Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
CANIM YA nasıl sevindim yazını şimdi okudum. Allah tamamına erdirir de ikiz ikiz evlatlara sahip olursun inşallah. mucize buuuu yaaa . her geçen gün Allah a şükür sonuç alanlar çoğalıyor. inşallah dahada çoğalacağız. çooook sevindim senin adına .dualarım seninle....

Arkadaşlar merhaba.
Azosperm hastasıyız bizde2005 yılında MİKRO TESE ameliyatı oldu eşim sonuç olumsuz çıktı.Biz tekrar denemek istiyoruz
Kaan Aydos hocaya mail attım tahlilleri yaptırıp gelin dedi.Ama ben Emre Bakırcıoğlu ile de görüşmek istiyorum.
Burda bir arkadaşın eşi 1 yıllık tedavi sonrası azosperm iken normal çıkış olmuş dr dahi şaşırdı..Tüp bebek yöntemiyle şuan hamile.Umut tüp bebekte Emre beyin hastasıydı bu arkadaş..
Çok arada kaldım Kaan bey mi Emre bey mi? Bilgisi olan tecrübesi olan lütfen paylaşabilir mi?Çok kararsızım artık ne yapıcaz bilmiyorum.
Herkes için her şeyin hayırlısı olsun..

Merhaba hayrunisa61, bende çok araştırdım. Emre beyi tavsiye edenler daha fazla. Bildiğim kadarı ile Emre bey pek fazla ilaç tedavisine inanmıyor. Bize hiç bir takviye vermedi mesela. Kağan bey ilaç tedavisi deniyor önce. Ama verdiği ilaçlarla zaten az olan spermi kaybedenlerde var. Biz tedavimizi Emre beyde devam etmeye karar verdik.
yinede kader kısmet meselesi. Sen gönlünü ferah tut. İçine sinmeyen birşey yapma sakın. Doktorun verdiği-vereceği ilaçların içeriklerinide araştır.

Selam kızlar acıl bısıy sorucam kızlar ben dun ıgnelerıme basladım gobekten yapıyorum buraya kadar normal ama ben 10 gun adet oluyordum 6, 7,8 gunlerde normal kanamam oluyordu ama bugun adetımın 4 gunu kanamam yok denecek kadar az sadece leke goruyorum neden boyle oldu bu ıgnelerın etkısı olabılırmı doktoru arycaktım ama once sıze sorayım dedım

Selam kızlar acıl bısıy sorucam kızlar ben dun ıgnelerıme basladım gobekten yapıyorum buraya kadar normal ama ben 10 gun adet oluyordum 6, 7,8 gunlerde normal kanamam oluyordu ama bugun adetımın 4 gunu kanamam yok denecek kadar az sadece leke goruyorum neden boyle oldu bu ıgnelerın etkısı olabılırmı doktoru arycaktım ama once sıze sorayım dedım

Ben henüz o aşamaya geçemedim, tedavi görmüş arkadaşlar bilir ama benim sanırım stresten son bir kaç aydır azaldı adetim. Doktorum önemli olan düzenli adet olman, miktarın önemi yok demişti. Hiç kafana takma. Stres yapmamaya çalış. :) tabi mümkünse :)

BAHARIM CNM BEN DUAMI BİTİRDİM RABBIM KABUL ETSIN İNŞLLLH:16:

arkadaşım çok tebrik ederim inşallah yakında daha güzel haberlerini alırız:nazar:

hayırlı olsun canım çok tebrik ederim daha iyi haberlerde verirsin inşallah:nazar:

canım hemşom öncelikle bunlar sana:71:
doğum günün kutlu olsun yazdıkların çok etkiledi beni
inşallah Rabbim en kısa zamanda eşine ve sana hayırlı evlatlar nasip eder
nice senelere:54:
teşekkürler hemşerim sağlasın rabbım hepımıze evlatlar neasıp etsın hayırlısıyla:16:

günaydın cnm hayırdır midene ne oldu kendine dikkat et tatlım keşke hamilelik kusması olsa :49:
var ya ne guzel olur eee olmaz diye bi şey yok rabbim ol desin olsun inşllh:40:

canım dün kociş çok geç geldi geç yemek yedik...
meyve falanda yedim üstüne geç saatte olduğu için dokundu galiba...
sabah çıkardıktan sonra kocişin yanına gittim nazlanmaya :1:
o uyuyordu daha"aşkım ben çıkardım" dedim...
"yakında hamiş olucan inş aşkım ozamanda çıkarıcan" dedi yumdu gözlerini :9::9::9:
inan o iğrenç anı yaşarken bile o halimde hamiş olsamda çıkarsam keşke dedim :60::60::60:
aminnnnnnnnnnnnnn bitanem rabbim ol desin ve olsun inş :16::16::16:

