Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın canlar :71::71::71:
dün gece 2 gibi kaldığımız eve geldik...
okadar yorulmuşuz ki yollarda hemen yattık...
sabaha karşı öyle bi yağmur yağmaya başladı ki dedim biz geldik yine yağmur :1:
geçen seferde böyle olmuştu bereketle giriyoruz her defasında umuta diye düşündüm :16::16::16:
işin komik tarafı ayakkabılar açık, kıyafet desen incecik kısa elbiseler :52:
neyse artık biz umuta geleceğimizde dindide şemsiyelerle çıktık yola...
kaldığımız evkadıköy rıhtımda bi dolmuşla tam umutun önüne geldik :16:
şimdi flzask da geldi beklemedeyiz :70:
hepinizi çok seviyorummmm :16::16::16:

günaydın canlar :71::71::71:
dün gece 2 gibi kaldığımız eve geldik...
okadar yorulmuşuz ki yollarda hemen yattık...
sabaha karşı öyle bi yağmur yağmaya başladı ki dedim biz geldik yine yağmur :1:
geçen seferde böyle olmuştu bereketle giriyoruz her defasında umuta diye düşündüm :16::16::16:
işin komik tarafı ayakkabılar açık, kıyafet desen incecik kısa elbiseler :52:
neyse artık biz umuta geleceğimizde dindide şemsiyelerle çıktık yola...
kaldığımız evkadıköy rıhtımda bi dolmuşla tam umutun önüne geldik :16:
şimdi flzask da geldi beklemedeyiz :70:
hepinizi çok seviyorummmm :16::16::16:

kızlarrrrrrrrrrrr :54::54::54::54:
ah cnm yaaaaaaaa gene yagmur valla heeeeeeee
ama olsun dediğin gibi bereketli olsun
hadi bakalım güzel haberler olsun hep bugün duyduğunuz şeyler
flazsk a da slm cnm gelince uzun uzun yazın tatlıskolarımmmmmmmmmmmmmmm:54::54::54::54:

hayatım ankarada cebeci hastanesi dr.sinan özkavukçu'ya gidiyoryuz.bize kaan hoca yönlendirdi bakalım üretim başlamış mı diye.biz 2 kere mikrotese olduk bulunamadı.6 ay ilaç tedvisi 4 ayda iğne tedavisi görüyorduk.allaha şükür üretim başlamış.umarım sonucunuda alırız.

ınsaalah canım baslamıstır ıns , ıns bızdede baslasa o kadarcık cıksa onada razıyım

kızlarrrrrrrrrrrr :54::54::54::54:
ah cnm yaaaaaaaa gene yagmur valla heeeeeeee
ama olsun dediğin gibi bereketli olsun
hadi bakalım güzel haberler olsun hep bugün duyduğunuz şeyler
flazsk a da slm cnm gelince uzun uzun yazın tatlıskolarımmmmmmmmmmmmmmm:54::54::54::54:

flzask da yine yağmuru getirdin diyor :1:
saol canım inş güzel olur herşey :16:
flzask şimdi muayeneye girdi...
benide ondan sonra alırlar heralde...
inş allah hakkımızda hayırlısını verir :16::16::16:

flzask da yine yağmuru getirdin diyor :1:
saol canım inş güzel olur herşey :16:
flzask şimdi muayeneye girdi...
benide ondan sonra alırlar heralde...
inş allah hakkımızda hayırlısını verir :16::16::16:

inşllh bi denem dualrımız hepinize zaten tatlım
olsun yağmurda güzeldir
hayırlısıyla güzel işlere bugün başlamak dileğiyleeeeeeeeee
sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:16:

Canım benim yaaaaaa dayanamadın demekkkkkk topikten ayrı kalmayaaaaaaa kızzzzzzzz:1::1::1:
çok şükür cnm almışsınız raporuu kim tutar seniiiiiii artıkkkkkk:1::1:
kavuşucağızz bitanemmmmmmmmm inşşşşş
sende iyi bak kendinee iyi yolculuklarr:54::54::54::54::54:

sayılı gün çabuk geçermiş bitanem bak kavuştuk işte :70:

gözün aydın canım tüp bebek yolunda bu ilk adım güzel geçti sonuda güzel gelsin sana bebeğini getirsin.inşAllah her anı güzel geçer.hepiniz dualarımdasınız :nazar:

saol canım allah razı olsun inş sonuda güzel olur :49:

