Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayır canım hiç çıkmadı 1.özel hastanede 2.ege ünide test yaptırdık hep 0 çıktı ama bu kez kağıt üstünde rakamlar var ve morfolojik değerlendirme diye bi ek kağıt var okadar korkuyoruz ki artık hiçbir şeye inanamıyor insan.kaan aydos'la tedavinin başlangıç aşamasındayız....[/FONT]

sizin sebeb belli miydi kaan hocayla tedaviye başlamışsınız ne verdi size

sizin sebeb belli miydi kaan hocayla tedaviye başlamışsınız ne verdi size

Kaan hocayla görüşmemizin sonucu şuna karar verildi canım : hormonlar normale yakın hiç bir sebebi yok ama tıkanıklık değil dedi anne karnında geçirilmiş bi sendrom bile buna sebep olababilir dedi ve endol bir de sudafed diye 2 hap verdi bu yumurtalıktaki kasları harekete geçirecek ve varsa çıkmayan sperm dışarı atacak eğer yine sonuç 0 olursa mikro teseden başka care yok dedi.Eğer sperm çıkışı olursa ankaraya gelip ara ara sperm verecek ve dondurulacak dedi .işte böyle canım..........

Kaan hocayla görüşmemizin sonucu şuna karar verildi canım : hormonlar normale yakın hiç bir sebebi yok ama tıkanıklık değil dedi anne karnında geçirilmiş bi sendrom bile buna sebep olababilir dedi ve endol bir de sudafed diye 2 hap verdi bu yumurtalıktaki kasları harekete geçirecek ve varsa çıkmayan sperm dışarı atacak eğer yine sonuç 0 olursa mikro teseden başka care yok dedi.Eğer sperm çıkışı olursa ankaraya gelip ara ara sperm verecek ve dondurulacak dedi .işte böyle canım..........

senin adına çook sevindim Allah tamamını getirir işlallah

bahar canım eşim söyledi senin eşini ve flzaşkın eşini aramış cemremin eşini aramışmı bilmiyorum hiç biri cevap vermedi dedi demekki duymamışlar,
dün senin eşin arayınca ben mutfaktaydım arabayı almak için devamlı birileri aradığı için gidip dinlemedim:9::9::9::9::9::9:
sonra geldi yanıma maşallah boşanacağımızı herkese söylemişsin topikte yazmışsın topik ne diye sordu:1::1::1::1::1::1::1:
eşim sorun olmadığını söylemiş zaten ben annemdeyken beni arıyor sanki hiç birşey olmamış gibi konuşuyordu bende neden arıyorsun deyince seni rahat bırakmam sen bensiz ben sensiz yapamam diyordu
ya ben boşanma davası bile açmayı düşünürken adli tatil olduğunu öğrendim eşim diyorki seninle kesinlikle boşanmam bende kısır olduğun için hakim hemen boşar dedim oda bizde tüpbebek yaparız bebeğimiz olunca hakim boşamaz deyince güldüm oda yüz bulunca sırnaşmaya başladı inşallah barıştığıma pişman olmam:34::34:

iyi olmuş konuşmaları yaa kaynaşsınlar tabi :1:
canım sen adama herşeyi söylemişsin zaten topiğe yazmana şaşırmamıştır bence...
buarada sana nacizane bi şey söylemek isterim...
canım lütfen eşinin sağlık durumunu tartışmalarınızda koz olarak kullanma...
adamın elinde olmayan bi sebep bu...
sizin sorununuz başkayken "kısır olduğun için hakim hemen boşar" demek gerçekten çok yaralayıcı...
eşinin diğer tutumlarından dolayı eleştirebilirsin...
yada tedaviye başlayamadık diye kızabilirsin...
ama "kısır olduğun için" demek çok çok yanlış...
ben ölsem yine kurmam eşime böyle bi cümle...
son tartışmanızda tamamen senin haklı olduğunu düşündüğümü biliyorsun...
ama bu cümleyi kurarak bence çok büyük bi yanlış yapmalısın...
benden büyüksün sana saygısızlık etmek istemem ama bence biraz düşün tatlım...
rabbimden gelen bi hastalığı eşine karrşı ne olursa olsun kullanma...

