Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar ben acıktan orta okulu okuyorum sonuclar bugun acıklandı sınavı gecmısımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
oley tek sınavım kaldı onuda gecersem orta bıttıııııııııııııııııııı:46::46::46::46::46:

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:
Cnm 2 tane bıle oynamaya yeter rabbım arttırsınnnnnnnnn

tatlım gecmıs olsun vardır bundada bı hayır
haktan hakkına hayırlısı olsun cnm

Vayy be arkadaşıma bakınnn:64:
çok mutlu oldumm cnmmm tebriklerrr
inş sonuncuyduya geçersin ki mutlaka geçersinn
sonrada liseeeee:52:

selam kizlar, ben cok kötüyüm, emre beyle konustum, enfalin doktoruyla konustum birakin artik denemeyin bosuna dedi ikiside.:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Canım yaa üzülmeee hayırlısı buymuşş demekkii
siz elinizden geleni yapmışsınızzz
ne diyiceğimi bilemiyorumm gerçektennn
üzüldümmm:5::5:
ama yinede yapılcak bişeyler vardırr cnm

yok be hele lıseye baslayayım bakalım
ama okusaydım garantı eczacı olurdum heeeeeee
olsun sımdı gidebildigim yere kadar gidecegim cnm
sen nasılsın miden düzeldimi tatlım:34:

canım benim sen hedefini koy ki bu yolda daha emin adımlar at...
ben inanıyorrum senin herşeyi başaracağına :65:
ben iyiyim canım bi sıkıntım yok şükür...

selam kizlar, ben cok kötüyüm, emre beyle konustum, enfalin doktoruyla konustum birakin artik denemeyin bosuna dedi ikiside.:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

selam canım inan çok üzüldüm :14::14::14:
keşke böyle olmasaydı bitanem...
ama napalım siz elinizden geleni fazlasıyla yaptınız...
eşin defalarca ameliyat oldu...
drlar böyle söyledilerse vardır bi bildikleri...
ama sen kendini harap etme bitanem nezaman ne olacağını sadece rabbim bilir...
siz bitkiselleri kullanmaya devam edin...
belki bikaç seneye kök hücre çıkar yeni metotlar çıkar...
belki onlar size vesile olur canım benim :5:
bugün yazıcaktım unuttum...
şimdi yemek yapıyordum aklıma geldi hemen girdim yazmak için...
dün gece hep seni gördüm rüyamda...
ama çok sıkıntılıydı hep hastanelerde ameliyatla ilgili konuşuyorduk...
2-3 kere wcye kalktım yattımtan sonra seni rüyamda görmeye devam ettim...
sabahta kalktım hayırdır inş dedim ama sıkıntılı bi rüyaydı tam hatırlamıyorum...
demek şimdi üzüldüğümüze gelecekmiş :5:

ANEMON------------------------------------------------165
ARUNA--------------------------------------------------165
BAHAR--------------------------------------------------165
BANGİ--------------------------------------------------165
BURSA--------------------------------------------------164
ÇİÇEK---------------------------------------------------164
CEMREM------------------------------------------------164=OKUDU
DENİZBULUT-------------------------------------------164
ENFALL-------------------------------------------------164
ESESLİM-----------------------------------------------164
ESMA---------------------------------------------------164
ESMA16------------------------------------------------164
FLZASK------------------------------------------------164
GUNSLİNGER------------------------------------------164
HASRET------------------------------------------------164
HEP-----------------------------------------------------165
HMTNZL------------------------------------------------165
MAVİMENEKŞE-----------------------------------------165
MERCAN------------------------------------------------165
OKNK---------------------------------------------------165
SELMACAN---------------------------------------------165
SEVAL--------------------------------------------------165=OKUDU
VCK----------------------------------------------------165
YEŞİL--------------------------------------------------165
ZAMAN-------------------------------------------------165
ZAMBAK-----------------------------------------------165
ZCU----------------------------------------------------165

NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakk’a arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra ‘‘Eûzü Besmele’’ çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
‘‘İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alen’Nebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ’’ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen ‘‘Salât-i Tefriciye’’ye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir…
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.

DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir.

afiyet olsun tatlım benimde pişti şimdi ama kociş daha gelmedi onu bekliyorum...

