Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyiyim canım sağol sen nasılsın?canım bende aslında aynı şeyi düşündüm kendi şartlarımızla alsak daha uygun gelir diye hem sizde varsa ben sana nasıl kullanılacağını söylerim sende o şekilde kullanırsın inşallah şifa olur

Ben bugün perisan bi haldeydim ya off cok berbat bigün gecirdim. Gözlerim karariyor ayakta durmaya gücüm yok ayaklarim yerden kesilmis halde halsiz istifra dersen o bicim ama suan da daha iyiyim. Saracoglunun gönderdigi seyler disarda 100-150 tl tutuyor hani herkesin durumu bir deil, ben ismarlarim sorun yokta elimdekileri cöpe mi atayim ya onca yoldan getirdim hepsini cektirttim felan küre hazir olsun diye. Tamam canim sen bana kullanilisini söylersen sevinirim. Su hayit tohumunu toz seklinde mi kullaniyorsunuz yoksa kendi halinde mi ??? Ve ne ile karistirarak kullaniyorsunuz canim ???

BAHAR slm canim h.geldin nasilsin ???

Slm kızlar ıı geceler gectıgımız ay doktor takıbınde yumurtlama ılacı kllandım uc tane gelısmıs yumurtam oldugu halde hamıle kalmadım bu gun hastalandım yarın esıme spermıogram testı yaptırıcaz ne kadar sureyle acıklanıyor bu testın sonucu bılgısı olanlar cvp lutfen

Ben bugün perisan bi haldeydim ya off cok berbat bigün gecirdim. Gözlerim karariyor ayakta durmaya gücüm yok ayaklarim yerden kesilmis halde halsiz istifra dersen o bicim ama suan da daha iyiyim. Saracoglunun gönderdigi seyler disarda 100-150 tl tutuyor hani herkesin durumu bir deil, ben ismarlarim sorun yokta elimdekileri cöpe mi atayim ya onca yoldan getirdim hepsini cektirttim felan küre hazir olsun diye. Tamam canim sen bana kullanilisini söylersen sevinirim. Su hayit tohumunu toz seklinde mi kullaniyorsunuz yoksa kendi halinde mi ??? Ve ne ile karistirarak kullaniyorsunuz canim ???

BAHAR slm canim h.geldin nasilsin ???

canım benim geçmiş olsun ne oldu sana :26:
inş bian evvel iyileşirsin :16:
canım bencede sen elindekileri kullan boşa masraf etme...
benim verdiğim listedekileri aldığını söylemiştin...
zaten o listede var bal, polen, arısütü, propolis karışımı...
eee hali hazırda varken ne gerek var aynı ürünü almaya...
bence sen elindekileri bitir ondan sonra başla saraçoğlunun kürlerine :34:
ben iyiyim canım pcyi kapattım tv izledim biraz dayanamadım geri açtım :1:

Slm kızlar ıı geceler gectıgımız ay doktor takıbınde yumurtlama ılacı kllandım uc tane gelısmıs yumurtam oldugu halde hamıle kalmadım bu gun hastalandım yarın esıme spermıogram testı yaptırıcaz ne kadar sureyle acıklanıyor bu testın sonucu bılgısı olanlar cvp lutfen

canım aynı gün alıyorsunuz sonucu...
3 gün perhizle gitmeniz en iyisi :34:

canım benim geçmiş olsun ne oldu sana :26:
inş bian evvel iyileşirsin :16:
canım bencede sen elindekileri kullan boşa masraf etme...
benim verdiğim listedekileri aldığını söylemiştin...
zaten o listede var bal, polen, arısütü, propolis karışımı...
eee hali hazırda varken ne gerek var aynı ürünü almaya...
bence sen elindekileri bitir ondan sonra başla saraçoğlunun kürlerine :34:
ben iyiyim canım pcyi kapattım tv izledim biraz dayanamadım geri açtım :1:

Büyük ihtimalle psikolojik diye düsünüyorum gecen sene tatil dönüsü yine böyle olmustu ama sirt agrim gecmedi ya özellikle sol böbregimin üzeri resmen agridan dökülüyor.
Bugün muhabbetteymissin canim sevindim adina biraz rahatlamissindir temizlige ara vermen iyi olmus.

