ah ins.tatlm ins. cnm ewet elden gelen bisey yok malesef rabbim geride kalanlara uzun ömürler versin insallah
sağol canım,ama napalım elden gelen birşey yok,Rabbimin takdiri diyecek söz yokki...Ama şimdi ben uzaktayım ya gidemediğim için bana olmamış gibi geliyor avutuyorum kendimi böyle(
Yumoşların çok iyiymiş gördüm geçmişti,inşallah bitanem bol bol sperm çıkacak güzel haberlerle hepberaber buradan srvinip şükredeceğiz
Amin canım,hadi öpüldün ben kaçtım sabah tahliller için hastaneye gitcem,iyi geceler.
Sukurler olsun kizlar hamileyimm.Allah ima binlerce sukur.Rabbim nasip etti.bana destek olup dualarina benide katan herkese cok tesekkur ederim. Bu bir mucizeydi. Sizlerin destegi ve dualariyla ins. sorunsuz bir gebelik gecircem. Allah herkese bu duyguyu yasatmayi nasip etsin. Hepinizi cok seviyorum. İyi geceler...(suan cok saskinim duygularimi ifade edemiyorum dualarinizi bekliyorummm)
Sukurler olsun kizlar hamileyimm.Allah ima binlerce sukur.Rabbim nasip etti.bana destek olup dualarina benide katan herkese cok tesekkur ederim. Bu bir mucizeydi. Sizlerin destegi ve dualariyla ins. sorunsuz bir gebelik gecircem. Allah herkese bu duyguyu yasatmayi nasip etsin. Hepinizi cok seviyorum. İyi geceler...(suan cok saskinim duygularimi ifade edemiyorum dualarinizi bekliyorummm)
Kaç gündür gelemedim topiğe,halamın vefat haberini aldımgidemedim işten izin alınmıyor işte gurbetin en zor anı hepinizi çokk özledim,baharcığım bu arada seni ekledim canım
geçmiş olsun benim eşimde hormonları beyni üretmiyo dısardan iğneyle alıyo menegon ve pregnyl diye iğne adı hipogonadizm :)bize doktorlar çok umutlu konustu sadece uzun bi süreç sabır lazım dediler çok şükür hersey yolunda şimdilik acaba senin eşinin baska sorunu olduğu içinmi olumsuz oldu çünkü bu iğnelerle tedavi görenlerin normal yolla hamile kalma yüzdeside çok yüksek dedi doktorlar ne diyeyim rabbim korktuklarımızdan emin eylesin şafi sıfatının hürmetine şifa versin herkesin eşine inş biran önce hersey yolua girer bu hastalıkta emre beyi çok söylüyolar çok kişi memnun neden ona gitmiyosunuz özel değilse
Kaç gündür gelemedim topiğe,halamın vefat haberini aldımgidemedim işten izin alınmıyor işte gurbetin en zor anı hepinizi çokk özledim,baharcığım bu arada seni ekledim canım
Sukurler olsun kizlar hamileyimm.Allah ima binlerce sukur.Rabbim nasip etti.bana destek olup dualarina benide katan herkese cok tesekkur ederim. Bu bir mucizeydi. Sizlerin destegi ve dualariyla ins. sorunsuz bir gebelik gecircem. Allah herkese bu duyguyu yasatmayi nasip etsin. Hepinizi cok seviyorum. İyi geceler...(suan cok saskinim duygularimi ifade edemiyorum dualarinizi bekliyorummm) çok sevindim bebeğim RABBİM daim etsin kuçağına almayı nasip etsin inşlh bu çok güzel bir haberbugünlerde çok güzel haberler okuyoruz binmaşallah dilerim bende sizi sevindiririm canlar eşim çarşamba m tese olacak ltfn dua edin bana
kızlar eşimin hormon tahlilleri yüksek çıktı 19 dan 32 lere çıkmış fsh ya böyle olupta teseden sperm bulunanlar varmı haberiniz varmı ltfn beni bilgilendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?