Merhaba hanımlar,Nasılsınız? haftasonu yine düğünlerde filan gezmakten hiç sayfaya bakamadım inşAllah tedavileriniz iyi gidiyordur.Biz de cumartesi test yaptıredık Kaan bey 2 hafta ilaç kullanımı sonrada sperm analizi istemişti ve medicalpark ta yaptırdık tüp bebek merkezi değildi 6 günlük perhizliydi eşim .Şu anda elimde semen analizi var ve benim anladığım sperm bulunmuş ama okadar çok şey yazıyor ki kağıtta acaba yanlışmı anlıyorum deyip sevinemedim gece 2'de geldik eve ve hemen kaan beye mail attık şimdi sabırsızlıkla cevap bekliyorum inşAllah benim anladığım şekildedir ............

merhaba canım gözün aydın...
inş sperrm bulunmuştur :16:

iyi olmuş konuşmaları yaa kaynaşsınlar tabi :1:
canım sen adama herşeyi söylemişsin zaten topiğe yazmana şaşırmamıştır bence...
buarada sana nacizane bi şey söylemek isterim...
canım lütfen eşinin sağlık durumunu tartışmalarınızda koz olarak kullanma...
adamın elinde olmayan bi sebep bu...
sizin sorununuz başkayken "kısır olduğun için hakim hemen boşar" demek gerçekten çok yaralayıcı...
eşinin diğer tutumlarından dolayı eleştirebilirsin...
yada tedaviye başlayamadık diye kızabilirsin...
ama "kısır olduğun için" demek çok çok yanlış...
ben ölsem yine kurmam eşime böyle bi cümle...
son tartışmanızda tamamen senin haklı olduğunu düşündüğümü biliyorsun...
ama bu cümleyi kurarak bence çok büyük bi yanlış yapmalısın...
benden büyüksün sana saygısızlık etmek istemem ama bence biraz düşün tatlım...
rabbimden gelen bi hastalığı eşine karrşı ne olursa olsun kullanma...

Baharın dediğine katılıyorum ilk okuduğumda söylemek istedim ama üzmeyelimki diye geçtim:)
Esim annesinin babasinin yanında tedavi oldugumuzu soyluycek direk dediki.."sperm çıktı embriyo oldu bu tutamadı "dedi beni göstererek cok zoruma gitti halada gidiyor eve geldik söyledim cok ayıp birlere bile senle ilgili en ufak zoruna gidecek kelime söylemedim dedim...sense bunu dusunmussun pesss dedim...esim saka yaptım özür dilerim dedi ama üzdü bikerede beni..ağzımızdan çıkan kelimelere dikkat etmemiz lazım... Özellikle bu konuda...ben eskiden sinirlendimmi esime sorumsuz diye sen erkekmisin derdim ....azospermi oldugumuzu öğrendiğimden beri biryere çıkmadı ağzımdan...vck cnm seninde Can'ın yanmış bunu soylemissn eminim normalde söylemezsin ama insanı üzüyor inan bak bende bı sorun yokken esim tutamadı bu demesi bile cok acitti beni....

Bu aradaaaa adetttttt oldum cokkkkkk sukur:) tuvalette ağladım hasta oldugumu görünce sevinçten:)
Cok yazı okudum tup bebek ilaçları adeti geciktiriyormus 2-3 ay hiç hasta olmayan varmış...bende öle Olcam diyodum artık ama az once adet oldum :)))) yarın doktora gitcem tam ramazana denk geliyor oruç tutamam Heralde allahım affetsin sonra tutcam ins:)

