• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Caneylom mrb canım senin adına çok sevindim. Sanırım sen doğumunu bile yapmışsın. Yanlış anlamadıysam tabi. Biz yeni üyelere kısaca anlatırmısın başından geçenleri. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

canım ben doğum yapmadım daha allah nasip ederse o günlerede varırız inşallah biz 2002 de öğrendik canım 8 yıl savaştık allaha şükür bu yıl ancak erebildik muradımıza bide kucağımıza alırsak inşallah daha mutlu olcaz benim test sonucumu bekleyen arkadaşlarımın doğum haberlerini bekliycem sonra inşallahhhhhhhh allahım hepimize nasip etsin yavrularımızı kucaklamayı

caneylom nasılsın canım bebk nasıl iyimi

sağol canım iyiyiz allaha şükür zamanı geçirmeye çalışıyoz işte biraz yavaş gibi geliyo bize zaman sanki allahım herkese nmasip etsin böyle beklemeler inşallah sen nasılsın canım moralin nasılopuyorumnanaktan

kızlar azoluyuzya hepinizin eşinin testisi normalden küçükmü bizimki öylede

umut olsun herkesin azo sebebi ayrı mesela bizimki galiba hormonelmiş çünkü eşim 1 buçuk senedir iğne ilaç tedavisi gördü

selam bacılar anam gene kalabalıgız maşallah
sevgidolu saol canım ya
umutolsun testislerin küçük olması da bir sebebtir ama tüm azolulara neden egildir bak benim teyze kzının eşininde küçüktü spermide az çıkıyordu zaten aşılama yada tüple olur dmişlerdi yani küçüktü ama sperm çıkıyordu bizdede sadce 1 tanesi var ama normal boyutta herkezinkisi farklı yani

Back
X