Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:17:NE YAPIYIM SEVİYORUZ İİŞTE
İNŞLLH ZAMANINDA GELİR KIRMIZILARDA TATİLİN DE FAZLA KAYIP OLMAZZZZZZZZ
FLASZKKKKKKKK CNM SESİN ÇIKMIYOOOOOOOOOOOOOOO
:34:

AAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
İNŞLLHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH:49::emir_bebek:

Burdayımmmm cicimmmmm valla hayretlee :53:aşagıdakii isimlere bakıyorummmmmm bu kadar kalabalık gördümmü acabaa

burdayımmmm cicimmmmm valla hayretlee :53:aşagıdakii isimlere bakıyorummmmmm bu kadar kalabalık gördümmü acabaa
burda ol kızzzzzzzzzz seni özleriz bizzzzzzzzzzzz:29:
Aynen 10 kişiyi geçmişizzzzzzzzzz
baahrın dediği gibi gelmiyenler yandı okurkennnn:9:

Canımm nasılsınnnnn
ne durumdaa senin krmızılarr kesildiii dimiii :34: bugün varmı bişeyyyyyy

selam kızlar bende geldim nasılsınız keyifler nasıl acaba
ben bi soru sormak istiyorum doğal yoldan hamile kalan arkadaşımız nasıl hamile kalabilimiş azospermle ve ne kadara yülselince kalabilmiş
cevaplarsanız sevinirim

evet canım bugün çok kalabalığızzzzzzzzz :21::21::21:
topikte şu anda bulunmayanların geçmişi okurken ki durumlarını düşünmekk bile istemiyorum :60::60::60::60::60:

okumaktan mideleri bulancak kesin ben çok yazı okuyınca benim midem bulanıyo başım bi acayip oluyo...geçmişi okuyayım diyorum 1 saate anca okuyorum ondan sonrada geleceğe yazmak hoş gelmio midem bulanıyor çıkıyorum :((

burdayımmmm cicimmmmm valla hayretlee :53:aşagıdakii isimlere bakıyorummmmmm bu kadar kalabalık gördümmü acabaa

:17:NE YAPIYIM SEVİYORUZ İİŞTE
İNŞLLH ZAMANINDA GELİR KIRMIZILARDA TATİLİN DE FAZLA KAYIP OLMAZZZZZZZZ

sev tabi bitanemmmmmmmm aşkınız sevginiz bi ömür devam etsin inş :38:
rabbim hayırlısını nasip etsin artık...
plan yapınca bazen işler umduğun gibi gitmiyor...
eee tatlım sen bugün burdasın dimi başka bi işin var mı :34:

ben bi soru sormak istiyorum doğal yoldan hamile kalan arkadaşımız nasıl hamile kalabilimiş azospermle ve ne kadara yülselince kalabilmiş
cevaplarsanız sevinirim
hoşgeldin tatlımmmmmmmmmmmmmmmm
bu yazdığın konuda bilgim yok cnm
sev tabi bitanemmmmmmmm aşkınız sevginiz bi ömür devam etsin inş :38:
Rabbim hayırlısını nasip etsin artık...
Plan yapınca bazen işler umduğun gibi gitmiyor...
Eee tatlım sen bugün burdasın dimi başka bi işin var mı :34:
evet bugun burdayım allh nasip ederse bi pazara gidicem heemen gelicem inşllh s
sizi bırakmammmmmmmmmmmmmmmm:54:

okumaktan mideleri bulancak kesin ben çok yazı okuyınca benim midem bulanıyo başım bi acayip oluyo...geçmişi okuyayım diyorum 1 saate anca okuyorum ondan sonrada geleceğe yazmak hoş gelmio midem bulanıyor çıkıyorum :((

tatlım senin vücudun tepkiside bi başkaymış :9::9::9::9::9:
geçmişi okurken midesi bulanan senden başka biri var mı acaba çok merak ettim :60::60::60:
neyse inş bundan sonraki mide bulantıların kabarmış geçmiş yüzünden değil :1: hamişliğin yüzündn olur :49:

cevaplarsanız sevinirim

hoşgeldin keyfimiz gayet yerinde :16:
seda ecrinin eşinde varikosel ameliyatı vardı...
ameliyattan 3 ay sonra sperm sayısı 1 milyona yükseldi ve sonraki bikaç ayda da hamiş oldu :49:

