Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet cnm ulun hoca izindeydi süleyman hoca seninkini yetiştirir öyle çıkarım tatile dedi:9:bayramda çıkacak benim sat 3 ağustos ama anestezi geciktiriyormuş nasip yetişmezsem hocamı bekliyeceğim eylüle kalır yakın gelecek demek bu akşamüstü ya da sabah gelir

inş sende yetişirsin canım :16:
eylüle kalırsada sağlık olsun tabi ama tatilde tedavini olman iyi olur...
hakkında hayırlısı olsun...
benimki nezaman gelir meşhul :6:

Günaydın kızlar slm...bu topiği de takip ediyorum sürekli... benim de doktor ulun bey ama süleyman bey ilgilendi dün. cumartesi gidicem o zman da o ilgilenecek... doktor değiştirdim resmen :1: hayırlısı...

bu arada inş baharcm inş bebişten gecikiyordur....

Son düzenleme:
cnm inşlllh seninde transferin olur veeeeeeeeeeeeee
mutlu ve kolay geçer sonrada bebişin seninle olurrrrrr:16:

cemremmmmmmm günaydın bitanemmmmmm nasılsınnnnnnnn :70:
bugün bizi çok heyecanlı bi gün bekliyor hazır mısın :52::52::52:

evet tatlım haberler inşllh güzel gelirde bol bol halay çekerizzzzzzz
kusura baklma tatlımm netim gitti tamda zamanında allhtan geldi şimdi bende hemen girdim topiğe haber var mı diye :18:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bizde emre hocaya muayane olmuştuk bizden kromozom ve y delesyon testi istedi bizde verdik dün sonuçları öğrendik iki testte iyi çıkmış çok sevindik sizinlede paylaşmak istedim.emre hocaylada görüşecektim ama tatildeymiş salı günü gelecekmiş.görüştüğümüzde bize m.tese yapalım demişti.eşimin ilk m.tese olacak bakalım hayırlısı. saraçoğlunun kürlerinide kullanıyoruz onunda bitmasine daha 2 ay var acaba kürler bitince mi m.tese olsa bilemedik.emre hoca zaten ilaç vermedi.hormonlarıda iyi çıktı eşimin neden sperm yok acaba ya...hakkımızda hayılırlısı ramazanda bol bol dua edelim..

Günaydın kızlar slm...bu topiği de takip ediyorum sürekli... benim de doktor ulun bey ama süleyman bey ilgilendi dün. cumartesi gidicem o zman da o ilgilenecek... doktor değiştirdim resmen :1: hayırlısı...

bu arada inş baharcm inş bebişten gecikiyordur....

günaydın canım hayırlı olsun senin tedvainde :16:
pazartesi geliyor ulun hoca zaten canım 2 kontrolün süleyman hocada olacak bişey olmaz ondan :1:
bebiş yok canım test yaptırdım...

kusura baklma tatlımm netim gitti tamda zamanında allhtan geldi şimdi bende hemen girdim topiğe haber var mı diye :18:

ne kusuru canım işin çıktı sandım :70:
şimdilik haber yok inş güzelhaberler gelir :16:

ne kusuru canım işin çıktı sandım :70:
şimdilik haber yok inş güzelhaberler gelir :16:

yokmu daha demekki daha ameliyat bitmedi mercanda yumurtaları toplanıştır inşllh olumlu olur cnm
zaten burdayım sonuc çıkanada kadarrrrr:21:

yokmu daha demekki daha ameliyat bitmedi mercanda yumurtaları toplanıştır inşllh olumlu olur cnm
zaten burdayım sonuc çıkanada kadarrrrr:21:

evet canım bugün topikten ayrılamayız artık...
halay çekmeyide özledim valla gerçi çok olmadı en son nurefsan için halay çektim ama :64:
alıştık artık devamını isteriz habire :1:

