Senin günün neden sIkIci gecti canim umarim bi aksilik yok sadece havadan kaynaklidir. Icimi karartmiyorum aslinda ama esim ise gidince kendimi öksüz hissediyorum. Yurt disinda olunca ana baba olmayinca böyle oluyo canim be. Kimseyle dertlesemiyosun degisik bi duygu ay yine icerlendim off(( Insallah canim insallah en kisa zamanda hepimiz anne oluruz Allahim bizim yüzümüzüde güldürür insallah.
Iyi muhabbetler canim Allah muhabbetinizi daha da arttirsin insallah. Esim iyi görünüyor ama yürürken zorluyor diyo. 2haftadir izinliydi canim yarin is basi senin esin ne kadar istirat etmisti hatirliyormusun. Birde sol tarafi tamamen bitismemis icim aciyo bilmiyorum napicaz. Allah yardimcimiz olsun.
merhaba kızlar neler yapıorsunuz
şimdi eşim maç yorumlarına bakıyor bende buradayım
öğlene kadar evdeydim sonra sosyete pazarı var burada oraya gittim gezdim geldim
benimkide biraz önce bakıyoduu maç yorumlarına şimdi survivore bakıyorrr
bende dün gittim bizim burdada sosyete pazarı varr ama sıcaktıı sonrasında başım ağrıdıııı..yoruldumm tabii
sen nerde oturuyodun cnm
merhaba kızlar neler yapıorsunuz
ben Gaziantep'teyim burada bugün iyiydi bir ara bayağı yağmur yağdı geri açtı
merhaba canım hoşgeldin...
bende survivoru izliyorum kucağımda da pc ondan da vazgeçmiyorum
gezmiş gelmişsin bugün negüzel...
bende hep evdeydim çok sıkıldım...
bende evde oturunca sıkılıyorum birde hava kapalıysa daha kötü oluyorum ama geçenlerde doktor Öz'ün programında izlemiştim güneş insanın ruh hali için önemliymiş
iyi aksamlar kizlar,
benim icin okudugunuz tefriciler ve yaptiginiz dualar icin allah hepinizden razi olsun, rabbim her ne muradainiz varsa en kisa zamanda onlara kavustursun sizleri insallah.
yok canım allaha şükür bi sıkıntım yok...
bugün yapacak bişey yoktu öyle boş boş oturmaktan sıkıldım...
canım benim kıyamam...
haklısın tatlım daha zor olur senin için ama ne yapacaksın...
allah sağlık sıhat versinde çalışsın kocişin...
sağol cnmm
tabi cnm hemen düzelmiyo yinedee
benim eşimde 2 hafta kadar evdeydii ilk tesedee tabii benimde sonrasında transferim olmuştuu
yanımızda kimsede olmadığı içinn canım kocacımm benimle ilgilendi o haliylee dikişleri kanamıştıı sonrada iltihap oldu filann
o yüzden biraz geç düzeldiiii...
2. tesede daha çabukk düzeldii tabiii
Allah yardımcımız olsun gerçektennn hiç kolay değillll
gecms olsun yaren esinde sperm bulundumt mikrotesede
Amin
Rabbim bu güzel duaların hürmetine seni dileğine en kısa zamanda kavuşturur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?