Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar çooook mutluyum tranferim oldu .Tek embriyo ama 5 . gün transferi bugunleri de gördüm ya ............
Çok mutlıyum en azından tedavim daha önce ki gibi olmadı sonuç ne olursa olsun UMUT tüp bebeğe çok minnetarım eşimden sperm bulmayı başardılar.Bende transfer oldum.
Bugün klinik çok kalabalıktı ama sağolsunlar herkesle tek tek ilgilendiler.Artık dua etme zamanı .Allah herkese yardım etsin.

tebrike derim canım, inşallah 10 gün sonra hamile haberinide alırız. allah yardımcın olsun

nerede tedavi görüyorsun se?

Kızlar çooook mutluyum tranferim oldu .Tek embriyo ama 5 . gün transferi bugunleri de gördüm ya ............
Çok mutlıyum en azından tedavim daha önce ki gibi olmadı sonuç ne olursa olsun UMUT tüp bebeğe çok minnetarım eşimden sperm bulmayı başardılar.Bende transfer oldum.
Bugün klinik çok kalabalıktı ama sağolsunlar herkesle tek tek ilgilendiler.Artık dua etme zamanı .Allah herkese yardım etsin.

canım gözün aydınnnnnnnn :46:
inş bebişin sana sıkı sıkı tutunacak ve 12 gün sonra güzel haberini alıcaz :49:
gerçekten büyük bi çoğunluk memnun umut tüp bebekten...
inş bizlerde katılırız hamişler kervanına :16::16::16:

yok kızzzzz bugun akşama biter zaten içinde çok boya kalmamış
gözüme batan 3 tane kapı var onları boyasam yeter
zaten 1 buçuğu bitti geriye kaldı 1 buçuk aaa matematik çalışa çalışa rakamlarla aram ii olmaya başladı hemen çözdüm bakk:9::9:
akşama burdayım cnmmmmmm:54::54:
sen nasılsın hadi günler yaklaşıyo inşllh sende ilk dennemende :49::49:olursun cnm

:1::1::1: hadi az kalmış 1,5 kapıyıda bitirirsin sen :1:
iyiyim canım bugünüde kocişle dinlenerek geçiriyoruz işte...
aminnnnnnnnn inş ilk denemede olur bitanem :49:

kızlar ben çıkıyorum
kalan boyamı tammalıyım ve nasipse akşama görüşürüzzz
:3::3::54::54:

tamam canım görüşmek üzere :54::54::54:

tebrike derim canım, inşallah 10 gün sonra hamile haberinide alırız. allah yardımcın olsun

nerede tedavi görüyorsun se?

Ben Umut tüp bebek te tedavi oldum.Sonuç ne olursa olsun bence doğru bir merkez.İlk dikkat ettiğim çok profesyoneller işlerini dikkatle yapıyorlar.Ben test sonucumu unutuyorum onlar unutmuyor şaşırdım kaldım.Bunun gibi bir sürü örnek verebilirim.Aslında en önemlisi ellerinde çok güçlü teknolojileri var.IMSI emriyo izleme cihazı gibi.Eşim benim biraz titiz admadır.Söyledikleri şeyleri Yurtdışı nda doktor arkadaşlarına sordu.Onlarda tanıyormuş kliniği .Çok güvendik bu nedenle.

insallah canim kavusursun bebeklerine.

bende iyim hamd olsun.evet bayadir giremedim.ramazana kadar bitmesi icin mukabeleye basladik oraya gidip gelince zaman bulamadim.
bu arada saracoglunun kürlerine basladik ayin biri itibariyle bakalim.

allahim hepimizi umduguna nail korktugundan emin eylesin.(aminn)

saol canım benim inş :16:
allah kabul etsin canım...
hadi bakalım külerde şifa olsun kocişine :16::16::16:

Merhaba arkadaşlarr
Bugün biliyosunuz benim 6. günümdü ve kontrol vardı umutta giddim saat 10'da ve çok kalabalıktıı
2 saat bekledimm muayene olmak içinn neysee
Ulun hoca muayene etti yumurtaları saydıı sonra görüşelim dedi
ve hiçç tahmin edemeyeceğimm bişey söyledii yumurtalar istediğim kadar değill
bu ay tedaviyi iptal edelimmmmmmmm:14::14::14::14::14:
Sizin daha önce 19 ve23 yumurtanız olmuş ben bu seferdee fazla bekliyodum dedii
aslında 9 tane vardı ama ulun hoca daha fazla olsun istedii
tabi benim gözler doldu hemen hocada anladı üzüldüğümü ama şimdi yaparsak iyi sonuç alamayız dedii:5::5::5::5::5:
bende siz bilirsiniz dedimm bana şimdi doğum kontrol hapı verdi onu kullanıcam işte 21 gün sonran adetimle yine başlıycağızz..
Bende ne zaman benim için hayırlıysaa o zaman olsun dedimm ama kendimi hocanın yanında zor tuttumm dışarı çıktımm nasıll ağlıyorumm ne bilimm kendimide hazırlamıştımm yaa kötü oldumm ama napalımm nasipp ne zaman sa o zaman olsun artık
Hayırlısını diliyorumAllahtannn:26:
bende durumlar böyle arkadaşlarr
şimdi tedavisi iptal olan arkadaşalarımı o kadar iyi anlıyorumkiiiiii
Rabbim yardım etsinn