tatlımm burdayımmmmm ben biraz işlerimmm var arada onları yapıyorummm
yoksa ayrılırmıyımmm şimdiiii :16::16::16::16:
senin bugün bi plan yokk dimiii burdasınnnn temziliğinde bittiii..:46:
yaaa benimde biraz önce elektrik süpürgem bozulduu herhaldee sesi gigip gidip geliyoo sonrada tamamengiddi ,
tamda şimdi sıkışık zamandaa bozulmasaa :19:
geçen sene 2 tv de aynı anda bozulmuştuu ne kötüydü bide bişey bozulunca evde peş peşe aksilikler oluyoo

selam kızlar:54::54::54:
nasılsınız bakalım?
ben yine çıldırmak üzereyim :52::52::52::52::52::52:
yarın tatile çıkıyoruz çamaşır attım makinaya vede dünya kadar işim vardı.
yine sular kesildi bıktım yaaaa:ssz::ssz:
hergün su kesilirmi yaaaa.
yine strese girdim herzamanki gibi:36::36:

Amannnnnnnn kimlerr gelmişşşşşşşşş bebekiimmmmmmmm gelmişşşşşş:29::29::29:
çokk sevindimm cnmm seni gördüğümeeeeeeee:46::46::46::46::46:

tatlımm burdayımmmmm ben biraz işlerimmm var arada onları yapıyorummm
yoksa ayrılırmıyımmm şimdiiii :16::16::16::16:
senin bugün bi plan yokk dimiii burdasınnnn temziliğinde bittiii..:46:
yaaa benimde biraz önce elektrik süpürgem bozulduu herhaldee sesi gigip gidip geliyoo sonrada tamamengiddi ,
tamda şimdi sıkışık zamandaa bozulmasaa :19:
geçen sene 2 tv de aynı anda bozulmuştuu ne kötüydü bide bişey bozulunca evde peş peşe aksilikler oluyoo
aaaa zaten öle olur bi bozulan heemn ötekisinede olur sanki geçiyo birbirine:9:
bırakma tabi tatlımmmmm :70:
bu sıcakta pazara gitmekte ayrı bi dert olsa gerek :37:

HENDE NASIL gitmedende olmuyo işte ama akşama doğru giderim braz sıcaklık gecsinde

ayyyyyyyyy sayfalara yetişemiyorum he kızlar:kkk:

iyi akşamlar kızlar bizde saraçoğlundan 2. kürü istedik gönderecek kür ve çörek otu ama bu ay çok sıkıntımız var diye bende aradım söyledim
hepsini alamayacağım diye kızlarda kürü gönderelim dedi bende yarın kısmetse parayı yatıracağım sadece kür için çörek otunuda kendim alacağım çörel otu alan varmı
kilosu ne kadar çok pahalımı
inşAllah şifa olur aldıklarınız canım .ben daha dün çörekotu aldım canım hipermarketten ca..........mar. kilosu17.90 yüz gr. alsan 1 lira seksen kuruş yapar .
kizlar hepinize merhaba.bugun transferin 8 gunu ama ben cok mutsusum tedavim basindan beri esimden hic ilgi goremedim zaten gurbetteyim kimseyi tanimiyorum hep evdeyim.test tarihim belli olur olmaz direk turkiye ve birdaha donmicem buralara
isten eve ya gec geliyo yada eve gelince yiyo yikaniyo dogru disari cikiyo geldimi de uyuyo bilgisayardan yalan dunyayi izleyelim diyorum uykum var diyo yatak odasinda yabanci kanallari izliyo? Dun telefonuna mesaj geldi hemen sildi cok gucume gitti? banyoda bogure bogure agladim. hic umidim kalmadi hamile kalacagima.
boyle degildi bu adam nasil degisti son zamanlar anlamiyorum.iki gun once kaynimla kacirdigi kiz geldi dedim baska zaman gelsinler gitti cesit cesit seyler aldi bana turlu turlu yemek yaptirdi kaynimin kacirdigi kizda tam bir okuzmus gel bir yardim et oda yok.cok yoruldum o gun.
rabbim hakkimizda hayirlisini versin ama bu dunyada hep kotuler geciyo bu cok iyi anladim.

canım bu yazını okudum daha sonrakileride okudum tüylerim diken diken oldu ne olur sabırlı ol bebeğini düşün .inşAllah bebeğin seninledir ,ve bu çektiklerinin mükafatı olur.Allah o seni üzenleride islah etsin eşinde senin değerini anlar inşAllah. Rabbim yardımcın olsun.

Back
X