Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
HASRET...

Canim yazdiklarini okuyunca cok üzüldüm. Derdi veren Rabbim dermanini da verirmis doktorlar öyle dedi diye kendini karamsarliga vurma. Allah korusun sagligin sihhatin bozulur yaban ellerde. Eger birileriyle paylasmak istiyorsan ben seni dinlerim canim ikimizde Almanyadayiz olmadi eslerimizi de alip görüsürüz canim.

yarencigim cok sagol canim.aci patlicani kiragi calmazmis derler benimkide o hesap. :34: esimi bilemiyorum ama görüsürüz insallah canim.

cnm burdki doktorlara gelme şansınız yokmu??
yurt dışında böyle şeylere fazla önem vermiyorlar burda dokorlar daha iyi ve inanıyorlar...
inş bu sıkıntılı gülerin ardı güzel olur sakın umudunu yitirme dua edelim birimizin kabul olmasa birimizin olur inş..
bu aralar o kadar güzel haberler alıyoruz inş bizde yazacağız o güzel haberlerimizi

canim zaten emre bakircioglu dedi bize sansiniz yok diye. Kaan aydosun sonucuda ortada zaten.gecen senede gürgan clinicte tedavideydik.

yeterince hüzün paylastik artik gülsün yüzümüz sevincleri paylasalim halaylar esliginde insallah.

canım.amin inş darısı size.bizim genetikmiş yani doğuştan.2004 te eşim tese oldu ama sperm bulunamadı.2010 mikro tese olacağı gün sperm testinde 10 kadar çıktı dediler.onlarla tüpbebek yapıldı ama olmadı.sonra defalarca test yaptırdık farklı yerlerde hep 0 çıkıyordu.geçen yıl 2 tane hareketsiz çıkmıştı sadece.doktor çokda ümitli konuşmadı.mikrotese yaparız gerekirse dedi. ESMA alıntılamadım kusura bakma. halayın ucundan tuttum:54:

cnm bizde mtesede hareketsiz çıktı inş bizdede çıkış olur 15 test vercez..
sorunda doğuştan son katman oluşmamış
nasıl güzel devamı gelir inş sende hamiş olursun yakında

yarencigim cok sagol canim.aci patlicani kiragi calmazmis derler benimkide o hesap. :34: esimi bilemiyorum ama görüsürüz insallah canim.

canim zaten emre bakircioglu dedi bize sansiniz yok diye. Kaan aydosun sonucuda ortada zaten.gecen senede gürgan clinicte tedavideydik.

yeterince hüzün paylastik artik gülsün yüzümüz sevincleri paylasalim halaylar esliginde insallah.

inşallah cnm senin duruşuna hayranın biz duamızı edelim elbet bir gün kabul olur...
olmadı evlat ediniriz ben çok sıcak bakıyorum bütün insanları yüce rabbim yaradıyor bizimde soyumuzdan olmasın ne farkeder hem bir garibin yuvası olur...
ben allahıma sığındım bu benim imtihanım hepimiz yoktan var olduk ..
çocukları olupta sokağa atanlar utansın asıl onlar ellerindekinin kıymetini bilmiyor bizim utanacak eksiğimiz yok hepimiz isanız sanki çocukları olanlar kendileri yarattı...
yarın bütün yakınlara dermişim bu gazla mahalle baskısı var üzerimizde ben biliyorum insanlar didikledikçe bizde kafamıza takıyoruz strese sıkıntıya gerek yok
vardır bunlardada bir hayır..bunları kendimede söylüyorum sende sakın üzülme üzülünce sen yıpranırsın bir gün muhakkak olcak cnm inan bana ..
geç olsunda güç olmasın..

evet canım bizde de 1-2 çıkmıştı milyona yükseldi çok şükür darısı sizlere olsun inşallah canım.

Merhaba canm benıde yıne uyku tutmadu arastırma pesındeyım:18: bızımde sırfrken 2hareketlı 2hareketsız tespıt edıldı sonra 200000 un altında cıktı ve net sayımız 50000saptandı buhafta nasıpse yıne kontrolumuz var.sızde sayı nasıl attı bu donemde kullandıgınız bırsey varmıydı.tedavı gordunuzmu.suan ne asamadasınız sayının artması ıcın herhangı bırsey yapıyormusunuz ? bıraz cok sordum ama mazur gor :30: durumumuzu benzettım. sabırsızlıkla yazmanı bekleyecegım sımdıden sagoll..

canım benimmmmm sıkma canını...
tüm engellerden kurtulup tedaviye başlamak daha iyi...
varsın 2 ay geç olsun ne çıkar canım benimmmmm :70:
inş ameliyatın güzel geçer bu sorunsuz başlarsınız tedavinize tatlım :16::16::16:
bu arada temmuzda umutta tedavi olacaklar baya arttı...
ben, flzask, vck, bangi, aruna, nurdah var mı arttıran :52:

canım benide tam belli olmamakla temmuz ağustos gibi inş

merhaba kızlar nasılsınız burda hava bugün çok güzel içim coştu dışarı çıkıp yürümek istiyorum ama yürüyemiyorum tabii:))
oknl cnm nasılsın eşin verecekmi bugün sperm yoksa yarınamı kaldı
hadi inşlh binlerce milyonlarca süpriz spermle karşılaşırsınızz...:4::emir_bebek::8:

Günaydınnnn kızlarrrrrrrrrr
güzel haberler duyduuğumuz bi gün olur inşş
ben birazdan anneme gidicemm bi slm vermek istedimmm
öpüyorummm:54::54::54:

Günaydınnnn kızlarrrrrrrrrr
güzel haberler duyduuğumuz bi gün olur inşş
ben birazdan anneme gidicemm bi slm vermek istedimmm
öpüyorummm:54::54::54:

slm kızlar sabah bir girdim buraya kimsecikler yoktu uykum geldi gidip uyudum yeni uyandım herkese güzel bir gün mutlu günler müjdeli günler olsun mucuk :54::54::54::54::54::54:

merhaba canım
fsh yüksek yazmışsın ama bizimki 25 civarı galiba bunu düşüren bir şey yok ama biz ibrahim saraçoğlunu aradık bize düşürücü kür gönderdi oda aslanpençesiymiş bi araştır istersen ama bayağı pahalıya gönderdi biz keçi boynuzu kürü kullanıyorduk oda fsh" ı yükseltiyormuş kürü ve keçi boynuzu pekmezini kullanmayın dedi bolca az yağlı nohut yemeği yesin dedi kür 3 aylık bal ve polen çörek otu içeriyor
canım inşallah hayırlısı olur bizde apar topar mikro tese olduk keşke olmasaydık çünkü hiç bi tedavi görmeden olduk ama buradaki arkadaşlar kürleri uyğulayarak oldukları yada sonrasında kür bitki vb kullandıkları için doğal çıkış bile oluyor bizde iğne kullanıyoruz kürleri kullanıyoruz ama belki öncedeen uygulasaydık tesede sperm olabilirdi bunca eziyeti boşa çekmemiş olurduk
iyice arştır öyle karar verin tabi ben sizdeki durumu bilmediğim için kendime göre değerlendiriyorum
allah şifa versin inşallah hayırlısıyla bol sperm bulunurda hamile kalırsın amin

Merhaba canm benıde yıne uyku tutmadu arastırma pesındeyım:18: bızımde sırfrken 2hareketlı 2hareketsız tespıt edıldı sonra 200000 un altında cıktı ve net sayımız 50000saptandı buhafta nasıpse yıne kontrolumuz var.sızde sayı nasıl attı bu donemde kullandıgınız bırsey varmıydı.tedavı gordunuzmu.suan ne asamadasınız sayının artması ıcın herhangı bırsey yapıyormusunuz ? bıraz cok sordum ama mazur gor :30: durumumuzu benzettım. sabırsızlıkla yazmanı bekleyecegım sımdıden sagoll..

nasıl sıfırken siperm bulundu canım anlatın ne kullandınız aşama aşama yzaın ne oldu nasıl oldu bak ya çok merak ettim tedaviden ne kadar süre sonr çıkış oldu

merhaba kızlar nasılsınız burda hava bugün çok güzel içim coştu dışarı çıkıp yürümek istiyorum ama yürüyemiyorum tabii:))
oknl cnm nasılsın eşin verecekmi bugün sperm yoksa yarınamı kaldı
hadi inşlh binlerce milyonlarca süpriz spermle karşılaşırsınızz...:4::emir_bebek::8:

canım benim.iyiyim. yoğun.çocukları kermes ve sergiye hazırlıyorum.eşim verecek canım şimdi hastanede duanızı eksik etmeyin. canım inşallah bol bol hepimizde görülür.beni istemedi yanında .çıkınca kötü oluyor.suçlu gibi hissediyorum kendimi dedi.canım benim ya. bu uğraşlarımızı Yüce ALLAh boş bırakmaz inşallh. sen nasılsın?

merhaba canım
fsh yüksek yazmışsın ama bizimki 25 civarı galiba bunu düşüren bir şey yok ama biz ibrahim saraçoğlunu aradık bize düşürücü kür gönderdi oda aslanpençesiymiş bi araştır istersen ama bayağı pahalıya gönderdi biz keçi boynuzu kürü kullanıyorduk oda fsh" ı yükseltiyormuş kürü ve keçi boynuzu pekmezini kullanmayın dedi bolca az yağlı nohut yemeği yesin dedi kür 3 aylık bal ve polen çörek otu içeriyor
canım inşallah hayırlısı olur bizde apar topar mikro tese olduk keşke olmasaydık çünkü hiç bi tedavi görmeden olduk ama buradaki arkadaşlar kürleri uyğulayarak oldukları yada sonrasında kür bitki vb kullandıkları için doğal çıkış bile oluyor bizde iğne kullanıyoruz kürleri kullanıyoruz ama belki öncedeen uygulasaydık tesede sperm olabilirdi bunca eziyeti boşa çekmemiş olurduk
iyice arştır öyle karar verin tabi ben sizdeki durumu bilmediğim için kendime göre değerlendiriyorum
allah şifa versin inşallah hayırlısıyla bol sperm bulunurda hamile kalırsın amin