Sağoll tatlımmm
çabucak gelsinde eniştee sizde yemeğinizi yiyinn cnmm
ayy öyle bi uyku çöktükiii üstümee yemekten sonraa
bizimkidee uyumak üzereee
başımda ağrıyo bugün yinee

bugün benim için çok acı bir gündü kısaca anlatim dedim okadar bile mecalim yok nette ararken buldum bu yazıyı yanıyorum da yanıyorum artık Rabbimden emanetini almasını diliyorum

Çocuksuz Yaşamak
Uzun zamandır çocuk sahibi olmaya çalışıyorsanız, bu uğraşıdan vazgeçmek sizde teslimiyet veya kaybetme hissine yol acabilir. Çiftler genellikle bu uzun soluklu hedeflerinden vazgeçmenin suçluluk ve utanç duygularına sebep olduğundan bahsetmektedirler. Ailenin ve arkadaşlarının bu uğraşıdan vazgeçme ihtiyacını anlamamaları, bu duyguları daha da arttırır. Ancak çiftler sonuçta, kendileri için en iyinin ne olduğu konusuna odaklanmalıdırlar. Çocuksuz yaşamak kararı, kişisel bir karardır ve yalnızca siz ve eşiniz tarafından verilebilir.

Kısırlıkla mücadeleyi sonlandırma kararını vermek zamanla sizde hayatınızın kontrolünü tekrar kendi elinize aldığınız hissini uyandiracaktir. Kısırlık tedavisi dönemi sona erdiğinde birçok çift, önlerinde yeni fırsat kapılarının açıldığını farkederler. Artık ellerinde, kendilerine yeni hedefler belirleme ve gebelik beklentisi nedeniyle bir kenara bırakılmış olan diğer rüyalarının, tutkularının peşine düşme şansı vardır.

Çocuksuz yaşama kararını kabul etmek, çiftin beraberce vermesi gereken bir karardır. Bunu kabul etmenizde ve bunun üstesinden gelmenizde uzman psikologlardan yardım alabilirsiniz.

bugün benim için çok acı bir gündü kısaca anlatim dedim okadar bile mecalim yok nette ararken buldum bu yazıyı yanıyorum da yanıyorum artık Rabbimden emanetini almasını diliyorum

Çocuksuz Yaşamak
Uzun zamandır çocuk sahibi olmaya çalışıyorsanız, bu uğraşıdan vazgeçmek sizde teslimiyet veya kaybetme hissine yol acabilir. Çiftler genellikle bu uzun soluklu hedeflerinden vazgeçmenin suçluluk ve utanç duygularına sebep olduğundan bahsetmektedirler. Ailenin ve arkadaşlarının bu uğraşıdan vazgeçme ihtiyacını anlamamaları, bu duyguları daha da arttırır. Ancak çiftler sonuçta, kendileri için en iyinin ne olduğu konusuna odaklanmalıdırlar. Çocuksuz yaşamak kararı, kişisel bir karardır ve yalnızca siz ve eşiniz tarafından verilebilir.

Kısırlıkla mücadeleyi sonlandırma kararını vermek zamanla sizde hayatınızın kontrolünü tekrar kendi elinize aldığınız hissini uyandiracaktir. Kısırlık tedavisi dönemi sona erdiğinde birçok çift, önlerinde yeni fırsat kapılarının açıldığını farkederler. Artık ellerinde, kendilerine yeni hedefler belirleme ve gebelik beklentisi nedeniyle bir kenara bırakılmış olan diğer rüyalarının, tutkularının peşine düşme şansı vardır.

Çocuksuz yaşama kararını kabul etmek, çiftin beraberce vermesi gereken bir karardır. Bunu kabul etmenizde ve bunun üstesinden gelmenizde uzman psikologlardan yardım alabilirsiniz.

