Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar merhaba.
Azosperm hastasıyız bizde2005 yılında MİKRO TESE ameliyatı oldu eşim sonuç olumsuz çıktı.Biz tekrar denemek istiyoruz
Kaan Aydos hocaya mail attım tahlilleri yaptırıp gelin dedi.Ama ben Emre Bakırcıoğlu ile de görüşmek istiyorum.
Burda bir arkadaşın eşi 1 yıllık tedavi sonrası azosperm iken normal çıkış olmuş dr dahi şaşırdı..Tüp bebek yöntemiyle şuan hamile.Umut tüp bebekte Emre beyin hastasıydı bu arkadaş..
Çok arada kaldım Kaan bey mi Emre bey mi? Bilgisi olan tecrübesi olan lütfen paylaşabilir mi?Çok kararsızım artık ne yapıcaz bilmiyorum.
Herkes için her şeyin hayırlısı olsun..
Selam kızlar acıl bısıy sorucam kızlar ben dun ıgnelerıme basladım gobekten yapıyorum buraya kadar normal ama ben 10 gun adet oluyordum 6, 7,8 gunlerde normal kanamam oluyordu ama bugun adetımın 4 gunu kanamam yok denecek kadar az sadece leke goruyorum neden boyle oldu bu ıgnelerın etkısı olabılırmı doktoru arycaktım ama once sıze sorayım dedım
teşekkürler hemşerim sağlasın rabbım hepımıze evlatlar neasıp etsın hayırlısıylaarkadaşım çok tebrik ederim inşallah yakında daha güzel haberlerini alırız
hayırlı olsun canım çok tebrik ederim daha iyi haberlerde verirsin inşallah
canım hemşom öncelikle bunlar sana
doğum günün kutlu olsun yazdıkların çok etkiledi beni
inşallah Rabbim en kısa zamanda eşine ve sana hayırlı evlatlar nasip eder
nice senelere![]()
günaydın cnm hayırdır midene ne oldu kendine dikkat et tatlım keşke hamilelik kusması olsa
var ya ne guzel olur eee olmaz diye bi şey yok rabbim ol desin olsun inşllh![]()
Selam kızlar acıl bısıy sorucam kızlar ben dun ıgnelerıme basladım gobekten yapıyorum buraya kadar normal ama ben 10 gun adet oluyordum 6, 7,8 gunlerde normal kanamam oluyordu ama bugun adetımın 4 gunu kanamam yok denecek kadar az sadece leke goruyorum neden boyle oldu bu ıgnelerın etkısı olabılırmı doktoru arycaktım ama once sıze sorayım dedım
bidenemmmmmmmmmm çok özletiyorsun kendiniiiiiiiii
nerelerdesin sen yaaa bizi merakta bırakıyorsun tatlım...
hadi bakalım seninde az kaldı allah emeklerinizin karşılığını mis kokulu bebişlerinizle verir inş
ablaların bitanesiiiiiiiiii
çooooooooooooooooookkkkkk seviliyorsun
dualarımdasın herzaman...
rabbim o güzel gönlünden geçen her dileği kabul etsin inş...
çifte düğün yapacaksınız artık...
önce kardeşinin düğünü :123: sonra senin bebişlerin haberi![]()
ooooooooooohhhhhhhhhh yandan yandan![]()
sendeeee çok seviliyorsun canım geç oldu ama güç olmasın pek vaktim yok bu günlerde temizlik filan yapıyorum malüm hem düğün hem tedavi telaşı çok sagol inşallah olumlu sonuç alırız arkamdan sende gel yaa dügün ney bayram dügün hepsi az kalır yanında bi hamile olayım davul çaldırcammmm![]()
günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize
rabbim bu mübarek günde tüm dualarınızı kabul etsin inş
ben bugün rahatsız bi gece geçirdim...
sürekli midem bulandı hatta gece b ara nerdeyse çıkarıyorrdum son anda uyandım toparlandım...
sabahta çıkardım çok kötü midem :26:
inş biraz sonra geçer...
görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi![]()
hayirli cumalar canimm.Günaydın arkadaşlar
Hayırlı cumalarrr
Kizlar cumaniz mubarek olsun
Baharcim ben duami okudum Allah hasrete gonlunun muradini versin amin
hayirli cumalar denizcigim.amin amin amin canim.merhaba günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar
rabbim ona açılan elleri gönüllerdeki muratları edilen duaları kabul etsin inşlh...