Son düzenleme:
ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------165
ÇİÇEK---------------------------------------------------165
CEMREM------------------------------------------------165=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------165
ENFALL-------------------------------------------------165
ESESLİM-----------------------------------------------165
ESMA---------------------------------------------------165
ESMA16------------------------------------------------165=OKUDU
FLZASK------------------------------------------------165
GUNSLİNGER------------------------------------------165
HASRET------------------------------------------------165
HEP-----------------------------------------------------164=OKUDU
HMTNZL------------------------------------------------164
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------164
MERCAN------------------------------------------------164
OKNK---------------------------------------------------164=OKUDU
SELMACAN---------------------------------------------164
SEVAL--------------------------------------------------164=OKUDU
VCK----------------------------------------------------164
YEŞİL--------------------------------------------------164=OKUDU
ZAMAN-------------------------------------------------164
ZAMBAK-----------------------------------------------164
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

canım korkma bendede öyle olmuştu 4. günde lekelenme vardı doktora sordum igneler hormon ignesi oldugu için öyle olurmuş korkma dedi yani önemli bişey degil:16:

canım normal ilaçlardan rahim yumurtalık yumurta büyütmeye geçtiler otamatik olarak bendede aysı olmuştu çabuk kesildiydi adetim önemli degil önemli olan yumurtaların gelişmesi umarım olumlu sonuç alırsın hadi hayırlı olsun tedavin..

bidenemmmmmmmmmm çok özletiyorsun kendiniiiiiiiii :70:
nerelerdesin sen yaaa bizi merakta bırakıyorsun tatlım...
hadi bakalım seninde az kaldı allah emeklerinizin karşılığını mis kokulu bebişlerinizle verir inş :emir_bebek::emir_bebek:
ablaların bitanesiiiiiiiiii :29:
çooooooooooooooooookkkkkk seviliyorsun :16::16::16:
dualarımdasın herzaman...
rabbim o güzel gönlünden geçen her dileği kabul etsin inş...
çifte düğün yapacaksınız artık...
önce kardeşinin düğünü :123: sonra senin bebişlerin haberi :49:

ooooooooooohhhhhhhhhh yandan yandan :21::21::21::21::21::21::21::32::32::32::32::32::32::32::32:

sendeeee çok seviliyorsun canım geç oldu ama güç olmasın pek vaktim yok bu günlerde temizlik filan yapıyorum malüm hem düğün hem tedavi telaşı çok sagol inşallah olumlu sonuç alırız arkamdan sende gel yaa dügün ney bayram dügün hepsi az kalır yanında bi hamile olayım davul çaldırcammmm :66:

MERHABA ARKADASLAR
Uzun bir aradan sonra araniza tekrar dondum.Biliyosunuz yaklasik 2 aydir turkiyedeydik.Emre beye Kaan beye gittik ,maalesef cok ic acici haberlerle gelemedim.Ilk once Emre beye gittik umut tup bebege, ordaki spermiograma iyi bakiyolarmis diye duymustum sizlerden ,bizde oraya gidip smermiogram yaptirdik buyuk bir umutla ne yazikki sonuc yine 0.Sonra emre beyde muayene oldu esim , emre beyde bize direk tese yapalim dedi, ilac oneremem sizin durumunuzdakilere dedi.
Esim gecen yil uzun sure kaan beyin tavsiyesiyle testojel kullanmisti, ve bu yil yaklasik 4 tane nebido igne vurdurmustu.
Biz bunlari Emre beye soyleyince o zaman size hemen tese yapamam dedi,nebido ignesinin etkisi gectikten sonra gelin dedi.Nebido ignesi sperm uretimini engelliyor dedi.

Daha sonra Kaan beye gittik o da direk tese yapalim icini gorelim ona gore tedaviyi sekillendiririz, cikarsa dondururuz, esinizi sonra hazirlariz dedi.Ve eger simdi tese olmiycaksaniz olasiya kadar 2 ser ay araliklarla Nebido ignesini olmaya devam edin dedi.(biz ona teseyi 6 ay sonra olabilecegimizi soylemistikte)
Esimde sordu ona Nebido hakkinda Emre Beyin dediklerini.Kaan bey ise ''Sizin durumunuzdaki spermi sifir olanlara bir zarari olmaz, bunu hastalarimiz uzerinde gorduk... falannn..'' birseyler dedi. Vucudunuzada yazik sonucta bu kadar igne oluyosunuz hemen yapalim teseyi dedi ama ben guvenemedim, olmadik.
Simdi kafam allak bullak ne yapicam hic bilmiyorum.ESim nebidoyu kullansinmi ,biraksinmi?Tese olunca Emre beyemi Kaaan beyemi?yada kime? Kendimi cok caresiz hissediyorum.

