Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
denizbulut..canim meraba..bizim sebep siz azoydu tabi okadari arastirilamadi ama..benim esim ikidefa amaliyat oldu ve cikmisti..5 defa denedik buralarda..en son tr de memoriyale gittim daha incesinde kuvvet macunu kullandim ve esimde karacorek yagi icmisti..bende rahim filmi felan cektirdim..sonra cok sukur 6.denememde oldu bebislerim..tabi transferden sonra igne kullandim tutmasi icin daha sonra el..aspirin kullaniyorum halen simdiye kadar..boyle ..insallalh seninde olucak buyuk bir problemin yoksa insallah olucak..

evet canım benimde az kaldı, 10 dan geri saymaya başladım.
artistlik yapıyordum artık iğneden korkmuyorm diye ama bugün flzask tedaviye başlayıp sıra bana gelince fark ettim, korkuyorum :(

askbebek, canım sağlık raporunun geçerlilik süresini sordum bugün. 6 ay geçerli imiş. oraya gitmeden sağlık raporundan 4 tane fotokopi al, kimlik fotokopinde olsun. oradada içerdeki evraklarını verip hepsinin fotokopisini istiyorlar.

korkma cnm ne güzel o aşamaya gelmekk
inşllh sonunda :49:olursun cnm:16:

evet canım benimde az kaldı, 10 dan geri saymaya başladım.
artistlik yapıyordum artık iğneden korkmuyorm diye ama bugün flzask tedaviye başlayıp sıra bana gelince fark ettim, korkuyorum :(

askbebek, canım sağlık raporunun geçerlilik süresini sordum bugün. 6 ay geçerli imiş. oraya gitmeden sağlık raporundan 4 tane fotokopi al, kimlik fotokopinde olsun. oradada içerdeki evraklarını verip hepsinin fotokopisini istiyorlar.

Cnm yaa korkmaaaa
bende dün korkuyodum biraz ama bugün iğnemi vuruldumm içimm rahatt şimdii
bak görüceksin o iğneler korktuğun gibi değillllll
herşey iyi olucak 10 gün nedirkii bi bakmışız sende yazmışsın başladımm diyeeeeeeee
herşey bebiş içinnn cnmm

selam kızlar..
cemrem geçmiş olsun...
bahar hadi bakalım geri sayım başladı.
flzask. şifa olsun ye balları kızzz.
aumut sıra sendemi canım..
bugün keyfim yoktu sizi okuyunca biraz geldi:9::9::9:.
vck ya üzüldüm ya.. hayılısı olur inş.

Selam cnmmm
sağol cnm şifa olur inşş yumoşlar kaliteli olurr:1:

canım hayırlı olsun başlamışsın iğnelere.
inş çifter çifter evlatlarına kavuşursun.ALLAH emeklerini boşa çıkarmasın.
ara ara giriyorum bu aralar topiğe.
misafirlerim var onlarla ilgilenmem gerekiyor.
çok merak ettim sizi amaaaa beklediğime değdi.
şükür problem çıkmadan başlamışsın canım.hamile haberini alırız veeeee:64::64::64:
öpüyorum canım çoooook sevindim senin adına :21::21:

denizbulut..canim meraba..bizim sebep siz azoydu tabi okadari arastirilamadi ama..benim esim ikidefa amaliyat oldu ve cikmisti..5 defa denedik buralarda..en son tr de memoriyale gittim daha incesinde kuvvet macunu kullandim ve esimde karacorek yagi icmisti..bende rahim filmi felan cektirdim..sonra cok sukur 6.denememde oldu bebislerim..tabi transferden sonra igne kullandim tutmasi icin daha sonra el..aspirin kullaniyorum halen simdiye kadar..boyle ..insallalh seninde olucak buyuk bir problemin yoksa insallah olucak..

