merhaba vavelya.
canım biz memorial hastanesinde 2005 yılında başladık tedaviye eşimin dr. semih özkan benim drum. banu hanımdı ki şuanda umut tüp bebekde çalışıyo.. ben banu hanımdan dr olarak çok memnun kaldım herne kadar bize teklifi yanlış olsada ilgili bi dr kendisi..
canım eşimin testesteron 6. 06 aslında referans aralığına göre normal bu sonuç. LH11.72 FSH20.22 işte bu iki hormon yüksek çıktı. ama bizim genetik test yapılmıştı eşime buna bağlı değil dedi dr. normal çıkmıştı sonuçları.. bu arada eşime daha önceki yıllarda biyopsi yapılmıştı ve gelişmemiş hücreler var denmişti bize ardından 3yıl sonra yapılan m.tesede hücre mücre yok dedi dr.bilmiyorum ama çok çok zor dönemler geçirdim.. zor atlattım.. özellikle yakın çevremdekiler birer ikişer doğum yapmaya başlayınca ne bileyim dahada zor oluyo... bu kıskançlıkmı deilmi bilmiyorum duygularım karmakarışık oluyo...alışıyoruz napalım
bu arada kök hücreyle ilgili defalarca sorular sordum drlara ama hep araştırma aşamasında deyip duruyolar.. büyük bi ümitle bekliyorum gelişmeleri şnşallah rabbim yüzümüzü güldürücek hayırlısıyla.... bu arada sizin durumunuz nedir canım????
vavelya naptın canım bittimi temizligin bugün hiç görünmedi
canım biz genetik test yaptırmadık dogru söylemek gerekirse ne oldugunu bilmiyorum canım biraz anlatırmısın bana bu konuyu
canım biz spermiyogramda sperm çıkmayınca dırek tüpbebek için gittik bize oranın ürologu sadece genel muayene yaptı sora tese yapıldı bulundu ve emriyolar tutmadı tekrar yaptırmak için gittigimizde doktorumuz üretim var ama dedi spermler bi yere kadar gelişip duruyo şu anda onun üzerinde çalışıyoz bekleyin dedi 6 ay 1sene kadar bu kadar yanı bide hormon testi yapıldı canım sence neden bekletiyordur yazdıklarımdan ne çıkardın canım işte böyle yani dua edip bekliyorum spermde bozukluk olması sence genetikmidir ben pek anlamadım canımAtasbelgincim genetik testi yaptirmanizda fayda var canim. Eger dogustan kromozom eksik veya fazlaligi varsa cikiyor. Normal kan tahlili yapiliyor.
Bugün ne desen se içim cok sıkılıyor
Kalbim sıkısıyor gibi oluyor hayırdır insallah :çok üzgünüm:
Vavelyacim kendini cok yorma canim, güclü olmalisin. Mikrotese cok kisa süren bir islem aslinda, bizim 2 kez oldu, ama herbiri beni cok yipratti. Basim öylesine uyustuki, düsünmeye halim kalmadi. Elim ayagim titredi sürekli. Cok zor bir bekleyis, onun icin kendimizi hazirlayip gitmemiz gerek. Cok zor, ama üstesinden geleceksin insallah.
arkadaslar esim dok goruştu 6 aylık iğne tedavisi vermiş daha sonra mikro tese isallah 6 ay içinde sperm uretimi başlar fazla umutsuz konusmamış çok az da olsa umudumuz var artk...
arkadaşlar merakımdan soruyorum.eşlerinizin ameliyat olacağını söylüyorsunuz.sizin tedavileriniz başladım tüp bebek merkezinde.hiç kendi tedavinizden bahsetmiyorsunuz.
Canım ne iğnesi o.Ben hiç bu kadar uzun iğne tedavisini duymamıstım.
Eşine hangi testi yaptılar ve sonuclarınız nasıl cıktı.
Bu iğne testesteron içinmi?
arkadaslar esim dok goruştu 6 aylık iğne tedavisi vermiş daha sonra mikro tese isallah 6 ay içinde sperm uretimi başlar fazla umutsuz konusmamış çok az da olsa umudumuz var artk...
Nilaycım ben listeyi kopyalayarak bilgilerimi güncelliyorum tekrar emeğine sağlık..
canım eşim hipogadanizm yani fsh ve lh değerleri çok dusuk onları yukseltmek için normalde en az 6 ay iğne tedavi gormesi gerekiyor hergun 1 iğne...
yukselme sansı varmıs az ihtımal de olsa ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?