cnm benimmmm sana yazmıştım abim benden çocuğunu sakladı demiştin.... bizi yıkan çocuksuzluk değil..
bizim çocuğumuz yok zaten
bu kelime çok önemli biz acı çekmiyoruz sadece özlem
sana şöyle bişey demek istiyorum ama kendimi tam izah edebilirmiyim bilmiyorum... bu bize sunulan hayat o kadar değerli ki biz kendi hayatımızın kıymetini bilelim boş ver olmasın sen gez dolaş canını rahat tut ve sen dilediğin doktora git Allah vermeyince yapcak bişey yok elimizden bişey gelmez..
ve umut et inş senin bebeğin olur rabbim seni bu dertten kurtarır... tabi beni ve bütün arkadaşlarıda
herkesin değer bile vermediği şeylere muhtaçız cnm ama inş bizimde özlemimiz bitcek...
ah bu insanlar keşke böyle olmasaydı ama kural galiba insanlar böyle yaradılmış başkalarıın acılarıyla mutlu oluyorlar kimse kimsenin yerine koymak istemiyor kendini
benim yaşım çcuk için yeni yeni ama belki bu rahatlıkla konuşuyorum böyle ama yaraya tuz basarlar bizde acı gerçekle yüzleşelim bence daha gerçekçi olalım ve toparlanalım inş
böyle hayat geçmez allah göstermesin hastalanırsın ...
üzme kendini ben şu 22 yılda çok şey öğrendim zaman bize iyi gelmiyecek ama yaşamak zorundayız diğer türlüsü isyan olur ve çok kötüüü...
rabbim sana teslimim muhakkakki sen benim için en iyisini verirsin beni bu özlemle imtihan etme bana hayırlı evletlar nasip et şüphesiz ki en doğrusunu sen bilirsin demek lazım ve her yeni doğan günün kıymetini bilmek lazım... inan dünyada en değerli şey bevlat değil bizi yaradana olan inancımız... yok sa son nefesini verdiğinde istersen 10 evladın olsun hiç biri yanında olmayacak ve insan oğlu nankördür sen besle büyüt sen yaşlanınca anne demeyen evlatlar var... enteresan ama böyle bunları düşün ve hayata sadace sana verilen can için tutun ve şükret....

hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız
ben de iyiyim şükür
bugün iğnelerime başladım çünkü rahimim temiz çıktı polip falan yoktu şükür Allaha
Rabbim bu yolda hepimizin işlerini su gibi akıtsın devamı :49: ve sonu :emir_bebek: olsun inşallah.

cemremciğim cnm tebrik ederim hayırlı olsun inşlh mezun olursun liseyide bitirirsin tabi çocuklarından fırsat bulup devam edebilirsen:)))

hasret cnm üzülme allahtan ümit kesilmez ne olmaz denilen kişilerin bile çocuğu oluyor
belki henüz vakti saati değildir
siz yinede bitkisellere felan devam edin cnm
allah büyüktür ummadığın anda bi bakmışsın hamilesin inşlh...

merhaba kızlar nasılsınız kusura bakmayın ben pek gıremıyorum bababm bende olunca adamı koseye oturtup ben pc de olmuyo:9::9:
ama okuyup cıkıyorum telafı ederım fıstıklarrrrrrrrrr
bende iiyim evı ıiş falan gıdıyo hayat allh derdt vermesın aminn

bende gaziantepliyim tabıı sen oralımısın yoksa orda mı oturuyorsun neresındesın

cnm rabbım sana esıne sabır versın o sabrında mukafatını :emir_bebek::emir_bebek:versın ınşllh

ayyyyyyyyyyyy:52::52:
gozunaydın kız dua etmezmıyız cnm hadı hayırlısıyla ben hamıleyım dıye yazarsınnnnnnnnnnnnnnnnnn

ii yapmıssın cnm
evet sen baya gezentısın gız:9:
amnan gez tabıı etegıne takılan mı var o gun gelınce nasılsa evde kalacan
heeeee ablan haklı valla sen onlarıda kendın gıbı yaparsın
nede olsa annelerıne cekerler:40:

Amin canim Allahim bu yolda olan tüm kardeslerimize sabir ve kuvvet versin.

selam kizlar, ben cok kötüyüm, emre beyle konustum, enfalin doktoruyla konustum birakin artik denemeyin bosuna dedi ikiside.:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:[/QUO

CANIM BENIM DUR BAKALIM NE HEMEN KOTU OLUYORSUN ALLAH BUYKTUR BUGUN SORDUM SENI DOKTORA ARADI DEDI BASKA BISIY DEMEDI KOSA KOSA EVE GELDIM BAKTIM MESAJINI GORUNCE INANIRMISIN COK UZULDUM , SANA BISIY DIYEYIMMI CANIM BUNDAN 8 AY ONCE BIZEDE EVLATLIK BAKIN DEMISLERDI AMA NOLDU BUGUN TUP BEBEK TEDAVISINE ALINDIK GERIYE DONUP BAKIYORUMDA OHOOOO BEN NELER YASAMISIM MEGER NERDEYSE OMRUMDEN 10 YIL GITMIS SANKI COK ZOR BILIYORUM INSAN ZERREDE OLSA BIR UMIDI OLSUN ISTIYOR AMA SAKIN PES ETME ALLAH BUYUKTUR COK DUA ET VE COK COK SADAKA VER INSALLAH SENDE BIR MUCIZE YASARSIN BENIM GIBII:emir_bebek:

cnm benimmmm sana yazmıştım abim benden çocuğunu sakladı demiştin.... bizi yıkan çocuksuzluk değil..
bizim çocuğumuz yok zaten
bu kelime çok önemli biz acı çekmiyoruz sadece özlem
sana şöyle bişey demek istiyorum ama kendimi tam izah edebilirmiyim bilmiyorum... bu bize sunulan hayat o kadar değerli ki biz kendi hayatımızın kıymetini bilelim boş ver olmasın sen gez dolaş canını rahat tut ve sen dilediğin doktora git Allah vermeyince yapcak bişey yok elimizden bişey gelmez..
ve umut et inş senin bebeğin olur rabbim seni bu dertten kurtarır... tabi beni ve bütün arkadaşlarıda
herkesin değer bile vermediği şeylere muhtaçız cnm ama inş bizimde özlemimiz bitcek...
ah bu insanlar keşke böyle olmasaydı ama kural galiba insanlar böyle yaradılmış başkalarıın acılarıyla mutlu oluyorlar kimse kimsenin yerine koymak istemiyor kendini
benim yaşım çcuk için yeni yeni ama belki bu rahatlıkla konuşuyorum böyle ama yaraya tuz basarlar bizde acı gerçekle yüzleşelim bence daha gerçekçi olalım ve toparlanalım inş
böyle hayat geçmez allah göstermesin hastalanırsın ...
üzme kendini ben şu 22 yılda çok şey öğrendim zaman bize iyi gelmiyecek ama yaşamak zorundayız diğer türlüsü isyan olur ve çok kötüüü...
rabbim sana teslimim muhakkakki sen benim için en iyisini verirsin beni bu özlemle imtihan etme bana hayırlı evletlar nasip et şüphesiz ki en doğrusunu sen bilirsin demek lazım ve her yeni doğan günün kıymetini bilmek lazım... inan dünyada en değerli şey bevlat değil bizi yaradana olan inancımız... yok sa son nefesini verdiğinde istersen 10 evladın olsun hiç biri yanında olmayacak ve insan oğlu nankördür sen besle büyüt sen yaşlanınca anne demeyen evlatlar var... enteresan ama böyle bunları düşün ve hayata sadace sana verilen can için tutun ve şükret....
halamında eniştemden dolayı cocugu olmuda şuan menopozada girdi bugün konuştuk bizim kaderimiz miymiş dedi başladık ağlamaya küçük halam 5 cocugunu bıraktı boşandı başka adam için o adamda bıraktı akşam cocuklarıyla konuşuyor sabaha kadar ağlıyor sabahta büyük olan cocuksuz halama anlatıyor büyük halam üzülme olan oldu ağlama hasta olursun diyo küçük halamda ana olmayan ne anlar diyo büyük halamda çok üzülüyor günlerce ağlıyor aradı konuştuk ikimizde ağladık telde yaş kaç olursa olsun cocuksuzluk yüzünden insan ağlıyor gezip dolaşıyorsun ama dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyorsun cocuksuzluk halamada dedim seni benden beni senden kimse iyi anlamaz diye çok zor yıllar geçtikçe öyle alıştım falan diyosun ama dilde aslında yıllar geçtikçe insana dahada koyuyor ben 27 yaşındayım 5 yıllık evliyiz ve ben geçen hergünde kendimi kandırıyorum şuan ezanlar okunuyor Rabbim neolur bizlerede ver halam telde taşın üstünde ot bitiren Rabbim nolur evlat ver diye dua etti çok dokundu yıllar sonra çok pişmanlıklar yaşıyorsun dedi hamileyim de git bi yerlere dogurdumde gel dedi evlatlık alın kim bilcek dedi hiç değilse öyle bastırın bu acıyı dedi çok pişmanım ben niye yapmadım diye dedi ileriki hallerim halam gibi olcak galiba Rabbim eger bir kapı açıp vermezse gitmedik dr kullanmadık ot çöp kalmadı ama olmadı enson drlarda artık uğraşmayın dedi ağız birliği yapmışcasına çaresizim çok çaresizim çok yanlızım bu dert avunmaz bir dertmiş ve çok büyük bir dertmişti peygamberler bile bu dertle imtahan olmuş napcam bilmiyorum canım herifimde çok üzülüyor Rabbim diyorum ben kendimden geçtim herifimin yüzünü güldür banada belli etmiyor içine atıyor canım herifimin gözümün nuru herifim ana babasının hatasını ödüyor Rabbim şafi ismiyle şifa versin herifime

