Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bahar eline sağlık çok güzel bir tablo olmuş teşekkürler..

canim benim ben bir ara cok uzgunken senin hamile haberini almam bana enerji ve guc verdi azmin sonu zaferle bitiyor senin dualarini ben cok aldim allah razi olsun senden.

Kızlar hamıleymısım.....rabbım tedavıde olanlara ve olacaklara vede tedavı ımkanları olmayanları hayırlı evlatlar versın ınsallahh.

hayırlı olsun canım çok sevindim aramızdan bir kişi daha ayrıldı ne güzel Allah analı babalı büyütsün. darısı burdaki tüm arkadaslarımızın başına insaallah..

Kızlar hamıleymısım.....rabbım tedavıde olanlara ve olacaklara vede tedavı ımkanları olmayanları hayırlı evlatlar versın ınsallahh.

cnm çok sevindim bir bebiş daha geliyoooo
gözün aydın sende azoyu yendin..
şimdi bebişinle mutlu günlere inşşş
her anını doyasıya yaşa o şimdi karnına sana çok ihtiyacı var iyi beslen ona iyi bak..
darısı bizim başımıza dua et bizim için..
hamişlerin duası kabul olur..

canım benim doktorun izin veriyorsa tabi ki de git.hani riski varsa yolculuğun diye dedim.benim kız kardeşime izin vermemişti doktor hamileliğinin ilk zamanlarında.ondan dedim.yoksa anne kucağı na hiç birşey değişilmez.inş. doktorun izin verirde koşa koşa gidersin annene.sarılıp beraber ağlaşırsınız tabi mutluluktan.bebişin için isim var mı? düşündünüz mü hiç ?

canım benim doktorun izin veriyorsa tabi ki de git.hani riski varsa yolculuğun diye dedim.benim kız kardeşime izin vermemişti doktor hamileliğinin ilk zamanlarında.ondan dedim.yoksa anne kucağı na hiç birşey değişilmez.inş. doktorun izin verirde koşa koşa gidersin annene.sarılıp beraber ağlaşırsınız tabi mutluluktan.bebişin için isim var mı? düşündünüz mü hiç ?

etmezmiyim hic canim benim.rabbim hepinizin eslerine sifa versin bolbol spermler bulunsun insallah.

canim esim tedaviye basladigimiz gun soz vermisti tum eziyeti sen cekiyosun isim sana ait dedi. tedaviye basladigim gunden beri hep kendimi dogum yaptigimi goruyodum;
ruyalarimda oglum oldugunu goruyodum ama farketmez saglikli evlat olsun da.isim konusunu dusunuyorum acikcasi ama aklimda su isim olsun diye fikir yok.
doktor izin verirse gelirim tabii

NERDE BİZİM DİĞERR KIZLARRRRRR
VCK,MERCAN,CANSUNİDA,DENİZBULUT bugün hiç görmedimm kızlarr siziiiii

ben geldimm..
temizlik yeni bitti:)ben de bittim..
ama güzel haberler var...nur efsan hamile misin arkadaşım..
maşallah darısı başma..
hep sen hamile kalacaksın demiştim hatırlıyo musun...
çok şükür bak zor günler geride kaldı.....

çok sevindim canım iyi bir hamilelik geçirip inşAllah bebeğini sağ salim kuçağına alırsın
Slmm kızlar rabbime şükürler olsun bugün bebegimin kalp atışını we kesesini gördük 6 haftalık hamileymisim rabbim hepinize nasib etsin insallah
Allah razı olsun duan için canım, Allahım seninde sağ sağlim kucağına aldığın günleri göstersin,sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle.

nur efsan canım çok sevindim gerçekten hamileliğine o yaşadıklarından sonra Allahım sana güzel bir hediye verdi .inşAllah bu bebekle beraber huzurunuz mutluluğunuz artsın inşAllah sağ salim kucağınada alırsın. sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle.

kızlar yaaaaaa sayfalar uçmuş 3-4 saatten beridir geçmişi okudum .bana yazık değilmi ya .ben cuma gününden beridir gelmedimde.

ah nurefsan ah bizi dinlemiyip ilaçları yarıda bırakıp gidiodun az kalsın memleketine tedaviye başlarken bak gördünmü işte rabbim sabrın sonu selamettir demiş hayırlısıyla inş. bebeğini sağ sağlim kucağına aldığın günleride görürsün inşallahhhhhh..sen herşeyini bizimle paylaştığın için merak ettim eşinin bebişten sonra tutumu değiştimi?sana karşı nasıl şimdi üzmüyodur inş.
darısı başımıza kız )))) inş. bebişinle çok mutlu olursunuz.uğur meleğiniz geldi işte ))

ah nurefsan ah bizi dinlemiyip ilaçları yarıda bırakıp gidiodun az kalsın memleketine tedaviye başlarken bak gördünmü işte rabbim sabrın sonu selamettir demiş hayırlısıyla inş. bebeğini sağ sağlim kucağına aldığın günleride görürsün inşallahhhhhh..sen herşeyini bizimle paylaştığın için merak ettim eşinin bebişten sonra tutumu değiştimi?sana karşı nasıl şimdi üzmüyodur inş.
darısı başımıza kız )))) inş. bebişinle çok mutlu olursunuz.uğur meleğiniz geldi işte ))

cnm ya türkiyeye gelmek moral bulmak istiyorsun seni çok iyi anlıyorum ama bebeğinide riske atma derim onun gelmesi sana yetmezmi moral kaynağı olarak...inş. hayırlısı olur verceğin karar senin için.

Son düzenleme:
NERDE BİZİM DİĞERR KIZLARRRRRR
VCK,MERCAN,CANSUNİDA,DENİZBULUT bugün hiç görmedimm kızlarr siziiiii

valla bende seni görmedim ))) cnm ben sabah erkenden iğne vurulmaya gidiyorum.çarşıdada işlerim vardı faturalar falan ödencekdi onları hallettim bi terlemişim penyem ıslakkkkkkkk hemen yedak penyemi çıkardım çantadan onu giydim ))) ayakkabı aldım penye aldım derken geze geze evin yolunu buldum bu seferde yogunluktan uyudum sonrada bizim burdaki pazara alışveerişe gittim derken anca kendimi burda buldum

yarında sabah hastanedeyim yine bu sefer foliküllere bakılcak birde kan vericem inş. herşey yolunda gider... dua edin bana kızlar herşey yolunda gitsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…