gündür dua ediyorum 1 gunüm icinde toplasam 1 saatimi almaz ama verdigi huzur pahabicilmez

Cnm cok duydum ilk mikrotesede sperm bulunamaip ikincisinde bulunan hakkında hayırlısı olur ins
Bak ben Malatya'da yaptırcam eğer çıkmazsa ikincisini İstanbul yada Ankara diye düşünüyorum ii bı hastahane secmeye çalış

İlk sonuçtan sonra çok fazla araş tırmayaptım ve karşıma hep aynı merkez Umut tüp bebek merkezi ve aynı kişi Emre BAKIRCIOĞLU çıktı bakalım neler olacak

Son düzenleme:
Burda beni anlayabilecek kişileri bulabileceğimi düşünerek buraya üye olup yazmaya karar verdim beni ancak benim gibi durumda olanlar anlayabilir ilk işlemim istanbul tüp bebek merkezinde oldu şimdi ise eşim emre beyin takibinde

canım tüp bebek merkezinide baya duydum nasip demek canım rabbim yardımcın olsun tabiki seni anlıyoruz ben 6 yıldır bu durmla yaşıyorum ne sorun olsa burdayız canım

baharcigim, allahim rüyani hayra cikarsin. Dilerim rüyandaki mutlulugun kat be katini gercekte yasarsin.

Aksamsefacigim, dilerim bu defa emin ellerdesinizdir.rabbim hayirlisiyla evlatlarina kavustursun en kisa zamanda seni.

Canim, yanlis düsünüyorsun, ne güzel namaz kilma istegin var, seytanin vesvesesi bu tüm düsündüklerin.namaz kilma isttegin bile allahin seni huzurunda görmek istemesindendir. öyle düsün ve dur namaza. Hersey cok daha iyi olacaktir .

inşallah canım bende bu sefer için gönlüm çok rahat 1 yıldır araştırma yapıyorum ve doktoruma ve merkeze güveniyorum hayırlısı bakalım

slm.bende tüp bebek yaptırdım ve şuan 31 haftalık hamileyim.sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim.

canım tüp bebek merkezinide baya duydum nasip demek canım rabbim yardımcın olsun tabiki seni anlıyoruz ben 6 yıldır bu durmla yaşıyorum ne sorun olsa burdayız canım

iyiki buraya üye olmuşum burada sizinle dertleşmek bni çok mutlu etti desteğiniz içinde çok teşekürler

Son düzenleme:
slm.bende tüp bebek yaptırdım ve şuan 31 haftalık hamileyim.sormak istediğiniz birşey varsa yardımcı olabilirim.

Allah bebegini en kisa zamanda saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.Arkadasim senin esinde mi ayni sorun vardi ? Kac kez m.tese oldunuz? Doktorunuz kimdi ?

Son düzenleme:
İlk sonuçtan sonra çok fazla araş tırmayaptım ve karşıma hep aynı merkez Umut tüp bebek merkezi ve aynı kişi Emre BAKIRCIOĞLU çıktı bakalım neler olacak

Cnmguzel bı merkez secmissin ins hamile olarak çıkarsın
Yalnız anlamadığım istanbulda ki merkezler doğudan daha iyidir diye düşünüyorum
Nsl Olurda hiç test yamadan amlyt ederler.. Bana Elazığ'da tum testler yapıldı
Mr.
Ultrason
Hormon
Kromozom
Y delesyon
Semen
Bunların hepsini istediler sizdende istemesi gerekirdi bence

Cnm öncelikle hayırlı olsun hayırlı doğumlar yaparsın evladını kucağına alırsınız ins..
Eşiniz azospermi mı eğer Oleyse neden dolayı olmuş hormon genetik amlyt...
Kac sperm bulundu kaçıncı denemeniz ve nerede yaptırdınız
Cok soru sordum sanki:)

maşallah ne güzel bende yıllardır burdayım eşin azospermiydi eger azoysa sebebi neydi ve nerde tedavi oldunuz

Cnmguzel bı merkez secmissin ins hamile olarak çıkarsın
Yalnız anlamadığım istanbulda ki merkezler doğudan daha iyidir diye düşünüyorum
Nsl Olurda hiç test yamadan amlyt ederler.. Bana Elazığ'da tum testler yapıldı
Mr.
Ultrason
Hormon
Kromozom
Y delesyon
Semen
Bunların hepsini istediler sizdende istemesi gerekirdi bence

Ahh canim benim ben Almanya gibi biyerde yasiyorum kime sorsan burdaki doktorlari över ama sana yemin ederim ki Güzel Türkiyemin doktorlarinin yanindan gecemezler. Benim esime hicbisey yapmadan direk m.tese yaptilar sonuc hüsran ve tüm testlerimiz normaldi :(((

Ahh canim benim ben Almanya gibi biyerde yasiyorum kime sorsan burdaki doktorlari över ama sana yemin ederim ki Güzel Türkiyemin doktorlarinin yanindan gecemezler. Benim esime hicbisey yapmadan direk m.tese yaptilar sonuc hüsran ve tüm testlerimiz normaldi :(((

İkinci mikroteseyi turkiyeye gelip yaptırın cnm ...yurtdışında doktorlar nsl bilmiyorum 2 ay bile olmadı araştıralı ama Türkiye'de Emre bey be Kaan bey cok iyimis. Ama ikisini kıyasla dersen Emre daha iyi sanırım öyle anladım yorumlardan :)
Bizimde herseyimiz normal küçükten fıtıktan ameliyat olmuş bir yumurtası alınmış esimin iki seçenek var ya o amlyt sırasında zedelendi sperm çıkışı olmuyor.. Yada doğuştan hiç üretim yok %40-50 şans var ins çıkar ama herseyi normal olanlarda sanki sperm çıkmama olasiligi daha cok gibi :(

Allah bebegini en kisa zamanda saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.Arkadasim senin esinde mi ayni sorun vardi ? Kac kez m.tese oldunuz? Doktorunuz kimdi ?

ben istanbul semiha şakir devlet hastanesinde yaptırdım.eşim azospermdi.1 kerede tese ameliyatında hemen sperm bulundu ve 1 . denemede tuttu.şuan 31 haftalığım işte.başka sormak istedikleriniz varsa sorun.

İkinci mikroteseyi turkiyeye gelip yaptırın cnm ...yurtdışında doktorlar nsl bilmiyorum 2 ay bile olmadı araştıralı ama Türkiye'de Emre bey be Kaan bey cok iyimis. Ama ikisini kıyasla dersen Emre daha iyi sanırım öyle anladım yorumlardan :)
Bizimde herseyimiz normal küçükten fıtıktan ameliyat olmuş bir yumurtası alınmış esimin iki seçenek var ya o amlyt sırasında zedelendi sperm çıkışı olmuyor.. Yada doğuştan hiç üretim yok %40-50 şans var ins çıkar ama herseyi normal olanlarda sanki sperm çıkmama olasiligi daha cok gibi :(

Canim gecen hafta randevu aldim umut t. bebekten ama Süleyman beye almistim, kismetse yarin rica edip degisteirmek istedigimizi söyliyecem umarim hallolur. Kaan aydosa da gitmek istiyoruz onuda haziranin 1.veya 2-haftasina randevularinda bosluk varsa o zamana almak istiyoruz. Off keske bi cözümü olsa maddi manevi herseyimizi ortaya koyucaz yeter ki Allahim bize bi mucize nasip etsin. Insallah sen benim cektigim sIkIntiyi cekmezsin ve ilk ameliyatinizda Allahim gönlünüzü hos eder. Rabbim herkesin yar ve yardimcisi olsun.

Back
X