Hayırlı olsun arkadaşımm
inşallah hamilelik haberlerinide alırız:49::49::49:

merhaba arkadaşlarr
bugün biliyosunuz benim 6. Günümdü ve kontrol vardı umutta giddim saat 10'da ve çok kalabalıktıı
ulun hoca muayene etti yumurtaları saydıı sonra görüşelim dedi
tabi benim gözler doldu hemen hocada anladı üzüldüğümü ama şimdi yaparsak iyi sonuç alamayız dedii:5::5::5::5::5:
Bende siz bilirsiniz dedimm bana şimdi doğum kontrol hapı verdi onu kullanıcam işte 21 gün sonran adetimle yine başlıycağızz..
Bende ne zaman benim için hayırlıysaa o zaman olsun dedimm ama kendimi hocanın yanında zor tuttumm dışarı çıktımm nasıll ağlıyorumm ne bilimm kendimide hazırlamıştımm yaa kötü oldumm ama napalımm nasipp ne zaman sa o zaman olsun artık
hayırlısını diliyorumallahtannn:26:
Bende durumlar böyle arkadaşlarr
rabbim yardım etsinn

cnm benim üzülme ne olur vardır bundada bir hayır herşeyin hayırlısı olsun
inşlh bi dahaki aya daha çok daha kaliteli yumuşların olur
hem bir ay daha fazladan hazırlanmış olur eşin
hakkınızda hayırlısı olsun bitanem....

Merhaba arkadaşlarr
Bugün biliyosunuz benim 6. günümdü ve kontrol vardı umutta giddim saat 10'da ve çok kalabalıktıı
bende siz bilirsiniz dedimm bana şimdi doğum kontrol hapı verdi onu kullanıcam işte 21 gün sonran adetimle yine başlıycağızz..
Rabbim yardım etsinn

bitanem benimmmm duygusal arkadaşım inan ilk konuştuğumuzdan beri aklım sende kıyamam ben sana :70:
telde de konuştuğumuz gibi sizin iptal olmasına sebep olacak kötü bi durumunuz yok...
aslında 9 yumurta bile çok iyi...
ulun hoca sadece sizin şansınızı arttırmak için iptal etti tedaviyi...
herşey sizin için yani :40:
bunu düşün ve şükret haline bitanemmmmm benimmmmmmmmmmmm :29:
inş gelecekkk ay ulun hocanın beklediği gibi bi sürü yumoşun olacakkkkkkk :21::21::21:

Ben Umut tüp bebek te tedavi oldum.Sonuç ne olursa olsun bence doğru bir merkez.İlk dikkat ettiğim çok profesyoneller işlerini dikkatle yapıyorlar.Ben test sonucumu unutuyorum onlar unutmuyor şaşırdım kaldım.Bunun gibi bir sürü örnek verebilirim.Aslında en önemlisi ellerinde çok güçlü teknolojileri var.IMSI emriyo izleme cihazı gibi.Eşim benim biraz titiz admadır.Söyledikleri şeyleri Yurtdışı nda doktor arkadaşlarına sordu.Onlarda tanıyormuş kliniği .Çok güvendik bu nedenle.

bende umutta tedaviye başlıyorum. başlangıçta koşuyolu bana çok uzak diye hep evime yakın yerler aradım ama hiç biri içime sinmemişti, burada benmlede çok ilgilendiler. sorularla bunalttım neslihan hanımı ama hepsine tek tek cevap verdi. inşallah doğru karar vermişizdir.

Merhaba arkadaşlarr
Rabbim yardım etsinn

canım ne diyeceğimi bilemedim. 9 yumurtada çok iyiymiş aslında ama niye böyle bir karar verdi anlamadım. hayırlısı olsun.
gördüğü en ufak riskte böyle bir karar almasıda bir bakıma güzel, en iyi koşulların oluşmasını bekliyorlar demek. hakkında hayırlısı olsun canım.

cnm benim üzülme ne olur vardır bundada bir hayır herşeyin hayırlısı olsun
inşlh bi dahaki aya daha çok daha kaliteli yumuşların olur
hem bir ay daha fazladan hazırlanmış olur eşin
hakkınızda hayırlısı olsun bitanem....

