Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ewet canm şeytan ugraşır bu durumda hep ertelettirir insana sen biran önce ya allahh de başla benimde başlayalı 4 ay oldu artk istesemde brakamam boşluk olur kılmasam
Mslh sana Allah kabul etsin darısı bizlere.. Başlasam devamı gelir ins..aslında neye kızıyorum kendime biliyormusun..koskoca 4 sene üniversitede okudum derler cok zordu ama ben hiç aksatmadan namaz kilardim şimdi hiç bı namazı kaçırmadan kılacağım zamanım var... Nebilim tersim sanırım millet üniversitede kılmaz okulu bitiminde baslar bende tersi:)

slm nasılsınız kızlar

İyiyiz cnm sen nslsin:)

arkadaslar ben 3 gün sonra tedawiye baslcam adetin ikinci günü hastahaneye gidildiginde ne yapıyolar ilacları nasıl kullanacagmzımı anlatıyorlar bilen warsa cwap bekliyorummm

bende iyiyim çok şükür

arkadaslar ben 3 gün sonra tedawiye baslcam adetin ikinci günü hastahaneye gidildiginde ne yapıyolar ilacları nasıl kullanacagmzımı anlatıyorlar bilen warsa cwap bekliyorummm

Evt bende merak ediyorummmmm senin sıkı takipcinim zaten:)

cnm bak geçmiştede liste hazırlanmış burdanda bi fikir edinebilirsin cnm
şu anda hamile olanlar ve sebeplerinide bi liste yapabilirsin cnm

sagol canm dur bakalm bugun hastahaneyi arayp sorcam sanada haber weririm tatlm
Tmm cnm ben şimdi çıkayım hazırlanayım aksam görüşürs

cnm bak geçmiştede liste hazırlanmış burdanda bi fikir edinebilirsin cnm
şu anda hamile olanlar ve sebeplerinide bi liste yapabilirsin cnm

cnmmm aksam bakayimmmmm aslında güncel. Topikte olanlarla yapsak daha iyi sanki listeye bakımda son aylarda buraya gelen yok sanırım sonuclarda belli deil...yüne aksam iyicene bakarım tatlım sagolasin..okdr gecmis sayfa okudm hiç rastlamamıştım bu tabloya:)ama yaz dersen hepsini yazarım balım benim:)

Son düzenleme:

cnm düzeltmeler yaptım......

arkadaslar umuut tup bebek merkezini arıyorum ama tlefona cwp weren yok acaba bugun işçi bayramı diye çalışmıyorlarmı???

drun dediklerine uyuyor eşin ne güzel sevindim canım benim...
inş faydası dokunur şifa bulur kocişin
canım en son bi liste paylaşmıştım ya ona devam ediyoruz işte...
arginmax, tribulus terteris, zeytinyağında bekletilmiş incir, keçiboynuzu pekmezi-kürü, hüseyin ermişin macunu ve bal, polen, arısütü karışımı...

ne kadar güzel cnm
bende o listeden hüseyin ermişin tarifinin malzemelrini aldım
akırıkarha vardıya o aktarcıda yoktu başka yerden aldım oda öğütmedi az olduğu için bildiğin odun yani:))
diğerlerini un halinde öğütürdüm cnm bende bu akşam hazırlarım
birde siyah üzüm çekirdeği aldım siz onu nasıl kullanıyorsunuz cnm
inciri,çekiboynuzu pekmezini yemiyor malesef ama keçibounuzu kürünü sürekli hergün sabah akşam içiyor şükür

Selam kızlar cok sukur adet oldum randevu aldım yarın ıcın bana dua edın ınsallah bı aksılık olmaz . Tefrıcıyelerımıde okudum baharcıgım az once bıttı rabbım ınsallah en kısa zamanda gunslıgerı bebegıne kavustursun en kısa zamanda hayırlısıyla ınsallahhh

cnm hadi gözün aydın
hayırlı olsun tedaviniz
inşlh bebeğine kavuşacaksın....
Darısı bizlerin başına olur inşl amin....

Arkadasim doktor sizden hangi tahlilleri istedi tekrar olarak ? Ve suan hangi ilac tedavilerini uyguluyor ?

İlaç kullanmıyoruz canım tahlil sonuçlarımızla ilgi dün arandık emre bey bu işlem için tamam dedi tabi çok büyük bir şans vermedi son birkez şansımızı deneyeceğiz

Son düzenleme:

kıyamam canım benim demek odun gibi miydi
allaha şükür biz aktarımızda bugüne kadar ne aradıysa istediğimiz gibi bulduk...
esma16larda bursada dediğin gibi biçoğunu öğütülmemiş bulabilmişler...
canım yaa nekadar uğraşmış onu toz haline getirebilmek için...
neyseki sen bu sorunu sadece 1 tanede yaşamışsın...
akşam yapıyorsun demek şifa olsun kocişine bitanem
canım üzüm çekirdeği tozu çok faydalı...
aklına geldikçe yedir...
onu bala, pekmeze yoğurda karıştırarak yedirebiliyorsun...
ama yeterince tatlı yedikleri için en mantıklısı yoğurda karıştırmak oluyor...
daha hafif oluyor hem...
canım yemeklerden önce 1 tatlı kaşığı üzüm çekirdeği tozunu biraz yoğurtla karıştırıp kocişine yediriyorsun...
biz ağustosun sonunda almıştık 240 gr inan daha hala var...
nezaman aklıma gelse ozaman yediriyorum sürekli kullanmadık onu...

Çarşamba günü içinde süleyman beyden randevu aldım merkezdeki bayan adet görmeden benimde muayene olmam gerektiğini söyledi

Son düzenleme:

selam canım benim bak eninde sonunda olacaktı boşuna stres yaptın okadar...
hadi bakalım hayırlı olsun tedaviniz canım arkadaşım...
inş allahın izniyle bu tedavinin sonucunda kavuşacaksın bebişine
dualarım seninle canım allah yardımcınız olsun

Çarşamba günü içinde süleyman beyden randevu aldım merkezdeki bayan adet görmeden benimde muayene olmam gerektiğini söyledi

canım tabi öncesinde bi muayene ol...
benim drumda ulun hoca ben adetimin 12. günü gittim muayene oldum...
sende bi danış belli bi gün olması gerekiyor mu diye...
benim tesadüf o şekilde olmuştu ama ulun hoca iyi bi zaman demişti...

Ön görüşmeyi yaptığım bayan istediğim bir gün randevu alabileceğimi söylediği için bende en kısa zamanda görüşme yapmak için çarşamba günü için randevu aldım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…