zambak 06 canım bizde saraçoğlunda tedavi olduk ama tedaviyi yarıda bırakmak zorunda kaldık aradan bir yıl geçti ve eşimde 3 milyon bulundu çok sevindik ama daha sonra eşim tekrar azo oldu şimdi tekrar uğraş veriyoruz tüp öncesi çıksın diye bu hafta perşembe tekrar test verecez inş bulunur eşiminde fsh yüksek saraçoğlu eşime hayıt tohumu verdi şimdi onu kullanıyor sabah akşam. canım senin eşine gönderdiği bitki eşinin fsh sını düşürdümü ve kullandığınız kürler ne kadar oldu kullanalı ve sperm bulundumu

zambak 06 canım bizde saraçoğlunda tedavi olduk ama tedaviyi yarıda bırakmak zorunda kaldık aradan bir yıl geçti ve eşimde 3 milyon bulundu çok sevindik ama daha sonra eşim tekrar azo oldu şimdi tekrar uğraş veriyoruz tüp öncesi çıksın diye bu hafta perşembe tekrar test verecez inş bulunur eşiminde fsh yüksek saraçoğlu eşime hayıt tohumu verdi şimdi onu kullanıyor sabah akşam. canım senin eşine gönderdiği bitki eşinin fsh sını düşürdümü ve kullandığınız kürler ne kadar oldu kullanalı ve sperm bulundumu

peki canım saraçoğlu kaça gönderdi bu söylediklerini ve nezamandır kullanmaya başladınız

canım benim.iyiyim. yoğun.çocukları kermes ve sergiye hazırlıyorum.eşim verecek canım şimdi hastanede duanızı eksik etmeyin. canım inşallah bol bol hepimizde görülür.beni istemedi yanında .çıkınca kötü oluyor.suçlu gibi hissediyorum kendimi dedi.canım benim ya. bu uğraşlarımızı Yüce ALLAh boş bırakmaz inşallh. sen nasılsın?

iyi cnm yaa ne olsun bende işteyim
inşlh cnm inşlh hadi hiç ummadığınız kadar sperminiz çıkar inşlh
nerde yaptırıyosunuz cnm tahlili
özel merkezdemi
müjdeli haberlerini bekliyoruz cnm
allah yardımcınız olsun...

iyi cnm yaa ne olsun bende işteyim
inşlh cnm inşlh hadi hiç ummadığınız kadar sperminiz çıkar inşlh
nerde yaptırıyosunuz cnm tahlili
özel merkezdemi
müjdeli haberlerini bekliyoruz cnm
allah yardımcınız olsun...

amin canım amin. konya tıp fakültesine gitmişti eşim meram tüp bebek bölümü açılmış.bize dondurma var dediler hani inşallah çıkarsa diye. eşim şimdi aradı orada yokmuş. konyada kızılay özel tüp bebek servisi varmış orada vermiş şimdi.inşallah canım ya. haberdar ederim elbette.

canım.amin inş darısı size.bizim genetikmiş yani doğuştan.2004 te eşim tese oldu ama sperm bulunamadı.2010 mikro tese olacağı gün sperm testinde 10 kadar çıktı dediler.onlarla tüpbebek yapıldı ama olmadı.sonra defalarca test yaptırdık farklı yerlerde hep 0 çıkıyordu.geçen yıl 2 tane hareketsiz çıkmıştı sadece.doktor çokda ümitli konuşmadı.mikrotese yaparız gerekirse dedi. Esma alıntılamadım kusura bakma. Halayın ucundan tuttum:54:
canım sizin sorundamı genetik peki azfa azfb azfc bunlardan birindemi sorun vardı yoksa 47xxyli miydi.tekrar gözün aydın:16::16::16::16:

canım gözün aydın. çooooook sevindim sperm çıktığına.devamı gelir inşallah bol bol .vakti saati gelince hepimiz anne olacağız inşallah .ümidimizi kaybetmememiz gerekiyor.
sertoly mi vardı sizde ?

Selam kızlar nasılsınız?denizbulut canım eşime halen iğne yaptırdamadık. Hastaneler reçetesiz yapmıyorlar.eşim aile hekimine yazdırmak istedi üroloji doktorunun yazması lazım dedi.benim bildiğim bazı kişilr kendileri yapıyor siz nasıl yaptırdınız yardımcı olabilir misin bu arada prenlglyden bahsediyorum:1::1::1::1:

Back
X