DOGMAMIS BEBİŞLERİME MEKTUP
bugün benim doğum günüm
kızım,oğlum sizsiz 30 yaşıma girdim.Gene yoksunuz,gene bomboş bu ev.
her yıl yaşlanmak artık bana koyuyor çünkü;
yıllar geçtikçe sanki sizden uzaklaşıyorum
belki hiç gelmeyeceksiniz annenize, belkide çok yakında geleceksiniz bilmiyorum
ama artık gelin annenizi üzmeyin.
kızım benim gibi bembeyaz bi kız,oğlum babası gibi esmer, yakışıklı olsun isterimdim
bu dünyada bana en büyük hediye sizin bana gelmeniz,süt kokunuzu içime çekip,minicik ellerinizi öpmek,sizi pamuklara sarmak
içim yanıyor ne olur gelin artık
kimseye belli etmiyorum ama ben çok kötüyüm
ANNENİZİ KOKUNUZDAN MAHRUM BIRAKMAYIN
CANIM EVLATLARIMA ANNELERİ;TUĞBA................
MERHABA ARKADASLAR
Uzun bir aradan sonra araniza tekrar dondum.Biliyosunuz yaklasik 2 aydir turkiyedeydik.Emre beye Kaan beye gittik ,maalesef cok ic acici haberlerle gelemedim.Ilk once Emre beye gittik umut tup bebege, ordaki spermiograma iyi bakiyolarmis diye duymustum sizlerden ,bizde oraya gidip smermiogram yaptirdik buyuk bir umutla ne yazikki sonuc yine 0.Sonra emre beyde muayene oldu esim , emre beyde bize direk tese yapalim dedi, ilac oneremem sizin durumunuzdakilere dedi.
Esim gecen yil uzun sure kaan beyin tavsiyesiyle testojel kullanmisti, ve bu yil yaklasik 4 tane nebido igne vurdurmustu.
Biz bunlari Emre beye soyleyince o zaman size hemen tese yapamam dedi,nebido ignesinin etkisi gectikten sonra gelin dedi.Nebido ignesi sperm uretimini engelliyor dedi.
Daha sonra Kaan beye gittik o da direk tese yapalim icini gorelim ona gore tedaviyi sekillendiririz, cikarsa dondururuz, esinizi sonra hazirlariz dedi.Ve eger simdi tese olmiycaksaniz olasiya kadar 2 ser ay araliklarla Nebido ignesini olmaya devam edin dedi.(biz ona teseyi 6 ay sonra olabilecegimizi soylemistikte)
Esimde sordu ona Nebido hakkinda Emre Beyin dediklerini.Kaan bey ise ''Sizin durumunuzdaki spermi sifir olanlara bir zarari olmaz, bunu hastalarimiz uzerinde gorduk... falannn..'' birseyler dedi. Vucudunuzada yazik sonucta bu kadar igne oluyosunuz hemen yapalim teseyi dedi ama ben guvenemedim, olmadik.
Simdi kafam allak bullak ne yapicam hic bilmiyorum.ESim nebidoyu kullansinmi ,biraksinmi?Tese olunca Emre beyemi Kaaan beyemi?yada kime? Kendimi cok caresiz hissediyorm.
Aranizda esleri NEBIDO yu kullanan oldumu yada duydunuzmu kullanipta olumlu sonuc alani??
slm canım hoşgeldin ben yeni katılanlardanım bence eşin ilaç tedavisi olmadan sakın tese olmasın eşim 4 ay klomen hap kullandı bize tedavi yeter tüp bebek tedavisine baslayalım dediler beni hazırladılar yumurta toplanmasına 1 gün kala eşime tese yaptılar sonuç kocaman bir 0 bulamadılar madem öyle olacaktı beni niye hazırladılar eşime niye tese yaptılar ben öyle yumurtalarla kala kaldım çok yıprandık daha agrılarım geçmedi bence iyi doktor seçin canım ürolog çok iyi olmalı![]()
merhaba lamyay hosgeldin.nasilsin.
benim esim kullanmadi ama brüksel tüp bebkle görüsmeye gittigimizde teseden iki ay önce 15 günde bir nebido igne kullanin gelin öyle tese yapariz dedi. ben pek olumlu bakmiyorum nebido igneye cünkü testojelin igne haliymis. testojeli kullanmasaydik deneyebilirdik ama ondan sonuc alamadigimiza göre igneside fayda vermez diye düsünüyorum.iyice arastir canim. giden bizim zamanimizdan gidiyor maalesef.