Baharın dediğine katılıyorum ilk okuduğumda söylemek istedim ama üzmeyelimki diye geçtim:)
Esim annesinin babasinin yanında tedavi oldugumuzu soyluycek direk dediki.."sperm çıktı embriyo oldu bu tutamadı "dedi beni göstererek cok zoruma gitti halada gidiyor eve geldik söyledim cok ayıp birlere bile senle ilgili en ufak zoruna gidecek kelime söylemedim dedim...sense bunu dusunmussun pesss dedim...esim saka yaptım özür dilerim dedi ama üzdü bikerede beni..ağzımızdan çıkan kelimelere dikkat etmemiz lazım... Özellikle bu konuda...ben eskiden sinirlendimmi esime sorumsuz diye sen erkekmisin derdim ....azospermi oldugumuzu öğrendiğimden beri biryere çıkmadı ağzımdan...vck cnm seninde Can'ın yanmış bunu soylemissn eminim normalde söylemezsin ama insanı üzüyor inan bak bende bı sorun yokken esim tutamadı bu demesi bile cok acitti beni....

Bu aradaaaa adetttttt oldum cokkkkkk sukur:) tuvalette ağladım hasta oldugumu görünce sevinçten:)
Cok yazı okudum tup bebek ilaçları adeti geciktiriyormus 2-3 ay hiç hasta olmayan varmış...bende öle Olcam diyodum artık ama az once adet oldum :)))) yarın doktora gitcem tam ramazana denk geliyor oruç tutamam Heralde allahım affetsin sonra tutcam ins:)

canım yaa sen demiştin biara eşimle aramız bi sebepten çok kötüydü diye...
demek ki buymuş gerçekten ayıp etmiş eşin...
böyle şeylerin şakası olmaz...
iki tarafında dikkat etmesi gerekiyor söylediklerrine...
buarada gözün aydın başlıyorsun yaırn tedaviye :46:
bak geçen sefer ki gibi yine psikopata bağlayacaksan külahları değişiriz ona göre :20:
zaten dondurulmuşların var çok şanslısın...
şansının farkında ol ve olumlu başla tedavine :34:

Son düzenleme:
napıyorsunuzzzzzz kızlarrrrrrrr biz kahvaltımızı yaptık kocişle oturuyoruz...
burası çok sıcak bugün sizin oralar nasıl :34:

kizlar meraba:3::3: hepinize iyi bir hafta olmasi dilegimle...

Nur efsan ..nasil gidiyor insallah guzel haberlerini okuruz buradan..rabbim rast getirsin insallahh..gobisin dolsun..:49::49:

Bahar..sen nasilsin geldimi kirmizilar insallah hersey gonlunce olucak canim..:34:

kizlar meraba:3::3: hepinize iyi bir hafta olmasi dilegimle...

Nur efsan ..nasil gidiyor insallah guzel haberlerini okuruz buradan..rabbim rast getirsin insallahh..gobisin dolsun..:49::49:

Bahar..sen nasilsin geldimi kirmizilar insallah hersey gonlunce olucak canim..:34:

merhaba güzel hamişimiz nasılsın :16:
iyiyim canım bu hafta sonuna doğru gelmesini bekliyorum gecikmez inş...
saol canım benim dua et çok olur mu senin gibi hamiş olayım bende :49:

kız niye tutamadın ;))) ya varya sanki doğal yoldan sperm çıkışı olmuşta sen tutamamışsın gibi seni suçluyor ,gerçi oda onun boşboğazlığı olmalı,napsın kendi yükünü hafifletme yoluna gitmiş cnm senin eşin.benim eşimde kendinde sorun çıkıp bende çıkmadığında çok üzülmüştü sonra bendede çııkınca adamın azcık yükü hafifledi psikolojik olarak.hani olmuyosa ikimizin yüzünden olmuyo düşüncesiyle direk kendi üstünde kalınca sorun daha çok etkileniyordu, belkide ben daha çok üstüne gidicem düşüncesi falan vardır onunda bi bildiği...