SLM.canım gözün aydın.inş. bebişlerin için de seviniriz.
Allh emeklerini emeklerimizi boşa çıkarmaz inş.amin.
bol bol gez dolaş hamile kalınca yeğenlerimize bakacaksın
izin vermeyiz gezmene emi. öpüyorum çok .ALLAH kolaylık versin.:54:

saol tatlım aminnnnnnnnnnnnnnn :16:
söz canım bebişlerim bi olsun ben sözünüzden hiç çıkmam :34:
onlar için herşeyi yaparım ben :16::16::16:

bahar..canim insallah hersey gonlunce olur isin rast giderde ..yuzun guler dularim seninle ve tum arkadaslarimla..

saol canım benim dualarını eksin etme güzel anne :54:

flzaşk tedavin hayırlı olsun bahar seninde gözün aydın raporunu çıkarmışsın 2 nizde güzel sonuçlar alır cennet kokulularınıza kavuşursunuz umarım

saol canım darısı senin başına inş :16:
canım uzun zamandır görünmüyorsun iyisindir inş...
dikkat et kendine öpüyorum :54::54::54:

cnmmmmmm gözünaydınnnnnnnnn:46::46::46::46:
raporun hayırlı yolculuğun huzurlu olsunnnnnnnn:54:

saol bitanemmmmmmmmmmmmm :70:

Hayatım çok sevindim.Az kaldı bebeğine kavuşmana.:52::52::52:

saol canım inş yaaaaaaa :49:
canım dün yazamadım senin sonucada çok sevindim...
allahın izniyle bol bol spermler bulunacak yakında :16::16::16:

inşllh bi denem dualrımız hepinize zaten tatlım
olsun yağmurda güzeldir
hayırlısıyla güzel işlere bugün başlamak dileğiyleeeeeeeeee
sizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm:16:

bende seni çok seviyorum pamuk prensesimmmmmmmmmmmmmmmm :16::16::16::16::16:

Arkadaşlar boyamalı sperm testi sonucu için mail atmış.Bizim için şimdiye kadar hiç olumulu bir sonuç çıkmadı.Daha yolumuz uzun ama bu bile bizi çok mutlu etti.

Sn. S.K. Sperm boyama sonucunuz geldi. Az da olsa, olgunlaşmamış sperm hücreleri çıkmaya başlamış. Bunlar tüp bebekte kullanılabilir. Size de bu durumda tüp bebek başlayabileceğiz. Ama henüz erken. Tedavinin bir süre daha sürmesi gerekir, böylece bu sperm hücreleri daha da olgunlaşabilecekler. Şimdi, tedavinize aynen devam edin. Haftada 2 iğne ve sabahları yarım tablet klomen ile. Ağustos ayında yine hormonalra baktırıp bana yazın. Tüp bebeği eylülden sonra konşuruz.

Saygılarımla.

Dr. Kaan AYDOS

canım merhaba.eşimde kaan aydos un hastası iğne kullanıyor ilk 4 iğneyi yaptırdıktan sonra hormon tahlili yaptırdı ama bu sefer hormon değerleri düşmüş.doktor da endişe edilecek birşey yok.iğneyi 1 ay daha kullanın ve bitkiselleri bırakın dedi.ne yapacağımı şaşırdım.

Hayatım Ankarada cebeci hastanesi Dr.Sinan Özkavukçu'ya gidiyoryuz.Bize Kaan Hoca yönlendirdi bakalım üretim başlamış mı diye.Biz 2 kere mikrotese olduk bulunamadı.6 ay ilaç tedvisi 4 ayda iğne tedavisi görüyorduk.Allaha şükür üretim başlamış.Umarım sonucunuda alırız.

bizde kaan hoca nın hastasıyız.iğne tedavisine başladık ama 4 iğneden sonra hormonlar yükseleceğine düşmüş.şimdi iğneye devam dedi doktor.1 ay sonra tekrar hormon yaptıracağız.senin için çok sevindim canım.doktor bize doğal çıkış olmaz demişti.eğer sperm testi yaptırın derse çok şaşırırım

