Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben çok şanslıyım 2kızkardeşim birde oğlan kardeşim var anam doğurmuş durmadan ) bi ben doğuramadım

bende tutar seni kaldırırım ne olucak cnmmmmmmmmm
kız yoksa sende benim gibi kansızmısın
ayyy hastalık anlamında yaniiiiiiiiiiii
içermisin
evet o kadar acayip konu açıyolar ki oluyorum görünce inan
ben ara sıra bakıyorum

neyse canlarımmm sizz sohbete devam edinnn
bende bi yemeğe bakayımmmmm

Benimde 2 erkek kardeşimm varrrrr
sende doğurucaksınn bacımmmmmmm inş

oğlan kardeşimi çok seviyorum ama hepimizin burnundan getiriyor iyki 1 tn oğlan)daha fazlası çekilmezdi heralde...
inşallah cnm hepimiz doğururuz. bak aklıma ne geldi dün eşim yiğenine büfeden bişeler almış yemesi için gerizekalı büfeci kadında çocuğumuz olmadığını bildiği halde eşime ne o bebeğinizmi olduda alıyosun demiş sinir karı eşimde bi sinir olmuş bana anlatıo sende eşine söyle bidaha karısı ağzını tutsun yoksa ben başka büfeleerede gitmesini bilirim dedim.

yok cnm ben hiç cık içmem )) bigün stresten başlamaktan korkuyorum açıkcası...kansızlık var..
aman bende arasıra bakıyorum konuları açdıklarına göre bizede bakmak düşer ))

cemrem senin kocan nerde gı bu kocalarımız hafta sonlarını bile kendine ayırıyor ya pes benimki dışarda arkadaşıyla gezio gerçi ben yolladım sen gitde bilgisayar bana kalsın tv de bişey yok dedim beni gezdir desem gezdirmicek nasılsa...

yok cnm ben hiç cık içmem )) bigün stresten başlamaktan korkuyorum açıkcası...kansızlık var..
aman bende arasıra bakıyorum konuları açdıklarına göre bizede bakmak düşer ))

ah kansızlık ahhhhhhhhh
ne güzel bende hiç içmedim ama üzülsemde içmem
bende çok yorulup nefews nefese kalıyorum bideiçsem herhalde tıkanır kalırım yolda
aynen bize bakamak düşer

benimki çalışıyo cnm market oldugu için her daim açık yaaaa
hayttta göndermem tek onu gezmeye ben

ah kansızlık ahhhhhhhhh
ne güzel bende hiç içmedim ama üzülsemde içmem
bende çok yorulup nefews nefese kalıyorum bideiçsem herhalde tıkanır kalırım yolda
aynen bize bakamak düşer

benim kansızlık nedenim çaydan kaynaklı olmalı çayı çok içiyorum.üzülsemde sıgara bende içmem senin gibi düşünüyorum inşallahda içmem sonuna kadar

benimki çalışıyo cnm market oldugu için her daim açık yaaaa
hayttta göndermem tek onu gezmeye ben

tek bulursan zaten gönderme adamı markete bağlamışsınız ordan nasıl ayrılsın kız 7-24 365 gün oraya bağlanmış adam zaten marketcilerin işi zor ya yerine koycak adam bulamıyorlar ellleri ayakları bağlanıyor markete..

benim kansızlık nedenim çaydan kaynaklı olmalı çayı çok içiyorum.üzülsemde sıgara bende içmem senin gibi düşünüyorum inşallahda içmem sonuna kadar
benim kansızlığımda galiba aşırı adet olmam evet aman bizden uzak olsun o illet

he yaaa allhtan kardeşiyle ortak işletiyolarda tatil günü oluyo yoksa çokk zor
hafta sonu yok izin yok tek olsaydı ben yanmıştım zaten evede yakın aman allh korusun kardeşiyle olması benimde işime geliyo

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmm
çok yoruldum bugün yaaa acayip uykum geldi burda kendimi oyalayayım dedim ama olmadı...
bi duş aldım yattım saolsun beyefendi geldi uyutmadı beni
şimdi de spora gitti bende uyumayayım saat kaç oldu dedim veee yanınaza koştum
nasılsınızzzzzzzzz bakalımmmmmm ??

ya benim adam ne kurnaz ya kaç saatir eve gelicek.. her yarım saatte bir arıyor eve ne lazım şu lazım diom, gelio sanıyom bi yarım saat sonra bidaha arıyo başka alıncak varmı falan derken kaç saattir eve geldiği yok sırf ben onu yolda eve geliyo bileyim die sinirlenmiyim die geliomuş ayaklarına yatıp arıyo ya pes )))))

hoşgeldinnnnnnnnnnnnn
ii yaptın buraya koşmakla cnm nasılsın

uyanıkkkkkkkkkkkkkkkk enişşşteeeeeeeeeeeee
tabii sende yiyosun zannediyo herhalde

oh en güzelini yapmışsın duş çok iyi geliyor insana...bizde ordan burdan sohbet edioz bende biraz ara vereyim gözlerim dinlensin

H.geldin canim hain eniste ne istiyomus senden de rahat birakmiyo Allahim yaaaa yeni mi gördün beni dinleniyorum deseydin.. Neyse canim artik aksam erkenden yatarsin bol bol uyursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…