napıyorsunuzzzzzz kızlarrrrrrrr biz kahvaltımızı yaptık kocişle oturuyoruz...
burası çok sıcak bugün sizin oralar nasıl :34:

mrb cnm gözlemeleri yaptın yedin oh...valla burda biri bi yemekten bişeyden bahsetsin hemen cnm çekiyo bune ya ben hamile kalırsam topiğe hiç girmemeliyim bunu anladım herşeyi cnm çekio;)))) kilo alırım yani
bizim buraya sabah bir yağmur yağdı maşalllahı vardı sel gibi akdı gitti. şimdide güneş açtı çok sıcak....

kız niye tutamadın ;))) ya varya sanki doğal yoldan sperm çıkışı olmuşta sen tutamamışsın gibi seni suçluyor ,gerçi oda onun boşboğazlığı olmalı,napsın kendi yükünü hafifletme yoluna gitmiş cnm senin eşin.benim eşimde kendinde sorun çıkıp bende çıkmadığında çok üzülmüştü sonra bendede çııkınca adamın azcık yükü hafifledi psikolojik olarak.hani olmuyosa ikimizin yüzünden olmuyo düşüncesiyle direk kendi üstünde kalınca sorun daha çok etkileniyordu, belkide ben daha çok üstüne gidicem düşüncesi falan vardır onunda bi bildiği...

bak geçen sefer ki gibi yine psikopata bağlayacaksan külahları değişiriz ona göre :20:

Cnmm inan adetim geçikince 3 gun önce baska doktora gittim bı sorun varmı diye doktor yok diyor ama ben illaki bı sorun arıyorum .tup bebek doktorumuz şanslısıniz birinizde sorun var ikinizde olsa daha zorlaştırdı ısımız diyince esım kendin geldi..bız 8 ay korunmadık bn muayne oldum hep bı sorun yok dedi doktorlar esime sn de doktora git diyince bende bsy yok sen git diyodu.. Benim mantığımda ha erkekte olmuş ha kadinda bsy farketmiyor .. Ama sunu biliyorum kaynanam bu olaydan sonra el üstünde tutuyor beni eğer bende sorun olsa birsuru laf söylerdi ..
Rabbim nasip ederse hic bsy engel olmaz hic sorunu yokken hamile kalamayıp tup bebek yaptırıp yine hamile kalmayan cok kisi var .. Cok sukur inançlı insanlarız
daha baska seylerde vardi kavga etmemizde ben ilk kez boşanalım dedim o sıra söylesem söylerdim kısırsın bilmem nesin diye ama yinede demedim canımı acitmasina ragmen ...simdi pek bı iyiyiz kafasına tas düştü herAlde :)
Bu arada psikopat olursam kiz bana :) ins olumlu olcam ama korkuyorum ilki tutamadıysa ikinci neden tutsun :) saçmalarım bak şimdiden .. 3 gun önce genel muayene oldum hersey temiz cikti aklimdaki kuşkular temizlendi icim rahat sanki:)
Yinede söylenirsem kiz bana:)

kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.bir kaç gündür üzerimde bir gerginlik vardı.sürekli ağladım durdum.sizleri üzmemek için burayıda uzaktan takip ettim.çok şükür bugün iyiyim.sabah ilk muayenemi oldum.doktor herşey yolunda gözüküyor başlayabiliriz dedi.ilaçlarımı yazdı.kan tahlillerimi verdim.ilaçları alıp tekrar hastaneye gidip nasıl kullanacağımızı öğrendim.başlamak için aramalarını bekliyorum.Bugün daha huzurluyum Allaha şükürler olsun.hepinizi öpüyorum :16::16:

Son düzenleme:
mrb cnm gözlemeleri yaptın yedin oh...valla burda biri bi yemekten bişeyden bahsetsin hemen cnm çekiyo bune ya ben hamile kalırsam topiğe hiç girmemeliyim bunu anladım herşeyi cnm çekio;)))) kilo alırım yani
bizim buraya sabah bir yağmur yağdı maşalllahı vardı sel gibi akdı gitti. şimdide güneş açtı çok sıcak....