Günaydın sabah şekerlerim inşallah bugün çok mutlu olacağımız bir gün olacak.halay çekmek için hazır ve nazırım:9::9::9::9::9::9:

merhaba arkadaşlar bizde emre hocaya muayane olmuştuk bizden kromozom ve y delesyon testi istedi bizde verdik dün sonuçları öğrendik iki testte iyi çıkmış çok sevindik sizinlede paylaşmak istedim.emre hocaylada görüşecektim ama tatildeymiş salı günü gelecekmiş.görüştüğümüzde bize m.tese yapalım demişti.eşimin ilk m.tese olacak bakalım hayırlısı. saraçoğlunun kürlerinide kullanıyoruz onunda bitmasine daha 2 ay var acaba kürler bitince mi m.tese olsa bilemedik.emre hoca zaten ilaç vermedi.hormonlarıda iyi çıktı eşimin neden sperm yok acaba ya...hakkımızda hayılırlısı ramazanda bol bol dua edelim..

merhaba canım gözün aydın genetik testleriniz temiz çıkmış :46:
canım sizin için de uygunsa kürlerinizi kullanır öyle m.tese olursunuz daha iyi olur...
hakkınızda hayırlısı olur inş...

Bahar canım nasılsın senin kırmızılar rüyama kadar girdi .sana telefon açıp duruyorum bahar kırmızılar geldimi tedaviye ne zaman başlıyacaksın diye
flzaşk 'ı da rüyamda gördüm çok mutlu oluyorum inşallah rabbim onunda seninde hepimizin de yüzümüzü güldürecek

Günaydın sabah şekerlerim inşallah bugün çok mutlu olacağımız bir gün olacak.halay çekmek için hazır ve nazırım:9::9::9::9::9::9:

günaydın canım aferin gecikmemişsin bak biz kaçtan beri burdayız :9::9::9:

Bahar canım nasılsın senin kırmızılar rüyama kadar girdi .sana telefon açıp duruyorum bahar kırmızılar geldimi tedaviye ne zaman başlıyacaksın diye
flzaşk 'ı da rüyamda gördüm çok mutlu oluyorum inşallah rabbim onunda seninde hepimizin de yüzümüzü güldürecek

iyiyim canım şükür rüyan hayra çıksın canım...
valla benim bu kırmızılar delirtti hepimizi zaten :1:
bu sabah acayip bi sancı girdi hah geliyor dedim ama nerdeee :19:

günaydın canım aferin gecikmemişsin bak biz kaçtan beri burdayız :9::9::9:

iyiyim canım şükür rüyan hayra çıksın canım...
valla benim bu kırmızılar delirtti hepimizi zaten :1:
bu sabah acayip bi sancı girdi hah geliyor dedim ama nerdeee :19:[/QUO
ASLINDA BİRAZ GECİKTİM AMA BENDE RÜYAMDA SİZİNLEYDİM:9::9::9::9::9:
RÜYAMDA ÇOK MUTLU OLUYORDUM FLZAŞKLA TELEFONDA GÖRÜŞÜYORUM VE 20 TANE EMBRİYOSUNUN OLUŞTUĞUNU SÖYLÜYOR
BİRSÜRÜ SPERM ÇIKMIŞ BENDE ONA GÖRDÜNMÜ BAK SANA SÖYLEMİŞTİM SENİN EŞİNDE SPERM ÇIKACAK VE BEBİŞİN OLACAK DİYORUM ,
ÇOK SEVİNİYORUM SONRA SENİ ARAYIP SANA KIRMIZLARIN GELDİMİ NE ZAMAN GELECEK FLZAŞK LA AYNI ANDA BAŞLADINIZ AMA SEN NEDEN HABER VERMEDİN DİYE SORU SORUYORUM
BEBEĞİM SENİN KIRMIZLARDA AMMA NAZ YAPTILAR BEN BU DURUMLARDA İŞ YAPINCA BELİM FALAN ÇOK AĞRIYINCA GÜNÜM GELMESE BİLE GELİYORDU KIRMIZILAR
GERÇİ SEN YETERİ KADAR İŞ YAPTIN AMA BANAMISIN DEMİYORLAR.OLSUN GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN SONUCU HAYIRLI OLSUN