BAHAR canim tefriciyeleri okumak icin arayamaigim icin cok ozur dilerim turkiyede islerimiz hic yolunda gitmedi hep yolculuk ,yorgunluk,ankara izmir istanbul derken seni arayamadim..ama simdi mumkunse benide dahil edermisininz dualara>?

sendeeee çok seviliyorsun canım geç oldu ama güç olmasın pek vaktim yok bu günlerde temizlik filan yapıyorum malüm hem düğün hem tedavi telaşı çok sagol inşallah olumlu sonuç alırız arkamdan sende gel yaa dügün ney bayram dügün hepsi az kalır yanında bi hamile olayım davul çaldırcammmm :66:

Merhaba istiyorumbebegim....sizde spermi cikti yoksa tam anlamadimda

Aranizda esleri NEBIDO yu kullanan oldumu yada duydunuzmu kullanipta olumlu sonuc alani??

hayirli cumalara canlarimm. cumaniz mubarek dualariniz kabul olsun insallah...

günaydın kızlar hayırlı cumalar hepinize :71:
rabbim bu mübarek günde tüm dualarınızı kabul etsin inş :16:
ben bugün rahatsız bi gece geçirdim...
sürekli midem bulandı hatta gece b ara nerdeyse çıkarıyorrdum son anda uyandım toparlandım...
sabahta çıkardım çok kötü midem :26:
inş biraz sonra geçer...
görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi :54::54::54:

canim gecmis olsun. simdi nasilsin.

Günaydın arkadaşlar :71:
Hayırlı cumalarrr
hayirli cumalar canimm.

Kizlar cumaniz mubarek olsun
Baharcim ben duami okudum Allah hasrete gonlunun muradini versin amin

hayirli cumalar hep cimm.allah razi olsun canimm.allahim hepimizin gönlündeki muradi en kisa zamanda hayirlisiyla nasip etsin insallah.

merhaba günaydın arkadaşlar herkese hayırlı cumalar
rabbim ona açılan elleri gönüllerdeki muratları edilen duaları kabul etsin inşlh...
hayirli cumalar denizcigim.amin amin amin canim.

DOGMAMIS BEBİŞLERİME MEKTUP

bugün benim doğum günüm
kızım,oğlum sizsiz 30 yaşıma girdim.Gene yoksunuz,gene bomboş bu ev.
her yıl yaşlanmak artık bana koyuyor çünkü;
yıllar geçtikçe sanki sizden uzaklaşıyorum
belki hiç gelmeyeceksiniz annenize, belkide çok yakında geleceksiniz bilmiyorum
ama artık gelin annenizi üzmeyin.
kızım benim gibi bembeyaz bi kız,oğlum babası gibi esmer, yakışıklı olsun isterimdim
bu dünyada bana en büyük hediye sizin bana gelmeniz,süt kokunuzu içime çekip,minicik ellerinizi öpmek,sizi pamuklara sarmak
içim yanıyor ne olur gelin artık
kimseye belli etmiyorum ama ben çok kötüyüm:14::14::14:
ANNENİZİ KOKUNUZDAN MAHRUM BIRAKMAYIN
CANIM EVLATLARIMA ANNELERİ;TUĞBA................

Cemremcigim dogum günün kutlu olsun. sevenlerin ve sevdiklerin icin iyiki varsin.özel günlerde insan cocuksuzlugun eksikligini daha cok hissediyor.birde önümüzde anneler günü var. bakalim ne yapacagiz.
seneye insallah mutluluktan siirler yazarsin bir kizina bir ogluna insallah.

MERHABA ARKADASLAR
Uzun bir aradan sonra araniza tekrar dondum.Biliyosunuz yaklasik 2 aydir turkiyedeydik.Emre beye Kaan beye gittik ,maalesef cok ic acici haberlerle gelemedim.Ilk once Emre beye gittik umut tup bebege, ordaki spermiograma iyi bakiyolarmis diye duymustum sizlerden ,bizde oraya gidip smermiogram yaptirdik buyuk bir umutla ne yazikki sonuc yine 0.Sonra emre beyde muayene oldu esim , emre beyde bize direk tese yapalim dedi, ilac oneremem sizin durumunuzdakilere dedi.
Esim gecen yil uzun sure kaan beyin tavsiyesiyle testojel kullanmisti, ve bu yil yaklasik 4 tane nebido igne vurdurmustu.
Biz bunlari Emre beye soyleyince o zaman size hemen tese yapamam dedi,nebido ignesinin etkisi gectikten sonra gelin dedi.Nebido ignesi sperm uretimini engelliyor dedi.