cnm sana ne desem hıc fayda olmaz bılıyorum ama
ne olur sen allha sıgın tevekkul et yoktan var eden rabbım kım bılır belkı sanada yok bıttı denen zamanda nasıp edecek
rabbımden senın ıcıne ferahlık sabırların en buyugu vede dayanma gucu versın cnm
allh de yarı yolda kalma cnm nacızane fıkrım ama sen ne duadan nede ıstemneden gerı kalma
görelim mevlam neyler
neylerse güzel eyler cnm benim
vayy be arkadaşıma bakınnn:64:
çok mutlu oldumm cnmmm tebriklerrr
inş sonuncuyduya geçersin ki mutlaka geçersinn
sonrada liseeeee:52:
tesekkurler tatlım ınşllh gececegım bana boyle gaz vermeye devam edın sız ben prof bıle olurum:60::60::60:
halamında eniştemden dolayı cocugu olmuda şuan menopozada girdi bugün konuştuk bizim kaderimiz miymiş dedi başladık ağlamaya küçük halam 5 cocugunu bıraktı boşandı başka adam için o adamda bıraktı akşam cocuklarıyla konuşuyor sabaha kadar ağlıyor sabahta büyük olan cocuksuz halama anlatıyor büyük halam üzülme olan oldu ağlama hasta olursun diyo küçük halamda ana olmayan ne anlar diyo büyük halamda çok üzülüyor günlerce ağlıyor aradı konuştuk ikimizde ağladık telde yaş kaç olursa olsun cocuksuzluk yüzünden insan ağlıyor gezip dolaşıyorsun ama dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyorsun cocuksuzluk halamada dedim seni benden beni senden kimse iyi anlamaz diye çok zor yıllar geçtikçe öyle alıştım falan diyosun ama dilde aslında yıllar geçtikçe insana dahada koyuyor ben 27 yaşındayım 5 yıllık evliyiz ve ben geçen hergünde kendimi kandırıyorum şuan ezanlar okunuyor rabbim neolur bizlerede ver halam telde taşın üstünde ot bitiren rabbim nolur evlat ver diye dua etti çok dokundu yıllar sonra çok pişmanlıklar yaşıyorsun dedi hamileyim de git bi yerlere dogurdumde gel dedi evlatlık alın kim bilcek dedi hiç değilse öyle bastırın bu acıyı dedi çok pişmanım ben niye yapmadım diye dedi ileriki hallerim halam gibi olcak galiba rabbim eger bir kapı açıp vermezse gitmedik dr kullanmadık ot çöp kalmadı ama olmadı enson drlarda artık uğraşmayın dedi ağız birliği yapmışcasına çaresizim çok çaresizim çok yanlızım bu dert avunmaz bir dertmiş ve çok büyük bir dertmişti peygamberler bile bu dertle imtahan olmuş napcam bilmiyorum canım herifimde çok üzülüyor rabbim diyorum ben kendimden geçtim herifimin yüzünü güldür banada belli etmiyor içine atıyor canım herifimin gözümün nuru herifim ana babasının hatasını ödüyor rabbim şafi ismiyle şifa versin herifime
zamancım cnm bız hakkımıza ne hayırlı ne hayırsız bılemıyoruz
ama sen bu konusmanla hem kendını hemde esını uzersın be cnm
sıgın allaha evet belkı kaderımızde yok
ama hıc degılse ıcımız rahat elımızden gelenı denedık dıyoruz
ıcımız acımaz mı kardeslerımle toplanınca bı an ıcım cızzzzz edıyo herkesın evladı var benım yok:50:
Aglamıyormuyum sankı bu bos evde benı allhtan baska goren varmı gozyaslarımı,hıckırıklarımı,hayallerımı
ne yapalım hep boyle dusunup durursak ta kendımıze ederız
allhım bızlerede o annelık duygusunu taddıracak ınşllh

Back
X