oh çek valla cnm en azından o yönden kafan rahatlamıştırevet sınav bitti bende artık oh çektim
bende ilk siftahı yapıcam bugün kısmetse yüzmeyi geçen sene öğrendim
ama sanki yıllardır yüzüyormuşum gibi hep denize gitmek istiyorum
darısı sanada olsun cnm çalışan için zor ben ev hanımı oldugum halde hep gidemiyorumda
inşlh cnm yaa kısmet bakalım antalyada yaşıyoruz ama deniz yüzü görmüyoruz:))
ne güzel yüzmeyide öğrenmişsin ben yüzmeyi bilmiyorum ayağım yerden kesildimi
aklım gidiyor korkudan
bellimi olur ilerde bende öğrenebilirim belki yüzmeyi bende yüzebilirim:))
evt cnm saraçoğlu ile görüştüm bakalım da henüz parayı çıkartmadımcanımmmmmmmm sen nasılsınnnnnn
Saraçoğlu kürlerinee başlıycakmışsınızzz inşallah faydasını görürsünüzz cnmmmmmmm![]()
artık nasip ne zaman gelir ne zaman başlarız..
tünaydın tatlım iyi diyelim iyi olsun sen neler yapıyorsun bakim...tünaydınnnnnnn canlarrrrr
Nasılsınızzzzzzzz bugün bitanelerimmmmmmm ??
Ben bugün daha iyiyim :)
hoş geldin bitanem ...tünaydın tatlı canlar? Nasılsınız?
anladım cnm aynısı bizdede olmuştu 2006 yılında akdeniz üniversitesi tıptaselam denizbulut ve diger arkadaslar...benim esimin ilk tup bebek denemesinde spermiyogramda spermi varmis, ikincisinde tese de bulunmus, yumurta bu sefer sorun cikarmis. ( esimin ilk evliliginde) biz tup bebek icin smyrna' ya gittik. Spermiyogramda sperm yoktu. Tesede cikar dediler. Kafalarina gore. Bu sirada bi ton hormon ilaclarini yuklediler. Sozumona sperm tesede bulunacak benden de yumurta alinacak, tekrar bana yerlestirilecekti. Tabi onlarinin sacmaladigi gibi olmadi, sperm bulunamadi, bana bosu bosuna hormon yuklemis oldular. Tabi onlar alacaklari paralari fazlasiyla aldilar. Bir daha da ne aradilar, ne sordular. Bir kere sorun kimdeyse ondan baslamak gerekiyor. Bu necmettin hocayi cok sevdim, bence ege' nin en iyi hocasi, paragoz degil, isinde de cok iyi. Biz gittigimizde hemen esimimuayene etti. Kan testi istddi, onlara bakti, once ilac tedavisine basladik esime. Bana henuz bir sey yapilmadi, 3 ay surecekmis, bekliyoruz..
ben tüp bebeğe hazırlanarak eşim tese oldu ve sperm bulunamadı
10 ekim 2011 de ankarada kaan bey mikro tese yaptı ben hazırlanmadan
elonge hücreler var dedi
bizde şuanda tedavideyiz
allahtan hayırlısı artık..
tünaydin tüm güzel arkadaslarimm.. Flazsk,bahar,oknk,denizbulut,zcu ve diger tüm arkadaslarim nasilsiniz? Bugününüz size nese huzur ve mutluluk getirsin. Hayirli bir gün gecirmeniz dilegimle![]()
hoş geldin cnm sen nasılsın
amin inşlh cnm bu dediklerinin hepsini getirir rabbim inşlh...