Daha sonra Kaan beye gittik o da direk tese yapalim icini gorelim ona gore tedaviyi sekillendiririz, cikarsa dondururuz, esinizi sonra hazirlariz dedi.Ve eger simdi tese olmiycaksaniz olasiya kadar 2 ser ay araliklarla Nebido ignesini olmaya devam edin dedi.(biz ona teseyi 6 ay sonra olabilecegimizi soylemistikte)
Esimde sordu ona Nebido hakkinda Emre Beyin dediklerini.Kaan bey ise ''Sizin durumunuzdaki spermi sifir olanlara bir zarari olmaz, bunu hastalarimiz uzerinde gorduk... falannn..'' birseyler dedi. Vucudunuzada yazik sonucta bu kadar igne oluyosunuz hemen yapalim teseyi dedi ama ben guvenemedim, olmadik.
Simdi kafam allak bullak ne yapicam hic bilmiyorum.ESim nebidoyu kullansinmi ,biraksinmi?Tese olunca Emre beyemi Kaaan beyemi?yada kime? Kendimi cok caresiz hissediyorm.

slm canım hoşgeldin ben yeni katılanlardanım bence eşin ilaç tedavisi olmadan sakın tese olmasın eşim 4 ay klomen hap kullandı bize tedavi yeter tüp bebek tedavisine baslayalım dediler beni hazırladılar yumurta toplanmasına 1 gün kala eşime tese yaptılar sonuç kocaman bir 0 bulamadılar madem öyle olacaktı beni niye hazırladılar eşime niye tese yaptılar ben öyle yumurtalarla kala kaldım çok yıprandık daha agrılarım geçmedi bence iyi doktor seçin canım ürolog çok iyi olmalı:50:

Aranizda esleri NEBIDO yu kullanan oldumu yada duydunuzmu kullanipta olumlu sonuc alani??

merhaba lamyay hosgeldin.nasilsin.
benim esim kullanmadi ama brüksel tüp bebkle görüsmeye gittigimizde teseden iki ay önce 15 günde bir nebido igne kullanin gelin öyle tese yapariz dedi. ben pek olumlu bakmiyorum nebido igneye cünkü testojelin igne haliymis. testojeli kullanmasaydik deneyebilirdik ama ondan sonuc alamadigimiza göre igneside fayda vermez diye düsünüyorum.iyice arastir canim. giden bizim zamanimizdan gidiyor maalesef.

slm canım hoşgeldin ben yeni katılanlardanım bence eşin ilaç tedavisi olmadan sakın tese olmasın eşim 4 ay klomen hap kullandı bize tedavi yeter tüp bebek tedavisine baslayalım dediler beni hazırladılar yumurta toplanmasına 1 gün kala eşime tese yaptılar sonuç kocaman bir 0 bulamadılar madem öyle olacaktı beni niye hazırladılar eşime niye tese yaptılar ben öyle yumurtalarla kala kaldım çok yıprandık daha agrılarım geçmedi bence iyi doktor seçin canım ürolog çok iyi olmalı:50:

canim biz 3 yil once tese olduk bulunamamisti ,bizde hic tedavi olmadan ogrenir ogrenmez olmustuk teseyi ne yazikki

merhaba lamyay hosgeldin.nasilsin.
benim esim kullanmadi ama brüksel tüp bebkle görüsmeye gittigimizde teseden iki ay önce 15 günde bir nebido igne kullanin gelin öyle tese yapariz dedi. ben pek olumlu bakmiyorum nebido igneye cünkü testojelin igne haliymis. testojeli kullanmasaydik deneyebilirdik ama ondan sonuc alamadigimiza göre igneside fayda vermez diye düsünüyorum.iyice arastir canim. giden bizim zamanimizdan gidiyor maalesef.

merhaba hosbulduk....evet biz ne yazikki testojeli uzun sure kullandik, doktorun bir bildigi vardir diyerek nebidoyuda olduk 4 tane ne yazikki sonuc degismedi, doktor hala kullanin ise yarar diyor ,ama diger doktor kullanmayin diyor ne yapicam bilmiyorum doktorlarda boyle derse ben nerden biliyim hangisi dogruyu souluyor, birbirlerine tamamen zitlar anliycan
peki siz ne kullaniyorsunuz simdi

Son düzenleme:
Back
X