evet tatlım gözlemeleri mideye indirdik :1:
ben sana daha öncede demiştim sen obur oldun çıktın başımıza :1:
neyse hamiş olunca acısını çıkar tabi abatmadan...
hadi yaa burda hava çok sıcak bunaldık iyice...

daha baska seylerde vardi kavga etmemizde ben ilk kez boşanalım dedim o sıra söylesem söylerdim kısırsın bilmem nesin diye ama yinede demedim canımı acitmasina ragmen ...simdi pek bı iyiyiz kafasına tas düştü herAlde :)
Bu arada psikopat olursam kiz bana :) ins olumlu olcam ama korkuyorum ilki tutamadıysa ikinci neden tutsun :) saçmalarım bak şimdiden .. 3 gun önce genel muayene oldum hersey temiz cikti aklimdaki kuşkular temizlendi icim rahat sanki:)
Yinede söylenirsem kiz bana:)

hep iyi olun inş tatlım allah akıl fikir versin bu erkeklere...
valla psikobata bağladığın an karşında beni bulacaksın haberin olsun :20:
gerçi şimdiden başlamış gibisin ama hadi sonumuz hayrolsun :1:
tatlım at şu olumsuzlukları yaaa herşey yolunda allahın izniyle kavuşacaksın budefa bebişine :16:

kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.bir kaç gündür üzerimde bir gerginlik vardı.sürekli ağladım durdum.sizleri üzmemek için burayıda uzaktan takip ettim.çok şükür bugün iyiyim.sabah ilk muayenemi oldum.doktor herşey yolunda gözüküyor başlayabiliriz dedi.ilaçlarımı yazdı.kan tahlillerimi verdim.ilaçları alıp tekrar hastaneye gidip nasıl kullanacağımızı öğrendim.başlamak için aramalarını bekliyorum.Bugün daha huzurluyum Allaha şükürler olsun.hepinizi öpüyorum :16::16:

canım benim hassas arkadaşım kıyamam ben sana :70:
neyseki içindekileri boşaltmış rahatlamışsın...
nolur bundan sonra ağlama hep gül heyecanla bekle bebişinin seninle olduğunu öğrendiğin güne kadar...
söz ozaman bende seninle birlikte sevinç gözyaşları dökücem burada...
halayımızı da çekicez tabi ki :64:
tatlım rabbim o güzel gönlünün muadını versin inş...
dualarım seninle öpüyorum kocaman :54::54::54:

canım benim hassas arkadaşım kıyamam ben sana :70:
neyseki içindekileri boşaltmış rahatlamışsın...
nolur bundan sonra ağlama hep gül heyecanla bekle bebişinin seninle olduğunu öğrendiğin güne kadar...
söz ozaman bende seninle birlikte sevinç gözyaşları dökücem burada...
halayımızı da çekicez tabi ki :64:
tatlım rabbim o güzel gönlünün muadını versin inş...
dualarım seninle öpüyorum kocaman :54::54::54:

canım arkadaşım Allah razı olsun sendende diğer arkadaşlarımdanda. :16::16::16: inşallah artık sadece mutluluktan akar hepimizin göz yaşları.herkese yetişen, her derdi olana dualar eden o güzel yüreğinin mükafatını her iki dünyada da versin sana rabbim kuzucum benim.:70:

canım,beni rüyanda görmüşsün. Hayırlara gelsin.güzel yürekli arkadaşıma malum mu olmuş sıkıntılarım. :16::16:anlatmadığına göre kötümü gördün yoksa.

merhaba kızlar:71:
MERCAN canım tedavin hayırlı olsun.
sizin sperm durumu nedir.dondurulmuşlar mı vardı?
inş. herşey güzel olacak...

vitamin ilacı elevit varya hiç güzel değil..:19:
içemiyorum ben onu. siz de nasıl durum.
folikasitte sorun yok..:37:

Back
X