Geçen hafta bu zamanlar elim karnımda bebişlerin tutunduğunu düşünerek güzel anlar yaşıyordum ancak perşembe günü hamile olmadığımı öğrendim.sonra bu siteyi keşfettim sizlerin yazdıklarınızı okudum.dün hatırlamıyorum ismini ama bir arkadaşın doktorunun hamileliği unut dediği msji aglayarak okudum.biz eşimin sperm hareketliliğinin olmadığını ve morfolojinin 0 olduğunu başkent hast. De ögrendik ve hulusi beye yönlendirildik sayi çok ama normal sperm yok hepsi pin head ancak eşime hicbir tedavi yapilmadan bana mikroenjeksiyon yapıldı ve sonuç hüsran.yazılanları okuyorum ve inanın nasıl olurda hemen gözü kapalı atladık tedaviye basladık o kadar sıkıntıya dayandık ilaç bile kullanmadı eşim herşey benim üzerimde denendi tahlillere bile gerek duyulmadı ama akıllandım diyorum kendime.
Kaan beyden randevu aldık lütfen erkek azospermi konusunda ii tüp bebek merkezleri nereler yazarsanız sevinirim ve kaan beyde tedavi görüp tüp bebege onunlamı baslıyorsunuz yoksa hangi tüpbebek merkezlerine gidiyorsunuz.
Hamilelik isteyen herkese versin Allahım . Buarada sizinle paylasmak istediğim birsey var lütfen tedaviye başlayacak arkadaslar yumurta toplamı islemi ile birlikte afedersiniz ama ilaclar yüzünden kabızlık baslıyor duphalac sindirim sistemini calıstiran bir şurup hamilelerede veriliyor kenacort da kreminiz en ufak yırtılmada kullanabilirsiniz bebeklerime kavusamadım ama basta bana bu ilaclar verilmedigi icin( herseyi denedim zeytinyagdan tutunda ananas kayısı günde 1 kiloya yakın )dikkat et denmedigi icin hemoroid sahibi oldum. Aynı acıları kimse cekmesin...

bizdeki sorunda azospermdi.eşim kağan beyde 5 ay onun tavsiye ettiği ilaçları ve bitkiselleri kullandı.sonra bize gen-art tüp bebek merkezinde tese yaptı 2000 liraya ondan üç ay sonrada tüp bebek yaptırdık gen artta doktorumuzu gene kağan bey önerdi.şu an hamileyim.

Slm kızlarr:16::16::16::16:
biz umuttayız baharlaa buluştukkk sonundaa:29::29::29::29:
bende yağmurun azizliğine uğradımm trafik çoktu zor geldimm:19:
muayene oldum ben şimdi bahar girdii,bende kist çıktı ufak ulun hoca 2 tane kan tahlili istedi
onları yaptırdımm sonuç bekliyorum sonuça göre tedavim bi dahaki aya da kalabilirmiş
olsunn hayırlısı ne zamansa o zaman olsunn artıkk
şimdilik bu kadar canlar:16::16:

bahar..canim insallah hersey gonlunce olur isin rast giderde ..yuzun guler dularim seninle ve tum arkadaslarimla..

istiyorumbebeyimi ..daha oncede yazdim sana okumadin galiba gozun aydin ..ikizlere hamileymissin ayni benim gibi rabbim kolaylik versin..anali babali kucaginiza alin sizlerde bizlerde insallahh..

sagol canım evet bende senin gibi ikzlere hamileyim çok şükür aminnnn inşallah ananalı babalı büyüsünler kucagımızdada görelim kele bacım sen nerdesin benim bebişlerin dişi çıkıcak nerdeyse toana teyzesi kutlamadı diyordum allah olmayanlarada versin özellikle burdaki bizim kızlara herkeze tattırsın allah..:49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

canım harika bir habeer.
çok mutlu oldum senin adına.
inş canlı canlı sperme dönüşürler veeeeee hamiş kalırsın.
ALLAh yüzüne baksın canım arkadaşım.
özelden mesaj atmıştım canım.umarım almışsındır.
:64:64::64::64::64:
sağolasın cnm benim allah razı olsun
evt mesajınıda aldım tatlım
evt cnm çok şükür bir umut doğdu bizim için kısmetse yeni yıl gibi düşünüyorum tüp bebeği bakalım haktan hayırlısı artık...

ne guzel bir haber hayirli olsun ,demekki uretim var,ins spermlerde yakinda cikar

evt cnm bizde ameliyattada elonge görülmüştü
şimdide elongeler çıkıyor biraz daha iyiymiş
bunada şükür tabiki canlı kanlı spermler sizlerin başına olsun cnm
kimse bu yolda kalmasın inşlh....