canım kuvvet macununu senmi kullandın ,yumurta kalitesi içinmi.yoksa bal çörekotu tarçın karışımı gibi birşeymi.peki eşi ne için çörekotu yağı içti.yani neye iyiymiş.Allah bebişlerini sana bağışlasın .

ayyy canım benim yaaa.hadi hayırlısı olsun.
inş. en kısa zamanda da hamile haberini almayı nasip etsin YÜCE ALLAh.çoook sevindim inan senin adına.:21::21:
darısı bizlere olsun inş.

korkma cnm ne güzel o aşamaya gelmekk
inşllh sonunda :49:olursun cnm:16:

Cnm yaa korkmaaaa
bende dün korkuyodum biraz ama bugün iğnemi vuruldumm içimm rahatt şimdii
bak görüceksin o iğneler korktuğun gibi değillllll
herşey iyi olucak 10 gün nedirkii bi bakmışız sende yazmışsın başladımm diyeeeeeeee
herşey bebiş içinnn cnmm

Selam cnmmm
sağol cnm şifa olur inşş yumoşlar kaliteli olurr:1:

bende tedaviye başlayınca rahatlarım umarım. düne kadar mutlu bile oluyordum günler yaklaşıyor iğne ilaç vız gelir diye. ama bugün korkmaya başladım.
gerçi 1,5 senedir bebek olsun diye doktor doktor geziyorum. altı üstü 10 gün, oda geçer. yeterki sonu güzel olsun.

ayyyy canım benim yaa. hayırlı olsun.çooook sevindim senin adına.:21::21:
inş hamile haberini de en kısa zamanda almayı nasip eder YÜCE ALLAH .
işlerinizin yolunda gitmesi çooook mutlu etti beni.inş emeklerin emeklerimiz boşa gitmez.
sabrıyın mükafatını alırsın inş canım.:54:

hayırlı olsun flzask, bahar, ben ayağımı sürüye sürüye girdim zaten merkeze arkamdan herkes gelsin diye. flzask senın de erken gelmiş adetin demi sen de mi 300 vuruyorsun iğneyi? bugun 4. vurulacak benim ama saka gibi geliyor sanki tedaviye baslamamısım gıbı.

canım hayırlı olsun başlamışsın iğnelere.
inş çifter çifter evlatlarına kavuşursun.ALLAH emeklerini boşa çıkarmasın.
ara ara giriyorum bu aralar topiğe.
misafirlerim var onlarla ilgilenmem gerekiyor.
çok merak ettim sizi amaaaa beklediğime değdi.
şükür problem çıkmadan başlamışsın canım.hamile haberini alırız veeeee:64::64::64:
öpüyorum canım çoooook sevindim senin adına :21::21:

Sağol cnm evt başladıkk hayırlısıyla AMİNNNNNNNN CNM
çok şükür bi sorun çıkmadan başladımmmmmm
bende öpüyorum seniiiiiiii cnmm çokkkkkkk sağollllll güzel dileklerin içinnnnn
darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başınaa inşşşşşş
hepinizz sorunsuz bi şekilde başlarsınız tedavilerinizeee vee sonundaaaaaaaaaaa inş HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ OLURUZZZZZZZ:49::49::49::49::49:

hayırlı olsun flzask, bahar, ben ayağımı sürüye sürüye girdim zaten merkeze arkamdan herkes gelsin diye. flzask senın de erken gelmiş adetin demi sen de mi 300 vuruyorsun iğneyi? bugun 4. vurulacak benim ama saka gibi geliyor sanki tedaviye baslamamısım gıbı.

