Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah cemrecim ne bileyim bazen zor geliyo bana yaşadıklarım.bakalım genetikten ne cıkacak?ne cıkarsa hayırlısı canım benim.

evet be cnm bendde kendime gelince umudum kayboluyo gibi oluyo ama tabii toparlıyorum
inşallh genetik sonucu sorunsuz çıkarda bari ondan sevinirsin cnm
bu dunyada biz duadan baska bi sey yapamıyoruz tedavıler bile işe yaramıyabılıyo
ne olursa olsun bız hep bekleyecegiz bebişlerimizi

kıyamam açıktın mı sen
enişte gelince aman dikkat et de enişteyi yeme açlıktan

iyi akşamlar herkese;eşimin azosperm olduğunu 3 hafta önce öğrendik ve deyim yerindeyse hastane üstüme yıkıldı ve ben altında kaldım...şoku atlatma gayretleri başladı,tabi ben hiç duygularımı belli edemedim sırf eşim üzülmesin diye karşısında gözyaşımı bile sakladım ve 2 hafta da 2yıl yaşlandım sanki...ve internette sizleri gördüm bir yerde arkadaşlarla bile paylaşsanız aynı acıyı yaşamayan bilemez diyorsunuz..Sürekli doktor araştırdık,en sonunda bir hoca buldum Amerikada seminerde olduğundan 2 haziranda gitcez,tabi tahilleri hazırlıyoruz,genetik tahlil verdi bugün eşim..Hayatımın hiç bir döneminde bu kadar gelecek kaygısı hissetmedim fakat bunda da vardır bir hayır tabi.Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.

hemde nasıl tatlımmmm
aman yemem onu kızdırdı beni bende ceza verdim ona
dolanıp duruyor şimdi peşimde

ooooh ii bazen hak ediyorlar bende dogum günümdeki unutmadan sonra
cezam devam ediyo zaten babamda bizde ohhhhhh yaşadım valla
babam keşke 10 gün kalsa
ayyyy benimki kalpten gider

cnm seni bizden başkası anlamaz biz acını anlıyoruz
bende öğrendiğimde günlerce hıçkıra hıçkıra agladım ama zamanla alışıyo insan
ne yapalım elimizden geleni yapıyoruz
armıza hoşgeldın diyorum inşllh hamiş oldugun gunleride gorurusun cnm

canım benim öncelikle çok geçmiş olsun...
iyi ki katıldın aramıza acını bizimle paylaşman sana iyi gelecek...
canım ilk duyunca çok büyük bi şok yaşanıyor...
ancak bazen tedaviye okadar çabuk cevap alınıyor ki...
inş sizde de tıkanıklık vardır veya çözüme ulaşmanın daha kolay olacağı bi problemdir...
sen sıkma canını iyi düşün inş bian evvel kurtulursunuz bu dertten...
hangi drla tedaviye başlamaya karar verdiniz ??
inş sizin için hayırlısı olur...

Son düzenleme:

amin canım inşallah hepimizin o günlerini görürüz.

hosgeldin diyorum sana adetten oldugu icin heske hic bu dertle tanismamis olsaydin
rabbim insallah seni cok bekletmez kavusursun yavrularina
allah yardimcin olsun

ooooh ii bazen hak ediyorlar bende dogum günümdeki unutmadan sonra
cezam devam ediyo zaten babamda bizde ohhhhhh yaşadım valla
babam keşke 10 gün kalsa
ayyyy benimki kalpten gider

kız benimki kalpten gitmek üzere baya oldu çünkü
bu defa öyle bi ceza verdim kiii hali ne olur bilmem artık

kız benimki kalpten gitmek üzere baya oldu çünkü
bu defa öyle bi ceza verdim kiii hali ne olur bilmem artık

kızzzzzzzzzz yoksa sure mı koydun anammmmmmmmmmmmmmm
vay haline eniştenin gız acıdım adama
seni gidi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hoşgeldin canım keşke burda karşılaşmasaydık ama olsun burda karşılaşıp birbirimize yarenlik ediyorsak vardır bununda bir sebebi.ilk öğrendiğimizde hepimiz aynı şeyi yaşadık ilk bir ay sürekli ağlamıştım bende durduramıyordum kendimi.ama inan yavaş yavaş acın azalmıyor ama biraz soğuyor insan.
inşallah bebişin en kısa sürede gelsin bulsun seni.
anlat bakalım kendini doktorunuzun adı ne?birde hangi genetik testi verdiniz?

henüz 1.5 yıllık evliyim,31 yaşındayım.ve tamamen tesadüf öğrendik,ben 3 ay deneyince doktora gittim tabi doktor 1 sene içinde olmaz dedi,ama ben kontrolunun yapılmasını istiyorum dedim ve kontroller falan yumurtlama zamanında tekrar çağırdı problem olmadığını yumurtlamamın mevcut olduğunu söyledi ve bu kadar ısrar ettin bari eşinde sperm testi versin dedi ve olanlar oldu tavsiyelerle bir doktor bulduk,amerikada dahi eğitimini vermiş,Anadolu hastanesinde prof.Ahmet bey;şuan Amerikada ama 2 haziran biyopsi yapacak ilk olarak sperm varlığını kontrol edecekmiş,hangi bölgede yoğunsa (tamda anlayamadım ya üzüntüden )mikro tese süreci ondan sonra başlayacak,ilk olarak eşime y kromozom testi istendi,diğer hormonlar sonraki kolay işmiş.bu genetik teste göre tüp bebek olurmuş,yoksa zaten buldukları spermde düşükle sonuçlanırmış.Daha sonraki bulunursa tabi osüreç maslakacıbademde devam edecekmiş.Aslında 2 haziranda bir görüşme yapınca tabi test sonuçları falan daha fazla şekillenir.Ama bu genetik testinden çok korkuyorum(

yüreğimde hissettiğim bu acının biraz azalmasını diliyorum şimdilik...Rabbim hiçkimseyi kapısından çevirmesin,Herkese anne ve mutlu olmak yakışır..

ah be cnm şuankı duyguların ınşllh ılerıde mutluluk olur
genetik test gercekten önemli sonucunuz temiz çıkar inşşllh
bence sen sanslısın niye dersen çünkü fazla yıllar geçeden öğrenmişsin bundada var bi hayır
belki seneye hamiş olarak devam edersin
dualarımıza senide katacagız bundan sonra cnm
gonumuzdekı ıstekler hayırlısıyla bizleri bulsun aminnnnnnnnnnnnnn

kızzzzzzzzzz yoksa sure mı koydun anammmmmmmmmmmmmmm
vay haline eniştenin gız acıdım adama
seni gidi seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yok kız süre koymamıştım ama uzadı baya işte
tam dün affetmiştim ki küçük bi hata yaptı cezası uzadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…