Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hoşbuldukk tatlımmm.
sağoll cnmm bendee devamınıı diliyorummmmmmmm:1::1::1:
ay yorulmuşmuuu tatlı arkadaşımm...yarında yorulacaksınn desene ne yapcann cnmm iştee
bende yarın yorulucamm anneme gidicemm tadilart varrrrrr yardım edicemm

Valla cok sevindim ya kendim gidip eglenmis gibi hissettim zaten ne kadar cok daraliyordun canim benim. Olsun canim ya bunlar güzel seyler 1 tanecik arkadasim var zaten burda kizi var 5 yasinda cok bilmis yarin yine esimle beni soru yagmuruna tutar tatli cadii.. Dogum gününe gidememistim bugün hediyeler aldim ona cok mutlu oluyor hediye alinca.
Annecigine benden slm söyle ellerinden öperim. Sende kendine dikkat et incitme biyercezlerini.

canlar ben çıkıyorum iyi geceler hepinize Allah rahatlık versin :54::54::54:

5816bursa; canım özeline bi bakıver. :54:

iyi şükür cnm sen nasılsın valla evlenmeden önceki yaz gitmiştim almanyaya en son ama eşimle düşünüyoz yine bakalım durumları düzeltelimde hayırlısıyla sen gel bursaya :34:

Bende iyiyim canim tsk ederim. Nasil evlenmeden önce ki yaz canim ya senin ailen burda deilmi nasil dayaniyorsun hasretlige ??? Insallah gelirsiniz de görüsürüz uygun olursa. Canim ben 5hafta ordaydim daha döneli 2 hafta oldu bugün, ama önceden pek görmüyordum seni burda giris zamanlarimiz belki de denk gelmiyordu. Hayirlisi belki birgün görüsürüz.

hadi yaaaa ben her şekilde sıcağı tercih ederim valla...
yaz çocuğu olmamdan mı bilmem (ağustos bebişiymişim) :1:

Bende kis cocuguyum ama yazi tercih edenlerdenim canim :) Agustosun kacinda canim dogum günün ??

Bende iyiyim canim tsk ederim. Nasil evlenmeden önce ki yaz canim ya senin ailen burda deilmi nasil dayaniyorsun hasretlige ??? Insallah gelirsiniz de görüsürüz uygun olursa. Canim ben 5hafta ordaydim daha döneli 2 hafta oldu bugün, ama önceden pek görmüyordum seni burda giris zamanlarimiz belki de denk gelmiyordu. Hayirlisi belki birgün görüsürüz.

Bende kis cocuguyum ama yazi tercih edenlerdenim canim :) Agustosun kacinda canim dogum günün ??

cnm hasretliğe dayanılırmı tabiki biz eşimin işinden ve bende çalıştığım için gidemedik ama annemler sıksık gelir daha annem gideli çok olmadı geçen ayda kardeşim umreye gitmişti o uğradı önümüzdeki aylarda annemle babam yine gelmeyi düşünüyo inş..cnm aslında ben üye olalı baya oldu ama bi ara kendimi çektim çünkü burdaki olaylara çok kafamı takıyodum üzücü bişey olsa hergün ağlıyodum çok etkilendim çünkü sınavım vardı kpss ye hazırlanıyodum biraz uzak kalmak istedim ama şimdi sınav bitti sık sık girmeye çalışıyorum çok güzel arkadaşlıklar oldu burda eşlerimizin durumu buna vesile oldu iyiki burdaki arkadaşları tanımışım diyorum hep iyiki varsınız bacılarrrrrr:16::16::16::16::16:

geçmiş olsun arkadaşım Rabbim tez zamanda eşinize şifalar versin
insan ilk öğrendiği zamanlarda ne yapacağını bilemiyo ama zaman geçtikçe alışıyosun
eşinin hormonları nasıl peki ona göre bir tedavi uygulanır bitkiseller kullanın.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım hadi geçmiş olsun atlatmışsın
benim de kanamam geçmedi canım ya niye ben de anlamadım bugün aradılar patoloji raporu iyi çıkmış bi sorun yokmuş ben de arıcaktım zaten kanamanın normol olup olmadığıyla ilgili onlar aramışken sorayım dedim bi dr.beye sorayım dedi ama bi daha aramadı yarın aramazsa arayım bakayım yeniden.

cnm bende patoloji sonucumu bekliyorum bende şaşkınım 0.7 mm birşeyin bu kadar kanama yapmasını dr kafana takma demişti ameliyat sonrası bebekler gibi bakıldım hiç kalkmadım hem yumurta toplaması sonrasıiçin prova oldu:)niye devam ediyor ağrım kalmadı Allahtan

cnm hasretliğe dayanılırmı tabiki biz eşimin işinden ve bende çalıştığım için gidemedik ama annemler sıksık gelir daha annem gideli çok olmadı geçen ayda kardeşim umreye gitmişti o uğradı önümüzdeki aylarda annemle babam yine gelmeyi düşünüyo inş..cnm aslında ben üye olalı baya oldu ama bi ara kendimi çektim çünkü burdaki olaylara çok kafamı takıyodum üzücü bişey olsa hergün ağlıyodum çok etkilendim çünkü sınavım vardı kpss ye hazırlanıyodum biraz uzak kalmak istedim ama şimdi sınav bitti sık sık girmeye çalışıyorum çok güzel arkadaşlıklar oldu burda eşlerimizin durumu buna vesile oldu iyiki burdaki arkadaşları tanımışım diyorum hep iyiki varsınız bacılarrrrrr:16::16::16::16::16:

O zaman iyi canim ya annenler geliyosa ben bursaya geldin geleli görmedin zannettim, benim annemlerin de pasaport sorunlari yok istese gelebilirler ama gelmiyolar evimiz kücük rahatsiz etmeyelim diye. Bana kalsa ben heryerde yatarim yeter ki gelsinler. Daha simdiden o kadar cok özledim ki onlari offfff..
Evet canim hepimiz kardes gibi olduk adeta iyi ki sizler varsiniz...(Ayrica kpss den umarim basariya ulasirsin)

oruç konusunu bende biraz nette araştırdım bozar diyen var bozmaz diyen var karışık bi mesele ama normalde vücudu dinç ve dirençli tutmak için vucuda gıda takviyesi yapıldığı için iğneyle bozar konusuda mantıklı geldi karnımız doymasada sonuçta vücudun direnci için gıda takviyesi yapılıyor....bu konuda burda kapanmıştır ;)
bende çıkıyorum iiii geceler sizlere öpüldünüz:16:

canım haber vermedin bize merak ettim.neyse iyi olmana sevindim.kanamanda çabucak geçer inşallah.
iğnelerde zorlanmadım canım ama yan etkilerimi istanbul sıcak ondan mı bilmiyorum ara sıra çok hassas oluyorum.Allah razı olsun canım. dualarınızla güçlü hissediyorum kendimi.inşallah sende bize tedavinin her anını yazacak ve mutlu edeceksin bizi.arayı açma sık sık bilgi ver olur mu tatlım :16:[/QUO
cnm çooooooook teşekkür ederim insan böyle zamanlarda ilgi bekliyor galiba Rabbim güzel yüreğinin muradını versin sağlıklı huzurlu hayırlı mutlu bir evlat versin

Hoşbuldukk tatlımmm.
sağoll cnmm bendee devamınıı diliyorummmmmmmm:1::1::1:
ay yorulmuşmuuu tatlı arkadaşımm...yarında yorulacaksınn desene ne yapcann cnmm iştee
bende yarın yorulucamm anneme gidicemm tadilart varrrrrr yardım edicemm

Valla cok sevindim ya kendim gidip eglenmis gibi hissettim zaten ne kadar cok daraliyordun canim benim. Olsun canim ya bunlar güzel seyler 1 tanecik arkadasim var zaten burda kizi var 5 yasinda cok bilmis yarin yine esimle beni soru yagmuruna tutar tatli cadii.. Dogum gününe gidememistim bugün hediyeler aldim ona cok mutlu oluyor hediye alinca.
Annecigine benden slm söyle ellerinden öperim. Sende kendine dikkat et incitme biyercezlerini.

Evtt cnmm daralıyodumm kaç gündürrrrrr..iyi oldu .
bıdıkk sizi soru yağmuruna tutarr..
hemde neler soruyolarrr insan şaşırıyoo vallaa:53:
söylerimm cnm benimmmmmmmm çookk sağollllll bitanemmmmmmm
incitmem tatlımmmmmmmm :16::16::16:

O zaman iyi canim ya annenler geliyosa ben bursaya geldin geleli görmedin zannettim, benim annemlerin de pasaport sorunlari yok istese gelebilirler ama gelmiyolar evimiz kücük rahatsiz etmeyelim diye. Bana kalsa ben heryerde yatarim yeter ki gelsinler. Daha simdiden o kadar cok özledim ki onlari offfff..
Evet canim hepimiz kardes gibi olduk adeta iyi ki sizler varsiniz...(Ayrica kpss den umarim basariya ulasirsin)

amin cnm inş allah razı olsun..valla almanyada en çok abur cubur olayı cezbediyo beni ya peny mark. yada aldı girdimmi ne alcamı şaşırıyodum ama en çok minikusse diye bişey varya adını doğru yazamadım belki ama en çok ona bayılıyorum burda yok ondan:(

cnm ne zaman doğum günün kaç ağustos benim doğum günüm çok özel bi gün 20 nisan yani peygamber efendimizinde doğum günü çok seviyorum o yüzden çok şanslıyım:32::32::32:

canım ne güzelllll :16:
benim doğum günüm de 26 ağustos :16:

nasıl geçti operasyonun?rahimde başka tersliklerle karşılaşmadın inş.

cnm benim çok şükür hiçbir sorun yok süleyman bey başlayalım ağustosta tedaviye dedi şu an antibiyotik kullanıyorum adetim gecikebilirmiş bu yüzden tedavi eylüle kayabılır operasyon kolay da sonrası yorucu tatlım tedavin başladı değil mi hayırlı olsun tez zamanda mevlam muradını versin

arunam geçmiş olsun bitanemmmmmmm :71:
operasyonun iyi geçmişya gerisini düşünme tatlım...
tedavinde hayırlısı nezamansa ozaman başlasın inş dualarımız seninle :16::16::16:

canım ne güzelllll :16:
benim doğum günüm de 26 ağustos :16:

27 ye girceksin dimi 85 doğumlusun benim gibi.inş bu doğum gününde rabbimin sana hediyesi bebişin olur :emir_bebek: benimde 15 ağustos evlilik yıldönümüm 3 seneyi dolduruyoz inş rabbim herkesin yuvasına birlik dirlik şağlık versin inş

Back
X