Sağol cnmmm :16:
evt ayağını bi sürüdünn hemen geldimm arkadandann şimdi sıra bahardaaa ve aaumuttaa:1::1::1::1:
evt benimde 1 gün erken geldiii bende 300 le başladımm ..
pazartesi kontrol varr
5 gün sonraa

hayırlı olsun canım, ben kaçırmışım senin tedaviye başladığını. avatarındaki gibi şeker bir kızın olur inşallah :)

Sağol cnm evt başladıkk hayırlısıyla AMİNNNNNNNN CNM
çok şükür bi sorun çıkmadan başladımmmmmm
bende öpüyorum seniiiiiiii cnmm çokkkkkkk sağollllll güzel dileklerin içinnnnn
darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başınaa inşşşşşş
hepinizz sorunsuz bi şekilde başlarsınız tedavilerinizeee vee sonundaaaaaaaaaaa inş HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ OLURUZZZZZZZ:49::49::49::49::49:

amin canm amin. ayağınızı bol bol sürüyün. bizlerde gelelim arkanızdan.
sokakta filan sürüyün ayağınızı :52::1:
canım bahçeci umutta boyamalı semen analizi var mı biliyor musun?

amin canm amin. ayağınızı bol bol sürüyün. bizlerde gelelim arkanızdan.
sokakta filan sürüyün ayağınızı :52::1:
canım bahçeci umutta boyamalı semen analizi var mı biliyor musun?

Amannnnn sürümezmiyizzzz sizlerde gelin arkamızdan diyee sürüdükkkkk:1::1::1:
zaten ben umuta giderken hep sizleri geçirdim içimdenn dua ettimm
sizlerde bi an öncee tedavilerinize başlayınnn inş bol bol spremler kaliteli yumoşlar olsun hepimizinn sonrada:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
cnm hiç bilmiyorumm eşim yaptırdı ama normal bakıldı herhaldee

ayyyy canım benim yaa. hayırlı olsun.çooook sevindim senin adına.:21::21:
inş hamile haberini de en kısa zamanda almayı nasip eder YÜCE ALLAH .
işlerinizin yolunda gitmesi çooook mutlu etti beni.inş emeklerin emeklerimiz boşa gitmez.
sabrıyın mükafatını alırsın inş canım.:54:

saol bitanem allah razı olsun :70:
aminnnnnnnnnnn inş hepimize asip olur canım :49::49::49::49::49:
canım arkadaşım inş sende hayırlısıyla tedavine başlayıp bebişlerini alacaksın kucağına :emir_bebek::emir_bebek:
dualarım seninle bitanem :54::54::54:

saol canım benim senin tedavinde hayırlı olsun :16:
inş bebişlerinle dönersin evine :49:
canım valla senin ayağını sürümenden mi bilmem sen gibi flzaskta erken başladı...
bende eve geldiğimden beri sanki adet olacakmışım gibi ağrım var kasıklarımda :44:
oysa daha zamanım çok ama sanırım bende erken adet olucam bu ay...

saol bitanem allah razı olsun :70:
aminnnnnnnnnnn inş hepimize asip olur canım :49::49::49::49::49:
canım arkadaşım inş sende hayırlısıyla tedavine başlayıp bebişlerini alacaksın kucağına :emir_bebek::emir_bebek:
dualarım seninle bitanem :54::54::54:

amin canım inş evlat isteyen herkese evlat sevgisini yaşatır RABBiM.
canım inş. bizde de bulunur sperm. bilmiyorum o kadar sıkıntılıyım ki bu günlerde.
eşime belli etmiyorum amaaaa.
umuta gidecek inş eşim .ama boyamalı semen analizi olup olmadığını bilmiyoruz.
okul bitsin inş.ist yolcusuyuz.umuttan umutlu döneriz inş.bizde.

bahar benden önce de sürüyen olmus olabılır benımkı buyuk surprız oldu cuma okuldan bı geldım adet oldum. Annemı aradım aglaya aglaya benım tedavı kaldı ben adet oldum falan dıe o moral verdı sakın ol sakın ol bak bılet bak arkadasını ara kocanı ara toparlan git nıye gitmeyeceksın dedı. Vardır bir hayır dedi.

aamut ben topiğe giremiyordum da yazmamıstım zaten flzask yazmıstı ben haber ver deyınce.

Back
X