Evt cnm vardır bunda da bir hayırr
inşallah cnmm benimmm bi dahakii aya durum daha iyi olurr ne diyimmmm
Aminnnnnn

bitanem benimmmm duygusal arkadaşım inan ilk konuştuğumuzdan beri aklım sende kıyamam ben sana :70:
telde de konuştuğumuz gibi sizin iptal olmasına sebep olacak kötü bi durumunuz yok...
aslında 9 yumurta bile çok iyi...
ulun hoca sadece sizin şansınızı arttırmak için iptal etti tedaviyi...
herşey sizin için yani :40:
bunu düşün ve şükret haline bitanemmmmm benimmmmmmmmmmmm :29:
inş gelecekkk ay ulun hocanın beklediği gibi bi sürü yumoşun olacakkkkkkk :21::21::21:

Evt cnm hocaa daha iyi olması için iptal etti tedaviyii
o 9 yumurtaylada yapabilirdii belkideee ama yapmadıı bidahaki aya kalsın dediii
belkide böylesi daha iyi olucaktır tatlımmm:16:
Sağol bitanemmm senii aramak istedimm hemen uff kendimi öle yanlız hissettimkii zaten 2 saat beklemişimm bide böle bi sonuç oluncaa kötü oldumm :5: neyse şimdi daha iyiyimmm:16::16::16:

bende umutta tedaviye başlıyorum. başlangıçta koşuyolu bana çok uzak diye hep evime yakın yerler aradım ama hiç biri içime sinmemişti, burada benmlede çok ilgilendiler. sorularla bunalttım neslihan hanımı ama hepsine tek tek cevap verdi. inşallah doğru karar vermişizdir.

canım ne diyeceğimi bilemedim. 9 yumurtada çok iyiymiş aslında ama niye böyle bir karar verdi anlamadım. hayırlısı olsun.
gördüğü en ufak riskte böyle bir karar almasıda bir bakıma güzel, en iyi koşulların oluşmasını bekliyorlar demek. hakkında hayırlısı olsun canım.

Evt cnm iyiydi ama daha öncekilere bakarsann iyi değil hocaya göree
ama olsunn
hayırlısı artıkk sağol :16:cnmm

Canım gözün aydın inşallar bebişin sımsıkı tutunur sana bol bol dinlen canım herşey gönlünce olsun inşallah :16:

Canım cok üzgünüm ama demek hayırlısı böyleymiş inş.bidahaki aya kawuşursun yawruna

İnşallah cnm sağoll
sende inşallah yarın pozitifi görürsündee içinn rahatlarr sorunsuz bi hamilelik geçirirsinn ve bebeğini kuçağına alırsınn:emir_bebek:
cnm senin kaç yumurta toplanmıştı

Merhaba arkadaşlarr
Rabbim yardım etsinn

ah cnm ya keşke iptal ettirmeseydin tedavini üüzldüm açıkcası 9 yumurta heba oldu. bence yumurta sayın çok iyimiş sonuçta bize lazım olan 1 tn onların içinden de en kalitesi çıkardı muhakkak ..ayrıca sen raporsuz yaptırıyordun deilmi eksilen ilaçlarını bidaha alıcaksın bidahaki tedavine maddi yöndende zorlıcak tekrar seni...bidahaki aya inş. başka sorunlar çıkmaz...

tedavisi en çok iptal olan ben :( bu ayda tedavim iptal oldu mesela eşimdeki bakteriden dolayı bende bugün smear verdim ve sonucum ayın 16 sında çıkıcakmış ben 13 ünde hasta olucam düşün artık bendede bakteri çıkarsa ilaç kullanıcam tekrar smear vericem ve tedavilerimin şimdiden iptalleri söz konusu :(((

Merhaba arkadaşlarr
Rabbim yardım etsinn

canım ya üzülme hayırlısı olsun inşaallah benimde 8 yumurtam olmuştu dr um çok beğenmişti7 si iyiydi yeterliydi ama 1 .i döllendioda zaten olmadıherşeyde bi hayır var demekki daha iyissi olabilir diye dr un böyle bi karar verdi üzülme en hayırlı zaman olsun in,şaallah

ah cnm ya keşke iptal ettirmeseydin tedavini üüzldüm açıkcası 9 yumurta heba oldu. bence yumurta sayın çok iyimiş sonuçta bize lazım olan 1 tn onların içinden de en kalitesi çıkardı muhakkak ..ayrıca sen raporsuz yaptırıyordun deilmi eksilen ilaçlarını bidaha alıcaksın bidahaki tedavine maddi yöndende zorlıcak tekrar seni...bidahaki aya inş. başka sorunlar çıkmaz...

tedavisi en çok iptal olan ben :( bu ayda tedavim iptal oldu mesela eşimdeki bakteriden dolayı bende bugün smear verdim ve sonucum ayın 16 sında çıkıcakmış ben 13 ünde hasta olucam düşün artık bendede bakteri çıkarsa ilaç kullanıcam tekrar smear vericem ve tedavilerimin şimdiden iptalleri söz konusu :(((

Ne bilim canım ya hoca öle uygun gördüü bende o daha iyi bilir dedimm
Napalımm cnm artık üzüldüm ama yapıcakta bişeyy yokk evt raporsuz olduğum için tekrar
ilaç parası ödeyecemmm zatenverdiğim 2.500 tl nin 2000 tlsini verdilerr 5 günlük ilaç 500 giddi yaniii
olsun artıkk hayırlısı olsunnn cnm inşallah bidahaki aya bi sorun çıkmazz gerçekten hiçç beklemediğimbişeydii ama oldu iştee
Evt cnm yaa bugünn sen aklıma geldin hemen seni anlıyorumm olsun cnm sizdede bütün sorunlarıı halledipp öle başlarsınızz artıkk

Back
X