Slm kızlarr:16::16::16::16:
biz umuttayız baharlaa buluştukkk sonundaa:29::29::29::29:
bende yağmurun azizliğine uğradımm trafik çoktu zor geldimm:19:
muayene oldum ben şimdi bahar girdii,bende kist çıktı ufak ulun hoca 2 tane kan tahlili istedi
onları yaptırdımm sonuç bekliyorum sonuça göre tedavim bi dahaki aya da kalabilirmiş
olsunn hayırlısı ne zamansa o zaman olsunn artıkk
şimdilik bu kadar canlar:16::16:

bahar bereket getiriyordur ist cnm :)
tedavin tekrardan hayırlı olsun inşlh
kistler sorun oluşturmaz inşlh cnm
ama yinede ne zamana kalırsa kalsın hayırlı olsun
baharcığımada çok slm söyle cnm işiniz gücünüz rast gider inşlh ikinizide öpüyorum canlar...

eşimin kan değeri yüksek çıkıyodu bugün hemotoloji bölümüne gitti durumu anlattı dr da testesteron ilaçları çıkarır demiş ...
eğer bu günki test de yine yüksek çıkarsa biz napıcaz iğneyi urmadı zaten eşimşimdi bitkiselleride bırakmak zorunda kalırsak yaa ..
ne olur bana bişey söyleyin napalım bizz...:14::14:

Sağol canımmm inşallahhh:16:
senii merak ettimm nerelerdesinn umarım önemli bişey yokturrrr:34:

[QUOTE=bahar85;25264724

saol canım darısı senin başına inş :16:
canım uzun zamandır görünmüyorsun iyisindir inş...
dikkat et kendine öpüyorum :54::54::54:

beni merak etmişsiniz:16::16::16::16::16: flzaşk canım beni aradığını gördüm kusura bakma sana geri dönemedim ve aşkbebek kusura bakmayın
moralim çok bozuk aşkbebek zaten biliyordu beni aradı kendi derdini anlatmak için garibim benim derdimi dinledi
sizi üzmemek için söylemedim çünkü hepinizin kendine göre sıkıntıları var ve bir çoğunuz tedavidesiniz moralinizi bozmak istemedim
ama ne yapayım benim kader arkadaşlarımsınız ben sizlerle güldüm sizlerle ağladım hatta yeri geldi eşim ,annem ,kardeşim oldunuz
biliyorsunuz kaynanam tatile gitmişti geldiği gün ben müsait değildim oğlu hasta onun başında nöbet tutuyordum tabi bundan habersiz,
ertesi günü annemle hastaneye gittim yine ona uğramadım hoşgeldin demedim,eşim akşam çıkınca eşime baya bir dırdır etmiş
neyse sabah saat 10 gibi kahvaltı bile yapmadan onun yanına çıkıyordum oda alış verişe gidiyormuş kapıda karşılaştık
ona hoşgeldin dedim oda açtı ağzını yumdu gözünü yok sen şöyle kötüsün sana hergün beddua ediyorum beni oğlumdan mahrum ettin
oğlumun evine gelemiyorum oğlum bana gelmiyor diye bağırmaya bende senin bana ne hakkın var beddua ediyorsun dedim
oğlun eve zaten 11.30 da geliyor ben sanki aynı evde yaşadığım halde oğlunu görüyorumda sen eksik kal dedim.
neyse baya bir tartışmadan sonra asansöre bindi gitti.benim zaten sıkıntılarım bana yetiyor gittim annemin evine
eşim akşam annesiyle konuşmuş haksızlık ettiğini söylemiş
oda sabah beni aradı güya kendini affettirecek gel görümcene gidicem birlikte gidelim dedi bende gelemem işim var dedim
neyse 1 hafta annemde kaldım eşimi hastaneden aramışlar rapor içinmi bilmiyorum patoloji yaptırması lazımmış oda bana gelmezsen gitmem dedi
bende anneside hatasını anladı diye geri döndüm
neyse sorunun biri çözüldü derken daha kötüsü oldu
eşim ben annemlerdeyken beni aradı sana para göndereyimmi dedi bende senin paranı istemiyorum dedim.sonra merak ettim parayı nerden buldun maaş günü değildi çünkü
oda arkadaşım ev aldı dayısı ona para gönderdi benim hesabıma yatırdı bende çekip ona verdim bana 300 tl borç verdi dedi
ben tabi yutmadım çünkü arkadaşının bütün banka kartları mevcut eşi çalışıyor onun hesap numarası varda neden eşimin hesabına yatırsınlarki dedim
şüphem üzerine eşim annesine çıkmışken telefonunu kurcaladım bundan 1 sene önce arabamı kiraya vermiştim adam paramı vermemişti meğerse adam ona 1000tl göndermiş oda o parayı çekmiş
ve kızlar 3 gün içinde o parayı bitirmiş hemde cebinde 1 tl bile kalmamış.bende ona sadece salak değilim herşeyi biliyorum parayı nereye harcadın dedim başladı bağırmaya zeytinyağı gibi üste çıkıyor
neyse sinirliyim en iyisi şeytan benden uzak dursun gidip bir abdest alayım dedim yatak odaya girdim kapıyı kilitledim banyoya girdim bizimki hırsını alamadı gelip daha kavga edecek kapıyı açmadım
çekiçle kapıyı parçaladı tabiki sese babası kardeşi indi.delirdinizmi yapmayın etmeyin diyorlar.bana gelmiş çabuk giyin seni annene götürücem niya geldin demezmi
bende giyindim kaynım annesini aradı anne aşağı in diyor hanımefendi geldi yapmayın etmeyin demezmi herşey onun yüzünden oldu zaten
neyse olan oldu rabbim herkesin yolunu ve şansını açık etsin hakkımızda hayırlısını versin
bende eşyalarımı hazırlıyordum baba evine dönücem aylardır satılmayan arabayı biri görmeye gelecekmiş onları bekliyorum araba benim adıma olduğu için mecbur evde kaldım şimid komşulara gidicem ev üzerime üzerime geliyor sanki kusura bakmayın yine başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin rabbim hepinizin yuvasını şenlendirsin mutluluk huzur versin
ben yine burda olucam evet belki azoyu konuşmıycam artık ama ben sizsiz kalamam hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız:16::16::16::16::16::16::16:

