- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
iyi geceler arkadaşlar benim kociş pc yi istiyo söylenip duruyo:)
Testiste varmış cnm genel olarak elle hissedecek sperm varsa damarlar dolu oldugundan eline gelirmiş sperm oksa ele gelmez mis...bı esinde baksın sonra buraya yaz olurmu:)
Arkadaslarim ben sizlerden bisey rica etsem ayip olurmu ? Acaba liste yapsakmi diyorum hangimizin esi kac kez tese oldu sonuc ne oldu? Nerede tedavi görüyor gibi vs. Hem yeni gelen arkadaslarimizada yardimci oluruz hemde daha iyi takip ederiz diye düsündüm tabi sizlerde uygun görürseniz ben aranizda daha 5´6 gündür varim. Sizler daha iyi bilirsiniz. Sevgilerimle...
sordum canm bitanesinde war bitanesnde yokmus bide emre bey esimi muayne ettignde sag testisinde kanal yok dedi ya acaba bu kötü biseymi sperm bulunması acısından oof of
tatlım olabılır aslında
amelıyat:2006 tese
dr:aslan demır
hast:anadolu saglık merkezı
sonuc: sercolly cell
ameliyat:2009 mıcro tese
dr: emre bakırcıoglu
hast: umut tup bebek
sonuc:sercolly cell...........
Cnm olsunda birinde olsun bize 1 sperm bile yeter:)
Esime ben baktım şimdi testisin alt tarafında bolca damar var üst tarafında daha az ..ama ustekiler kalin alttakiler daha ince ...
Aman nebilim bı umut iste kanal varmi yokmu icinde sperm varsa ele gelirmiş yoksa ele gelmezmiş daha doğru yalan bilmiyorum ..bide söyle bsy var spermler illa kanallardami oluyor onuda bilmek lazım
Bide sen bak istersen daha iyi hissedersin:)
bilmyrumki ya testiste olmuyomuydu spermler
Sanki testistede. Sperm oluyordu ama emin değilim bilen arkadaslar varsa cvpnyazarsa sevinirim..ila sperm olması icin kanalmi lazım..yoksa testisin kendisinde olabilirim kafam karıştı:)
tatlm sperm üretiminin kanalla ilgisi yok düsünsene kanal yoklugundan weya kanal tıkanıklgndan dolayı azo olan erkeklerde %100 sperm bulunuyo diyo doktrlar kanal meniyi we spermleri dısarı tasımaya yarıyo
Yaren cnm tablo yapamadım uğraşırım yarın yine deniycem
Canim bana da söyle nerden yapiliyo bende bi bakayim.
Sanki testistede. Sperm oluyordu ama emin değilim bilen arkadaslar varsa cvpnyazarsa sevinirim..ila sperm olması icin kanalmi lazım..yoksa testisin kendisinde olabilirim kafam karıştı:)
Heyaaaaa doğru ben yine buun cok yazı okudum kafam karıştı::) eşimde kiziyo bukdr okuma diye:)
Kızlar bı yazı okudum sizle paylasmak istiyorm ..azospermide elle muayene sperm olup olmadıgı az cok anlaşabiliniormus..
sperm içeren seminifer tüpçükler şişkin durumda içermeyenler çok ince kılcal borucuk olarak kalıyorlar.içerenlerse adeta varisli damarlar gibi bir görünümde oluyor. dr larda zaten buna göre seçip laba gönderiyorlar sperm araştırılması için.
Esime sordum damarlar varis ki damarlar gibi eline geliyomu dedim evt dedi..
canm bu waris gibi damarın nerede olması gerekiyomus bende esime soraym bakalm warmıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?