ASLINDA BİRAZ GECİKTİM AMA BENDE RÜYAMDA SİZİNLEYDİM:9::9::9::9::9:
RÜYAMDA ÇOK MUTLU OLUYORDUM FLZAŞKLA TELEFONDA GÖRÜŞÜYORUM VE 20 TANE EMBRİYOSUNUN OLUŞTUĞUNU SÖYLÜYOR
BİRSÜRÜ SPERM ÇIKMIŞ BENDE ONA GÖRDÜNMÜ BAK SANA SÖYLEMİŞTİM SENİN EŞİNDE SPERM ÇIKACAK VE BEBİŞİN OLACAK DİYORUM ,
ÇOK SEVİNİYORUM SONRA SENİ ARAYIP SANA KIRMIZLARIN GELDİMİ NE ZAMAN GELECEK FLZAŞK LA AYNI ANDA BAŞLADINIZ AMA SEN NEDEN HABER VERMEDİN DİYE SORU SORUYORUM
BEBEĞİM SENİN KIRMIZLARDA AMMA NAZ YAPTILAR BEN BU DURUMLARDA İŞ YAPINCA BELİM FALAN ÇOK AĞRIYINCA GÜNÜM GELMESE BİLE GELİYORDU KIRMIZILAR
GERÇİ SEN YETERİ KADAR İŞ YAPTIN AMA BANAMISIN DEMİYORLAR.OLSUN GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN SONUCU HAYIRLI OLSUN

hayrolsun canım inş gerçek olur flzaskım için :16::16::16:
canım koca evin altını üstüne getirdim daha ne yapayım :9::9::9:
geçen gün de kocişle spora gittim yürüdük baya ama yok işlemiyor benimkilere :1:
sonu hayırlı olur inş...

hayrolsun canım inş gerçek olur flzaskım için :16::16::16:
Canım koca evin altını üstüne getirdim daha ne yapayım :9::9::9:
Geçen gün de kocişle spora gittim yürüdük baya ama yok işlemiyor benimkilere :1:
Sonu hayırlı olur inş...

amin rabbim herkesin yüzünü güldürsün inanmak çok önemli rabbim inşallah bizlere bebişlerimizi gönderecek
bencede daha ne yapacaksın aslında kendini yormaman lazım belini falan sağlam tutman lazım
tedavi öncesi son çıkış işleri bitiriyorsunuz işte bende öyle henüz tedavi falan yok ortada ama evimin işlerini bitirdim sayılır
daha sonra yan gelip yatmak için şimdi çalışıyoruz.canım olsun çok fazla kafana takma unutma bir ay sonrada gelmemesi için dua edicez:9::9::9::9::9::9::49::49::49::49::49::49:

inş canım benim dediğin gibi yine gelir gideriz istanbula :70:
insanın içine sinen biyerde tedaviye başlaması çok önemli...
allahın izniyle bi de bebişine :49: kavuşursannnnnnnnnnnn :52::52::52:

inşalllah canım. sen tut kırmızıları bugün-yarında gelmesin. cumartesi gelebilir. pazartesi ulun beyle başlarsın tedaviye.

cnm inşlllh seninde transferin olur veeeeeeeeeeeeee
mutlu ve kolay geçer sonrada bebişin seninle olurrrrrr:16:

allah razı olsun canım. inşallah sizin dualarınızla kavuşurum bebişime. işlemin ramazana gelecek olması ayrı bir huzur verdi bana.

günaydın arkadaşlar nasılsınız.......bugün heyecanlı bir gün ALLAH ARKADAŞLARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN dualarımız onlara olsun.:13::29::7:

inşalllah canım. sen tut kırmızıları bugün-yarında gelmesin. cumartesi gelebilir. pazartesi ulun beyle başlarsın tedaviye.

allah razı olsun canım. inşallah sizin dualarınızla kavuşurum bebişime. işlemin ramazana gelecek olması ayrı bir huzur verdi bana.
rabbim şu ramazanlar hürmetine hepimize :emir_bebek:nasip etsinnnnnnnn
günaydın arkadaşlar nasılsınız.......bugün heyecanlı bir gün ALLAH ARKADAŞLARIMIZIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN dualarımız onlara olsun.:13::29::7:

bugün güzel bi gün olsun cnm bu günden sonrada sana bana ve diğer tedaviye başlayacaklara nasip etsin :emir_bebek:bebişimiziiiiiiiiii
sen nasılssın cnm insan sanki kendi eşi ameliyat oluyo gibi heyecan yapıyo rabbim güldürsün onların yüzünüüüüüü:16:

merhaba kızlar nasılsınız:16:
ben iyiyim Allaha şükür bugün eşim sperm analizine gitti kızılaya
inş güzel haberler alırım dua edin bana ne olurr...
bu mübarek günlerde yüzümüz gülse keşke

Back
X