eşimin kan değeri yüksek çıkıyodu bugün hemotoloji bölümüne gitti durumu anlattı dr da testesteron ilaçları çıkarır demiş ...
eğer bu günki test de yine yüksek çıkarsa biz napıcaz iğneyi urmadı zaten eşimşimdi bitkiselleride bırakmak zorunda kalırsak yaa ..
ne olur bana bişey söyleyin napalım bizz...:14::14:

canım kandeğeri neden yüksek çıkar bilmiyorum ama benim eşiminde öyle yüksekti doktor eşime pregnyl iğne kullana bilirsin demişti ama o iğneler daha çok yükseltir diye yapmadılar
doktorun birinin dediği diğerini tutmuyor canını sıkma inşallah herşey düzene girer

denizbulut ve masal1981 gözünüz aydım inşallah sağlıklı spermleri görür gül kokulu bebişlerinize kavuşursunuz

meraba kizlar hepinize..yeni bir gun yeni umutlar getirsin hepinize insallahh..

Istiyorumbebeyimi..canim ben bu steyi kayip ettim sonra buldum..ondan yazamadim vede haberim yoktu..nekadar oldular ikizlerin..kac aylik lar operim onlari ..ALLAHIMIN MUCIZELERI..RABBIM HERKESE BURDAKI ARKADASLARIMADA NASIP ETSIN BU GUZEL DUYGUYU INSALLAHH..NASIL GIDIYOR HAMILELIK ANLAT BAKALIM..CUNKI IKIZLER BIRAZ ZOR..ALLAH BUYUTE ONLARI KELE..:9:

CNM BENİM YAAA İNANKİ ÇOK ÜZÜLDÜM
ERKEN ACELECİ KARARLAR ALMAYIN CNM TAMAM ANNENE GİT AMA BAŞINI DİNLEMEK İÇİN BİRŞEYLERİ ZAMANA BIRAK İNŞLH DÜZELİR
SEN EŞİNİ SEVİYORSUN EŞİNDE SENİ SEVİYORDUR MUTLAKA
TAKMA KAYINVALDE KAYIN BABA FELAN ÖNEMLİ OLAN SİZSİNİZ
İNŞLH EŞİNDE BUNU TEZ VAKİTTE GÖRÜR
SADECE SEN YAŞAMIYORSUN BUNLARI CNM
BENİM EŞİMDE AİLESİNE ÇOK BAĞLI ONLARIN SÖZÜNDEN ÇIKMIYOR KAZANCINI ONLARDAN AYIRMIYOR
KIZIYORUM AMA NE YAPACAN ÇOKTA SEVİYORUM 2 GÜN KONUŞMASAM 3 CÜ GÜN ADAMIN BOYNUNA ATLIYORUM
SAKİN OL ZAMANA BIRAK CNM İNŞLH DÜZELİR VE BİRSÜRÜ YARAMAZ ÇOCUKLARINIZ OLUR....

Back
X