Evet canim senin listedekileri aldim hepsi var elimde. Dedigin gibi onlar bitsin sonra siparis edeyim saol canim benim aciklamalarin icin.
Kirmizilarin gelmesine ne kadarcik kaldi ?? Bende heycanlaniyorum sizler icin insallah Hayirlisi olur canim benim...

Son düzenleme:
Baharcim ben cikiyorum cancazim uyuyayim belki sabaha iyi olurum. Iyi geceler Allah rahatlik versin canim benim...

cnm en son dun sabah oldu 2 gun oluyo hastane gunumuz oyle yanı o yuzden cok fazla bır sorun olurmu bu

canım 3 günden az olduğu zaman sayıyı etkiliyor yani sperm sayısı daha az çıkıyor...
zaten en az 3 en fazla 7 günlük perhiz olması gerekiyor...
illaki o gün gitmek zorundaysanız siz hastanenize bi danışın bence...

Büyük ihtimalle psikolojik diye düsünüyorum gecen sene tatil dönüsü yine böyle olmustu ama sirt agrim gecmedi ya özellikle sol böbregimin üzeri resmen agridan dökülüyor.
Bugün muhabbetteymissin canim sevindim adina biraz rahatlamissindir temizlige ara vermen iyi olmus.

Evet canim senin listedekileri aldim hepsi var elimde. Dedigin gibi onlar bitsin sonra siparis edeyim saol canim benim aciklamalarin icin.
Kirmizilarin gelmesine ne kadarcik kaldi ?? Bende heycanlaniyorum sizler icin insallah Hayirlisi olur canim benim...

anladım canım benim sinilenince kustuğum gibi :5:
allah şifa versin canım...
evet canım bugün iyi oldu döküldüm resmen :1:
rica ederim canım şifa olsun hepsi kocişine...
canım bu haftasonu gelirler diye bekliyorum ama bakalım...

Baharcim ben cikiyorum cancazim uyuyayim belki sabaha iyi olurum. Iyi geceler Allah rahatlik versin canim benim...

tamam canım iyi gecelerrrrrrrr sana :54::54::54:
inş yarına bişeyciğin kalmaz :16:

günaydınnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrr :71::71::71:
bugün topiğin kapanışını da açılışını da ben yaptım :1:
bütün gece döndüm durdum güzel bi uyku çekemedim :26:
yandım resmen ya nefes alamadım belki öyle abartı bi sıcak yoktu ama ben kötü oldum...
sabah kalktım 5,30 da duş aldım belki iyi gelir sonra uyurum diye...
iyi geldi ama yine uyuyamadım kocişide uyandrmıyayım döne döne dedim kalktım bende...
bugün gün nasıl geçecek bilmem :31:

Günaydınnnn kızlarrrrrrrrr:71:

Güzel haberlerr duymak dileğiyleeeeeee:16::16::16:

Baharcımm sendemii uyayamadınnn bende gece döndüm durdumm
bi ara uyandımmm sabaha doğru dalmışımm alarm çaldıı hemen kahvaltıyı hazırladımm yattımmm...
yeni kalktım bendee hemen bakayım dedimmm topiğeeeeeeee:1:
bu arada seni gördümm rüyamdaa biliçaltımıdır nedirr sırayla bizim kızlarıı görüyorumm..:44:
anlatıcam sonra sana rüyayıı:34:

herkese günaydınnnnnnnnnnnn:3::3:
kızlar bugün güzel geçsin hepimiz içinnnnnnnnnnn:16::16:
bahar flaszk canlarım havalardan mıdır bilmemede hep öyleyiz yaaaaaaaaa
:44:

Canım nasılsınn ne oldu sana dün kötü olmuşsunn geçmiş olsunn canımm benimmm
şimdi nasılsın nasıl oldunnn:16::16::16::16::16::16:

merhaba kızlar
bugün eşim emre beye gitti boşuna gitmişim dedi mesajlarda mikrotese yapabiliriz demişti
boyamalı sonucunu söylemiş eşim nerede yaptırdığını sorunca eşim kadınlar kulübünden öğrenmiş ankara üniversitesinde yaptırdım deyince ters konuşmuş
bir kaç kere daha yaptır bakalım demiş testislerin yukarda olduğunu yazmıştım yinede gelin demişti
ben bu durumda mikrotese yapamam çok olumsuz konuşmuş eşim boşuna buraya gelip masraf yaptık diye hayıflandı
oysa ben durumu açık bir şekilde mr sonuçlarıyla yazmıştım yapabiliriz demişti mailinde çok canım sıkıldı ümitlerim tükendi kısaca

üzüldüm sonucuna canım yaa neden önce olur demişte sonra olumsuz konuşmuş .Allahtan ümit kesilmez canım siz tedavinize devam edin.kuru dala can veren Allahım daha nelere kadir hiç ümidini kaybetme gün gün ne tedavi yöntemleri ne ilaçlar çıkıyor nasip olacaksa bir sebeb olur olur. ama nasip olmıycaksa eşindede kendindede sorun olmasada olmayan insanlar var sebebsiz infertilite onlar bize göre dertlerinide bilmiyorlar yani görünürde birşey yok.

Canım nasılsınn ne oldu sana dün kötü olmuşsunn geçmiş olsunn canımm benimmm
şimdi nasılsın nasıl oldunnn:16::16::16::16::16::16:

Günaydin canim nasilsin ?? Dün bütün gün yattim desem yeridir baya kötüydüm bu sabah kalktigim da karnimda bir sislik vardi hala inmedi sirt ve karin agrim var bugün aile doktorumuz kapali yarin gidicem insallah. Sen bugün annene gidicektin sanirim gidersen slm söyle canim ellerinden öperimmm..

anladım canım benim sinilenince kustuğum gibi :5:
allah şifa versin canım...
evet canım bugün iyi oldu döküldüm resmen :1:
rica ederim canım şifa olsun hepsi kocişine...
canım bu haftasonu gelirler diye bekliyorum ama bakalım...

tamam canım iyi gecelerrrrrrrr sana :54::54::54:
inş yarına bişeyciğin kalmaz :16:

Saol canim benim.. Iyi yapmissin canim dertlesmek iyidir, bugün temizlige devam mi canim kolay gelsin enisteyi de calistir :1: Yegenlerimin annesini yormasin...

Günaydınnnn kızlarrrrrrrrr:71:

Güzel haberlerr duymak dileğiyleeeeeee:16::16::16:

Baharcımm sendemii uyayamadınnn bende gece döndüm durdumm
bi ara uyandımmm sabaha doğru dalmışımm alarm çaldıı hemen kahvaltıyı hazırladımm yattımmm...
yeni kalktım bendee hemen bakayım dedimmm topiğeeeeeeee:1:
bu arada seni gördümm rüyamdaa biliçaltımıdır nedirr sırayla bizim kızlarıı görüyorumm..:44:
anlatıcam sonra sana rüyayıı:34:

uyuyamadım canım yaa çok kötü oldum...
pcde biraz vakit geçirdim sonra 7.15 de pcyi kapatım oda da yattım...
önce baya uyuyamadım ama sonra sızmışım...
biara kocişin teli çaldı kalktı konuştu...
uyandım sonra geri uyumuşum...
öz önce yine telde konuştu bu defa tam uyandım :1:
başım kazan gibi oldu yaaaaaaaa :31:
hayrolsun canım benimmmmmmmmm :16:

Back
X